מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73273
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #19641 

Ben-Hur

בירושלים תחת השלטון הרומאי, יהודי שהופלל ונשלח לשנים של עבדות חוזר כדי לנקום באחיו הרומאי המאומץ שבגד בו.

גירסה מחודשת לקלאסיקה מ 1959.

כן, אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה רימייק לאחד הסרטים היותר אפיים שהקולנוע האמריקאי יצר. וכן, בהשוואה אליו הוא בהחלט מחוויר כמעט מכל בחינה. אבל אם מתעלמים מכך ומתייחסים אליו בתור סרט רגיל ולא כרימייק, ומנתקים את נקודת ההשוואה, זהו אינו סרט כ"כ גרוע כמו שהביקורות מציינות ואפילו סרט חביב למדי פה ושם.

אם היו נמנעים מלהכניס את ישו בכל חור אפשרי ואם היו נמנעים מהסוף ההוליוודי המתקתק והמיותר בסרט שכזה, זה בהחלט אפילו יכל להיות סרט יותר מסביר.

איילת זורר בתור אימו של בן חור ומורגן פרימן בתור... ובכן - עצמו.

סה"כ סרט סביר ולעיתים אפילו מהנה.

6/10

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #19642 

Mike and Dave Need Wedding Dates / 2016

מייק ודייב הם שני אחים המנסים למצוא בנות-זוג לקראת חתונת אחותם, בכדי לחסוך את הפלירטוטים המזדמנים מצידם, שבסופו של דבר מחרבים כל אירוע משפחתי. שתי הבנות הנחמדות שהם מוצאים לבסוף, מסתברות כהרבה יותר 'קרועות' מהם...

כצפוי... סרט צפוי, המוני וקולני, עם דיאלוגים מטופשים (כשרואים את 'מאחורי הקלעים' בזמן כתוביות הסיום, מבינים עד כמה הרבה מהדיאלוגים השטותיים האלה, בכלל מאולתרים ולא ממש נכתבו לתסריט). למעט חיוך דל פה ושם, אין לסרט הזה הרבה להציע. חבל רק שזאק אפרון, שהוא שחקן לא רע בכלל, בונה את הקריירה שלו על סרטים מסוג זה.

ציון: 5.5/10

ואנקדוטה משעשעת לסיום:
בסצינת החתונה אנה קנדריק נמרחת על זאק אפרון, כשהיא יחפה.
שנייה וחצי אח"כ, כשהם מצולמים מעט מאחור, היא כבר נועלת פליפ-פלופ בצבע ורוד, ושתי שניות נוספות בהמשך הסצינה, כשחוזרים למבט חזיתי, היא שוב יחפה...
כאחד שאוהב לחפש (ולמצוא) בסרטים פאשלות של בימוי, עריכה ובעיקר Continuity (המשכיות בין סצינות), מצאתי לא מעט בסרט הזה...

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #19643 

Don't Breathe

3 צעירים מבצעים שוד בבית של עיור ערירי אבל המשימה מסתבכת.
סרט שמתרחש כולו בתוך בית, הרוב בחשכה ובלי הרבה טקסט אבל עדיין מצליח לשמור על קצב טוב ומתח לא רע בכלל.

7

לא יודע אם זו מקריות אבל זה הסרט השני שראיתי לאחרונה שמציג את החצר האחורית של אמריקה, הפעם בשכונה נטושה בדטרויט ועבורי לפחות זה מקבל משמעות אחרת אחרי תוצאות הבחירות בארה"ב (המפתיעות בעיניי אבל קצת פחות אחרי שמבינים מה קורה שם..)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78822
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #19644 

The whole truth

עורך דין מנסה להגן על עיר שמסרב לדבר גם להגנתו. בכל נקודה מישהו מעיד רואים מה באמת קרה ואיך כולם מנסים לכופף את האמת.

8/10

Snowden

מרתק

9/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73273
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #19645 

Lee כתב:Mike and Dave Need Wedding Dates / 2016

כאחד שאוהב לחפש (ולמצוא) בסרטים פאשלות של בימוי, עריכה ובעיקר Continuity (המשכיות בין סצינות), מצאתי לא מעט בסרט הזה...
...
·

אתמול צפינו בסרט Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, ולא יכלתי שלא לשים לב שהשחקנית הצעירה שצבועה לבלונדיני משחקת חצי מהסרט עם גבות מחומצנות לבלונד בהיר וחצי מהסרט עם גבות חומות. שיגע אותי :lol:

