משחק השנה לשנת 2009 עפי" גיימספוט הוא...
Dead Space לא פחות טוב (וגם די מאתגר)idanb כתב:BOOYA כתב:בכיף
מצטער.....
(הצד החיובי פה הוא שכנראה חסכתי לך כמה עשרות שעות טובות של שינה/זמן איכות עם המשפחה)
...![]()
חסכת לי את התסכול בחזרה אינסופית על אותו שלב - הייתה תקופה בחיים שהייתי מאושר עד הגג ממשחק קשה מתסכל אבל מרשים כמו ש Demon's Soul נראה.
(There's a time and a place for everything, and it's called college )
את השעה וחצי בלילה (אחרי שכולם כבר ישנים) אני אקדיש למשחקים רק משחקים אחרים - בדיוק קיבלתי את Dead Space ... (תודה ל nadavck על ההמלצה עליו, נראה משובח)...
מומלץ לשחק על hard בחושך ועם סאונד טוב (במקרה שלך כנראה אוזניות
תהנה!!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שים לב - לפני שמשחקים בדד ספייס בחושך ועם אזניות, חובה לקבל אישור קרדיולוג.BOOYA כתב:Dead Space לא פחות טוב (וגם די מאתגר)idanb כתב:BOOYA כתב:בכיף
מצטער.....
(הצד החיובי פה הוא שכנראה חסכתי לך כמה עשרות שעות טובות של שינה/זמן איכות עם המשפחה)
...![]()
חסכת לי את התסכול בחזרה אינסופית על אותו שלב - הייתה תקופה בחיים שהייתי מאושר עד הגג ממשחק קשה מתסכל אבל מרשים כמו ש Demon's Soul נראה.
(There's a time and a place for everything, and it's called college )
את השעה וחצי בלילה (אחרי שכולם כבר ישנים) אני אקדיש למשחקים רק משחקים אחרים - בדיוק קיבלתי את Dead Space ... (תודה ל nadavck על ההמלצה עליו, נראה משובח)...
מומלץ לשחק על hard בחושך ועם סאונד טוב (במקרה שלך כנראה אוזניות)
תהנה!!...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני גם לא חושב שהוא זכאי לתור משחק השנה אבל הוא זכאי להיות מועמד אחד מתוך העשיריה.Malcontent כתב:מה יש ב COD6 שמצדיק את תואר משחק השנה? זה פשוט COD4 רק עם סיפור עוד יותר מופרך (והרבה פחות טוב) וכמה תוספות לאונליין שרק דופקות אותו.Pavelz כתב:פסחו לגמרי שמה על COD6. גיימספוט הלכו בבירור על משחקים יצירתיים וחדשניים. אני יודע ש COD6 לא חידש כמעט כלום ומיחזר המון והייתה לו גם החוברת הכי ביזיונית שראיתי מאז ימי מגה דרייב אבל ראבק, אפילו לא היה מועמד למשחק השנה??...
אין שום שינוי בגרפיקה. המשחקיות נשארה אותו דבר חוץ משינויים מאוד קטנים ולא מהותיים. משחק שעומד במקום במשך שנתיים, ממש לא זכאי לתואר משחק השנה....
ולא מסכים איתך לגבי איכות הגרפיקה והקמפיין שלדעתי היו הרבה יותר מוצלחים מ4.
Need more cowbell
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

יכול להיות שהגרפיקה הייתה קצת יותר טובה משל 4, אבל בימינו היא כבר די צרמה. כבר היו לא מעט משחקי מולטי פלטפורמה שנראו יותר טוב.
בקשר לעלילה - כזה אוסף של שטויות לא ראיתי כבר מזמן. אפשר להצביע בערך על כל נקודה בעלילה ולהסביר למה היא טיפשית. אם תרצה, אני יכול לעשות את זה, אני פשוט מעדיף להימנע מספויילרים.
בשנים אחרות אני מסכים שהוא היה צריך להיכנס לרשימה, כי הוא בכל זאת אחד השוּטרים הכיפיים שיצאו השנה, אבל בשנה כמו 2009, שהיו בה כל כך הרבה משחקים מדהימים, אני יכול להבין למה הוא לא ברשימה.
