שירשור הבדיחות הגדול!
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
סבא וסבתא באו לביקור עם לינה אצל בנם.
כשסבא ראה בארון התרופות בקבוק של ויאגרה, שאל את בנו אם יוכל לנסות גלולה אחת.
"איני חושב" ענה הבן, "הן מאוד חזקות ומאוד יקרות".
"כמה?" שאל סבא.
"כל גלולה עולה 10$ ", ענה הבן.
"לא אכפת לי, אני בכ"ז רוצה לנסות", אמר סבא, "ומחר בבוקר אשים לך את הכסף מתחת לכר לפני שנעזוב".
הבן מתעורר למחרת, הוריו כבר נסעו, והוא בודק האם אביו ניצל את הגלולה והשאיר את הכסף.
להפתעתו הוא מוצא שם-110$. הוא מצלצל לאביו ואומר לו: "אמרתי לך שהמחיר הוא 10$ ולא 110$ !"
"אני יודע", ענה האב, "ה-100$ זה מסבתא דבורה..."
כשסבא ראה בארון התרופות בקבוק של ויאגרה, שאל את בנו אם יוכל לנסות גלולה אחת.
"איני חושב" ענה הבן, "הן מאוד חזקות ומאוד יקרות".
"כמה?" שאל סבא.
"כל גלולה עולה 10$ ", ענה הבן.
"לא אכפת לי, אני בכ"ז רוצה לנסות", אמר סבא, "ומחר בבוקר אשים לך את הכסף מתחת לכר לפני שנעזוב".
הבן מתעורר למחרת, הוריו כבר נסעו, והוא בודק האם אביו ניצל את הגלולה והשאיר את הכסף.
להפתעתו הוא מוצא שם-110$. הוא מצלצל לאביו ואומר לו: "אמרתי לך שהמחיר הוא 10$ ולא 110$ !"
"אני יודע", ענה האב, "ה-100$ זה מסבתא דבורה..."
לו הייתי רוטשילד ...
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
שני זקנים נפגשים "אתה יודע" אומר האחד
לחברו "בזמן האחרון לוקח לי 3 שעות לעשות סקס"
"למה כל כך הרבה זמן?" שואל החבר עונה הראשון
"שעה אני משדל, שעה אני משתדל ושעה אני מתנצל..
לחברו "בזמן האחרון לוקח לי 3 שעות לעשות סקס"
"למה כל כך הרבה זמן?" שואל החבר עונה הראשון
"שעה אני משדל, שעה אני משתדל ושעה אני מתנצל..
אור שפע ואהבה
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
זקנה מגיע לבית אבות חדש, מתיישבת לה בכיסא ולפתע רואות המשגיחות במקום שהיא מתחילה לנטות עם הגוף לצד שמאל.
מיד באים האחים ומחברים לה כרית עם מעקה בצד שמאל.
לאחר מכן היא מתחילה לנטות לצד ימין ואז רצים אליה מהר ושוב מחברים לה כרית בצד ימין עם מעקה כדי שהיא לא תיפול.
לאחר חצי שעה מתקשר אליה הבן שלה ושואל אותה: נו - איך זה בבית האבות החדש?
האמת יפה כאן מאוד - עונה לו אימו - אבל לא נותנים לי להפליץ.
מיד באים האחים ומחברים לה כרית עם מעקה בצד שמאל.
לאחר מכן היא מתחילה לנטות לצד ימין ואז רצים אליה מהר ושוב מחברים לה כרית בצד ימין עם מעקה כדי שהיא לא תיפול.
לאחר חצי שעה מתקשר אליה הבן שלה ושואל אותה: נו - איך זה בבית האבות החדש?
האמת יפה כאן מאוד - עונה לו אימו - אבל לא נותנים לי להפליץ.
לו הייתי רוטשילד ...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
[left]Daddy How was I born?
A little boy goes to his father and asks 'Daddy, how was I born?'
The father answers, 'Well, son, I guess one day you will need to find out anyway! Your Mom and I first got together in a chat room on Yahoo. Then I set up a date via e-mail with your Mom and we met at a cyber-cafe. We sneaked into a secluded room, and googled each other. There your mother agreed to a download from my hard drive. As soon as I was ready to upload, we discovered that neither one of us had used a firewall, and since it was too late to hit the delete button, nine months later a little Pop-Up appeared that said:
'You got Male![/left]
A little boy goes to his father and asks 'Daddy, how was I born?'
