השתדרגתי מ-CRT ל-46PFL9704

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #21 

חתיחת צעצוע ... אחד האיכותיים הקיימים היום בשוק ...
תתחדש !

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #22 

וווואו איזה שדרוג מטורף :wink: רכשת את "ה"מסך,תראה קצת תמונות בחושך עם PS3 או איזה סרט :D בכל אופן תתחדש ותהנה (Y) .

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #23 

mamo כתב:ובכן, סוף סוף הצטרפתי לעולם המודרני, ושידרגתי את הפיליפס הישנה שלי, בדגם קצת יותר חדש...

לאחר מחקר ממושך (שחלקו הסתייע גם בפורום הזה - http://www.hometheater.co.il/vt94827), הוזמן, סופק, והותקן מסך 46PFL9704 של פיליפס על הקיר בסלון :D :D :D
ממרחק צפיה של 3.5 מטר, חששתי שהמסך יהיה גדול מידי, בעיקר בתכני SD, ואני חייב להגיד שהופתעתי לטובה.
בשום חנות שהייתי, לא ראיתי מסך LCD שמציג תמונה טובה יותר ב-SD, שזהו התוכן העיקרי אצלנו כרגע.
המסך מחובר כרגע לממיר רגיל של הוט (שדרוג ל-HD בשבוע הבא), וערוצים 2 ו-10 נראים טוב מאד.
בחיבור לאנטנה חיצונית, ושימוש במקלט DVB-T הפנימי, האיכות של הערוצים הנ"ל פשוט מצוינת.
כמובן שיש עוד הרבה מה ללמוד על הטלויזיה, אבל בשלב זה, ההשקעה נראית בהחלט משתלמת (Y)
...
תתחדש...
ה"בעסה" עכשיו, זה שצריך לשדרג את המזנון ...
רואים שהאישה נסתה עם אקססוריס למלא את החסר, אבל הכיף זה להחליף את המזנון ואז פתאום אתה מקבל עוד איזה חצי מטר לגודל הסלון שלך.

mamo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

mayeast כתב:
mamo כתב:ובכן, סוף סוף הצטרפתי לעולם המודרני, ושידרגתי את הפיליפס הישנה שלי, בדגם קצת יותר חדש...

(Y)
...
תתחדש...
ה"בעסה" עכשיו, זה שצריך לשדרג את המזנון ...
רואים שהאישה נסתה עם אקססוריס למלא את החסר, אבל הכיף זה להחליף את המזנון ואז פתאום אתה מקבל עוד איזה חצי מטר לגודל הסלון שלך.
...
תודה (Y)
האמת שהמזנון די ריק בגלל חוליגן קטן שמתרוצץ בבית... כשהוא ייגדל קצת, נמצא כבר איך לאכלס את המזנון.
האקססוריס כרגע מסתירים את הכבלים, שיועברו בקרוב לתעלה מסודרת.
חוץ מזה, בקטע המונמך של המזנון יש בדיוק מקום לרמקול סנטר. :)

teenet
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #25 

שלום mamo,

אני חייב לשאול שאלה שמאוד מטרידה אותי...
אחרי קריאה של למעלה מ- 160 עמודי פורום בנושא PHILIPS LCD 2009 Series - 9604/9664/9704 ב-
www.avforums.com - חלק 3 של הדיון... הבנתי שעקב כל מיני בעיות שהיו וישנן עם הדגם הזה חשוב לבדוק את ה-S/N של המכשיר טרם קנייתו. מאוד מעניין אותי אם ידוע למישהו מכם על בעיות כלשהן ובנוסף האם המספר הסידורי של מי שיש ברשותו את הדגם הנ"ל הוא עם VN1 או VN2 או VN4 בהתחלה כמו שניתן לראות
כאן?

VN1 - דור ראשון
VN2 - דור שני
VN4 - דור רביעי

שוב, המון תודה...

mamo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 17 פעמים

שליחה #26 

teenet כתב:שלום mamo,

אני חייב לשאול שאלה שמאוד מטרידה אותי...
אחרי קריאה של למעלה מ- 160 עמודי פורום בנושא PHILIPS LCD 2009 Series - 9604/9664/9704 ב-
www.avforums.com - חלק 3 של הדיון... הבנתי שעקב כל מיני בעיות שהיו וישנן עם הדגם הזה חשוב לבדוק את ה-S/N של המכשיר טרם קנייתו. מאוד מעניין אותי אם ידוע למישהו מכם על בעיות כלשהן ובנוסף האם המספר הסידורי של מי שיש ברשותו את הדגם הנ"ל הוא עם VN1 או VN2 או VN4 בהתחלה כמו שניתן לראות
כאן?

VN1 - דור ראשון
VN2 - דור שני
VN4 - דור רביעי

שוב, המון תודה...
...
ובכן, המסך שלי הוא VN1 :?
עד עכשיו לא הפריעו לי בעיות מיוחדות.
זוית הצפיה אכן קטנה יחסית, אבל בגלל ארגון מקומות הצפיה אצלינו בסלון, זה לא מפריע.
בקשר לדעיכה איטית של תאורת ה-LED, הייתי מודע לעניין עוד לפני שקניתי את המסך, וזה מוזכר בביקורת של עופר לאור כאן באתר. זה לא מפריע לי בזמן הצפיה.
אשמח להתייחס לבעיות נוספות שמטרידות אותך.

teenet
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #27 

האמת שגם בזכותך ( :D ) הזמנתי גם אני את אותו הדגם...
ביקשתי במפורש VN3 או VN4...

אני אעדכן בהמשך.

etmr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #28 

teenet כתב:האמת שגם בזכותך ( :D ) הזמנתי גם אני את אותו הדגם...
ביקשתי במפורש VN3 או VN4...

אני אעדכן בהמשך.
...
הי teenet,
אני מתכתב איתך בנושא הדור של ה- 9704 בשרשור אחר, ופה נתקלתי בפוסט שלך בו כתבת שהזמנת אותו
אודה לך אם תוכל לאמר אצל מי הזמנת את ה- 9704 ?
גם אני רוצה להזמין וחשוב לי לאור העדכונים בנושא הדור לרכוש מספק אמין.
בתודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”