גרסא חדשה ויציבה יותר ל-PLAYSTATION MEDIA SERVER

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אתה צריך ראוטר, או אם אין לך תחבר כבל רשת מוצלב מהמחשב ל-PS3

9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639

שליחה

Dor007 כתב:יש מצב להזרים 1080P לא חוטית?
אני יהיה חייב לקנות עוד כבל צהוב שהוא כבל רשת ולחבר לPS3?
...
כן,
עם ראוטר בתקן N כאשר הפליסטיישן3 מחובר אליו ישירות והמחשב בכרטיס רשת אלחוטי תואם תקן N.

9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Itay_Pollak כתב:לי אישית זה נראה הזוי - בגלל זה אני מתנגד לזה. שני מכשירים חזקים בטירוף בשביל לעשות מה שמזרימדיה עושה בקלות.....
...
מצד שני,
למה לי להוציא עוד כמה מאות שקלים על סטרימר ייעודי כשיש לי את התוכנה הנהדרת הזאת?

9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Murdock18 כתב:אני רוצה לחבר את המחשב חוטית ל-PS3 על מנת לבצע את הזרמת המדיה בעזרת התוכנה. השאלה הנשאלת היא, לאן לחבר את כבל הרשת? מהמודם ל-PS3 או מהמחשב ל-PS3? אשמח לתשובה, העניין קצת לא ברור לי.
...
המחשב ל-PS3 כמובן.
רצוי לציין שיהיו לך חיים הרבה יותר קלים אם תקנה ראוטר.

Murdock18
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80

שליחה

תודה על התשובות. יש לי ראוטר, הבעיה היא שבניגון קובצי MKV (הווה אומר סדרות וסרטים ב-HD) ישנן תקיעות קלות מדי פעם, וזאת למרות העובדה שיש לי אינטרנט 5 מגה (מהירות העלאה 64 קב"ש). האם כבל אכן יפתור את הבעיה הנ"ל?

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368

שליחה

Murdock18 כתב:תודה על התשובות. יש לי ראוטר, הבעיה היא שבניגון קובצי MKV (הווה אומר סדרות וסרטים ב-HD) ישנן תקיעות קלות מדי פעם, וזאת למרות העובדה שיש לי אינטרנט 5 מגה (מהירות העלאה 64 קב"ש). האם כבל אכן יפתור את הבעיה הנ"ל?
...
זה לא קשור ברוחב הפס שיש לך, זה קשור בעיקר ליכולות העיבוד של המחשב שלך (כמו שכבר נאמר כאן, המחשב מעבד את קובץ הסרט בזמן שהוא משדר אותו לקונסולה). בכל אופן, אם יש לך מחשב סביר+ ותחבר ישירות עם כבל רשת, זה יכול לשפר את הביצועים בצורה מסויימת.

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959

שליחה

התקנתי את העדכון ואכן ישנו שיפור קל. קבצי FLAC ו-720P עדיין מקוטעים מדי פעם אבל הרבה פחות - בחיבור אלחוטי. בחיבור קווי גם קודם לא היו לי בעיות.... נחמד.

חזור אל “קונסולות”