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #19646 

@Lee

לא ראיתי את הסרט אבל אני שם לב גם שהכוס בצילום הראשון נפלה על הצד, ובצילום האחרון היא עומדת.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19647 

mulder כתב:@Lee

לא ראיתי את הסרט אבל אני שם לב גם שהכוס בצילום הראשון נפלה על הצד, ובצילום האחרון היא עומדת.
...
נכון, אבל לא ציינתי את זה, כי עניין הנעליים בולט בהרבה. כמו שכתבתי קודם, יש בסרט הזה עוד פאשלות. מה גם שאם תביט שוב, תראה שהכוס בצילום השלישי היא לא אותה כוס כמו בראשון, אלא כוס שמפניה צרה וגבוהה, ועל אף שגם בצילום השלישי קיימת כוס נוספת שכובה, הרי שהיא שכובה בכיוון מנוגד לזו שבצילום הראשון.
מה שמדהים הוא שישנם 300 איש על הסט, ואף אחד, ובעיקר לא הצלם, לא הבמאי, לא נערת התסריט/האחראי על הקונטיניואיטי ולא השחקנית עצמה, שמו לב לעניין הנעליים.
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 10/12/2016 19:40, נערך 3 פעמים בסך הכל.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19648 

Huber כתב:
...
...
·

אתמול צפינו בסרט Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, ולא יכלתי שלא לשים לב שהשחקנית הצעירה שצבועה לבלונדיני משחקת חצי מהסרט עם גבות מחומצנות לבלונד בהיר וחצי מהסרט עם גבות חומות. שיגע אותי :lol:
...
שיט, הרסת לי! התכוונתי לצפות הערב בסרט :lol:

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #19649 

Lee כתב:
...
...
נכון, אבל לא ציינתי את זה, כי עניין הנעליים בולט בהרבה. כמו שכתבתי קודם, יש בסרט הזה עוד פאשלות. מה גם שאם תביט שוב, תראה שהכוס בצילום השלישי היא לא אותה כוס כמו בראשון, אלא כוס שמפניה צרה וגבוהה, ועל אף שגם בצילום השלישי קיימת כוס נוספת שכובה, הרי שהיא שכובה בכיוון מנוגד לזו שבצילום הראשון.
מה שמדהים הוא שישנם 300 איש על הסט, ואף אחד, ובעיקר לא הצלם, לא הבמאי, לא נערת התסריט/האחראי על הקונטיניואיטי ולא השחקנית עצמה, שמו לב לעניין הנעליים.
...
·

גם המיקום של השחקנים על הספסל הוא לא אותו מיקום לפי המריחה של הצבע האדום על הספסל.
בפריים אחד הוא באמצע הראש של השחקן ובסצינה השניה באזור העורף.
בגדול יש כמעט בכל סרט פאשלות קטנות כאלה, אם אני זוכר נכון יש גם איזה אתר שמרכז את כל הנתונים האלו.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19650 

Lior_M כתב:
...
...
בגדול יש כמעט בכל סרט פאשלות קטנות כאלה, אם אני זוכר נכון יש גם איזה אתר שמרכז את כל הנתונים האלו.

ליאור
...
זה נכון שכמעט בכל סרט ישנן פאשלות קטנות ובשביל זה בדיוק יש על הסט מישהו שכל תפקידו לדאוג לקונטיניואיטי, אבל במקרה הזה, זו כבר ממש רשלנות...

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6624
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #19651 

Sully \ סאלי - נס על ההדסון

הסיפור האמיתי מאחורי הנחיתה של מטוס נוסעים על נהר ההדסון בניו-יורק.
בזמן שמבחוץ הקברניט הוצג כגיבור שהציל 155 אנשים
מבפנים התנהלה חקירה פנימית שעשויה להרוס את הקריירה שלו .

לא ההופעה הכי טובה של טום הנקס אבל הסרט קצר וקולע.
סאונד טוב ועבודת סאב מאומצת בקטעי השיחזור של ההתרסקות

10\7.5

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19652 

Morgan / 2016

יועצת ניהול-סיכונים נשלחת ע"י התאגיד אותו היא מיצגת, אל מעבדת מחקר ופיתוח יישויות מלאכותיות דמויות-אדם, לאחר תקרית חריגה בה היתה מעורבת יישות צעירה. זאת, על מנת לקבוע בהגיעה למקום, אם לאפשר את המשך חייה של היישות, או שמא יש לחסלה. ליישות, לעומת זאת, יש תכניות משלה...

ב-IMDB מוגדר הסרט בין היתר כסרט אימה, מה שעלול לאכזב את מי שמצפה לכזה. אימה אין כאן ממש ומדובר יותר בדרמת-מתח משולבת במדע-בדיוני.
במשך השעה הראשונה העלילה מתנהלת בקצב איטי למדי (מה שגרם לי בטעות לחשוב שאולי בכלל מדובר בהפקה בריטית), אך עדיין מסקרן, ולאחר כשעה הסרט מתעורר במקצת עם כמה קטעי אקשן, אך זה בבחינת מעט מדי ומאוחר מדי.

הסרט מסוגנן וגם לא רע, אבל לטעמי, העלילה לא מספיק חזקה ומורכבת בשביל סרט קולנוע. כפרק בסדרת טלויזיה כלשהי, אולי זה היה מוצלח הרבה יותר.

ציון: 6.5

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #19653 

Snowden

סיפורו האמיתי של מומחה מחשבים שעבד בארגוני הביון של ארה"ב וחשף אמת מטרידה על שיטות המעקב שלהם אחרי אנשים.
משחק מצוין (כהרגלו) של Joseph Gordon-Levitt

הסרט הזה יגרום לכם לשים מדבקה על המצלמה של המחשב...

