התלבטות, מה אתם אומרים? TC-P54Z1 vs PDPLX-6090
אולי הוא התכוון ל V10, ראו ציטוט של HDGURU (עופר שיבח אותו כמה פעמים),
ConclusionThe TC-P54V10 is Panasonic’s best plasma HDTV to date. Dealers and videophiles have been lamenting Pioneer’s withdrawal of the revered KURO plasma HDTVs from the market. Panasonic’s V10 provides comparable or better performance in nearly every criteria of image quality, at less than half the retail price (50″ vs. 50″) and can be regarded as a worthy successor.
http://hdguru.com/the-new-king-of-hdtv- ... iewed/458/
ויש עוד הרבה ביקורות באתרים בחו"ל שמשווים יתרונות וחסרונות של V10 מול הקרו.
ConclusionThe TC-P54V10 is Panasonic’s best plasma HDTV to date. Dealers and videophiles have been lamenting Pioneer’s withdrawal of the revered KURO plasma HDTVs from the market. Panasonic’s V10 provides comparable or better performance in nearly every criteria of image quality, at less than half the retail price (50″ vs. 50″) and can be regarded as a worthy successor.
http://hdguru.com/the-new-king-of-hdtv- ... iewed/458/
ויש עוד הרבה ביקורות באתרים בחו"ל שמשווים יתרונות וחסרונות של V10 מול הקרו.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
1) תלך על פיוניר, אלא אם היית שואל על 65V10 ו-6090..
2) אני לא הייתי מוציא 30K למסך כאשר טכנולוגיה מתקדמת כך מהר, ביזבוז כסף לדעתי.. (אבל קניתי פעם מסך ב-30K..)
2) אני לא הייתי מוציא 30K למסך כאשר טכנולוגיה מתקדמת כך מהר, ביזבוז כסף לדעתי.. (אבל קניתי פעם מסך ב-30K..)
- michael123
- חבר מכור קשה

kingshoko כתב:אני מבין שהמחיר של V10 הוא 19K, אם ככה זה מחיר מעולה למסך כזה 58"....
כנראה אלך עליו....
בחירה נבונה
- michael123
- חבר מכור קשה

אני לא בטוח, כדאי לבדוק ביבוא מקבלי.kingshoko כתב:תודה מיכאל,
אני מבין שבמחיר הזה אין דגם דומה של פיוניר? כמובן יותר מ50".
6090 מתומחר כ30~?...