The father answers, 'Well, son, I guess one day you will need to find out anyway! Your Mom and I first got together in a chat room on Yahoo. Then I set up a date via e-mail with your Mom and we met at a cyber-cafe. We sneaked into a secluded room, and googled each other. There your mother agreed to a download from my hard drive. As soon as I was ready to upload, we discovered that neither one of us had used a firewall, and since it was too late to hit the delete button, nine months later a little Pop-Up appeared that said:
'You got Male![/left]
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חיבור של תלמיד בית ספר יסודי בנושא "ההורים שלי"/מן האינטרנט
הורים מתחלקים לשני חלקים: אימא ואבא.
אימא מתחלקת בהמשך עוד לעקרת בית ואישה עובדת.
בבית היא בנוסף לכך עוד מורכבת מרעייה, אם, טבחית, מנקה, מכבסת, קניינית, רואת חשבונות, מחנכת ... את השאר אינני זוכר, אבל אימא יודעת למנות עוד דברים, כמו למשל משרת, עבד וכו'.
אימא מצטיינת בזאת, שבדרך נס היא נמצאת בכמה מקומות בו זמנית, מסוגלת באותו רגע לחשוב על מאה דברים שונים בבת אחת, בזמן שהיא מבצעת עשר מטלות ביחד.
אני רואה במו עיניי איך היא אחרי חזרתה מעבודה שמה מים להרתחה על הגז ובינתיים בוחשת בצק בשביל הכנת פנקייקים.
באותה עת כבר עובדת מכונת הכביסה שבה היא מחליפה חבילת כביסה אחרי חבילת כביסה, למעני היא ממציאה משפטים בצורת הודעה, קריאה ושאלה, וליעל שלנו היא עושה בוחן שבעל פה בכפל הגדול.
לעובדה שבינתיים היא החליפה למשה'לה הקטן את החיתול והכינה לו סימילק עם קורנפלייקס לא שמתי לב. שתי עיניי לא מספיקות לי לזה.
מפני שכאשר אחר כך אנו יושבים לאכול את ארוחת הערב, האגוזים והפרג כבר טחונים בכדי שנוכל לשים אותם על הפנקייקים האפויים, ומכנסי הטרנינג שלי תפורים במקומות שבהם היו חורים חדשים. שערותיה של יעלי כבר חפופות והכביסה תלויה במרפסת.
בסתר אני מתבונן באימא. יש לה באמת רק שתי ידיים ... ובכל זאת, כשהיא חוזרת הביתה מהעבודה, יש לה ביד אחת תיק אחד גדול ואחד קטן, ביד השניה שתי שקיות מלאות קניות וביד השלישית ... לא, הרי אמרתי כבר שיש לה רק שתי ידיים, היא נושאת את משה'לה ואת שמיכתו.
אבא לא מורכב ולא מתחלק.
הוא נמצא במקום עבודתו ובבית, אבל בבית תמצאו אותו רק לעתים רחוקות.
חוץ מארוחת בוקר וארוחת ערב כשהוא יושב על יד השולחן, הוא נמצא בדרך כלל בכורסה או על הספה, כולו מכוסה בעיתונים.
הוא תמיד משאיר אחריו עקבות מסוימות כמו עיתון פתוח והפוך ואפר סיגריות, לעתים אפילו בתוך המאפרה.
להבדיל מאימא, אף על פי שגם לו יש שתי ידיים, הוא חוזר הביתה בידיים ריקות.
אם הוא יודע כפל אין לי מושג, אבל לכתוב הוא כנראה לא יודע, כי עוד אף פעם לא חתם לי על הערה ביומן.
גם עדיין לא הסתבר למה הוא משתייך לקבוצת ההורים, כי לאסיפת הורים הוא אף פעם לא הולך.
המורה אמר כי אנחנו אמורים להרהר בעבודתם של הורינו תוך כדי כתיבת החיבור הזה.
בבית הספר מצמידים את התלמיד שלא עובד כראוי או לא לומד לתלמיד חרוץ וטוב, בכדי שילמד ממנו משהו.
לכן אני סבור, שבזמן החתונה מצמידים את הגברים לנשים בכדי שהן תלמדנה אותם משהו טוב וישפיעו עליהם בצורה חיובית.
לצערי אימא שלי לא הצליחה במשימה זאת עד עצם היום הזה.
