היתרון הגדול של נגנים מבוססי NMT - הקהילה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה לעשות שכל היתרונות של ה-X לא כל כך רלוונטים, כי גם אם מתעלמים מה-NMTAPPS, הפופקורן הוא פשוט מוצר יותר טוב, תומך ביותר פורמטים, מזרים מידע טוב יותר, ועד היום קיבל את הציונים הכי גבוהים והוכתר לא פעם כסטרימר הטוב ביותר, גם מול מוצרים שעולים פי 2 ממנו.
תגיד, ראית את הממשק המעודכן ב-C200? חובבני? לא מלוטש?
לי יש את שני המוצרים, והוא עולה פי כמה על זה של ה-X.
כן, הוא יקר יותר, על איכות משלמים...
תגיד, ראית את הממשק המעודכן ב-C200? חובבני? לא מלוטש?
לי יש את שני המוצרים, והוא עולה פי כמה על זה של ה-X.
כן, הוא יקר יותר, על איכות משלמים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
Irus,
ה Xtreamer וה C-200 לא ממש ברי השוואה מבחינה זה, הם מיועדים לקהל שונה ובשל כך - מציעים סל תכונות בהתאם.
ה Xtreamer וה C-200 לא ממש ברי השוואה מבחינה זה, הם מיועדים לקהל שונה ובשל כך - מציעים סל תכונות בהתאם.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני מסכים, גם ה-A100 לא ממש בר השוואה ל-X...
אך נראה לי שסטינו ממהות השרשור פה.
מי שהיתרונות הנ"ל לא מעניינים אותו ולא משמשים אותו, פשוט לא חייב לקנות את המוצר או להשתמש בכל האופציות.
לבוא ולהגיד שזה לא טוב או מיותר - זה באמת מיותר.
אך נראה לי שסטינו ממהות השרשור פה.
מי שהיתרונות הנ"ל לא מעניינים אותו ולא משמשים אותו, פשוט לא חייב לקנות את המוצר או להשתמש בכל האופציות.
לבוא ולהגיד שזה לא טוב או מיותר - זה באמת מיותר.
לא ראיתי את הממשק של ה C200. נניח שהוא מושלם. האם זה מצדיק לשלם 2800 שקל במקום 750?
כמו שזיו כתב, ה C200 הוא מוצר שפונה לקהל אחר. יש לו הרבה יכולות שכרגע אינן מצדיקות אצלי שדרוג.
ה X שלי נמצא בחדר שינה, בתוך ארון (אחלה תיבת תהודה, מסתבר), הוא בכלל לא מחובר למגבר, ועד היום הוא ניגן כל דבר שדחפתי לתוכו, כולל קבצי WMV שה A100 שלי מתעקש לא לנגן.
לדעתי, אם אני יכול לבחור בין A110 לX - עבור השימוש שלי *וללא שום קשר למחיר* -אני בוחר ב X, עם ההסתייגות של השלט, אותה אני מקווה לפתור.
בסופו של דבר, אני חושב שזה יותר עניין של העדפות אישיות, ופחות עניין של מבחן אוביקטיבי מוחלט.
אחד לא שומע את המאוורר, השני סובל מאוד מהרעש. אחד לא יכול בלי אפליקציות ה NMT, השני לא זקוק להן.
כל אחד עם הצרכים שלו, לא משהו שאפשר להתווכח עליו.
כמו שזיו כתב, ה C200 הוא מוצר שפונה לקהל אחר. יש לו הרבה יכולות שכרגע אינן מצדיקות אצלי שדרוג.
ה X שלי נמצא בחדר שינה, בתוך ארון (אחלה תיבת תהודה, מסתבר), הוא בכלל לא מחובר למגבר, ועד היום הוא ניגן כל דבר שדחפתי לתוכו, כולל קבצי WMV שה A100 שלי מתעקש לא לנגן.
לדעתי, אם אני יכול לבחור בין A110 לX - עבור השימוש שלי *וללא שום קשר למחיר* -אני בוחר ב X, עם ההסתייגות של השלט, אותה אני מקווה לפתור.
בסופו של דבר, אני חושב שזה יותר עניין של העדפות אישיות, ופחות עניין של מבחן אוביקטיבי מוחלט.
אחד לא שומע את המאוורר, השני סובל מאוד מהרעש. אחד לא יכול בלי אפליקציות ה NMT, השני לא זקוק להן.
כל אחד עם הצרכים שלו, לא משהו שאפשר להתווכח עליו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

nir11,
אני מבין שאתה חייב להגיד את המילה האחרונה, אך תחזור ותקרא שוב את ההודעה של Irus שהקדימה אותך.
אני מבין שאתה חייב להגיד את המילה האחרונה, אך תחזור ותקרא שוב את ההודעה של Irus שהקדימה אותך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

nir11,
בשביל זה יש כפתור עריכה.
על מנת להחזיר את השרשור לנושאו המקורי, מישהו הצליח פעם להתקין את אפליקציות ה NMT על DOK? אני יודע ש"רישמית" זה לא אפשרי.
עוד משהו, מדריך ה NZBget פשוט מצויין!
בשביל זה יש כפתור עריכה.
על מנת להחזיר את השרשור לנושאו המקורי, מישהו הצליח פעם להתקין את אפליקציות ה NMT על DOK? אני יודע ש"רישמית" זה לא אפשרי.
עוד משהו, מדריך ה NZBget פשוט מצויין!