החרמון במלא הדרו + הירדן זורם בשצף + קשת לקינוח
אתה מודד את הזרימה הנכנסת, הוא מודד את עליית המפלס.theAman כתב:בשביל למדוד את הכנרת יש את ADICT הטברייני, שניה אחת והוא אומר לכם מה הגובה.
שבוע הבא אולי באמת נגיע לכיוון הבניאס או תל דן, מהיום בערב צפויים שוב פעם גשמים....
ככה נוכל לגלות בקלות אם גונבים לנו מים
משה
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
אח ......
איזה יופי של תמונות
איזה יופי של תמונות
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
אין לי בעיה להביא לכם מחר תמונות של הכנרת והמפלסtheAman כתב:בשביל למדוד את הכנרת יש את ADICT הטברייני, שניה אחת והוא אומר לכם מה הגובה.
שבוע הבא אולי באמת נגיע לכיוון הבניאס או תל דן, מהיום בערב צפויים שוב פעם גשמים....
גם ככה המודדים שובתים...
אולי נבדוק את עמידות הAX10AI במים מתוקים ?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
sam22 כתב:מערכה קטנה וזה שלנוtheAman כתב:שמואל,
זה לא רק נראה מארץ אחרת, זה באמת מארץ אחרת, רוב האזור המושלג שאתה רואה בתמונה הוא איזור סורי...
סתאאאםם
לא לצעוק
...
אבי,
אני מבין שירד שלג וכל צפון רמת הגולן לבן לגמרי!
שאלתי היא, האם לדעתך הלבן הזה ישאר גם מחר בבוקר (שבת בוקר-צהריים)?
היום צפויים לרדת גשמים מקומיים באזור שלכם ונמסר שייתכן גם שלג קל בהרי צפון. בנוסף היום והלילה (ומחר) אמור להיות מאוד קר שם ולכן ההיגיון אומר שלהבן צריך להישאר ואפשר יהיה להביא ילדים לשחק בשלג (רק שאף אחד לא ימליץ לי ללכת לחרמון!!) העניין הוא שלא בא לי להגיע ולפגוש רק בוץ!
היום צפויים לרדת גשמים מקומיים באזור שלכם ונמסר שייתכן גם שלג קל בהרי צפון. בנוסף היום והלילה (ומחר) אמור להיות מאוד קר שם ולכן ההיגיון אומר שלהבן צריך להישאר ואפשר יהיה להביא ילדים לשחק בשלג (רק שאף אחד לא ימליץ לי ללכת לחרמון!!) העניין הוא שלא בא לי להגיע ולפגוש רק בוץ!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
היינו היום אחה"צ שם. להגיד שכל צפון רמת הגולן לבן לגמרי זה לא נכון.osherov כתב:אבי,
היום צפויים לרדת גשמים מקומיים באזור שלכם ונמסר שייתכן גם שלג קל בהרי צפון. בנוסף היום והלילה (ומחר) אמור להיות מאוד קר שם ולכן ההיגיון אומר שלהבן צריך להישאר ואפשר יהיה להביא ילדים לשחק בשלג (רק שאף אחד לא ימליץ לי ללכת לחרמון!!) העניין הוא שלא בא לי להגיע ולפגוש רק בוץ!...
צריך לעלות די גבוה כדי להתחיל לראות שלג. פחות או יותר באיזור של נווה אטי"ב יש קצת שלג. במג'דל שמס יש קצת יותר ויש הרבה מקומיים שזורקים כדורי שלג על המכוניות
אם אתה רוצה ממש שלג ולא בוץ - היום היית יכול להסתדר איכשהו באיזור הנ"ל. היתה שמש ולא ירדו היום גשמים/שלגים. אני מאמין שמחר המצב יהיה פחות טוב. ולהיכנס לאתר החרמון בשבת אני בוודאי לא יהיה זה שימליץ
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
ÐàÙ ÞÛÕÕß ÜÛÙÕÕß Ùâè ÐÕÓÝ, àçÕÕÔ éÙèÓ éÝ çæê éÜÒ ÔÜÙÜÔ ÜÞèÕê éÐÙß ÑÐÖÕè ÛèÒâ âààÙÝ
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כל מילה...osherov כתב:ÐàÙ ÞÛÕÕß ÜÛÙÕÕß Ùâè ÐÕÓÝ, àçÕÕÔ éÙèÓ éÝ çæê éÜÒ ÔÜÙÜÔ ÜÞèÕê éÐÙß ÑÐÖÕè ÛèÒâ âààÙÝ...
אני היחיד שלא מבין מה הולך פה?
זה מה שנרשם כשכותבים מדפדפן שלא תומך בעבריתuriler כתב:כל מילה...osherov כתב:ÐàÙ ÞÛÕÕß ÜÛÙÕÕß Ùâè ÐÕÓÝ, àçÕÕÔ éÙèÓ éÝ çæê éÜÒ ÔÜÙÜÔ ÜÞèÕê éÐÙß ÑÐÖÕè ÛèÒâ âààÙÝ...
אני היחיד שלא מבין מה הולך פה?...
מה שרשמתי הוא,
שאני מתכנן להגיע לאזור יער אודם (1200 מטר) על מנת לתפוס קצת שלג לילדים, אני מקווה שאולי ירד קצת הלילה למרות שכרגע אין באזור עננים (הכל תקוע במרכז
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אריה, רק עכשיו ראיתי את ההודעה, האמת היא שהייתי בתל אביב עד אחרי הצהריים, אבל כשחזרתי באמת צפון הרמה היה לבן, הר אודם, מרום גולן וכל האזור, אבל אלו המקומות הגבוהים.
קר פה מאד ואצלנו יורד גשם, במרגליות יורד שלג, אבל הוא לא נערם.
אני מניח שהשלג יישאר גם מחר, כך שאין בעיה, אבל אתה כנראה תפגוש פקקים גם בדרך לפה וגם בדרך חזרה(כולם חושבים כמוך), אז אני מציע שתיקח יום חופש באמצע השבוע ותבוא.
בכל מקרה, אם יהיה לך זמן, אתה מוזמן אלי, אם תגיע לאזור.
tiptip,
אחרי כל הגשם הזה, עדיין חסרים יותר מארבעה מטרים לכינרת, אז האופוריה הזו, נכון לעכשיו היא עדיין אשליה.
קר פה מאד ואצלנו יורד גשם, במרגליות יורד שלג, אבל הוא לא נערם.
אני מניח שהשלג יישאר גם מחר, כך שאין בעיה, אבל אתה כנראה תפגוש פקקים גם בדרך לפה וגם בדרך חזרה(כולם חושבים כמוך), אז אני מציע שתיקח יום חופש באמצע השבוע ותבוא.
בכל מקרה, אם יהיה לך זמן, אתה מוזמן אלי, אם תגיע לאזור.
tiptip,
אחרי כל הגשם הזה, עדיין חסרים יותר מארבעה מטרים לכינרת, אז האופוריה הזו, נכון לעכשיו היא עדיין אשליה.
מי יסתער עליה? אלה מהבית קפה משינקן או פעילי מחסום WATCH ? אין לנו היום את החיילים שהיו לנו פעם.sam22 כתב:מערכה קטנה וזה שלנוtheAman כתב:שמואל,
זה לא רק נראה מארץ אחרת, זה באמת מארץ אחרת, רוב האזור המושלג שאתה רואה בתמונה הוא איזור סורי...
סתאאאםם
לא לצעוק
...
נהפכנו להיות הפה הגדול במזרח התיכון, 100 אחוז דיבורים 0 מעשים.