<
הורים מתחלקים לשני חלקים: אימא ואבא.
אימא מתחלקת בהמשך עוד לעקרת בית ואישה עובדת.
בבית היא בנוסף לכך עוד מורכבת מרעייה, אם, טבחית, מנקה, מכבסת, קניינית, רואת חשבונות, מחנכת ... את השאר אינני זוכר, אבל אימא יודעת למנות עוד דברים, כמו למשל משרת, עבד וכו'.
אימא מצטיינת בזאת, שבדרך נס היא נמצאת בכמה מקומות בו זמנית, מסוגלת באותו רגע לחשוב על מאה דברים שונים בבת אחת, בזמן שהיא מבצעת עשר מטלות ביחד.
אני רואה במו עיניי איך היא אחרי חזרתה מעבודה שמה מים להרתחה על הגז ובינתיים בוחשת בצק בשביל הכנת פנקייקים.
באותה עת כבר עובדת מכונת הכביסה שבה היא מחליפה חבילת כביסה אחרי חבילת כביסה, למעני היא ממציאה משפטים בצורת הודעה, קריאה ושאלה, וליעל שלנו היא עושה בוחן שבעל פה בכפל הגדול.
לעובדה שבינתיים היא החליפה למשה'לה הקטן את החיתול והכינה לו סימילק עם קורנפלייקס לא שמתי לב. שתי עיניי לא מספיקות לי לזה.
מפני שכאשר אחר כך אנו יושבים לאכול את ארוחת הערב, האגוזים והפרג כבר טחונים בכדי שנוכל לשים אותם על הפנקייקים האפויים, ומכנסי הטרנינג שלי תפורים במקומות שבהם היו חורים חדשים. שערותיה של יעלי כבר חפופות והכביסה תלויה במרפסת.
בסתר אני מתבונן באימא. יש לה באמת רק שתי ידיים ... ובכל זאת, כשהיא חוזרת הביתה מהעבודה, יש לה ביד אחת תיק אחד גדול ואחד קטן, ביד השניה שתי שקיות מלאות קניות וביד השלישית ... לא, הרי אמרתי כבר שיש לה רק שתי ידיים, היא נושאת את משה'לה ואת שמיכתו.
אבא לא מורכב ולא מתחלק.
הוא נמצא במקום עבודתו ובבית, אבל בבית תמצאו אותו רק לעתים רחוקות.
חוץ מארוחת בוקר וארוחת ערב כשהוא יושב על יד השולחן, הוא נמצא בדרך כלל בכורסה או על הספה, כולו מכוסה בעיתונים.
הוא תמיד משאיר אחריו עקבות מסוימות כמו עיתון פתוח והפוך ואפר סיגריות, לעתים אפילו בתוך המאפרה.
להבדיל מאימא, אף על פי שגם לו יש שתי ידיים, הוא חוזר הביתה בידיים ריקות.
אם הוא יודע כפל אין לי מושג, אבל לכתוב הוא כנראה לא יודע, כי עוד אף פעם לא חתם לי על הערה ביומן.
גם עדיין לא הסתבר למה הוא משתייך לקבוצת ההורים, כי לאסיפת הורים הוא אף פעם לא הולך.
המורה אמר כי אנחנו אמורים להרהר בעבודתם של הורינו תוך כדי כתיבת החיבור הזה.
בבית הספר מצמידים את התלמיד שלא עובד כראוי או לא לומד לתלמיד חרוץ וטוב, בכדי שילמד ממנו משהו.
לכן אני סבור, שבזמן החתונה מצמידים את הגברים לנשים בכדי שהן תלמדנה אותם משהו טוב וישפיעו עליהם בצורה חיובית.
לצערי אימא שלי לא הצליחה במשימה זאת עד עצם היום הזה.
<
- Huber
- חבר במועדון HT

[left]College Essay: Just remember, on tests, B.S. does pay off.
The following is an actual question given on a University of Washington chemistry midterm. The answer was so "profound"
that the professor shared it with colleagues, which is why we now have the pleasure of enjoying it as well.
Bonus Question: Is Hell exothermic (gives off heat) or endothermic (absorbs heat)?
Most of the students wrote proofs of their beliefs using Boyle's Law, (gas cools off when it expands and heats up when it is compressed) or some variant. One student, however, wrote the following:
First, we need to know how the mass of Hell is changing with time. So we need to know the rate at which souls are moving into Hell and the rate at which they are leaving. I think that we can safely assume that once a soul gets to Hell, it will not leave. Therefore, no souls are leaving.
