Bayonetta - למי שמחפש משחק אקשן טוב

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

http://www.segashiro.com/2010/01/27/bay ... nt-page-1/

מישהו בסגה סובל מפיצול אישיות כי יומיים אחרי שהם הכריזו שלא יצא פאטץ' ל PS3 - מוכרז פאטץ' ל PS3 :roll:

ב 28 לחודש תשחרר החברה פאטץ' שיתקן את בעיות הטעינה הממושכות של המשחק על ה PS3. הפאטץ' יאפשר לבעלי המשחק להתקין אותו על הדיסק הקשיח ובכך למצמם (כנראה משמעותית) את זמני הטעינה. מה שמוביל לשאלה - למה לא חשבו על זה לפני השקת המשחק? 8O

idanb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264

שליחה

Huber כתב:http://www.segashiro.com/2010/01/27/bay ... nt-page-1/

מישהו בסגה סובל מפיצול אישיות כי יומיים אחרי שהם הכריזו שלא יצא פאטץ' ל PS3 - מוכרז פאטץ' ל PS3 :roll:

ב 28 לחודש תשחרר החברה פאטץ' שיתקן את בעיות הטעינה הממושכות של המשחק על ה PS3. הפאטץ' יאפשר לבעלי המשחק להתקין אותו על הדיסק הקשיח ובכך למצמם (כנראה משמעותית) את זמני הטעינה. מה שמוביל לשאלה - למה לא חשבו על זה לפני השקת המשחק? 8O
...
עצור עצור - זו פעם ראשונה (שלי) שאני שומע על התקנת משחק על הדיסק ב PS3.
האם זה פתרון ספציפי או שינוי גישה ?
האם סגה יכולים לבצע זאת ב patch בלי תמיכה של סוני ?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אם לא הבהרתי את עצמי, לא כל המשחק יותקן אלא כנראה רק חלקים ממנו, החלקים שהמשחק ניגש אליהם הכי הרבה כנראה. ישנם כמה וכמה משחקי PS3 שמבצעים התקנה שכזו לדיסק הקשיח. זה לא מבטל לחלוטין את הצורך בדיסק בכונן.

idanb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264

שליחה

Huber כתב:אם לא הבהרתי את עצמי, לא כל המשחק יותקן אלא כנראה רק חלקים ממנו, החלקים שהמשחק ניגש אליהם הכי הרבה כנראה. ישנם כמה וכמה משחקי PS3 שמבצעים התקנה שכזו לדיסק הקשיח. זה לא מבטל לחלוטין את הצורך בדיסק בכונן.
...
תודה על ההבהרה - כנראה שסתם התלהבתי ...

אני מחכה ליום שאני אוכל להתקין את המשחק על הדיסק, להכניס את הדיסק בזמן משחק אבל רק לצורך וידוא מקוריות ואז המשחק יוכל לעבוד רק מהדיסק (יותר מהירות, פחות שחיקה וכו)

טוב מתי יוצאת גרסה 3.2 ? :wink:

BOOYA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69

שליחה

יש!!!!!!!

כמו שכבר ציינתי אני אחד מאותם משוגעים שממש נהנו מהדמו ולכן גם רכשתי את המשחק (ביום שהוא יצא).
התחלתי לשחק בו ביום ראשון האחרון ואני רוצה לומר שלמי שאוהב DMC זה משחק חובה.
ה- Battle System (שזה הלחם והחמאה של המשחק) מעולה פשוט אין מילים הבעיה כמובן זה זמני הטעינה המעצבנים והגרפיקה הקצת out-dated ב- PS3.

לשמוע שיוצא היום patch אחרי שכבר הוחלט לוותר עליו זה החדשות הכי טובות ששמעתי השבוע 8O 8O 8O

אני אעדכן את הפורום כמה ולמה ברגע שאני אוריד אותו

BarBA
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
שם מלא: בר

שליחה

אז בסוף ישוחרר או לא ישוחרר פאטצ'

BOOYA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69

שליחה

BarBA כתב:אז בסוף ישוחרר או לא ישוחרר פאטצ'
...
שוחרר, עובד כמו קסם תיקן את בעיית ה- loading times לגמרי.
משחק טוב שהפך להיות אפילו יותר טוב!!

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

למי שלא רכש עדיין ושוקל, הנה מחיר די אטרקטיבי שראיתי היום:

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES ... netta.html

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ככה נראה התפריט (עם אופציית ההתקנה) אחרי הפאטץ':

http://www.joystiq.com/2010/01/27/bayon ... on-option/

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

סגה הודו שסוני הם אלו שיצרו עבורם את הפאטץ' שפתר את בעיות הטעינה על ה PS3 מה שמסביר למה בהתחלה הם אמרו שלא יהיה תיקון ואח"כ הוא פשוט "צץ". סגה האלו פשוט בדיחה :lol:

BarBA
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
שם מלא: בר

שליחה

אם ככה הם מזלזלים ברוכשים בעלי PS3 הם בדיחה גרועה,אני לא מבין למה דווקא המשחק הזה יצא בגרסה נחותה משמעותית לPS3 הרי רוב המשחקים בשוק מפותחים קודם לXBOX ואז לPS3 ולא ראיתי אף משחק שההבדלים בו כל כך משמעותיים בין הגרסאות.

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433

שליחה

BarBA כתב:אם ככה הם מזלזלים ברוכשים בעלי PS3 הם בדיחה גרועה,אני לא מבין למה דווקא המשחק הזה יצא בגרסה נחותה משמעותית לPS3 הרי רוב המשחקים בשוק מפותחים קודם לXBOX ואז לPS3 ולא ראיתי אף משחק שההבדלים בו כל כך משמעותיים בין הגרסאות.
...
ההבדלים הכי הגדולים הם בעיקר במשחקים שבהם צוות הפיתוח המקורי לא עושה את הפורט. תחפש למשל את The Orange Box: גם שם ואלב פיתחו את הגרסה לX360 ונתנו לEA לעשות את הפורט לPS3 והוא סבל מהרבה בעיות טכניות.

חזור אל “קונסולות”