מקרנים כמו בקולנוע
-
dbz1335
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
אני רוצה מקרן עם איכות כמו שיש בקולנוע ומסך הקרנה גודל החדר הוא4 על 4
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
dbz1335,
מה התקציב?
האופציות האיכותיות: אפסון 5500, פאנאסוניק 4000
מה התקציב?
האופציות האיכותיות: אפסון 5500, פאנאסוניק 4000
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
התקציב זה המרכיב החשוב..
לגביי מסך אני מבין שחשובה לך איכות אז אך ורק על מסך מתיחה ו/או מסך קבוע שוב הכל עניין של תקציב תן מספריים אני בטוח שאנשי הפורום וגם אני נעזור לך בשמחה לגביי המקרנים אני יותר לכיוון ה אפסון 5500 שוב הכל עניין של תקציב ...כמובן שיש יותר טובים אבל הוא מקרן לדעתי מדהים עם תמונה לא מהעולם הזה לי באופן אישי יש את ה5000 הדגם הקודם ממליץ על ה5500 מכל הלב גם אותו יצא לי לראות מה עוד שיש אחריות ל3 שנים ועל המנורה שוב הכל מחיר מול תועלת ובמכשיר הזה אתה מקבל הרבה על מה שאתה משלם אבל כרגע אני סתם יורה באפילה שאין לי שמץ מה התקציב שלך
לגביי מסך אני מבין שחשובה לך איכות אז אך ורק על מסך מתיחה ו/או מסך קבוע שוב הכל עניין של תקציב תן מספריים אני בטוח שאנשי הפורום וגם אני נעזור לך בשמחה לגביי המקרנים אני יותר לכיוון ה אפסון 5500 שוב הכל עניין של תקציב ...כמובן שיש יותר טובים אבל הוא מקרן לדעתי מדהים עם תמונה לא מהעולם הזה לי באופן אישי יש את ה5000 הדגם הקודם ממליץ על ה5500 מכל הלב גם אותו יצא לי לראות מה עוד שיש אחריות ל3 שנים ועל המנורה שוב הכל מחיר מול תועלת ובמכשיר הזה אתה מקבל הרבה על מה שאתה משלם אבל כרגע אני סתם יורה באפילה שאין לי שמץ מה התקציב שלך
-
dbz1335
-
- חבר שרק התחיל

אני מוכן להשקיע כמה שצרייך
זה איכות כמו בקולנוע עם התלת מימד?
זה איכות כמו בקולנוע עם התלת מימד?
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
לחדר 4X4 אתה רוצה לשים מקרן שיתפוס חצי ממנוdbz1335 כתב:אני רוצה מקרן עם איכות כמו שיש בקולנוע ומסך הקרנה גודל החדר הוא4 על 4...
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

כמה עולה כזו מפלצת? 30000 -40000 $?guyezra כתב:ולמה לא קנית? נראה אחלה!...
-
dbz1335
-
- חבר שרק התחיל

כמה שצרייך אני ישקיע אני רוצה לראות את האיכות שיש בקולנוע אצלי בחדר
- אזרה
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 639
dbz1335 כתב:אני מוכן להשקיע כמה שצרייך
זה איכות כמו בקולנוע עם התלת מימד?...
תלת מימד בקולנוע ,זה בסה"כ משקפים . כל מקרן יכול לתת לך תלת מימד כמו בקולנוע.
אגב גם כל מקרן קולנוע יכול לתת תלת מימד ,זה בסה"כ המשקפיים ,וכמובן הטכניקה שצילמו בה את הסרט.
ראיתי בבית כמה סרטי תלת מימד , רואים בול כמו בקולנוע.
אז נא להפסיק להתלהב מכל התלת מימד לגביי סוג המקרן ,כל מקרן HD יעשה את העבודה.
ובקשר למקרן שאתה רוצה הציעו לך כמה אפשרויות טובות , אם תרצה יש מקרנים יקרים וטובים יותר ..
תעשה חיפוש .
-
dbz1335
-
- חבר שרק התחיל

איזה מקרנים תתנו לי אחד שמשתווה לאיכות שבקולנוע
- thom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
תתעוררו כבר! הוא מסתלבט עליכם! 
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

dbz1335 כתב:איזה מקרנים תתנו לי אחד שמשתווה לאיכות שבקולנוע...
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=720739
http://www.getit.co.il/Prod/57654/
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 57=1196592
http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=104
שלב אותו עם הרמקולים, הדיודי והמגבר שהצעתי ויש לך את הבית קולנוע הכי טוב בעזה! לא סתם תלת מימד, אבו ארבע מימד!!!
- frankym
-
- חבר ותיק