בקשר לעלילה - כזה אוסף של שטויות לא ראיתי כבר מזמן. אפשר להצביע בערך על כל נקודה בעלילה ולהסביר למה היא טיפשית. אם תרצה, אני יכול לעשות את זה, אני פשוט מעדיף להימנע מספויילרים.
בשנים אחרות אני מסכים שהוא היה צריך להיכנס לרשימה, כי הוא בכל זאת אחד השוּטרים הכיפיים שיצאו השנה, אבל בשנה כמו 2009, שהיו בה כל כך הרבה משחקים מדהימים, אני יכול להבין למה הוא לא ברשימה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

GOW ו MW לא דומים בכלל לאנצ'רטד, אבל שניהם מומלצים מאוד.
אנצ'רטד לא ממש דומה לשום דבר אחר. הוא לוקח אלמנטים מכמה סגנונות משחק שונים, ועדיין לא עשו משהו נוסף דומה לו.
אנצ'רטד לא ממש דומה לשום דבר אחר. הוא לוקח אלמנטים מכמה סגנונות משחק שונים, ועדיין לא עשו משהו נוסף דומה לו.
אנצרטד מערבב משחק של יריות בגוף שלישי סטייל גירס, קצת פאזלים, ופלטפורמה. הדבר הכי קרוב הוא Tomb Raider, אבל הוא פשוט נחשב לפחות טוב.asafmor כתב:יש למישהו המלצה למשחק בסיגנון של אנצ'רטד?
האם gow דומה?
או modern warefare?...
אם אתה רוצה ויריות בגוף שלישי ואולי קצת פאזלים ודברים אחרים - יש את Resident Evil 5 ואת גירס (גירס הוא לא בPS3). אבל תשכח מפלטפורמה במשחקים האלו.
אם אתה רוצה פלטפורמה עם פאזלים - יש את אססין קריד 2 ואת באטמן. אבל בשניהם אין את כל האלמנט של הירי (מצד שני, יש הרבה קרבות פנים אל פנים והתגנבות.
אלו המשחקים הטובים יותר שאני מצליח לחשוב עליהם וששווה לך לשקול. אבל שים לב שכל המשחקים האלו למעט טומב ריידר הם באווירה שונה לחלוטין מאנצרטד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
הרסת לי את היום. אני אישית לא מצליח לשחק במהלך השבוע (עבודה, משפחה, סידורים), אבל יכול להשקיע 4-5 (6 בלחץ) שעות רצוף בשבת. מספיק לדעתך? אני חובב גדול של RPG והמשחק נראה לי להיט ככה שאני באמת רוצה לשחק בוBOOYA כתב:קצת קשה לי להמליץ על המשחק למשהו שיש לו 90 דקות ביוםidanb כתב:כחובב RPG, סקרנתם אותי - נשמע משחק מבטיח.
האם אין למשחק דמו (או שפיספסתי אותו) ?
קראתי את הביקורת ב Gamespot , קצת מלחיץ. אני לא רוצה לבלות את 90 דקות החסד שלי בחזרה אינסופית על אותו שלב לחפש את הנשמות האבודות...
האם השילוב עם Walkthrough טוב זמין בצד עוזר ?...(2-3 שעות פלוס נשמע יותר טוב)
הבעיה ב-90 דקות היא שלא ממש אפשר לשמור מצב של שלב במשחק (מבחינת כל מה שהרגת) ואם תעצור באמצע ותחזור למחרת כל היצורים בשלב יחזרו איתך...
walkthrough לא ממש יעזור מבחינת קושי אלא רק בקטע של להכין את עצמך טוב יותר לאתגר וכמובן לתת לך אינפורמציה לגבי אסטרטגיות ולגבי איפה כל חפץ/NPC וכו' נמצאים, כמובן שככל שתצבור ציוד טוב יותר המשחק נהיה פחות קשה (עד ה- cycle הבא לפחות)
לגבי דמו אין (וטוב שכך) כיוון שאי אפשר אפילו להבין על מה מדובר במשחק עד שלא משקיעים בו לפחות כמה שעות טובות ומתנסים בעולמות השונים (בביקורות אפילו טוענים שאתה לא מתחיל לשחק באמת עד שלא התחלת NG+)
בכל מקרה אם מישהו בפורום מתחיל (או כבר) משחק אני אשמח לדעת, אני כרגע בדרגה 123 אז אם יש מישהו +\- 10 דרגות באיזור אולי נארגן משהו יחד...
