נגן נייד highend
-
danganon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 110
אז אתה לאתומך בINEAR?
-
danganon
-
- חבר פעיל מאוד

- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
נראה שלא מזכירים פה בכלל את sansa fuze , 24 שעות נגינה ,ניתן להרחיב זכרון ,תומך FLAC ,
וסאונד שהרבה משבחים אותו שתקציב שלו ,לגבי אוזניות ,אני אישית הייתי הולך על px100 של סניהסר או porta pro
,הכי מומלץ זה לשמוע אוזניות לפני קניה שלא תקנה חתול בשק ,תבדוק את "קילומבו" ב דיזינגוף סנטר ,מגוון דגמים ואת עם רובם עם לא כולם ניתן לנסות, לא המקום הכי זול ,אבל לא מחייבים אותך לקנות שם
,אומנם i7 של איאודיו הוא מצויין ,אבל תמיד טוב יותר שאתה יכול להרחיב זכרון (במיוחד שמדובר ב FLAC), לי יש 8GB בצבע הכסוף ו PX100 לבנות והשילוב באמת מעולה ,ולא יקר במיוחד בסופו של דבר
..עולי היה כדי לקנות את הפורטה פרו שקניתי את ה PX ,אבל לא חושב שהפסדתי משהוא ,PX ניידות יותר וגם לא זורקות מבטים חח .
וסאונד שהרבה משבחים אותו שתקציב שלו ,לגבי אוזניות ,אני אישית הייתי הולך על px100 של סניהסר או porta pro
,הכי מומלץ זה לשמוע אוזניות לפני קניה שלא תקנה חתול בשק ,תבדוק את "קילומבו" ב דיזינגוף סנטר ,מגוון דגמים ואת עם רובם עם לא כולם ניתן לנסות, לא המקום הכי זול ,אבל לא מחייבים אותך לקנות שם
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
אני אישית לא מתלהב מIN EAR אבל אם אתה מתעקש אז SHURE היא מהמובילות בתחום הזה ולא נראה לי שתטעה אם תבחר בהם אבל עדיף שתבדוק את זה בעצמך.danganon כתב:אגב, מה דעתכם/ דעתך (zeev78) על זה
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6593&perur=1&t=43
??...
-
danganon
-
- חבר פעיל מאוד

נראה אחלה לשמוע במקום ולהחליט!
מה לגבי ה CX 300-II Precision מכירים?
לא ראיתי שם את הPX100
מה לגבי ה CX 300-II Precision מכירים?
לא ראיתי שם את הPX100
-
danganon
-
- חבר פעיל מאוד

סליחה על הטעות ראיתי אותם....
טוב זה נראה לי טוב מאד ללכת לשם ולשמוע אני אעשה זאת בזמן הקרוב....
הKOSS מפתות אבל הם לא שיא היופי
טוב זה נראה לי טוב מאד ללכת לשם ולשמוע אני אעשה זאת בזמן הקרוב....
הKOSS מפתות אבל הם לא שיא היופי
-
danganon
-
- חבר פעיל מאוד

מצער שאין איפה לשמוע אוזניות SURE
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

אני לא מאמין שיש מקום שבו יתנו לך להאזין לIN EAR כי הרי סך הכול מי ירצה לדחוף לאוזן שלו אוזניה משומשתdanganon כתב:מצער שאין איפה לשמוע אוזניות SURE...
אתה רוצה ללכת על בטוח? תקנה את האוזניות של בוס שהצעתי לך, שמעתי אותם ונהנתי מהסאונד החם ומהבאס המצויין שלהם, את רוצה לקחת צאנ"ס על הSHURE, לא נראה לי שזו תיהיה טעות. ההחלטה שלך.
כדי להקל עליך לקבל החלטה אני מציע לך לרכז מספר דגמים של פירמות טובות ואז להחליט. אם בכל זאת תחליט על אוזניות קשת הגראדו 60 צריכות להיות בראש רשימת ההאזנה שלך בחנות.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
לא יודע עד כמה הדרישות גבוהות
אני מאוד נהנה מה KOSS
בשילוב עם ה I7
אני מאוד נהנה מה KOSS
בשילוב עם ה I7
העם דורש..... כל מיני דברים
-
danganon
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובות!היום הזמנתי את ה I7 ונותר לי רק לבחור:koss porta pro
או CX 300-II Precision
או Shure SE102
או למתוח ממש ולקנות את ה BOSE INEAR.
מה דעתכם?
או CX 300-II Precision
או Shure SE102
או למתוח ממש ולקנות את ה BOSE INEAR.
מה דעתכם?
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

לדעתי אחד מ2 האחרונות.
-
danganon
-
- חבר פעיל מאוד

שלום לכולם,
רציתי לעדכן שסוףסוף היה לי זמן לשחק קצת ען הI7 יחד עם האוזניות של הshure e2c..
התוצאה מדהימה!
בסים מדויקים ומורגשים בהחלט ..חמימים מאד,גבוהים טובים (תלוי באיכות של הקובץ) ולא צורמים או מקוטעים...
בקיצור מאד מהנה ואני שמח שהגעתי לרמת אודיו ניידת טובה אמנם עדיין לא היי אנד אבל אני בהחלט מסופק!
הנסיעות הבאות הולכות להיות מאד כיף!
תודה לכולכם על העזרה!
רציתי לעדכן שסוףסוף היה לי זמן לשחק קצת ען הI7 יחד עם האוזניות של הshure e2c..
התוצאה מדהימה!
בסים מדויקים ומורגשים בהחלט ..חמימים מאד,גבוהים טובים (תלוי באיכות של הקובץ) ולא צורמים או מקוטעים...
בקיצור מאד מהנה ואני שמח שהגעתי לרמת אודיו ניידת טובה אמנם עדיין לא היי אנד אבל אני בהחלט מסופק!
הנסיעות הבאות הולכות להיות מאד כיף!
תודה לכולכם על העזרה!