As for how many souls are entering Hell, let's look at the different religions that exist in the world today. Some of these religions state that if you are not a member of their religion, you will go to Hell.
Since there are more than one of these religions, and since people do not belong to more than one religion, we can project that all souls go to Hell.
With birth and death rates as they are, we can expect the number of souls in Hell to increase exponentially.
Now, we look at the rate of change of the volume in Hell; because Boyle's Law states that in order for the temperature and pressure in Hell to stay the same, the volume of Hell has to expand as souls are added.
This gives two possibilities:
1. If Hell is expanding at a slower rate than the rate at which souls enter Hell, then the temperature and pressure in Hell will increase until all Hell breaks loose.
2. Of course, if Hell is expanding at a rate faster than the increase of souls in Hell, then the temperature and pressure will drop until Hell freezes over. So which is it?
If we accept the postulate given to me by Ms. Teresa Banyan during my Freshman year--"...that it will be a cold day in Hell before I sleep with you."--and take into account the fact that I still have not succeeded in having sexual relations with her, then #2 cannot be true; and thus I am sure that Hell is exothermic and will not freeze.
THE STUDENT RECEIVED THE ONLY "A" GIVEN [/left]
The following is an actual question given on a University of Washington chemistry midterm. The answer was so "profound"
that the professor shared it with colleagues, which is why we now have the pleasure of enjoying it as well.
Bonus Question: Is Hell exothermic (gives off heat) or endothermic (absorbs heat)?
Most of the students wrote proofs of their beliefs using Boyle's Law, (gas cools off when it expands and heats up when it is compressed) or some variant. One student, however, wrote the following:
First, we need to know how the mass of Hell is changing with time. So we need to know the rate at which souls are moving into Hell and the rate at which they are leaving. I think that we can safely assume that once a soul gets to Hell, it will not leave. Therefore, no souls are leaving.
As for how many souls are entering Hell, let's look at the different religions that exist in the world today. Some of these religions state that if you are not a member of their religion, you will go to Hell.
Since there are more than one of these religions, and since people do not belong to more than one religion, we can project that all souls go to Hell.
With birth and death rates as they are, we can expect the number of souls in Hell to increase exponentially.
Now, we look at the rate of change of the volume in Hell; because Boyle's Law states that in order for the temperature and pressure in Hell to stay the same, the volume of Hell has to expand as souls are added.
This gives two possibilities:
1. If Hell is expanding at a slower rate than the rate at which souls enter Hell, then the temperature and pressure in Hell will increase until all Hell breaks loose.
2. Of course, if Hell is expanding at a rate faster than the increase of souls in Hell, then the temperature and pressure will drop until Hell freezes over. So which is it?
If we accept the postulate given to me by Ms. Teresa Banyan during my Freshman year--"...that it will be a cold day in Hell before I sleep with you."--and take into account the fact that I still have not succeeded in having sexual relations with her, then #2 cannot be true; and thus I am sure that Hell is exothermic and will not freeze.
THE STUDENT RECEIVED THE ONLY "A" GIVEN [/left]
- Huber
- חבר במועדון HT

רפתן שרצה לקדם טכנולוגית את הרפת שלו
קנה מכונת חליבה אוטומטית,
נרגש התקין אותם על העטינים והסתכל על הפעולה,
מבנה המשאבה, ואפן פעולתה,
עלה לו רעיון בערב כשכולם הלכו לישון,
נכנס הרפתן לרפת,
הלביש את המערכת על הכלי שלו והפעיל ,
התחושה הנעימה של פעולת היניקה
גרמה לו עונג רב עד שגמר',
אך לפתע רואה הוא שאין הוא מצליח
להוריד את המשאבה מכלי זינו ,
בלית ברירה נותן לה להמשיך עד שהוא גומר שוב
אך גם הפעם אין יורדת המכונה,
אלא ממשיכה בפעולה וממשיכה ...
והרפתן כבר גמר שלוש, ארבע פעמים ,
מותש מתקשר לקבלת עזרה בשירות הלקוחות של החברה
ושם מרגיעים אותו ,
כשיגיע ל 10 ליטר זה מפסיק אוטומטית ........