-
Huber
- חבר במועדון HT

Malcontent כתב:מה יש ב COD6 שמצדיק את תואר משחק השנה? זה פשוט COD4 רק עם סיפור עוד יותר מופרך (והרבה פחות טוב) וכמה תוספות לאונליין שרק דופקות אותו.Pavelz כתב:פסחו לגמרי שמה על COD6. גיימספוט הלכו בבירור על משחקים יצירתיים וחדשניים. אני יודע ש COD6 לא חידש כמעט כלום ומיחזר המון והייתה לו גם החוברת הכי ביזיונית שראיתי מאז ימי מגה דרייב אבל ראבק, אפילו לא היה מועמד למשחק השנה??...
אין שום שינוי בגרפיקה. המשחקיות נשארה אותו דבר חוץ משינויים מאוד קטנים ולא מהותיים. משחק שעומד במקום במשך שנתיים, ממש לא זכאי לתואר משחק השנה....
כל מילה - בסלע. לדעתי המשחק הזה אמור לקבל את תואר "אכזבת השנה" או המשחק עם הכי הרבה "הייפ" והכי פחות תמורה.Malcontent כתב:יכול להיות שהגרפיקה הייתה קצת יותר טובה משל 4, אבל בימינו היא כבר די צרמה. כבר היו לא מעט משחקי מולטי פלטפורמה שנראו יותר טוב.
בשנים אחרות אני מסכים שהוא היה צריך להיכנס לרשימה, כי הוא בכל זאת אחד השוּטרים הכיפיים שיצאו השנה, אבל בשנה כמו 2009, שהיו בה כל כך הרבה משחקים מדהימים, אני יכול להבין למה הוא לא ברשימה....
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 29/12/2009 17:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

פאבל, בשלב שבו אתה צלף שצריך להתגנב ולחמוק מפטרולים יש מקומות בהם אתה צריך להתחבא בצימחייה - ראית את האיכות שלה? דו מימדיות כזו במשחק לא ראיתי שנים. הגרפיקה בהחלט לא פורצת דרך בשום מימד ובחלק מהמיקרים היא נראית קצת מיושנת. שום דבר בגרפיקה של המשחק הזה לא גרם לי להתרשם יותר מידיי, ואני אפילו לא אתחיל דבר על העלילה הקלושה. את העלילה של COD4 אני זוכר עד היום, ב 6 הייתי צריך לשבת ולנסות להבין מה לעזאזל הולך פה ולמה.Pavelz כתב:אני גם לא חושב שהוא זכאי לתור משחק השנה אבל הוא זכאי להיות מועמד אחד מתוך העשיריה.Malcontent כתב:מה יש ב COD6 שמצדיק את תואר משחק השנה? זה פשוט COD4 רק עם סיפור עוד יותר מופרך (והרבה פחות טוב) וכמה תוספות לאונליין שרק דופקות אותו.Pavelz כתב:פסחו לגמרי שמה על COD6. גיימספוט הלכו בבירור על משחקים יצירתיים וחדשניים. אני יודע ש COD6 לא חידש כמעט כלום ומיחזר המון והייתה לו גם החוברת הכי ביזיונית שראיתי מאז ימי מגה דרייב אבל ראבק, אפילו לא היה מועמד למשחק השנה??...
ולא מסכים איתך לגבי איכות הגרפיקה והקמפיין שלדעתי היו הרבה יותר מוצלחים מ4....
-
Huber
- חבר במועדון HT

למרות שאתה צודק ושהם דומים בקונספציה זה עוול להשוות את אנצ'רטד (שנחשב אחד המשחקים היותר טובים והיותר מושקעים ל PS3, והמחשק שקיבל ממוצע ביקורות הכי גבוה לקונסולה או לאיזשהו משחק השנה) לטומב רייידר הבינונית (שלא לציין שהיו כמה משחקים בסידרה שפשוט היו זוועתיים).gulmer כתב:אנצרטד מערבב משחק של יריות בגוף שלישי סטייל גירס, קצת פאזלים, ופלטפורמה. הדבר הכי קרוב הוא Tomb Raider, אבל הוא פשוט נחשב לפחות טוב.asafmor כתב:יש למישהו המלצה למשחק בסיגנון של אנצ'רטד?
