גירסא 2010 בממיר HD הוט
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
עדכנתי את הגירסה במירי הHD.
למישהו יש מושג מתי יגיע הממשק החדש גם לממירי המג'יק ?
למישהו יש מושג מתי יגיע הממשק החדש גם לממירי המג'יק ?
- ican_a1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
יש לי 3 ממירים:
טומסון HD נהפך לשחור... אני ממש לא אוהב את זה- אפילו אני אגיד שזה נראה ממש רע - לא מקצועי ואפילו מחזיר אותנו אחורה לימים קשים של הוט עם עיצוב בפיגור שנות אור אחרי יס ( אני מודה שלא ראיתי תפרטים של יס בשנה האחרונה
ממיר טומסון דוקסיס/טומסון ללא ערוץ חזור: נשאר העיצוב המעוגל ווהאדום - לדעתי כרגע זה נראה הרבה יותר טוב מהעיצוב השחורו והריבועי....
מישהו יודע האם ניתן לשנמך גירסא (בממיר ה HD|) או שהעידכון הזה בא לפתור גם את הבעיות הרבות שהיו?
המשך יום נעים.
טומסון HD נהפך לשחור... אני ממש לא אוהב את זה- אפילו אני אגיד שזה נראה ממש רע - לא מקצועי ואפילו מחזיר אותנו אחורה לימים קשים של הוט עם עיצוב בפיגור שנות אור אחרי יס ( אני מודה שלא ראיתי תפרטים של יס בשנה האחרונה
ממיר טומסון דוקסיס/טומסון ללא ערוץ חזור: נשאר העיצוב המעוגל ווהאדום - לדעתי כרגע זה נראה הרבה יותר טוב מהעיצוב השחורו והריבועי....
מישהו יודע האם ניתן לשנמך גירסא (בממיר ה HD|) או שהעידכון הזה בא לפתור גם את הבעיות הרבות שהיו?
המשך יום נעים.
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3803
ican_a1
גם לי היה מוזר להתרגל לממשק החדש ... אבל כבר המוח יסדר את זה איכשהו.
זה נראה דווקא ממש טוב .... רק צריך להתרגל אחרי שהאדום-בהיר הזה טחן לנו ת'מוח
גם לי היה מוזר להתרגל לממשק החדש ... אבל כבר המוח יסדר את זה איכשהו.
זה נראה דווקא ממש טוב .... רק צריך להתרגל אחרי שהאדום-בהיר הזה טחן לנו ת'מוח
- Chip
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
אתמול קיבלתי הודעה לשירות ההודעות בממיר לגבי הגרסה החדשה.
(לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שקיבלתי שם משהו
)
הממיר שלי הוא THOMSON HD.
להלן ההודעה:
(לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שקיבלתי שם משהו
הממיר שלי הוא THOMSON HD.
להלן ההודעה:
לקוח יקר,
כחלק משיפור חווית הצפייה, בימים הקרובים תוכל
ליהנות מפס מידע ומדריך תוכניות חדש.
העדכון יבוצע באופן אוטומטי.
פס המידע ומדריך התוכניות ישודרגו, לנוחיותך לא
נעשה כל שינוי בתפעול הממיר או השלט.
מידע נוסף על השדרוג באתר HOT בכתובת
www.hot.net.il תחת קטגוריית שירות לקוחות.
אנו מאחלים לך המשך צפייה נעימה....
-
NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
תתכוננו לזעזוע ....
,כלומר אלה שלא שידרגו עצמאית.
כזה דבר מזעזע לא היה בישראל.
כזה דבר מזעזע לא היה בישראל.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
??
אפשר הסבר?
אפשר הסבר?
- ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
העיצוב החדש מזעזע, נראה לי לזה הוא התכוון והוא גם צודק.
- Chip
-
- חבר פעיל מאוד

הממשק החדש אכן מזעזע.
התנסתי בו אצל קרובי משפחה ולא יכולתי לראות אפילו את השם המלא של התוכנית המשודרת. ביזיון.
התנסתי בו אצל קרובי משפחה ולא יכולתי לראות אפילו את השם המלא של התוכנית המשודרת. ביזיון.
- orir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 496
הממשק הוא נורא ואיום. שום מחשבה על הנדסת אנוש. לא יאמן איך אפשר להוציא דברים כאלה.
ראיתם פעם פס מידע שהמטרה שלו הוא להציג את שם התוכנית ורואים רק בערך 15 תווים ראשונים.
פשוט בדיחה.
ליגה ספרדית ברצלונה - ___________ , כן מול מי?
צריכים לשנות את השם שלו ל "פס ללא מידע".
ראיתם פעם פס מידע שהמטרה שלו הוא להציג את שם התוכנית ורואים רק בערך 15 תווים ראשונים.
פשוט בדיחה.
ליגה ספרדית ברצלונה - ___________ , כן מול מי?
צריכים לשנות את השם שלו ל "פס ללא מידע".
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

במה מדובר?NEW_WAVE כתב:תתכוננו לזעזוע ....,כלומר אלה שלא שידרגו עצמאית.
כזה דבר מזעזע לא היה בישראל....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אני דווקא מאוד אוהב את הממשק החדש. נוח יותר ונעים יותר לקריאה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Chip
-
- חבר פעיל מאוד

