מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
Inferno / 2016
פרופ' לנגדון (הנקס), חוקר הסמלים הנודע, מתעורר נטול זיכרון בבי"ח בפירנצה. בניסיון לשחזר את שעבר עליו בימים האחרונים ומי כעת מנסה להרע לו, הוא מוצא את עצמו במרדף נגד הזמן במטרה למנוע מגיפה כלל-עולמית, כשלצדו הרופאה שטיפלה בו. זאת, תוך שהוא פותר חידות פילוסופיות, היסטוריות, מיתולוגיות ועוד, במהירות שתגרום למנוע החיפוש של גוגל לעמוד מבוייש בפינה.
השלישי בסדרת סרטי צופן דה וינצ'י, עם אקשן ללא הפסקה ועלילה רבת תהפוכות, אבל עדיין מרגיש שטאנצי וממוחזר.
סביר וחביב, לא מעבר.
ציון: 6/10
פרופ' לנגדון (הנקס), חוקר הסמלים הנודע, מתעורר נטול זיכרון בבי"ח בפירנצה. בניסיון לשחזר את שעבר עליו בימים האחרונים ומי כעת מנסה להרע לו, הוא מוצא את עצמו במרדף נגד הזמן במטרה למנוע מגיפה כלל-עולמית, כשלצדו הרופאה שטיפלה בו. זאת, תוך שהוא פותר חידות פילוסופיות, היסטוריות, מיתולוגיות ועוד, במהירות שתגרום למנוע החיפוש של גוגל לעמוד מבוייש בפינה.
השלישי בסדרת סרטי צופן דה וינצ'י, עם אקשן ללא הפסקה ועלילה רבת תהפוכות, אבל עדיין מרגיש שטאנצי וממוחזר.
סביר וחביב, לא מעבר.
ציון: 6/10
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
The Girl with All the Gifts
סיפור המסגרת הרגיל של אפוקליפסת זומבים, רק שהרעיון הוא שיש ילדים זומבים שלא איבדו את האנושיות שלהם וילדה אחת מתוכם כנראה נושאת בגוף שלה תרופה.
מתחיל מעניין, טכנית הוא עשוי טוב אבל מרגיש נגרר וגם די מדכדך. הוא לא עשה לי את זה.
6
סיפור המסגרת הרגיל של אפוקליפסת זומבים, רק שהרעיון הוא שיש ילדים זומבים שלא איבדו את האנושיות שלהם וילדה אחת מתוכם כנראה נושאת בגוף שלה תרופה.
מתחיל מעניין, טכנית הוא עשוי טוב אבל מרגיש נגרר וגם די מדכדך. הוא לא עשה לי את זה.
6
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
jackie
נטלי פורטמן נעה בין תלושה להזויה למבריקה כג'קי קנדי כאשר היא מתראיינת לראשונה אחרי רצח בעלה. היא חיה מחדש את הרגעים אחרי הרצח, מעבר השלטון וקטעים שלה מהבית הלבן והאופי הייחודי שלה שלא היה כמותו לפניה בבית הלבן.
הסרט עשוי באופן מאוד מוזר, כסוג של פלאשבקים שנוצרים במהלך הראיון שלה. פורטמן מחקה את השטיקים של ג'קי אבל כל הסיפור מרגיש מתאמץ ולא טבעי.
די איבדתי עניין לאחר שלושת רבעי שעה.
6/10
נטלי פורטמן נעה בין תלושה להזויה למבריקה כג'קי קנדי כאשר היא מתראיינת לראשונה אחרי רצח בעלה. היא חיה מחדש את הרגעים אחרי הרצח, מעבר השלטון וקטעים שלה מהבית הלבן והאופי הייחודי שלה שלא היה כמותו לפניה בבית הלבן.
הסרט עשוי באופן מאוד מוזר, כסוג של פלאשבקים שנוצרים במהלך הראיון שלה. פורטמן מחקה את השטיקים של ג'קי אבל כל הסיפור מרגיש מתאמץ ולא טבעי.
די איבדתי עניין לאחר שלושת רבעי שעה.
6/10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
The Girl on the Train
הסרט מתחיל הזוי ולא מובן אבל הולך ומתבהר ככל שמתקדמים. שחקנים טובים ועלילה סבירה פלוס
רייצ'ל שבורה מעזיבתו של בעלה לטובת בחורה אחרת.