האם gow דומה?
או modern warefare?...
אלו המשחקים הטובים יותר שאני מצליח לחשוב עליהם וששווה לך לשקול. אבל שים לב שכל המשחקים האלו למעט טומב ריידר הם באווירה שונה לחלוטין מאנצרטד....
מי שלא שיחק באנצ'רטד לא ממש יצליח להבין על מה מדובר - ומי שעדיין לא שיחק, הגיע הזמן לשנות את הסטטוס
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הובר - אני אמנם לא חושב ש COD6 הוא אחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו השנה, אבל הוא בהחלט לא אכזבת השנה. הוא היה מאוד כיפי וזורם, למרות העלילה המופרכת, ואני אמנם לא מת על המולטיפלייר שלו, אבל אני רואה הרבה אנשים שמאוד נהנים ממנו. חוץ מזה, עדיין לא שיחקתי בו בקואופ, שאמור להיות מאוד כיפי, ושונה לגמרי מהמשחק לשחקן יחיד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אכזבה יחסית לרמת הציפיות - בעיניי לפחות. הוא אכן מהנה, אבל נופל מקודמו בעיניי כמעט מכל בחינה (עלילה מטופשת, הגרפיקה שופרה רק במעט, סינגל קצר בצורה מגוכחת, כנראה שרק מי שמחשק בו ברשת ירגיש בשיפור).
אז ניראה לי שאכלתי אותה... כי אנצ'ארטד 1+2 אלה שני המשחקים הראשונים והיחידים שאני משחק בסוני שהם לא כדורגל ולפי מה שאתם אומרים מפה אני רק ארד למטה ברמה.Huber כתב:למרות שאתה צודק ושהם דומים בקונספציה זה עוול להשוות את אנצ'רטד (שנחשב אחד המשחקים היותר טובים והיותר מושקעים ל PS3, והמחשק שקיבל ממוצע ביקורות הכי גבוה לקונסולה או לאיזשהו משחק השנה) לטומב רייידר הבינונית (שלא לציין שהיו כמה משחקים בסידרה שפשוט היו זוועתיים).gulmer כתב:אנצרטד מערבב משחק של יריות בגוף שלישי סטייל גירס, קצת פאזלים, ופלטפורמה. הדבר הכי קרוב הוא Tomb Raider, אבל הוא פשוט נחשב לפחות טוב.asafmor כתב:יש למישהו המלצה למשחק בסיגנון של אנצ'רטד?
האם gow דומה?
או modern warefare?...
אלו המשחקים הטובים יותר שאני מצליח לחשוב עליהם וששווה לך לשקול. אבל שים לב שכל המשחקים האלו למעט טומב ריידר הם באווירה שונה לחלוטין מאנצרטד....
מי שלא שיחק באנצ'רטד לא ממש יצליח להבין על מה מדובר - ומי שעדיין לא שיחק, הגיע הזמן לשנות את הסטטוס...
האם מצפה לי אכזבה מכל משחק שאקנה מעכשיו?
היעד הבא שלי הוא mwf ...
מקווה שיהיה סבבה. דרך אגב מה זה פלטפורמה?
אם יש לך כמה שעות רצוף (4-5 נשמע טוב) אתה יכול בהחלט להנות מהמשחק, מה שכן אני לא יכול להבטיח שזה לא יגלוש ליותר בלי שתשים לבHuber כתב:הרסת לי את היום. אני אישית לא מצליח לשחק במהלך השבוע (עבודה, משפחה, סידורים), אבל יכול להשקיע 4-5 (6 בלחץ) שעות רצוף בשבת. מספיק לדעתך? אני חובב גדול של RPG והמשחק נראה לי להיט ככה שאני באמת רוצה לשחק בוBOOYA כתב:קצת קשה לי להמליץ על המשחק למשהו שיש לו 90 דקות ביוםidanb כתב:כחובב RPG, סקרנתם אותי - נשמע משחק מבטיח.
האם אין למשחק דמו (או שפיספסתי אותו) ?
קראתי את הביקורת ב Gamespot , קצת מלחיץ. אני לא רוצה לבלות את 90 דקות החסד שלי בחזרה אינסופית על אותו שלב לחפש את הנשמות האבודות...