קנה מכונת חליבה אוטומטית,
נרגש התקין אותם על העטינים והסתכל על הפעולה,
מבנה המשאבה, ואפן פעולתה,
עלה לו רעיון בערב כשכולם הלכו לישון,
נכנס הרפתן לרפת,
הלביש את המערכת על הכלי שלו והפעיל ,
התחושה הנעימה של פעולת היניקה
גרמה לו עונג רב עד שגמר',
אך לפתע רואה הוא שאין הוא מצליח
להוריד את המשאבה מכלי זינו ,
בלית ברירה נותן לה להמשיך עד שהוא גומר שוב
אך גם הפעם אין יורדת המכונה,
אלא ממשיכה בפעולה וממשיכה ...
והרפתן כבר גמר שלוש, ארבע פעמים ,
מותש מתקשר לקבלת עזרה בשירות הלקוחות של החברה
ושם מרגיעים אותו ,
כשיגיע ל 10 ליטר זה מפסיק אוטומטית ........
אחת הקלאסיקות של הפאראמדיקים:
גרו זוג נשוי בקומה רביעית בבניין ללא מעלית, כמוהו יש אלפים במדינה. לקראת פסח החליטו לעשות ניקיון יסודי וגם הילדים יצאו טיול והסתובבו בארץ.
אממה, היה חם והמזגן לא תפקד והזוג החליט לנקות את הבית בערום מלא בשביל לא להזיע כמו חמורים.
עשו הכל לתפארת - קירצפו, גירדו אבק, שפשפו כתמים במטבח מתקופת הבארוק ושטפו רצפה.
בעניין רב בהתה בהם החתולה הפרסית הגזעית ובעיקר בחבילה המתנדנדת של הבעל כשהוא התכופפף עם הסמרטוט כל פעם... העניין המתנדנד ממש סיקרן את החתולה והיא החליטה לצוד את המטוטלת. בקפיצה של טיגריס רעב, נעצה החתולה את הציפורנייה באשכול. כמה דברים קרו תוך שניות בודדות:
הגבר צרח בפראות והפחיד את אשתו עד התקף לב.
החליק על הרצפה הרטובה.
שבר את היד.
איבד את ההכרה אחרי שהראש נפגש עם הרצפה.
אשתו המבוהלת רצה לתוך החדר, מחליקה על רצפה רטובה, הגרביטציה עושה את שלה וגם האישה שוברת את היד.
תוך קללות ובכי מתקשרת למד"א מספרת על בעיה של השברים ותוך 15 דקות יש אצלם צוות שלם עם אלונקות. החובשים המנוסים מנסים לברר למה יש גבר ערום מעולף במרכז החדר ועוד עם יד שבורה. האישה בבכי מספרת על המקרה, תוך כדי העמסה של הגבר על האלונקה. ביציאה מהדירה החובשים מתחילים לקלוט מה קרה ומנסים הלסתיר את החיוכים והצחקוקים. צחוק קל שהתנפח לשאגות מטורפות ורעידות בגוף. תוך כדי הצחוק קרו עוד כמה דברים:
החובש שסחב את האלונקה מקדימה, מאבד אחיזה והאלונקה נופלת עליו.
החובש נופל ושובר את הלסת ועוד כמה שיניים
הגבר (החצי ערום כבר) נופל מהאלונקה ושובר את יד השנייה ומתעלף עוד פעם.
החובש שסחב את האלונקה מאחורה, מאבד שיווי מישקל ונופל על הגבר המעולף.
האישה רואה את הכל וצונחת מעולפת לרצפה במעבר של הדלת.
רוח פרצים טורקת את הפלדלת על ידה של האישה.
תוצאה: כולם בגבס.
מסקנה: ברורה.
נ.ב. בא עוד צוות פאראמדיקים.
נ.נ.ב. לחתולה לא נגרם נזק.
גרו זוג נשוי בקומה רביעית בבניין ללא מעלית, כמוהו יש אלפים במדינה. לקראת פסח החליטו לעשות ניקיון יסודי וגם הילדים יצאו טיול והסתובבו בארץ.
אממה, היה חם והמזגן לא תפקד והזוג החליט לנקות את הבית בערום מלא בשביל לא להזיע כמו חמורים.
בעניין רב בהתה בהם החתולה הפרסית הגזעית ובעיקר בחבילה המתנדנדת של הבעל כשהוא התכופפף עם הסמרטוט כל פעם... העניין המתנדנד ממש סיקרן את החתולה והיא החליטה לצוד את המטוטלת. בקפיצה של טיגריס רעב, נעצה החתולה את הציפורנייה באשכול. כמה דברים קרו תוך שניות בודדות:
החליק על הרצפה הרטובה.