היא מטביעה את יגונה בטיפה המרה ויום יום עולה על רכבת שעוברת ליד ביתה הקודם כדי לחיות בחלום שאולי יש איזה סיכוי לחזרה.
העלילה מתחילה להסתבך כשהיא רואה במקרה מהרכבת את שכנתה לשעבר עם גבר אחר על המרפסת.
הסרט מתחיל הזוי ולא מובן אבל הולך ומתבהר ככל שמתקדמים. שחקנים טובים ועלילה סבירה פלוס
רייצ'ל שבורה מעזיבתו של בעלה לטובת בחורה אחרת.
היא מטביעה את יגונה בטיפה המרה ויום יום עולה על רכבת שעוברת ליד ביתה הקודם כדי לחיות בחלום שאולי יש איזה סיכוי לחזרה.
העלילה מתחילה להסתבך כשהיא רואה במקרה מהרכבת את שכנתה לשעבר עם גבר אחר על המרפסת.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
@kingikra
לא ציינת, אבל אפשר להניח שהתכוונת לגרסה מ-2016? כי יצאו סרטים עם אותו שם, גם ב-2009 ו-2013...
לא ציינת, אבל אפשר להניח שהתכוונת לגרסה מ-2016? כי יצאו סרטים עם אותו שם, גם ב-2009 ו-2013...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לא היה לי מושג. אכן 2016Lee כתב:@kingikra
לא ציינת, אבל אפשר להניח שהתכוונת לגרסה מ-2016? כי יצאו סרטים עם אותו שם, גם ב-2009 ו-2013......
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
סנואדן - מעניין, בעיקר את המעבר שהוא עושה בתפיסת העולם. עשוי טוב לטעמי.
7/10
7/10
Vocare Ad Regnum
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
Headshot
(אינדונזיה)
בחור עם פציעת ירי בראש מתעורר מתרדמת בבית חולים אבל לא זוכר כלום מהעבר שלו. הוא מנסה להמשיך את חייו עם הרופאה שהתיידד איתה אבל מי שרצה אותו מת מנסה למצוא אותו שוב.
אם אהבתם את RAID (הראשון היה מעולה, השני קצת פחות), זה הסרט עבורכם עם אקשן קינטי ואלים , סאונד מצוין.
7.5
(אינדונזיה)
בחור עם פציעת ירי בראש מתעורר מתרדמת בבית חולים אבל לא זוכר כלום מהעבר שלו. הוא מנסה להמשיך את חייו עם הרופאה שהתיידד איתה אבל מי שרצה אותו מת מנסה למצוא אותו שוב.
אם אהבתם את RAID (הראשון היה מעולה, השני קצת פחות), זה הסרט עבורכם עם אקשן קינטי ואלים , סאונד מצוין.
7.5
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
מנצ'סטר ליד הים
סיפורו של לי צ'נדלר (קייסי אפלק) אשר לוקח תחת חסותו את בנו המתבגר של אחיו המנוח. עברו הטארגי לא מאפשר לו ליצור קשר עם נשים, חברים, ומקשה עליו ליטול את האחריות על אחיינו.
שוב נפלתי על דרמה משעממת, עלילה דלילה ביותר ללא סיפור מעניין או משחק יוצא מגדר הרגיל. פיהוק מתמשך של שעתיים ורבע. אחרי הנפילה של מונלייט נראה לי שמיציתי סרטי דרמה ל-2017.
2/10
סיפורו של לי צ'נדלר (קייסי אפלק) אשר לוקח תחת חסותו את בנו המתבגר של אחיו המנוח. עברו הטארגי לא מאפשר לו ליצור קשר עם נשים, חברים, ומקשה עליו ליטול את האחריות על אחיינו.
שוב נפלתי על דרמה משעממת, עלילה דלילה ביותר ללא סיפור מעניין או משחק יוצא מגדר הרגיל. פיהוק מתמשך של שעתיים ורבע. אחרי הנפילה של מונלייט נראה לי שמיציתי סרטי דרמה ל-2017.
2/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
Hacksaw ridge
נתחיל עם איכות הוידאו. גרסאת HDR 4K נראית מצויין, חדה ומלאת פרטים.