האם השילוב עם Walkthrough טוב זמין בצד עוזר ?...(2-3 שעות פלוס נשמע יותר טוב)
הבעיה ב-90 דקות היא שלא ממש אפשר לשמור מצב של שלב במשחק (מבחינת כל מה שהרגת) ואם תעצור באמצע ותחזור למחרת כל היצורים בשלב יחזרו איתך...
walkthrough לא ממש יעזור מבחינת קושי אלא רק בקטע של להכין את עצמך טוב יותר לאתגר וכמובן לתת לך אינפורמציה לגבי אסטרטגיות ולגבי איפה כל חפץ/NPC וכו' נמצאים, כמובן שככל שתצבור ציוד טוב יותר המשחק נהיה פחות קשה (עד ה- cycle הבא לפחות)
לגבי דמו אין (וטוב שכך) כיוון שאי אפשר אפילו להבין על מה מדובר במשחק עד שלא משקיעים בו לפחות כמה שעות טובות ומתנסים בעולמות השונים (בביקורות אפילו טוענים שאתה לא מתחיל לשחק באמת עד שלא התחלת NG+)
בכל מקרה אם מישהו בפורום מתחיל (או כבר) משחק אני אשמח לדעת, אני כרגע בדרגה 123 אז אם יש מישהו +\- 10 דרגות באיזור אולי נארגן משהו יחד......
הנקודה שלי היא שזה לא ממש משחק שאפשר להפעיל לפחות משעתיים (לדעתי) אלא אם כן אתה רוצה לעשות קצת faming בלי קשר להתקדמות.
תהנו זה באמת משחק מדהים!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הצמחיה שם אכן נראית זוועה, אבל עד היום לא ראיתי משחק שבו הצמחיה נראית טוב חוץ מ Crysis.Huber כתב:פאבל, בשלב שבו אתה צלף שצריך להתגנב ולחמוק מפטרולים יש מקומות בהם אתה צריך להתחבא בצימחייה - ראית את האיכות שלה? דו מימדיות כזו במשחק לא ראיתי שנים. הגרפיקה בהחלט לא פורצת דרך בשום מימד ובחלק מהמיקרים היא נראית קצת מיושנת. שום דבר בגרפיקה של המשחק הזה לא גרם לי להתרשם יותר מידיי, ואני אפילו לא אתחיל דבר על העלילה הקלושה. את העלילה של COD4 אני זוכר עד היום, ב 6 הייתי צריך לשבת ולנסות להבין מה לעזאזל הולך פה ולמה.Pavelz כתב:אני גם לא חושב שהוא זכאי לתור משחק השנה אבל הוא זכאי להיות מועמד אחד מתוך העשיריה.Malcontent כתב:מה יש ב COD6 שמצדיק את תואר משחק השנה? זה פשוט COD4 רק עם סיפור עוד יותר מופרך (והרבה פחות טוב) וכמה תוספות לאונליין שרק דופקות אותו.Pavelz כתב:פסחו לגמרי שמה על COD6. גיימספוט הלכו בבירור על משחקים יצירתיים וחדשניים. אני יודע ש COD6 לא חידש כמעט כלום ומיחזר המון והייתה לו גם החוברת הכי ביזיונית שראיתי מאז ימי מגה דרייב אבל ראבק, אפילו לא היה מועמד למשחק השנה??...
ולא מסכים איתך לגבי איכות הגרפיקה והקמפיין שלדעתי היו הרבה יותר מוצלחים מ4.......
כמו שכבר אמרתי, מבחינתי מה שהכי חשוב במשחק הזה הוא אלמנט המולטיפלייר ובמובן הזה הוא בהחלט מספק את הסחורה ויש בו שדרוג לא קטן לעומת COD4. יש לי גם את Killzone2 שמבחינה גראפית וגם מבחינת סאונד הוא אוכל את COD4,5,6 ללא מלח אבל הגיוון והשליטה במולטיפלייר במשחק הזה פשוט נפילה.
