במה אני מגזים?MartinHSabag כתב:michael123,
אתה מגזים, טועה ומטעה....
אני מכיר כמה פרויקטים..
אנו מדברים על אלפיון העליון, כן?

במה אני מגזים?MartinHSabag כתב:michael123,
אתה מגזים, טועה ומטעה....

מערכות אלה מורכבות מאודMartinHSabag כתב:אתה מגזים בתיאור של רמת השירות שנדרשת ("תחזוקת IT....").
אם הפרוייקטים שאתה מכיר דורשים כזו התערבות של תחזוקה אז, צר לי, אבל המימוש של המערכת לא טוב או המערכת לא מתאימה ללקוח.
מערכות בית חכם, לפחות אלו שאני מכיר, לא דורשות יותר תחזוקה ממערכת חשמל קונבנציונאלי ולבטח לא מסבכות את התפעול של הבית אלא להיפך....

אני מתייחס לכתבה בלבדarotman כתב:michael123
הכל תלוי בחברה או באנשים המממשים את המערכת,ישנם מערכות חשמל חכם אמינות מאוד שזוכות לאחריות יצרן
של 25 שנה, אם המערכת לא עובדת כצפוי אז אותה חברה שהתקינה צפויה להיעלם.
מערכות בקרה וחשמל חכם קיימות שנים בעולם הצבאי והמפעלי,העניין פה הוא להכניס מערכות כאלה לבית במחיר יחסית סביר, את המערכת שראו בכתבה, כל חשמלאי סביר יכול להתקין ורוב משתמשי הפורום הטכניים יוכלו לתכנת עם קצת הדרכה. אפשר להתקין מערכת כזאת המכילה בקר, כמה מפסקים אלחוטיים חיישנים וכו" כולל שליטה על טלויזיה ממיר מזרימדיה וכו" בפחות מ 10.000 ש"ח. תחשוב על זה כשלט חכם על סטרואידים....

האמת שאתה צודק, הבוס שלי באחד מחברות ההי טק שבהם עבדתי שילם לפני 10 שנים כ 3 מיליון ש"ח על מערכתmichael123 כתב:אתה צודק ואני לא מתווקח לא איתך ולא עם מרטין
כתבתי כי סה"כ שמה שהודגם בכתבה לא הרשים אותו במיוחד כי ראיתי מערכות מתקדמות באמת וגם יותר יקרות.
מיליארדרים לא מתקינים מערכות ב-150K אלא במליוני שקלים
רק שרת ווידאו של Kaleidescape יעלה יותר...