זה סרט של מל גיבסון עם אנדרו גרפילד בתפקיד הראשי ולא מעט כוכבים אוסטרלים בתפקידי משנה רבים. מעט כצפוי, יש כאן דת והרבה Gore (גיבסון אוהב את זה כנראה). סיפורו של פציפיסט שמתעקש להתגייס ל-WWII למרות שהצבא עושה ככל יכולתו לפלוט אותו החוצה. חצי מהסרט זה המאמץ שלו להתגייס וסיפור הרקע על הפציפיזם שלו, המשפחה והאהבה הגדולה שלו בבית. חצי שני של הסרט הוא סיפור הגבורה האמיתי שלו בפלישה לאוקינאווה והמאמץ כנגד היפנים שמוצגים כאן במקרה הטוב כאוייב נוראי, אכזרי, חסר פנים ומצפון - באותה מידה זה היה יכול להיות חייזרים או יצור טורף כלשהו.
הסרט דו מימדי ומראה, באופן מניפוליטיבי ברור לחלוטין כיצד האמונה מצילה את כוכב הסרט. עם זאת, אי אפשר לקחת מגיבסון את הנסיון שלו ואת היכולות שלו כבמאי - הסרט עושה את העבודה ולא משאיר אתכם אדישים.
8/10
נתחיל עם איכות הוידאו. גרסאת HDR 4K נראית מצויין, חדה ומלאת פרטים.
זה סרט של מל גיבסון עם אנדרו גרפילד בתפקיד הראשי ולא מעט כוכבים אוסטרלים בתפקידי משנה רבים. מעט כצפוי, יש כאן דת והרבה Gore (גיבסון אוהב את זה כנראה). סיפורו של פציפיסט שמתעקש להתגייס ל-WWII למרות שהצבא עושה ככל יכולתו לפלוט אותו החוצה. חצי מהסרט זה המאמץ שלו להתגייס וסיפור הרקע על הפציפיזם שלו, המשפחה והאהבה הגדולה שלו בבית. חצי שני של הסרט הוא סיפור הגבורה האמיתי שלו בפלישה לאוקינאווה והמאמץ כנגד היפנים שמוצגים כאן במקרה הטוב כאוייב נוראי, אכזרי, חסר פנים ומצפון - באותה מידה זה היה יכול להיות חייזרים או יצור טורף כלשהו.
הסרט דו מימדי ומראה, באופן מניפוליטיבי ברור לחלוטין כיצד האמונה מצילה את כוכב הסרט. עם זאת, אי אפשר לקחת מגיבסון את הנסיון שלו ואת היכולות שלו כבמאי - הסרט עושה את העבודה ולא משאיר אתכם אדישים.
8/10
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
לא מצאתי גרסא עם סאונד מעבר ל DD, פספסתי?Huber כתב:A Monster Calls
ילד מתמודד עם מחלתה של אימו בעזרתה של מפלצת.
מבוסס על ספר מאת הסופר פטריק נס, ובבימוי של J.A. Bayona שהביא לנו סרטים כגון The Impossible ו The Orphanage.
הילד עושה עבודה נפלאה, המפלצת פשוט עשויה בצורה מופלאה, האניציה מוצלחת והסרט נוגע נכון בכל מיתרי הלב. סרט מומלץ בחם.
7.9/10...
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5264
- שם מלא: clubnet
אמונת המתנקש / Assassin's Creed
קלום לינץ' (מייקל פסבנדר) מגלה שהוא כלוא במוסד סגור לאחר שכביכול הוצא להורג על מעשה רצח שביצע, קלום מגלה כי אחד מאבות אבותיו אגילאר היה מתנקש והאדם האחרון שבא במגע עם תפוח העדן, על פי האגדה בתפוח אמורה להיות התרופה לאלימות.
כל כך צפיתי לסרט הזה.. ככל גדול הצפייה ככה היתה אכזבה..
אין ספק שהקרבות והאקשן, היו מרהיבים..כנ"ל הלבוש, אתרי הצילום וכ'ו היו מדהימים..
אבל כל קו העלילה פשוט דבילי מהשורש..
מה שנשאר זה רק לשבת ולראות את המכות..
חוץ מזה עלילת הסרט פשוט מעפנה ברמות..
ציון 5
קלום לינץ' (מייקל פסבנדר) מגלה שהוא כלוא במוסד סגור לאחר שכביכול הוצא להורג על מעשה רצח שביצע, קלום מגלה כי אחד מאבות אבותיו אגילאר היה מתנקש והאדם האחרון שבא במגע עם תפוח העדן, על פי האגדה בתפוח אמורה להיות התרופה לאלימות.