Need more cowbell
חבל לי רק שאתה חותך את כל האמצע של הציטוט שליכי זה יוצר את הרושם כאילו אמרתי משהו אחרHuber כתב:למרות שאתה צודק ושהם דומים בקונספציה זה עוול להשוות את אנצ'רטד (שנחשב אחד המשחקים היותר טובים והיותר מושקעים ל PS3, והמחשק שקיבל ממוצע ביקורות הכי גבוה לקונסולה או לאיזשהו משחק השנה) לטומב רייידר הבינונית (שלא לציין שהיו כמה משחקים בסידרה שפשוט היו זוועתיים).gulmer כתב:אנצרטד מערבב משחק של יריות בגוף שלישי סטייל גירס, קצת פאזלים, ופלטפורמה. הדבר הכי קרוב הוא Tomb Raider, אבל הוא פשוט נחשב לפחות טוב.asafmor כתב:יש למישהו המלצה למשחק בסיגנון של אנצ'רטד?
האם gow דומה?
או modern warefare?...
מי שלא שיחק באנצ'רטד לא ממש יצליח להבין על מה מדובר - ומי שעדיין לא שיחק, הגיע הזמן לשנות את הסטטוס...
כתבתי במפורש: טומב ריידר פחות טוב מאנצרטד, אין בכלל ספק בזה. הוא שאל איזה משחק בסגנון דומה יש ולכן ציינתי אותו. אבל ממש לא המלצתי עליו כמשחק טוב.
רק אחרי שציינתי בעצמי שטומב ריידר פחות טוב, הזכרתי כמה משחקי פעולה-יריות-הרפתקאות בגוף שלישי אחרים, שאותם המלצתי לו לשקול - לא את טומב ריידר. כל ארבעת המשחקים שהזכרתי הם מהמשחקים הטובים שיש. אבל משום מה דווקא את החלק הזה חתכת מהציטוט.
אז אפילו אם הם לא יותר טובים מאנצרטד 2, הם עדיין יותר טובים מאנצטרד הראשון לדעתי האישית. אם הוא יכול להתפשר על אנצרטד הראשון אחרי שהוא שיחק ב"משחק עם ממוצע הביקורות הכי גבוה לאיזשהו משחק השנה", אז אני מניח שלא תהיה לו בעיה גם איתם.
הרי אם הייתי רוצה לתת לו המלצות למשחק רק על סמך ציונים, הייתי פשוט אומר לו ללכת על GTA IV. יש לו את הממוצע הכי גבוה למשחק על הקונסולה נכון להיום.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בחזרה רגע לנושא המקורי - Demon's SoulsUriDrori כתב:Yahtzeee לא אהב את המשחק...
ראיתי אתמול את הביקורת של Yahtzeee (אגב כרגיל ענק ומומלץ) והוא הזכיר פרט חשוב שלא ראיתי בביקורות אחרונות - אין PAUSE
היכולת לעצור את המשחק (במהלך משחק ליחיד) היא קריטית. כשחקן עם ילדים ושאר אילוצים מדי פעם יש צורך לעצור את המשחק בלי להיפגע (או לחזור לתחילת השלב במקרה הנ"ל
ברור לי שבמשחק ONLINE זה הרבה יותר קשה אבל לפחות אינדיקציה ל AFK (או AFC במקרה של PS3
הרבה מה DEATHS שלי ב KILLZONE 2 היו בעקבות הפסקות שלא תלויות בי. בפעם הבאה שאתם רואים דמות קפואה באמצע שלב חישבו רגע לפני שאתם תוקעים לו כדור בראש - אולי הילד שלהם זועק "אבא אבא ירח מטפטף עלינו" מהחדר ?
המשחק קשה מאוד - לפחות בהתחלה, ודורש המון זמן והשקעה...
בנוגע לשמירה יש איזה טריק שעוקף את האיבוד נשמות ל פעם שמתים:
Don`t Die
Whenever you see your death imminent, and if you don`t want to lose your souls, quickly press the PS button in your controller and quit the game. The autosave function will not have registered your death so you will re-spawn at a previous spot.
אני התייאשתי מהמשחק והעברתי אותו הלאה, הוא לא ממש rpg, אלא יותר כמו טומב ריידר או אנצ'רטד.
בנוגע לשמירה יש איזה טריק שעוקף את האיבוד נשמות ל פעם שמתים:
Don`t Die
Whenever you see your death imminent, and if you don`t want to lose your souls, quickly press the PS button in your controller and quit the game. The autosave function will not have registered your death so you will re-spawn at a previous spot.
אני התייאשתי מהמשחק והעברתי אותו הלאה, הוא לא ממש rpg, אלא יותר כמו טומב ריידר או אנצ'רטד.