zeev78
אהבתי:)
אבל לי כן יש שאלה רצינית אלייך איך אפשר כי לא יכולתי להתעלם משרשמתה על התלת מימד איך אני יכול לצורך העניין לראות סרטי 3D בבית על מקרן אפסון 5000 לא עם משקפים אדום ירוק אלא עם משקפיים כמו שמראים את הסרט אווטאר אם בכלל זה אפשרי אני אשמח לקבל מידע על הנושא
אבל לי כן יש שאלה רצינית אלייך איך אפשר כי לא יכולתי להתעלם משרשמתה על התלת מימד איך אני יכול לצורך העניין לראות סרטי 3D בבית על מקרן אפסון 5000 לא עם משקפים אדום ירוק אלא עם משקפיים כמו שמראים את הסרט אווטאר אם בכלל זה אפשרי אני אשמח לקבל מידע על הנושא
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

frankym כתב:zeev78
אבל לי כן יש שאלה רצינית אלייך איך אפשר כי לא יכולתי להתעלם משרשמתה על התלת מימד איך אני יכול לצורך העניין לראות סרטי 3D בבית על מקרן אפסון 5000 לא עם משקפים אדום ירוק אלא עם משקפיים כמו שמראים את הסרט אווטאר אם בכלל זה אפשרי אני אשמח לקבל מידע על הנושא...
תעשן גראס
- gro111
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1519
zeev78 כתב:frankym כתב:zeev78
אבל לי כן יש שאלה רצינית אלייך איך אפשר כי לא יכולתי להתעלם משרשמתה על התלת מימד איך אני יכול לצורך העניין לראות סרטי 3D בבית על מקרן אפסון 5000 לא עם משקפים אדום ירוק אלא עם משקפיים כמו שמראים את הסרט אווטאר אם בכלל זה אפשרי אני אשמח לקבל מידע על הנושא...
תעשן גראס...
אני רואה תלת מימד (בלי משקפיים), את ערוץ 22, אני פשוט משנן....."אדום" "כחול" "אדום" "כחול"
- gro111
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1519
אתה ופותח השרשור חבריםאזרה כתב:dbz1335 כתב:אני מוכן להשקיע כמה שצרייך
אגב גם כל מקרן קולנוע יכול לתת תלת מימד ,זה בסה"כ המשקפיים ,וכמובן הטכניקה שצילמו בה את הסרט.
ובקשר למקרן שאתה רוצה הציעו לך כמה אפשרויות טובות , אם תרצה יש מקרנים יקרים וטובים יותר ..
תעשה חיפוש ....
- frankym
-
- חבר ותיק

תקשיב זיו אני לא מעריך את התשובות הציניות שלך בש'יט ולי ולבחור שפתח את השרשור אין קשר ולו הקטן ביותר והשאלה שלי היתה רצינית לחלוטין אבל אם בא לך לענות תשובות שכאלה זכותך אני רק רציתי להשכיל יותר בנושא 
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
אתה טועה ומטעה.אזרה כתב:dbz1335 כתב:אני מוכן להשקיע כמה שצרייך
תעשה חיפוש ....
מציע לך לקרוא את המאמרים שלנו על תלת-מימד בקולנוע ביתי ובמיוחד על הטכנולוגיה החדשה עם ACTIVE SHUTTERS ואז לבדוק שוב את מה שכתבת.
אני מקווה שאתה לא מתכוון לזה שאפשר לראות עם משקפיים אדום-כחול, כי ראשית החוויה גרועה ומחייבת כיול סופר מקצועי של מערכת הוידאו ושנית כי כבר התקדמנו הרבה מאז בתחום התלת-מימד ולא, אתה לא יכול לקבל את זה עדיין עם כל מקרן ק"ב.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

frankym כתב:תקשיב זיו אני לא מעריך את התשובות הציניות שלך בש'יט ולי ולבחור שפתח את השרשור אין קשר ולו הקטן ביותר והשאלה שלי היתה רצינית לחלוטין אבל אם בא לך לענות תשובות שכאלה זכותך אני רק רציתי להשכיל יותר בנושא...
צחקתי
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
מרטין,
הצבעים ב AVATAR היו ממש גרועים ,אני בטוח שהורדת את המשקפיים כדי להשוות.
הצבעים ב AVATAR היו ממש גרועים ,אני בטוח שהורדת את המשקפיים כדי להשוות.
....
- frankym
-
- חבר ותיק

מרטין אני חייב עזרה לגביי הנושא הזה של ה3D אז כך שאלתי אם יש לי מקרן אפסון 5000 ואני כן רוצה לראות סרטים בטכנולוגיה של אקטיב שאטר מה אני צריך לעשות מהבחינה הזו ?? הבנתי לפחות אני חושב שאם יש 2 מקרנים שכאלה ומשהו שמוסיפים להם אז יש איזה אפשרות שכל אחד מהם מוציא תמונה אחרת ואז זה מתאפשר לא הבנתי את הנושא אם תוכל לשפוך לי קצת אור על הנושא אני הודה לך מאוד כי אני באמת רוצה להשקיע בנושא..תודה מראש