שוב אשאל חברים:
1) למה בעצם מחשב HTPC שולחני עולה יותר? האם יש חסרונות לללכת על מחשב זעיר שאני צריך לדעת עליהם?
2) ראיתי שכתבו שהמחשב יריץ HD בפיענוח חומרה. זה תקף לכל קבצי x264.mkv או שיש כאלה שאולי קודדו באופן לא יעיל ולא ירוצו טוב? (לא יודע אם יש דבר כזה) אני לא רוצה להסתכן שמשהו לא ירוץ כמו שצריך על המחשב.
3) מבין כל הזעירים שהביאו כאן, יש כאלה שמתעלים בביצועים או שזה רק הבדלים בין חברות שונות?.. ובכלל האם יש חברה שהיא נחשבת אמינה ומעל כולם בתחום?
שוב תודה.
טוב הגרוטאה הזקנה גוססת... זקוק לעזרתכם במציאת תחליף זול (HTPC)
-
ssip96
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 442
-
ssip96
-
- חבר פעיל מאוד

מישהו יכול לענות על שאלותיי בבקשה?..
- c595428
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
1) למחשבי ION המוכנים יש בעיה בשינוי חומרה בעתיד למשל הוספת דיסק קשיח או כרטיס טלוויזיה להקלטה מהמחשב .ssip96 כתב:שוב אשאל חברים:
1) למה בעצם מחשב HTPC שולחני עולה יותר? האם יש חסרונות לללכת על מחשב זעיר שאני צריך לדעת עליהם?
2) ראיתי שכתבו שהמחשב יריץ HD בפיענוח חומרה. זה תקף לכל קבצי x264.mkv או שיש כאלה שאולי קודדו באופן לא יעיל ולא ירוצו טוב? (לא יודע אם יש דבר כזה) אני לא רוצה להסתכן שמשהו לא ירוץ כמו שצריך על המחשב.
3) מבין כל הזעירים שהביאו כאן, יש כאלה שמתעלים בביצועים או שזה רק הבדלים בין חברות שונות?.. ובכלל האם יש חברה שהיא נחשבת אמינה ומעל כולם בתחום?
שוב תודה....
2)יש סיכוי שקובץ שהומרה בקידוד לא יעיל יפעל לאט בגלל המעבדים החלשים שבמחשב ובלי האצת חומרה המחשב הזה חלש מאוד.
3) כל מחשבי הION עם מעבד 330 (המעבד החזק בסדרת אטום) הם בעלי ביצועים זהים אך יש מחשבי ION עם מעבד 230 שהוא חלש יותר .
לכן שמתי לך את המחשב הזה
זה צריך להספיק לכל מה שבקשת (המעבד חזק בהרבה ממעבד אטום 330 וכרטיס המסך שמתי תומך בכל מה שצריך כולל האצת חומרה)
http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?c ... 8FF91E7EAA
-
ssip96
-
- חבר פעיל מאוד

למה בעיה בשינוי חומרה? הרדיסק ו/או כרטיס טלויזיה אפשר USB פשוט לא?
ואני מודה לך אבל המחשב ששמת לי הוא מחשב שולחני לכל דבר ואני קצת מתבאס שאני באיזשהו מובן דורך במקום בזה שהHTPC שלי עדיין יהיה מוחבא מתחת לשולחן ויהיה רועש במידה מבין?
ואני מודה לך אבל המחשב ששמת לי הוא מחשב שולחני לכל דבר ואני קצת מתבאס שאני באיזשהו מובן דורך במקום בזה שהHTPC שלי עדיין יהיה מוחבא מתחת לשולחן ויהיה רועש במידה מבין?
c595428 כתב:1) למחשבי ION המוכנים יש בעיה בשינוי חומרה בעתיד למשל הוספת דיסק קשיח או כרטיס טלוויזיה להקלטה מהמחשב .ssip96 כתב:שוב אשאל חברים:
שוב תודה....
2)יש סיכוי שקובץ שהומרה בקידוד לא יעיל יפעל לאט בגלל המעבדים החלשים שבמחשב ובלי האצת חומרה המחשב הזה חלש מאוד.
3) כל מחשבי הION עם מעבד 330 (המעבד החזק בסדרת אטום) הם בעלי ביצועים זהים אך יש מחשבי ION עם מעבד 230 שהוא חלש יותר .
לכן שמתי לך את המחשב הזה
זה צריך להספיק לכל מה שבקשת (המעבד חזק בהרבה ממעבד אטום 330 וכרטיס המסך שמתי תומך בכל מה שצריך כולל האצת חומרה)
http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?c ... 8FF91E7EAA...
- c595428
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
ברור שאפשר כרטיס טלוויזיה בUSB אבל דיסק קשיח זה דבר גדול שיורד את עניין האסתטיקה מהפרק אז ככה שלא יצא לך כלום בסופו של דבר כי תקבל מחשב חלש עם תוספות חיצוניות לא ממש יפות .ssip96 כתב:למה בעיה בשינוי חומרה? הרדיסק ו/או כרטיס טלויזיה אפשר USB פשוט לא?
ואני מודה לך אבל המחשב ששמת לי הוא מחשב שולחני לכל דבר ואני קצת מתבאס שאני באיזשהו מובן דורך במקום בזה שהHTPC שלי עדיין יהיה מוחבא מתחת לשולחן ויהיה רועש במידה מבין?...
במקרה של המחשב שלי תמיד תוכל לקנות מארז HTPC שקט יחסית ולסגור עניין.
אני לא נפגע לרגע מזה שלא תבחר במה שאני הצעתי פשוט חבל לקנות מחשב כזה חלש לדעתי כי במקרה של חוסר תמיכה בהאצת חומרה יהיו הרבה תקיעות בסרטים באיכות גבוה .