בעית ב WIFI עם 3.1.2 ועוד בעיה של מתחילים
הפריצה נעשתה לפני שלושה שבועות בערך.
הבעיה התחילה לפני יומיים (בלי שום סיבה נראית לעין).
בדקתי בהרבה פורומים - הרבה מאוד משתמשים מתלוננים על הבעיה הזו, עדיין לא מצאתי אף אחד שיש לו פתרון.
מספר פתרונות (שאולי לחלק מהאנשים עבדו) שהוצעו בפורומים:
1. לעשות RESET ל NETWORK CONNECTION
2. לשנות את ההגדרות של ה- ROUTER (לא נראה לי כל כך רלווטי כי המכשיר לא מתחבר לשלושה רשתות שונות)
3. להגדיר את ה- CONNECTION בצורה סטטית ולא DHCP
4. HARD RESET למכשיר
5. לשים את הטלפון במקפיא ל- 15 דקות (יש בעיה של רכיב שמתחמם לפי הטענה)
אני ניסיתי את אופציות 1 - 3 והבעיה לא נפתרה. מיותר לציין שאופציה 5 נשמעת הזויה ומטופשת. את אופציה 4 או פריצה מחדש עדיין לא ניסיתי
ניר
הבעיה התחילה לפני יומיים (בלי שום סיבה נראית לעין).
בדקתי בהרבה פורומים - הרבה מאוד משתמשים מתלוננים על הבעיה הזו, עדיין לא מצאתי אף אחד שיש לו פתרון.
מספר פתרונות (שאולי לחלק מהאנשים עבדו) שהוצעו בפורומים:
1. לעשות RESET ל NETWORK CONNECTION
2. לשנות את ההגדרות של ה- ROUTER (לא נראה לי כל כך רלווטי כי המכשיר לא מתחבר לשלושה רשתות שונות)
3. להגדיר את ה- CONNECTION בצורה סטטית ולא DHCP
4. HARD RESET למכשיר
5. לשים את הטלפון במקפיא ל- 15 דקות (יש בעיה של רכיב שמתחמם לפי הטענה)
אני ניסיתי את אופציות 1 - 3 והבעיה לא נפתרה. מיותר לציין שאופציה 5 נשמעת הזויה ומטופשת. את אופציה 4 או פריצה מחדש עדיין לא ניסיתי
ניר
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני בעד פריצה מחדש.
לא יודע אם זה רלוונטי לגביך כי גם כך אין לך קליטה של Wifi, אבל ההמלצה היא לבצע פריצה של blackra1n כשה-Wifi דלוק וקולט רשת (מה שלא קורה אצלך).
אתה יכול לנסות לפרוץ באמצעות RedSnow.
לא יודע אם זה רלוונטי לגביך כי גם כך אין לך קליטה של Wifi, אבל ההמלצה היא לבצע פריצה של blackra1n כשה-Wifi דלוק וקולט רשת (מה שלא קורה אצלך).
אתה יכול לנסות לפרוץ באמצעות RedSnow.
לא היתי בפוסט הזה הרבה זמן, סוף סוף ראיתי כמה תשובות משכילות
אני יכול לאמת שללא ספק יש הרבה עדויות לזה שהWIFI ב 3.1.2 לא עובד טוב, חלק טוענים שבגלל הפריצה וצריך להשאיר דולק אך יש מספיק טענות שיש גם בעיות ללא הפריצה.
לדעתי זה פשוט יותר נפוץ עם הפריצה.
הפיתרון היחידי שעוזר לדעתי הוא איפוס הגדרות רשת.
הרשת יכולה להעלם רק לאחר ריסטרט, וחוזרת לאחר איפוס.
אם זה לא עוזר לדעתי כבר מדובר בבעית חומרה.
אגב זה קורה לי כבר לעיתים נדירות.
לגבי ה Push notifications באמת כמו שכתבו פה הפיתרון של ה push fix.info הוא באמת הפיתרון היחידי שעובד ומייצר זיהוי יחודי לאייפון בעלות של 6 דולר.
לגבי הWAP, תמיד השתמשתי בניתוב אבל לא הצלחתי לעבוד עם הדפדפן, אני יקרא את הפוסט לראות אם מה שכתוב שם עובד
אני יכול לאמת שללא ספק יש הרבה עדויות לזה שהWIFI ב 3.1.2 לא עובד טוב, חלק טוענים שבגלל הפריצה וצריך להשאיר דולק אך יש מספיק טענות שיש גם בעיות ללא הפריצה.
לדעתי זה פשוט יותר נפוץ עם הפריצה.
הפיתרון היחידי שעוזר לדעתי הוא איפוס הגדרות רשת.
הרשת יכולה להעלם רק לאחר ריסטרט, וחוזרת לאחר איפוס.
אם זה לא עוזר לדעתי כבר מדובר בבעית חומרה.
אגב זה קורה לי כבר לעיתים נדירות.
לגבי ה Push notifications באמת כמו שכתבו פה הפיתרון של ה push fix.info הוא באמת הפיתרון היחידי שעובד ומייצר זיהוי יחודי לאייפון בעלות של 6 דולר.
לגבי הWAP, תמיד השתמשתי בניתוב אבל לא הצלחתי לעבוד עם הדפדפן, אני יקרא את הפוסט לראות אם מה שכתוב שם עובד