דרושה המלצה למכונת קפה + מטחנה

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
nadavrut
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 281

שליחה

istarmini כתב:שלום לאנשי הקפה.

טוב לאחר סיום שידרוג חדר הקולנוע הגענו לרגע שידרוג מכונת הקפה.

תקציב : כ- 3000 ש"ח (כולל מטחנה)
דרישות: אפשרות להקצפה טובה של החלב וכמובן להכנת אספרסו איכותי.

לא מבין בדוודים (אחד,שניים וכו.. )
לא רוצה להתעסק עם טמפרטורות חליטה

מבקש לקבל קפה טעים בתקציב הנתון ובלי יותר מידי התעסקות.

אשמח לקבל המלצות

תודה
...
רוצה קפה טעים (מאוד !) ?
לא רוצה התעסקות ?
רוצה להישאר בתקציב ?

אז תשמע לי, קנה כל מכונה של נספרסו מהליינים האחרונים לפי ראות עינייך (cube, citiz, c-290 וכו'), תוסיף מקציף אירוצ'ינו/פרוטר ביאלטי ידני/מגי'ק קרימר חשמלי ותהנה מכל כוס אספרסו/קפוצ'ינו הנאה מלאה.
הקפסולות לא זולות אבל הנוחות מקסימלית, השרות מדהים והטעם נהדר.

רוצה לרכוש פולים (כל פעם קצת שישארו טריים), לקלות אותם, לטחון ולחלוט מאות פעמים עד שתגיע לאספרסו האופטימלי שלך ? אז תשכח מההצעה שלי ולך על מה שהציעו קודמי - הצעות מצויינות לכל הדעות.

בהצלחה !
YNWA

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712

שליחה

רק כדי לאזן במעט את ההתלהבות מהנספרסו, כל מכונה שהועלתה בשרשור הזה למעלה + מטחנה תתן קפה בליגה אחרת לגמרי מכל נספרסו שהיא.
למעשה, אין הבדל בין מכונות הנספרסו השונות. כולן בנויות באותה צורה, וההבדלים הם רק בעיצוב/פונקציונאליות.

איכות הקפה של נספרסו היא מעולה ביחס להשקעה, אבל אם מוכנים להשקיע מעט (ופותח השרשור דיבר על מטחנה, כך שאני מניח שהוא מוכן להתעסקות קטנה לפחות) ניתן לקבל אספרסו ברמה אחרת לגמרי.

גם לגבי הקצפה - האירוצ'ינו מצויין, אבל לא ניתן להשוות אותו להקצפת קיטור של מכונה. אגב, לאחר שימוש של מספר ימים באירוצ'ינו, אני מוכרח לציין שההקצפה של הטוטוקרמה עדיפה עליו, אפילו באופן משמעותי.

(ולמען הסר ספק, אני חוזר ואומר: לכאלו שלא מעוניינים בשום התעסקות, הנספרסו למיניהן מספקות פתרון מעולה ואיכותי).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”