שבר את היד.
אשתו המבוהלת רצה לתוך החדר, מחליקה על רצפה רטובה, הגרביטציה עושה את שלה וגם האישה שוברת את היד.
תוך קללות ובכי מתקשרת למד"א מספרת על בעיה של השברים ותוך 15 דקות יש אצלם צוות שלם עם אלונקות. החובשים המנוסים מנסים לברר למה יש גבר ערום מעולף במרכז החדר ועוד עם יד שבורה. האישה בבכי מספרת על המקרה, תוך כדי העמסה של הגבר על האלונקה. ביציאה מהדירה החובשים מתחילים לקלוט מה קרה ומנסים הלסתיר את החיוכים והצחקוקים. צחוק קל שהתנפח לשאגות מטורפות ורעידות בגוף. תוך כדי הצחוק קרו עוד כמה דברים:
נ.נ.ב. לחתולה לא נגרם נזק.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
לא הבנתי ...זה אמיתי זה ?Shtirlitz כתב:אחת הקלאסיקות של הפאראמדיקים:
החליק על הרצפה הרטובה.
שבר את היד.
נ.נ.ב. לחתולה לא נגרם נזק....
- Huber
- חבר במועדון HT

דוגי סטייל
- Huber
- חבר במועדון HT

[left]Because I'm a man, when I lock my keys in the car, I will
fiddle with a coat hanger long after hypothermia has set in.
Calling NRMA is not an option... I WILL win.
to the other, 'I used to be able to fix these things, but now
with all these computers and everything, I wouldn't know
where to start.' We will then drink a couple of beers and
break wind, as a form of holy commun-ion.
for you, this is no problem.
I know, they are the same thing.
gets here and has to put it back together.
one time I was able to survive by holding a calculator.....
(Applies to engineers mainly).
you ask, so don't ask.
you got her for Mother's Day is okay; I don't need to see it.
And don't forget to pick up something for my mother, too.
remember the name and recommend it to others.
Everything looks fine. Your hair is fine. You look fine.
Can we just go now?
and I'll do the rest.... like wandering around in the garden
with a beer in my hand, wondering what to do.
(This has been a public service message for women
to better understand men.)
[/left]
fiddle with a coat hanger long after hypothermia has set in.
Calling NRMA is not an option... I WILL win.
to the other, 'I used to be able to fix these things, but now
with all these computers and everything, I wouldn't know
where to start.' We will then drink a couple of beers and
break wind, as a form of holy commun-ion.
for you, this is no problem.
I know, they are the same thing.
gets here and has to put it back together.
one time I was able to survive by holding a calculator.....
(Applies to engineers mainly).
you ask, so don't ask.
you got her for Mother's Day is okay; I don't need to see it.
And don't forget to pick up something for my mother, too.
remember the name and recommend it to others.
Everything looks fine. Your hair is fine. You look fine.
Can we just go now?
and I'll do the rest.... like wandering around in the garden
with a beer in my hand, wondering what to do.
(This has been a public service message for women
to better understand men.)
[/left]
- Huber
- חבר במועדון HT

תגיד, יש לך איידס ? שואלת הבלונדינית את בן זוגה אחרי לילה סוער
לא !! מה פתאום ? הוא עונה
אוף, נרגעתי, אומרת הבלונדינית, לא בא לי להידבק בזה עוד פעם
===============
בלונדינית נכנסת לחנות למכשירי חשמל.
יש לכם פה טלוויזיות צבעוניות ?
בוודאי
יופי, אז תן לי אחת אדומה
=================
בלונדינית מפולניה היגרה לארה"ב ורצתה לדבר עם אמא שלה, שנשארה בכפר שבפולניה.
הלכה לדואר, ביקשה שיחה, והתחלחלה לשמוע מהפקיד האמריקני כמה תעלה לה שיחה לפולניה.
וככה, איך שהיא יושבת שם אובדת עצות, הפקיד הביט בה במבט רב-משמעי והציע לה לבוא אתו לחדר צדדי, כי יש לו רעיון איך השיחה הזו תעלה לה הרבה יותר בזול.