כל כך צפיתי לסרט הזה.. ככל גדול הצפייה ככה היתה אכזבה..
אין ספק שהקרבות והאקשן, היו מרהיבים..כנ"ל הלבוש, אתרי הצילום וכ'ו היו מדהימים..
אבל כל קו העלילה פשוט דבילי מהשורש..
מה שנשאר זה רק לשבת ולראות את המכות..
חוץ מזה עלילת הסרט פשוט מעפנה ברמות..
ציון 5
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
·oris74 כתב:לא מצאתי גרסא עם סאונד מעבר ל DD, פספסתי?.........
לא, כרגע כל מה שקים זה DD, אבל עדיין לא גרע מההנאה בסרט (וזה מפי אחד שמאוד מאוד משתדל לא לצפות בפחות מ DTS).
- oris74
-
- חבר במועדון HT

אחרי ששידרגתי את המערכת שלי לתומכת אטמוס ו DTS-X - הגבהתי את הרף התחתון שלי ל DTS-HD ו DOLBY TRUE HD 
- liorreem
-
- חבר ותיק

@oris74
·אתה עושה UPSCALE מ-DTS-HD ל-DTS:X? אם הרסיבר שלך תומך ויש לך רמקולים בתקרה זה מוסיף מאד לחוויה...
·אתה עושה UPSCALE מ-DTS-HD ל-DTS:X? אם הרסיבר שלך תומך ויש לך רמקולים בתקרה זה מוסיף מאד לחוויה...
- oris74
-
- חבר במועדון HT

שקלתי את זה אבל הבנתי שתמיד עדיף לשמוע את קידוד המקור לא?
(אם זה מעניין אולי עדיף לפתוח על זה שירשור במקום המתאים - אני אומר את זה בתור אחד שנוזף באנשים שמסיטים את נושא השירשור
)
(אם זה מעניין אולי עדיף לפתוח על זה שירשור במקום המתאים - אני אומר את זה בתור אחד שנוזף באנשים שמסיטים את נושא השירשור
- liorreem
-
- חבר ותיק

@oris74
·שווה לדון בזה אם אין שרשור בנושא.
·שווה לדון בזה אם אין שרשור בנושא.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·oris74 כתב:שקלתי את זה אבל הבנתי שתמיד עדיף לשמוע את קידוד המקור לא?
(אם זה מעניין אולי עדיף לפתוח על זה שירשור במקום המתאים - אני אומר את זה בתור אחד שנוזף באנשים שמסיטים את נושא השירשור)
...
אני ניסיתי ובהחלט ,אצלי לפחות ,הקידוד המקורי עדיף.
למעשה מדובר בעוד סוג של DSP ,כמו בימי הפרולוגיק ושות.... אז הרמקולים בתקרה עובדים, לטעמי לא שווה את ההתעסקות.
- liorreem
-
- חבר ותיק

- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
Truman \ טרומן - חברים עד הסוף
השם של הסרט הוא בעצם השם של הכלב , שבעליו הוא הגיבור בסרט.
אך לצערינו הרב הכלב החמוד מקבל זמן מסך של לא יותר מכמה דקות
והעלילה דווקא מתרכזת בסיפור חברות עמוקה בין שני חברי ילדות שמתפרש על 4 ימים
שבהם הם מספיקים להיפגש , לבלות ביחד , ולהשלים פערים .
זו הייתה צריכה להיות דרמה חזקה סוחטת דמעות!
אך אנחנו מקבלים סיפור סולידי שלא ממש מצליח לעלות את סף הריגוש
הזכיר לי קצת את "מחוברים לחיים" האגדי שזה כאילו גרסה מוקטנת שלו..
10\6
השם של הסרט הוא בעצם השם של הכלב , שבעליו הוא הגיבור בסרט.
אך לצערינו הרב הכלב החמוד מקבל זמן מסך של לא יותר מכמה דקות
והעלילה דווקא מתרכזת בסיפור חברות עמוקה בין שני חברי ילדות שמתפרש על 4 ימים
שבהם הם מספיקים להיפגש , לבלות ביחד , ולהשלים פערים .
זו הייתה צריכה להיות דרמה חזקה סוחטת דמעות!
אך אנחנו מקבלים סיפור סולידי שלא ממש מצליח לעלות את סף הריגוש
הזכיר לי קצת את "מחוברים לחיים" האגדי שזה כאילו גרסה מוקטנת שלו..
10\6