תגובות למדריך נבוכים, חלק 1
אז אלא אם אתם אוהבים קפוצ'ינו מאוד מאוד חלש, אין ברירה אלא ללכת על ה4 כוסות.
פה אני חייב הערה, עבדתי עם שני הסוגים. ה4 כוסות קצת יותר רגישה לטחינה מה2 כוסות, ומפיקה טיפה פחות קרמה. אני מצאתי שעם טחינה מעט גסה יותר, אפשר להגיע לתוצאות קרובות.
פה אני חייב הערה, עבדתי עם שני הסוגים. ה4 כוסות קצת יותר רגישה לטחינה מה2 כוסות, ומפיקה טיפה פחות קרמה. אני מצאתי שעם טחינה מעט גסה יותר, אפשר להגיע לתוצאות קרובות.
טחינה יותר גסה וגם הייתי משנה את כמות הקפה בסלסילה לעומת ה2 כוסות... פעם אחרונה שעבדתי עם בריקה היה די מזמן, ואני לא זוכר אם שיניתי ליותר קפה או פחות. בכל מקרה, שווה להשקיע בניסיונות, מניסיון, ה4 כוסות מסוגלת לתוצאות מאוד קרובות ל2 כוסות.
תודה על ההשקעה במאמר,
אני גיליתי את ה פלנג´ר או פרנץ´ פרס בזמן האחרון, ומשתמש בו בעיקר בשבת, 'כשאני שובת' גם מעשיית קפה במכונת האספרסו.
גם כשיצאתי לחופשה משפחתית בצימר, לקחתי איתי את הפרנץ´ פרס, יחד עם מטחנה הגאג'יה - שהגודל שלה סביר יחסית ...., וזו הייתה חגיגה לכל אוהבי הקפה במשפחה המורחבת.
התוצאה מעניינת ואחרת, אפשר לשתות קפה ארוך בלי חלב או עם מעט חלב בתוספת.
אני גיליתי את ה פלנג´ר או פרנץ´ פרס בזמן האחרון, ומשתמש בו בעיקר בשבת, 'כשאני שובת' גם מעשיית קפה במכונת האספרסו.
גם כשיצאתי לחופשה משפחתית בצימר, לקחתי איתי את הפרנץ´ פרס, יחד עם מטחנה הגאג'יה - שהגודל שלה סביר יחסית ...., וזו הייתה חגיגה לכל אוהבי הקפה במשפחה המורחבת.
התוצאה מעניינת ואחרת, אפשר לשתות קפה ארוך בלי חלב או עם מעט חלב בתוספת.