איך שהם הגיעו לחדר הצדדי, הפקיד ביקש ממנה לכרוע על ברכיה. הוא פתח את רוכסן מכנסיו, שחרר את המה-שמו שלו לחופשי, והורה לה: קחי אותו.
הבלונדינית תפסה אותו מיד בשתי ידיה, וצרחה בקול נלהב: ממוצ'קה ?! את שומעת אותי ? זו אני, בז'ז'יניה מאמריקה
=======================
בלונדינית באה לגניקולוג, יושבת על הכסא ומרימה רגליים.
הוא מחייך אליה ואומר: למעלה
היא מרימה את הרגליים עוד
הוא שוב מחייך אליה ואומר: למעלה
היא מרימה את הרגליים עוד יותר
אחרי שהוא אומר לה בפעם השלישית "למעלה" היא טוענת שאינה יכולה יותר
גברתי, הוא אומר, הגיניקולוג למעלה, כאן זו מספרה
====================
המצפון לעולם אינו מונע מעשים רעים
הוא רק מונע הנאה מלאה מהם
======================
מהירות האור גדולה ממהירות הקול
זו הסיבה מדוע יש אנשים הנראים פיקחים עד שהם פותחים את הפה
========================פ
פסיכיאטר הוא אדם שאין לו דאגות כל עוד לאחרים יש
======================
אב ובנו מטיילים ברחוב ופתאום רואים 2 כלבים באמצע הכביש "עושים את זה".
הבן: אבא, מה עושים הכלבים באמצע הכביש ?
האב: הכלב מלמטה עוזר לכלב מלמעלה לחצות את הכביש
הבן: תראה אבא, הכלבים בדיוק כמו בני אדם ! זה עוזר לו, והשני, במקום להודות לו, דופק אותו מאחורה
לא !! מה פתאום ? הוא עונה
אוף, נרגעתי, אומרת הבלונדינית, לא בא לי להידבק בזה עוד פעם
===============
בלונדינית נכנסת לחנות למכשירי חשמל.
יש לכם פה טלוויזיות צבעוניות ?
בוודאי
יופי, אז תן לי אחת אדומה
=================
בלונדינית מפולניה היגרה לארה"ב ורצתה לדבר עם אמא שלה, שנשארה בכפר שבפולניה.
הלכה לדואר, ביקשה שיחה, והתחלחלה לשמוע מהפקיד האמריקני כמה תעלה לה שיחה לפולניה.
וככה, איך שהיא יושבת שם אובדת עצות, הפקיד הביט בה במבט רב-משמעי והציע לה לבוא אתו לחדר צדדי, כי יש לו רעיון איך השיחה הזו תעלה לה הרבה יותר בזול.
איך שהם הגיעו לחדר הצדדי, הפקיד ביקש ממנה לכרוע על ברכיה. הוא פתח את רוכסן מכנסיו, שחרר את המה-שמו שלו לחופשי, והורה לה: קחי אותו.
הבלונדינית תפסה אותו מיד בשתי ידיה, וצרחה בקול נלהב: ממוצ'קה ?! את שומעת אותי ? זו אני, בז'ז'יניה מאמריקה
=======================
בלונדינית באה לגניקולוג, יושבת על הכסא ומרימה רגליים.
הוא מחייך אליה ואומר: למעלה
היא מרימה את הרגליים עוד
הוא שוב מחייך אליה ואומר: למעלה
היא מרימה את הרגליים עוד יותר
אחרי שהוא אומר לה בפעם השלישית "למעלה" היא טוענת שאינה יכולה יותר
גברתי, הוא אומר, הגיניקולוג למעלה, כאן זו מספרה
====================
המצפון לעולם אינו מונע מעשים רעים
הוא רק מונע הנאה מלאה מהם
======================
מהירות האור גדולה ממהירות הקול
זו הסיבה מדוע יש אנשים הנראים פיקחים עד שהם פותחים את הפה
========================פ
פסיכיאטר הוא אדם שאין לו דאגות כל עוד לאחרים יש
======================
אב ובנו מטיילים ברחוב ופתאום רואים 2 כלבים באמצע הכביש "עושים את זה".
הבן: אבא, מה עושים הכלבים באמצע הכביש ?
האב: הכלב מלמטה עוזר לכלב מלמעלה לחצות את הכביש
הבן: תראה אבא, הכלבים בדיוק כמו בני אדם ! זה עוזר לו, והשני, במקום להודות לו, דופק אותו מאחורה