8

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #19654 

אחרי סופ"ש חלש מאוד בתחום הצפייה (ביום רביעי מכבי -באמברג, ביום חמישי Star Trek Beyond, ביום שישי Independence Day: Resurgence ובשבת FINDING DORY), אתמול לא הצלחתי להרדם למול הסרט Me Before You. דווקא הסרט הכי לא שובר קופות מבין הנ"ל הצליח לגרום לי הנאה.

בחור צעיר ומצליח מהמעמד הגבוה נפגע בתאונת דרכים ומשתתק בפלג גופו התחתון. כל ניסיון של ההורים שלו להביא לו עוזרת אישית עולים בתוהו כי הבחור הפך לבילתי נסבל שמוציא את כל התיסכול שלו על אנשים אחרים.
לו, בחורה מהמעמד הנמוך שאביה מובטל, בדיוק מפוטרת ויוצאת לחפש עבודה. מישהו מציע לה להתנסות בטיפולו של הבחור.
מהר מאוד הוא יורד לה לחיים ומאמלל אותה אך היא לא נשברת כי היא חייבת את הכסף. לאט לאט היחסים ביניהם מתחממים.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #19655 

Sully
דרמה ביוגרפית על טייס אשר מצליח להנחית מטוס נוסעים מעל נהר ההאדסון זמן קצר לאחר ההמראה. התקשורת מכתירה אותו כגיבור, אבל למרות שלא היו אבודות בנפש, הרשויות טוענות כי ייתכן והוא היה חסר אחריות כי היה לו די והותר זמן על מנת לנחות בבטחה בשדה התעופה הקרוב.

סרט הצדעה הוליוודי לאדם גיבור שמסרב להיות מוכר ככזה. מומלץ.
7.5/10

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #19656 

Huber כתב:pessik - בסרטים בהם השפה אינה אנגלית, IMDB הרבה פעמים מזייף. אני מניח שהסיבה לכך נעוצה בעובדה שרב המצביעים לסרטים בשפה זרה הם אותם אנשים שזוהי שפתם ולכן יש נטייה אנושית לתת ציון חיובי למשהו שמגיע מ"הבית" שלך. נתקלתי בעצמי בתופעה הזו הרבה פעמים ולכן אני לא מתייחס ברצינות לציון ב IMDB לסרטים שאינם אמריקאים (למרות שבסרטים יפנים המקרה שונה, אצלי לפחות).
...
לגמרי צודק.
כבר ראיתי לא מעט סרטים בספריית הטורנטים הקרובה לביתי , עם ציונים לקומדיות הודיות עם ציון 8.6 ,מה שכביכול מציב אותם ב top 20, אבל לפחות את זה IMDB יכולים למנוע.
כמו שנאמר, לסרטים אמריקאים, הציון מאוד משקף (בעיני) את הציון האמיתי.
לסרטים זרים, הציון די חסר משמעות.
אני לא יודע איך האלגוריתם של IMDB עובד, אבל לפחות הוא מונע כניסה לא הוגנת של סרטים לרשימה המובחרת.
אחרת כל 100 הראשונים היו סרטים סינים והודים.
לגבי הציון בפועל כבר אין מה לעשות.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #19657 

מעניין מי יזכה לכתוב ראשון את הביקורת ל- Start wars rouge one?
אולי אני?
יש לי כבר כרטיסים להקרנת הבכורה היום בערב....

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19658 

liorreem כתב:מעניין מי יזכה לכתוב ראשון את הביקורת ל- Start wars rouge one?
אולי אני?
יש לי כבר כרטיסים להקרנת הבכורה היום בערב....
...
לשאלתך : http://www.hometheater.co.il/article07650.html

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19659 

avioren כתב:
...
...
אני לא יודע איך האלגוריתם של IMDB עובד, אבל לפחות הוא מונע כניסה לא הוגנת של סרטים לרשימה המובחרת.
אחרת כל 100 הראשונים היו סרטים סינים והודים.
...
מה רע?
עם אוכלוסיה של 1.2 מיליארד בהודו ו-1.3 מיליארד בסין, מגיע להם ייצוג הולם, אפילו ב-IMDB, לא? :lol:
(שלא לדבר על זה שבוליווד היא תעשיית הסרטים הגדולה בעולם...)

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19660 

ברור שמגיע להם ייצוג ב IMDB, אבל לא מגיע להם להכנס לרשימה המדוברת על סמך מיליוני סינים/הודים שיכולים לעוות התוצאות.
וזה בדיוק מה שעושה IMDB , מאפשר להם לתת ציון לא פרופורציונלי לאיכותו, אבל לא מכניס לרשימה המדוברת רק לפי כמות המצביעים.
ולמען אסר ספק, זה לא שסרטים זרים לא יכולים להכנס לרשימה, לראיה אפשר למצוא סרט יפני (שבעת הסמוראים), ברזילאי (עיר האלוהים), איטלקי(החיים יפים), ועוד נכסי צאן ברזל.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”