ziv_r כתב:Mechanic: Resurrection
המשכון לא מחייב של הסרט
משנת 2011 , הפעם בישופ (Jason Statham) מאולץ לבצע 3 התנקשויות על מנת להציל את האהובה שלו (Jessica Alba).
סרט שיותר מתאים לשנות ה- 80' או למי שלא מסוגל להתרכז ליותר מכמה שניות. הסיפור כאן דל ושטוח, רוב הסרט Statham מתחמק בקלות מאינספור יריות אשר מופנות אליו כאשר הוא מצליח בלי בעיה לחסל קרוב ל- 100 אנשים בסרט. למעשה, אני חושב שבסצנות האקשן נהרג אדם כל 3 שניות בממוצע. מעבר לזה, Alba בתפקיד עציץ יפה וזה כל מה שנתנו לה לעשות בסרט. לפעמים אני מבין את הצורך בסרטים שיטחיים, אבל הפעם זה עשוי גרוע ובצורה מגוחכת.
אני מתפלא כיצד לא הכניסו איזה מרדף מכוניות כמו שתמיד יש בסרטים של Statham, אבל במקום זאת תקבלו הרבה מים, כולל סצנה מרשימה בחוסר ההגיון שלה בה תראו כיצד מרכיבים משקפי צלילה בתוך המים.
5/10
...
בדיוק צפיתי אתמול, והביקורת שלי די דומה.
כחסיד של סרטי Jason Statham בדגש על הכוריאגרפיה של המכות ,כאן די התאכזבתי.
כנראה שהגיל עושה את שלו, ועכשיו הוא קצת יותר עייף, ולכן בסרט הזה הדגש דווקא היה ביריות שפחות עושות לי את זה.
מה עוד שהתסריט כל כך לא הגיוני (אני לא מחפש אמינות אבל כן מצפה להגיון מסויים), כשכל המוטיבציה של הדמות שלו מסתכמת בהיכרות של יום אחד עם ג'סיקה אלבה, או חיסול שאמור להראות כתאונה ,והוא כל כך לא... ועוד..
הסצנה בריו מגניבה, אבל מאוד שקופה שבכלל לא צולמה בריו, והרקע מולבש באופן חובבני.
בקיצור, אחד המאכזבים של גייסון סטייטם.
6/10
ד.א, לעניין המשקפי הצלילה שהזכרת זיו, אין בעיה להרכיב משקפי צלילה מתחת למים ולמעשה השיעור המעשי הראשון בקורס צלילה, הוא הורדה והחזרה של משקפי צלילה מתחת למים.
או שלא הבנתי אותך, בכל מקרה כנראה לא שמתי לב לסצנה המדוברת.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.