שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול
בעיה עם המרקט ועם פונטים
יש לי לאחרונה בעיה עם המרקט - הורדתי איזה אפליקציה (free 5000 movies) ההורדה לא הצליחה, קיבלתי איזה DECLINE ואח"כ לא מצאתי אותה שוב במרקט, מאז כל פעם שאני נכנסת אני מקבלת התראה שההורדה נכשלה (כבר עברו כמה ימים מאז) ומדי יום כל כמה זמן אני מקבלת FC על המרקט עצמו, וכשהוא לא פתוח בכלל.. אני לא רוצה להסיר את האפליקציה עצמה של המרקט, אני מפחדת שזה ידפק לי עוד יותר.. למישהו יש רעיון מה לעשות עם זה?? איך מפסיקים את ההתראות האלה?
ובעיה שניה - באפליקציה של וואלה, בעמוד הראשי יש בכל נושא/כותרת בשורה האחרונה של הכיתוב - מן ריבועים כאלה במקום אותיות.. זו האפליקציה היחידה שאני רואה את הריבועים האלה (לפעמים מדי פעם בסמס) ככה שאני לא יודעת אם זה רק אצלי או בעיה באפליקציה עצמה. אשמח אם מישהו יודע לומר לי אם אפשר לפתור את זה..
(אני עם NSCOLLAB אם זה חשוב)
ובעיה שניה - באפליקציה של וואלה, בעמוד הראשי יש בכל נושא/כותרת בשורה האחרונה של הכיתוב - מן ריבועים כאלה במקום אותיות.. זו האפליקציה היחידה שאני רואה את הריבועים האלה (לפעמים מדי פעם בסמס) ככה שאני לא יודעת אם זה רק אצלי או בעיה באפליקציה עצמה. אשמח אם מישהו יודע לומר לי אם אפשר לפתור את זה..
(אני עם NSCOLLAB אם זה חשוב)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
1- בקשר למרקט, תקראי כאן: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1240344
2 - בקשר ל-walla, גם אצלי זה ככה (גם אני עם NSCollab).
2 - בקשר ל-walla, גם אצלי זה ככה (גם אני עם NSCollab).
אחלה,תודה,התקנתי,אבל לא הצלחתי להבין האם האפליקציות ימשיכו להתעדכן רגיל? אני אמשיך לקבל עדכונים? גם שאלה נוספת - התקנתי בעבר קובץ אפליקציה ששלחו לי של smartkeyboard בעבר לא היתה בעיה התקנתי פעם אחת ,הגדרתי כברירת מחדל וזהו, עכשיו אחרי כל ריבוט הוא מאבד אותה.. לא את האפליקציה או ההגדרות, אני רק כל פעם צריכה להעלות אותה מחדש ולהגדיר אותה כברירת מחדל.. יודע למה או איך פותרים?AviBiton כתב:1- בקשר למרקט, תקראי כאן: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1240344
2 - בקשר ל-walla, גם אצלי זה ככה (גם אני עם NSCollab)....
שלום לכולם
אני מחפש כבר כמה ימים את הגירסה של MIUI שתתאים לי. עשיתי פלאש כבר לכמה, אך תמיד נאלצתי לחזור לNSCOLLAB עקב חוסר ביישור לימין.
קיים MIUI שכזה, עם תיקוני RTL?
מצאתי איזה סקריפט בHEBMIUI, אבל לא בא לי להתעסק עם זה ולהסתכן. אני מחפש רום מוכן.
מישהו התנסה?
תודה...
אני מחפש כבר כמה ימים את הגירסה של MIUI שתתאים לי. עשיתי פלאש כבר לכמה, אך תמיד נאלצתי לחזור לNSCOLLAB עקב חוסר ביישור לימין.
מצאתי איזה סקריפט בHEBMIUI, אבל לא בא לי להתעסק עם זה ולהסתכן. אני מחפש רום מוכן.
מישהו התנסה?
תודה...
חפש כאן:quique כתב:שלום לכולם
מישהו התנסה?
תודה......
http://dev-host.org/users/Brainmaster/114/RTL%20Fix
ראיתי את זה. אין ממש הסבר איך לבצע את הפיקס. אנסה להיות יצירתי...richrach כתב:חפש כאן:quique כתב:שלום לכולם
מישהו התנסה?
תודה......
http://dev-host.org/users/Brainmaster/114/RTL%20Fix...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ראם, זה מוזר לי...
ההודעה הזו אמורה לצוץ רק אם אין חיבור תקין לרשת (או WIFI, או 3G), לא ממש חשוב באיזה רום.
אתה בטוח שיש קליטה של אינטרנט כשאתה מנסה להפעיל את האפליקציה? אתה יכול לבדוק את זה אם אחרי שאתה מקבל הודעה כזו וסוגר את האפליקציה
אתה יכול לגלוש באינטרנט.
אם כן, תנסה לעשות Clear Data ואז להפעיל שוב.
ההודעה הזו אמורה לצוץ רק אם אין חיבור תקין לרשת (או WIFI, או 3G), לא ממש חשוב באיזה רום.
אתה בטוח שיש קליטה של אינטרנט כשאתה מנסה להפעיל את האפליקציה? אתה יכול לבדוק את זה אם אחרי שאתה מקבל הודעה כזו וסוגר את האפליקציה
אתה יכול לגלוש באינטרנט.
אם כן, תנסה לעשות Clear Data ואז להפעיל שוב.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
הכל רץ חלק בלי שום בעיה, ממש מוזר,AviBiton כתב:ד"א,
האם אפליקציות אחרות שדורשות חיבור לרשת עובדות? למשל YNET?...
אחלה ROM האמת , ממש מהיר , ומה שטוב שהחברה שם לא נחים לרגע , כל הזמן מתקנים ומשפרים,
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
זה נכון אבי , אין שום בעיה עם רומים אחרים,AviBiton כתב:אני בדקתי את זה על לא מעט מכשירים ורומים, ולא היתה אף פעם בעיה שקשורה לרום ספציפי.
אני לא ממש יודע מה להגיד.
אני מקווה שיש עוד משתמשים של MIUI שיבדקו ואז נוכל לבודד את הבעיה....
אני מנסה לקבל קצת התייחסות ב XDA לגבי הבעיה,