הממשק החדש עודכן אצלי בכל הממירים בבית אתמול בלילה, והאמת, לאחר כמה דקות של שימוש בו התרגלתי והוא די נוחpixies כתב:אני דווקא מאוד אוהב את הממשק החדש. נוח יותר ונעים יותר לקריאה....
הדבר היחידי שעדיין מציק לי הוא העניין עם חצאי השמות התוכנית. זה באמת בלתי נסבל. מקווה ש-HOT יעשו משהו בנושא הזה.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
בכל הממירים זה אומר גם ממיר שהוא לא HD... ?Chip כתב:הממשק החדש עודכן אצלי בכל הממירים בבית אתמול בלילה, והאמת, לאחר כמה דקות של שימוש בו התרגלתי והוא די נוחpixies כתב:אני דווקא מאוד אוהב את הממשק החדש. נוח יותר ונעים יותר לקריאה....![]()
הדבר היחידי שעדיין מציק לי הוא העניין עם חצאי השמות התוכנית. זה באמת בלתי נסבל. מקווה ש-HOT יעשו משהו בנושא הזה....
אצלי הממשק החדש לא יורד עדיין לממיר המג'יק. ( איזור צפון ת"א )
- Chip
-
- חבר פעיל מאוד

הגרסה החדשה תגיע לממירי ה-MAGIC מאוחר יותר (בקיץ).dor8 כתב:בכל הממירים זה אומר גם ממיר שהוא לא HD... ?Chip כתב:הממשק החדש עודכן אצלי בכל הממירים בבית אתמול בלילה, והאמת, לאחר כמה דקות של שימוש בו התרגלתי והוא די נוחpixies כתב:אני דווקא מאוד אוהב את הממשק החדש. נוח יותר ונעים יותר לקריאה....![]()
הדבר היחידי שעדיין מציק לי הוא העניין עם חצאי השמות התוכנית. זה באמת בלתי נסבל. מקווה ש-HOT יעשו משהו בנושא הזה....
אצלי הממשק החדש לא יורד עדיין לממיר המג'יק. ( איזור צפון ת"א )...
וכן, אצלי כל הממירים עודכנו (מדובר ב-6 ממירים. ממירי VOD פשוטים עודכנו אתמול בלילה, ממירי HD עודכנו היום בלילה).
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

ממירי ה-VOD עודכנו ידנית על ידך? (זאת אומרת ע"י לחיצה כל הכפתורים ימינה ושמאלה בו זמנית)Chip כתב:הגרסה החדשה תגיע לממירי ה-MAGIC מאוחר יותר (בקיץ).dor8 כתב:בכל הממירים זה אומר גם ממיר שהוא לא HD... ?Chip כתב:הממשק החדש עודכן אצלי בכל הממירים בבית אתמול בלילה, והאמת, לאחר כמה דקות של שימוש בו התרגלתי והוא די נוחpixies כתב:אני דווקא מאוד אוהב את הממשק החדש. נוח יותר ונעים יותר לקריאה....![]()
וכן, אצלי כל הממירים עודכנו (מדובר ב-6 ממירים. ממירי VOD פשוטים עודכנו אתמול בלילה, ממירי HD עודכנו היום בלילה)....
- Chip
-
- חבר פעיל מאוד

לא, הכל בוצע אוטומטית ע"י HOT.dodi88 כתב:ממירי ה-VOD עודכנו ידנית על ידך? (זאת אומרת ע"י לחיצה כל הכפתורים ימינה ושמאלה בו זמנית)Chip כתב:הגרסה החדשה תגיע לממירי ה-MAGIC מאוחר יותר (בקיץ).dor8 כתב:בכל הממירים זה אומר גם ממיר שהוא לא HD... ?Chip כתב:הממשק החדש עודכן אצלי בכל הממירים בבית אתמול בלילה, והאמת, לאחר כמה דקות של שימוש בו התרגלתי והוא די נוחpixies כתב:אני דווקא מאוד אוהב את הממשק החדש. נוח יותר ונעים יותר לקריאה....![]()
וכן, אצלי כל הממירים עודכנו (מדובר ב-6 ממירים. ממירי VOD פשוטים עודכנו אתמול בלילה, ממירי HD עודכנו היום בלילה).......
- orir
-
- חבר פעיל מאוד

נכון שהוא יותר קריא ומובן ובעל מראה יותר מודרני.pixies כתב:אני דווקא מאוד אוהב את הממשק החדש. נוח יותר ונעים יותר לקריאה....
אבל לעזאזל, פס מידע אמור בעיקר להראות לנו מה התוכנית שמשודרת עכשיו, ובמשימה
הזו הוא נכשל לחלוטין. לא ייתכן פס מידע שרוב המידע בו חתוך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
דוגמא משעשעת למה שהרבה פה מתלוננים עליו:
רמי קליינשטיין מת? לא, הוא מתחתן.
רמי קליינשטיין מת? לא, הוא מתחתן.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
pixies,
לרגע נבהלתי...
לרגע נבהלתי...
- orir
-
- חבר פעיל מאוד

מה אפשר לעשות בקשר לזה? לנו בבית זה ממש מפריע.
ניתן איך שהוא ליצור קשר עם הוט או שהמקרה אבוד מראש?
ניתן איך שהוא ליצור קשר עם הוט או שהמקרה אבוד מראש?