שאלות בנוגע לסאב KSW12
-
Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
זה מה שאני אעשה.
אני רק חושש מפאת גודלם.
האם יש דרך כלשהי (וכדאית...) לעשות שינוי (אפילו ע"י בעל מקצוע) ולהמיר את הכניסה של הרמקול ל220V ?
אני רק חושש מפאת גודלם.
האם יש דרך כלשהי (וכדאית...) לעשות שינוי (אפילו ע"י בעל מקצוע) ולהמיר את הכניסה של הרמקול ל220V ?
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- 0z23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
-
Chura
-
- חבר מביא חבר

קראתי בפורום פה וגם במקומות אחרים שיש סיכוי גבוה מאוד שהסאב תומך גם 220V.Chura כתב: האם יש דרך כלשהי (וכדאית...) לעשות שינוי (אפילו ע"י בעל מקצוע) ולהמיר את הכניסה של הרמקול ל220V ?...
למי עלי לפנות בכדי לעשות בדיקה טכנית שזה אפשרי או לא, אלקטרונאי ? חשמלאי ?
- Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
אם אין בורר מתח, ויש מידע מוצק שניתן לשנות את המתח, אז לרוב בשנאי אמור להיות מספר חוטי כניסה - 120V, 230V.
כן, שנאי של 200W אמור להספיק, אבל להפעלה לא מאומצת (לי היה מגבר של CARVER אמריקאי עם 900W, השתמשתי בשנאי עם 1000W והכל עבד).
כן, שנאי של 200W אמור להספיק, אבל להפעלה לא מאומצת (לי היה מגבר של CARVER אמריקאי עם 900W, השתמשתי בשנאי עם 1000W והכל עבד).
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
שנאי של 200W אמור להספיק [/quote]
אתה טועה ומטעה, יש הבדל גדול בין מגבר סטריאו שבו העוצמה קבועה לבין מגבר של ק"ב (או סאב במקרה שלנו) שבו העוצמה יורדת ועולה כל הזמן, לפרקים אף עשוייה להגיע ל440 ואט, זה פשוט חסר אחריות לבוא ולהגיד שאפשר לחבר ממיר/שנאי שהוא פחות מ500 ואט. הסאב יעבוד תקופה מסויימת ואולי יעמוד בעומס כי הוא בנויי היטב אבל בסופו של דבר ובזה אני בטוח, הנזק יהיה בלתי הפיך/לא ישתלם לתקן אותו.
אתה טועה ומטעה, יש הבדל גדול בין מגבר סטריאו שבו העוצמה קבועה לבין מגבר של ק"ב (או סאב במקרה שלנו) שבו העוצמה יורדת ועולה כל הזמן, לפרקים אף עשוייה להגיע ל440 ואט, זה פשוט חסר אחריות לבוא ולהגיד שאפשר לחבר ממיר/שנאי שהוא פחות מ500 ואט. הסאב יעבוד תקופה מסויימת ואולי יעמוד בעומס כי הוא בנויי היטב אבל בסופו של דבר ובזה אני בטוח, הנזק יהיה בלתי הפיך/לא ישתלם לתקן אותו.
-
Chura
-
- חבר מביא חבר

זאב ברשותך יש לי שאלה.
אם הספק הכניסה הוא 144W נובע מ120V ב1.2A. ויש בסאב פיוז של 250V ב1.2A, כלומר הפיוז ישרף ב300W.
איך יש סיכוי והכי קלוש שהסאב יצרוך יותר מ300W ? ברגע שהסאב יצטרך הספק כזה הפיוז פשוט ישרף.
אולי אני טועה, אבל זה לא מסתדר לי...
אם הספק הכניסה הוא 144W נובע מ120V ב1.2A. ויש בסאב פיוז של 250V ב1.2A, כלומר הפיוז ישרף ב300W.
איך יש סיכוי והכי קלוש שהסאב יצרוך יותר מ300W ? ברגע שהסאב יצטרך הספק כזה הפיוז פשוט ישרף.
אולי אני טועה, אבל זה לא מסתדר לי...
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

תשאל את החשמלאי שלך, 
-
Chura
-
- חבר מביא חבר

חזרנו לתשובות הבוגרות.
נו מילא...
נו מילא...
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

כי נמאס לי להסביר לך שוב ושוב...Chura כתב:חזרנו לתשובות הבוגרות.
נו מילא......
נגמרה לי הסבלנות, סורי, תקרא את מה שכתבתי כמה פעמים בשירשור שלך ואז אולי תבין.
בהצלחה.
-
Chura
-
- חבר מביא חבר

עברתי, לא הייתי יוצא בהצהרות אם הייתי מבין.
אין שום מילה שמסבירה את מה שאני שואל כאן.
אין שום מילה שמסבירה את מה שאני שואל כאן.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload