אוהו זה היה מטופש ברמות עלHuber כתב:Kung Fury
קונג פיורי, מומחה קונג פו, שוטר ו"הנבחר" - יוצא להילחם בהיטלר שנסע בזמן על מנת להרוג אותו.
סרט סוג ג' בעל מודעות עצמית מלאה, עם הרבה הומור נונסנסי, הרבה שטויות ואפס רצינות. הסרט, שקיבל את המימון שלו דרך קיקסטארטר, ושאורכו רק 30 דקות (מזל, יותר מזה המוח שלי היה נמס) הוא בעצם פארודיה על סרטי האקשן והאנימציה של שנות השמונים בתצורת משחק מחשב הזוי (כשהראשונים שקופצים לי מייד לראש הם Saint Row ברמת הנונסנס ו Far Cry 3 – Blood Dragon בעיבוד הויזואלי) שהפך לסרט.
אז אם שוטר עם ראש של דינוזאור, לוחמת מימי אנשי המערות עם תת מקלע, האקר ש"פורץ את הזמן" ועוד שאר פנינים נשמע לכם מופרך מידיי, הסרט הזה לא בשבילכם. אני נהניתי מהנונסנס המוחלט שלו.
7/10...
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73436
- שם מלא: ערן
גיא - מפיך זו מחמאה 
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
·kingikra כתב:River
באתי בלי ציפיות לסרט שאין בו שחקנים מוכרים ונהנתי מאוד
רופא מתנדב אמריקאי בלאוס נוסע לאחד האיים כדי לנוח קצת מעבודתו המתישה
כשהוא שיכור, הוא נקלע לקטטה ובלי כוונה הורג את הבחור השני. מכאן מתחיל מותחן טוב מאוד....
צפיתי בהמלצתך.
אכן סרט חביב עם מתח טוב.
למרות הכל די בנאלי בסופו של יום.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
The Shallows / 2016
גולשת גלים מותקפת ע"י כריש ונאלצת לנסות לשרוד על סלע בלב ים, אל מול החוף המבודד והשומם.
"מלתעות" פוגש את "127 שעות" של דני בויל- זו לדעתי האסוציאציה שתעלה בראשו של כמעט כל מי שראה את שני הסרטים.
אבל... בניגוד ל-127 שעות העמוק, הצבעוני והנפלא, כאן, למרבה הצער, מדובר בסרט סתמי, עם תסריט דל וחסר "בשר" (הבשר היחיד כאן הוא בשרם הנתלש של קורבנות הכריש...) וסוף צפוי לחלוטין.
וכדי להוסיף חטא על פשע, לוהקה לתפקיד הראשי בלייק לייבלי. היות ואין כמעט שחקנים אחרים בסרט, והמעטים שישנם מופיעים בתפקידים מינוריים לפרקי זמן קצרצרים, היה מצופה שתבחר שחקנית שיכולה לשאת על כתפיה סרט שלם, גם אם מדובר בסרט מז'אנר ה"בחורות במצוקה בביקיני, שצורחות ומשפריצות מים לכל עבר". אלא שתצוגת המשחק שלה גרועה כל-כך, שנדמה שאפילו השחף שעומד לידה על הסלע משך כל הסרט, משחק טוב ממנה.
לשיאו הגיע הסרט בדקותיו האחרונות, כשהקרב בין לייבלי והכריש עלה מדרגה והפך אישי ונקמני, אז נראה היה שהסצינות נלקחו מתוך איזה B-Movie מגוחך, דוגמת Sharktopus ודומיו. לא ברור למה בכלל נעשה סרט שכזה (שגרועים כמותו כבר נעשו לא מעט), אין בו לא את האימה של "מלתעות", לא את ההומור של "פיראנה 3D" ולא את העומק של "127 שעות". אולי בכלל הבמאי רק חיפש סיבה לצלם קלוזאפים של לייבלי לבושה בביקיני...
אני, אם כבר, מעדיף להתנחם ב"ליל הכריש" עם שרה פקסטון.
ציון: 5/10 - על התסריט, והמשחק של בלייק לייבלי
10/10 - לשחף, על משחק מרגש ושובה לב...
גולשת גלים מותקפת ע"י כריש ונאלצת לנסות לשרוד על סלע בלב ים, אל מול החוף המבודד והשומם.
"מלתעות" פוגש את "127 שעות" של דני בויל- זו לדעתי האסוציאציה שתעלה בראשו של כמעט כל מי שראה את שני הסרטים.
אבל... בניגוד ל-127 שעות העמוק, הצבעוני והנפלא, כאן, למרבה הצער, מדובר בסרט סתמי, עם תסריט דל וחסר "בשר" (הבשר היחיד כאן הוא בשרם הנתלש של קורבנות הכריש...) וסוף צפוי לחלוטין.
וכדי להוסיף חטא על פשע, לוהקה לתפקיד הראשי בלייק לייבלי. היות ואין כמעט שחקנים אחרים בסרט, והמעטים שישנם מופיעים בתפקידים מינוריים לפרקי זמן קצרצרים, היה מצופה שתבחר שחקנית שיכולה לשאת על כתפיה סרט שלם, גם אם מדובר בסרט מז'אנר ה"בחורות במצוקה בביקיני, שצורחות ומשפריצות מים לכל עבר". אלא שתצוגת המשחק שלה גרועה כל-כך, שנדמה שאפילו השחף שעומד לידה על הסלע משך כל הסרט, משחק טוב ממנה.
לשיאו הגיע הסרט בדקותיו האחרונות, כשהקרב בין לייבלי והכריש עלה מדרגה והפך אישי ונקמני, אז נראה היה שהסצינות נלקחו מתוך איזה B-Movie מגוחך, דוגמת Sharktopus ודומיו. לא ברור למה בכלל נעשה סרט שכזה (שגרועים כמותו כבר נעשו לא מעט), אין בו לא את האימה של "מלתעות", לא את ההומור של "פיראנה 3D" ולא את העומק של "127 שעות". אולי בכלל הבמאי רק חיפש סיבה לצלם קלוזאפים של לייבלי לבושה בביקיני...
אני, אם כבר, מעדיף להתנחם ב"ליל הכריש" עם שרה פקסטון.
ציון: 5/10 - על התסריט, והמשחק של בלייק לייבלי
10/10 - לשחף, על משחק מרגש ושובה לב...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
Lee כתב:10/10 - לשחף, על משחק מרגש ושובה לב......
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
·גדול!!Lee כתב:
10/10 - לשחף, על משחק מרגש ושובה לב......
ובנוסף לכול..... הוא לא קיבל קרדיט על משחקו יוצא הדופן
יש מצב שאני אראה את הסרט רק כדי לצפות בשחף
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Look Who's Back
לא כל כך ברור לי איך מדרגים סרט כזה. מצד אחד לטעמי חובה לראות מצד שני הוא לא סרט כזה טוב.
מדובר בקומדיה מצד אחד וסרט ביקורתי מאוד מצד שני. הייתי ממליץ רק בגלל הרעיון.
אתקצר בקצרה
:
היטלר מתעורר פתאום בגן ציבורי בגרמניה של שנת 2014 (להזכירכם, בעיית פליטים באירופה).
לא כל כך ברור לי איך מדרגים סרט כזה. מצד אחד לטעמי חובה לראות מצד שני הוא לא סרט כזה טוב.
מדובר בקומדיה מצד אחד וסרט ביקורתי מאוד מצד שני. הייתי ממליץ רק בגלל הרעיון.
אתקצר בקצרה
היטלר מתעורר פתאום בגן ציבורי בגרמניה של שנת 2014 (להזכירכם, בעיית פליטים באירופה).
- Lee
-
- חבר מביא חבר

אני בטוח שתתרשם ממנו, כמוניmolvy כתב:ובנוסף לכול..... הוא לא קיבל קרדיט על משחקו יוצא הדופן......
יש מצב שאני אראה את הסרט רק כדי לצפות בשחף...
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
Captain America: Civil War,
מרוול בישלו דייסה,
נתנו לאפקטים
נתנו לשחקנים
ולכותבים לא נשאר, אז הם התפטרתו.
בקיצור עלילה דלילה
8 לאפקטים
8 לסאונד
9 לאיכות התמונה (נפעמתי מאיכות הצפייה במקרן)
2 לכל השאר
מרוול בישלו דייסה,
נתנו לאפקטים
נתנו לשחקנים
בקיצור עלילה דלילה
8 לאפקטים
8 לסאונד
9 לאיכות התמונה (נפעמתי מאיכות הצפייה במקרן)
2 לכל השאר
שחר
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10137
spacedude כתב:Captain America: Civil War,
מרוול בישלו דייסה,
נתנו לאפקטים
נתנו לשחקנים
...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

The Jungle Book
מאכזב מאוד. כמובן שלא ציפיתי לכלום מהעלילה אבל גם האפקטים והסאונד לא הפיל אותי
מוגלי, גור אדם שגדל עם החיות, מאוים ע"י טיגריס שרוצה להרוג אותו בכל מחיר, מוגלה מהג'ונגל ופוגש דוב שיהיה חבר שלו בלב ובנפש.
מוגלי מבין שרק היותו גור אדם יכול להציל אותו וכל החיות מהטיגריס הרע.
מאכזב מאוד. כמובן שלא ציפיתי לכלום מהעלילה אבל גם האפקטים והסאונד לא הפיל אותי
מוגלי, גור אדם שגדל עם החיות, מאוים ע"י טיגריס שרוצה להרוג אותו בכל מחיר, מוגלה מהג'ונגל ופוגש דוב שיהיה חבר שלו בלב ובנפש.
מוגלי מבין שרק היותו גור אדם יכול להציל אותו וכל החיות מהטיגריס הרע.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73436
- שם מלא: ערן
·kingikra כתב:The Jungle Book
אבל גם האפקטים והסאונד לא הפיל אותי...
כל השאר זה טעם אישי, אבל הסרט הזה הציב רף חדש ביצירת חיות ב CGI. איזה סרט אתה עוד מכיר שהציג על המסך כ"כ הרבה חיות מונפשות שנראות כ"כ מציאותי?
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא מכיר אבל זה לא משנה את הדעה שלי על הסרט.Huber כתב:·......
כל השאר זה טעם אישי, אבל הסרט הזה הציב רף חדש ביצירת חיות ב CGI. איזה סרט אתה עוד מכיר שהציג על המסך כ"כ הרבה חיות מונפשות שנראות כ"כ מציאותי?...
- Lee
-
- חבר מביא חבר

·שידורים חיים מהכנסת בערוץ 99.Huber כתב:איזה סרט אתה עוד מכיר שהציג על המסך כ"כ הרבה חיות מונפשות שנראות כ"כ מציאותי?.........
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
Minds eye
סרט בסטייל שנות השמונים על בעלי יכולות שכלואים למחקר אצל דוקטור פסיכי. מרבית הזמן רואים אנשים עושים פרצופים של מאמץ... די זבלון.
3/10
A hologram for the king
ערב הסעודית דרך עיניו של מערבי. טום הנקס במיטבו עם עלילה מבריקה ובימוי מושלם.
9.5/10
Neighbors 2
מפתיע אבל זה לחלוטין שובר ת החוק של לא חוזר על הנוסחא המקורית. ההיפך, זה עושה טוויסטים חדשים על הסיפור הבסיסי של אחווה שמפריעה לשכנים. מצחיק בהרבה מהמקור.
8.5/10
Demolition
ג׳ייק ג׳ילנהול מאבד לאט לאט את שפיותו בעקבות תאונה שבה אשתו נפגעת. מרתק
8/10
סרט בסטייל שנות השמונים על בעלי יכולות שכלואים למחקר אצל דוקטור פסיכי. מרבית הזמן רואים אנשים עושים פרצופים של מאמץ... די זבלון.
3/10
A hologram for the king
ערב הסעודית דרך עיניו של מערבי. טום הנקס במיטבו עם עלילה מבריקה ובימוי מושלם.
9.5/10
Neighbors 2
מפתיע אבל זה לחלוטין שובר ת החוק של לא חוזר על הנוסחא המקורית. ההיפך, זה עושה טוויסטים חדשים על הסיפור הבסיסי של אחווה שמפריעה לשכנים. מצחיק בהרבה מהמקור.
8.5/10
Demolition
ג׳ייק ג׳ילנהול מאבד לאט לאט את שפיותו בעקבות תאונה שבה אשתו נפגעת. מרתק
8/10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

The Angry Birds Movie
סופ"ש חלש עבר על כוחותינו עד עכשיו. מקווה שהיום אצפה בסרט לפחות סביר.
כולם נרתעים מהציפור האדומה והעצבנית אך כשהחזירים משתלטים על האי רק היא יכולה להציל את השבט.
סופ"ש חלש עבר על כוחותינו עד עכשיו. מקווה שהיום אצפה בסרט לפחות סביר.
כולם נרתעים מהציפור האדומה והעצבנית אך כשהחזירים משתלטים על האי רק היא יכולה להציל את השבט.
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6650
Whiskey Tango Foxtrot
מבט משעשע על הרפתקאותיה של כתבת טלוויזיה באפגניסטן .
זוהי לא דרמת מלחמה עם סצינות קרב מהחזית כמו שהתרגלנו לראות
אלה עלילה קלילה שמתמקדת בעיקר בחייה האישיים והאינטרקציה עם צבא ארה"ב
עם המון פרצופים מוכרים , סה"כ העביר את הזמן בנעימים .
10\7
מבט משעשע על הרפתקאותיה של כתבת טלוויזיה באפגניסטן .
זוהי לא דרמת מלחמה עם סצינות קרב מהחזית כמו שהתרגלנו לראות
אלה עלילה קלילה שמתמקדת בעיקר בחייה האישיים והאינטרקציה עם צבא ארה"ב
עם המון פרצופים מוכרים , סה"כ העביר את הזמן בנעימים .
10\7
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
The Fly
יש ב VOD של YES קטגוריה נחמדה של סרטים ישנים אך טובים - החלטתי להשלים חור בהשכלה וצפיתי בסרט. למרות שהמשחק וכל ההתנהלות נראים מיושנים (כיאה לסרט בן 30..) עדיין הסרט עשוי טוב והיו כמה קטעים שקפצתי במקום..
7.5
יש ב VOD של YES קטגוריה נחמדה של סרטים ישנים אך טובים - החלטתי להשלים חור בהשכלה וצפיתי בסרט. למרות שהמשחק וכל ההתנהלות נראים מיושנים (כיאה לסרט בן 30..) עדיין הסרט עשוי טוב והיו כמה קטעים שקפצתי במקום..
7.5
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
Now You See Me 2
3 שנים אחרי שיצא הסרט הראשון, החלק השני מגיע והפעם החבורה יוצאת להשיג כרטיס מיוחד אשר מסוגל לפרוץ לכל מחשב בעולם. הם רוקמים מזימה וברקע מנסים להבין מי עומד מאחורי ה- "עין".
אני לא מאמין עד כמה רצינות אנשים בוגרים יכולים לתת לגוף מסתורי שנקרא "העין" ומורה להם מה לעשות, אנחנו צריכים קצת הגיון בסרטים שלנו, לא אנשים שמבצעים כל מה שאומרים להם בגלל אמונה דבילית באגודת קוסמים ותיקה. ונו באמת, כמה אפשר לשחק על שטות ההיפנוזה המיותרת?
אם הראשון היה איכשהו מוצלח למרות הציון הנמוך שהבאתי לו, הוא לפחות היה מרענן, הפעם יש לנו סתם המשכון מאולץ.
5/10
3 שנים אחרי שיצא הסרט הראשון, החלק השני מגיע והפעם החבורה יוצאת להשיג כרטיס מיוחד אשר מסוגל לפרוץ לכל מחשב בעולם. הם רוקמים מזימה וברקע מנסים להבין מי עומד מאחורי ה- "עין".
אני לא מאמין עד כמה רצינות אנשים בוגרים יכולים לתת לגוף מסתורי שנקרא "העין" ומורה להם מה לעשות, אנחנו צריכים קצת הגיון בסרטים שלנו, לא אנשים שמבצעים כל מה שאומרים להם בגלל אמונה דבילית באגודת קוסמים ותיקה. ונו באמת, כמה אפשר לשחק על שטות ההיפנוזה המיותרת?
אם הראשון היה איכשהו מוצלח למרות הציון הנמוך שהבאתי לו, הוא לפחות היה מרענן, הפעם יש לנו סתם המשכון מאולץ.
5/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6650
The Shallows
בלייק לייבלי היפה שמשחקת לא רע לדעתי ומצליחה לשאת את רוב הסרט על כתפייה ,
מותקפת ע"י כריש קטלני בסמוך לחוף
הסרט זורם כל הזמן ללא קטעים מתים ויש אווירת מתח של "מה יקרה הלאה"..
יש כמה סצינות שמלוות בפס-קול מחריד עם מכות בס חזקות שהדביקו אותי לספה !
אני לא חושב שהסוף כ"כ צפוי כפי שניתן היה לשער .
נכון שזה לא מתקרב לרמה של סרטי "מלתעות" האגדיים אבל תחסכו לעצמכם את ההשוואות
ובכל מקרה מדובר בסה"כ ב 87 דקות אז גם מי שלא ממש יתחבר לסרט - לא "יסבול" יותר מידי זמן .
10\8 שזה ציון נדיב מאוד רק בגלל שאני אוהב להידבק לספה
בלייק לייבלי היפה שמשחקת לא רע לדעתי ומצליחה לשאת את רוב הסרט על כתפייה ,
מותקפת ע"י כריש קטלני בסמוך לחוף
הסרט זורם כל הזמן ללא קטעים מתים ויש אווירת מתח של "מה יקרה הלאה"..
יש כמה סצינות שמלוות בפס-קול מחריד עם מכות בס חזקות שהדביקו אותי לספה !
אני לא חושב שהסוף כ"כ צפוי כפי שניתן היה לשער .
נכון שזה לא מתקרב לרמה של סרטי "מלתעות" האגדיים אבל תחסכו לעצמכם את ההשוואות
ובכל מקרה מדובר בסה"כ ב 87 דקות אז גם מי שלא ממש יתחבר לסרט - לא "יסבול" יותר מידי זמן .
10\8 שזה ציון נדיב מאוד רק בגלל שאני אוהב להידבק לספה