שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
לא ממש, וללא מחירים של שימור לקוחות.
שי
- xsoft7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
האתר הזה ללקוחות חדשים בלבד.. ולא כולל מה שיש בקשרי לקוחות
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
השגתי לאחי מחיר כזה:
תשתית אינטרנט הוט 12 מגה ב- 45 ש"ח בחודש.
ספק אינטרנט נטוויז'ן 12 מגה ב- 14.90 ש"ח בחודש.
סה"כ: 59.90 ש"ח על 12 מגה תשתית + ספק.
סה"כ: 59.90 ש"ח על 12 מגה תשתית + ספק.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
זה חלק מטריפל או לחוד??
- evgenyv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
מה זה? איך מגיעים לזה?אצלי לא רוצים לרדת מ:nerya40 כתב:השגתי לאחי מחיר כזה:
סה"כ: 59.90 ש"ח על 12 מגה תשתית + ספק....
תשתית אינטרנט הוט 12 מגה - 79 ש"ח בחודש
למרות שיש גם טלפון של הוט
אבל לא דברתי עם מחלקת שימור לקוחות
כדאי?
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
כל מי שמעוניין בתשתית של 100 מגה בבזק ועדיין לא ראה את השרשור הבא, כדאי שישים לב:
http://www.hometheater.co.il/vt161559.u ... 7%90%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt161559.u ... 7%90%D7%AA
לירן
- kongo99
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 253
nerya40
איך הבאת את המחיר הזה?גם אצלנו לא מוכנים לרדת מ75
אחיך בטריפל?
איך הבאת את המחיר הזה?גם אצלנו לא מוכנים לרדת מ75
אחיך בטריפל?
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
הוא לא בטריפל, יש לו רק אינטרנט.
את המבצע על התשתית קיבלתי משימור לקוחות והוא הולך ככה:
תשלום חודשי של 73 ש"ח בחודש + זיכוי של 28 ש"ח למשך 6 חודשים.
יוצא דבר כזה: חצי שנה ב- 45 ש"ח, וחצי שנה שנייה ב- 73 ש"ח.
* אני לא חייב להמשיך איתם למשך שנה. אני יכול גם להתנתק באמצע.
את המחיר לספק קיבלתי גם בשימור לקוחות ללא בעיה.
ככה שיצא בסופו של דבר, 45 שקל להוט ו- 14.90 שקל לנטוויז'ן יוצא 59.90 ש"ח.
את המבצע על התשתית קיבלתי משימור לקוחות והוא הולך ככה:
תשלום חודשי של 73 ש"ח בחודש + זיכוי של 28 ש"ח למשך 6 חודשים.
יוצא דבר כזה: חצי שנה ב- 45 ש"ח, וחצי שנה שנייה ב- 73 ש"ח.
* אני לא חייב להמשיך איתם למשך שנה. אני יכול גם להתנתק באמצע.
את המחיר לספק קיבלתי גם בשימור לקוחות ללא בעיה.
ככה שיצא בסופו של דבר, 45 שקל להוט ו- 14.90 שקל לנטוויז'ן יוצא 59.90 ש"ח.
- adonis
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
המחירים הכי טובים שאפשר להשיג דרך שימור לקוחות בזק לתשתית הם המחירים בלינק הזה:
http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInt ... packs.aspx
אך עם 3 חודשים ראשונים חינם !!
אך עם 3 חודשים ראשונים חינם !!
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
אהבתי את ההודעה השנייה שלך בפורום מאז 2007!adonis כתב:המחירים הכי טובים שאפשר להשיג דרך שימור לקוחות בזק לתשתית הם המחירים בלינק הזה:
אך עם 3 חודשים ראשונים חינם !!...
השאלה איך מקבלים את שלושת החודשים חינם? קשרי לקוחות?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
פשוט בדיחה מה שקורה בשוק הזה
.
אדיר ידידי היקר שכנע אותי לבדוק מחדש את נושא האינטרנט
.
אני יושב על תשתית בעייתית שמוגדרת כמקסימום 5 מגה. זה התחיל מזה ש"אי אפשר לשדרג לי את התשתית וזה לא יסתנכרן " ונגמר אחרי שהתעקשתי על בדיקה של 15 מגה בסינכרון ושדרוג התשתית ל 15 מגה. אני מניח שאם הייתי מתעקש על לבדוק VDSL זה היה נגמר ב VDSL.
אני מתקשר לנזק בבל"ת ושואל כמה יעלה לי 15 מגה. "במבצע מיוחד 60 ש"ח לחודש". אחרי ויכוח זכיתי למחיר משובח של 54 ש"ח לחודש "ורק לנו יש כבל תת מימי". כשאמרתי להם שב 018 מציעים ב 35 שקל עד 100 מגה עשו לי "הנחה לאור המצב ותשלום של 42 או משהו לפני מע"מ" כי "הכבל התת ימי שלנו ארוך יותר". התעקשתי שוב והפנו אותי לבוסית הבכירה שהמשיכה בקשקושי הכבל ואמרה לי שחבר שלי שמשלם 30 על 30 מגה שקרן. אמרתי לה שאני מעלה אותו על הקו ושהנה תעודת הזהות שלו ושתבדוק. היא נחנקה ואמרה בסדר גם לך ניתן 30 ש"ח לחודש עד 30 מגה.
התקשרתי לספק שלי וביקשתי לקבל הצעה לשדרוג ל 15. "אין סיכוי שקיבלת 30 שקל לחודש". הם לא היו מוכנים לרדת בשקל. החלטתי שהגיע הזמן לנסות את נזק בבל"ת אז התקשרתי לבבל"ת וסגרתי.
התקשרתי שוב לספק המקורי שלי להתנתק, ושאלו אותי בכמה נתנו לי. אמרתי להם שזה לא משנה כי סגרתי. ענו לי שזה משנה ואני יכול להתנתק מהספק החדש כי הם ישוו את המחיר. אמרתי שזה לא מתאים כרגע אבל אשקול בהמשך, ואז הם יוצאים אלי....שמע...20 שקל עד 100 מגה מתאים?
פשוט ליצנים
.
קיצר, החלטתי למרות ההבדל במחיר להישאר כרגע עם נזק בבל"ת כדי להתנסות. אבל ללא ספק הוט קבעה רף חדש בשוק
אדיר ידידי היקר שכנע אותי לבדוק מחדש את נושא האינטרנט
אני יושב על תשתית בעייתית שמוגדרת כמקסימום 5 מגה. זה התחיל מזה ש"אי אפשר לשדרג לי את התשתית וזה לא יסתנכרן " ונגמר אחרי שהתעקשתי על בדיקה של 15 מגה בסינכרון ושדרוג התשתית ל 15 מגה. אני מניח שאם הייתי מתעקש על לבדוק VDSL זה היה נגמר ב VDSL.
אני מתקשר לנזק בבל"ת ושואל כמה יעלה לי 15 מגה. "במבצע מיוחד 60 ש"ח לחודש". אחרי ויכוח זכיתי למחיר משובח של 54 ש"ח לחודש "ורק לנו יש כבל תת מימי". כשאמרתי להם שב 018 מציעים ב 35 שקל עד 100 מגה עשו לי "הנחה לאור המצב ותשלום של 42 או משהו לפני מע"מ" כי "הכבל התת ימי שלנו ארוך יותר". התעקשתי שוב והפנו אותי לבוסית הבכירה שהמשיכה בקשקושי הכבל ואמרה לי שחבר שלי שמשלם 30 על 30 מגה שקרן. אמרתי לה שאני מעלה אותו על הקו ושהנה תעודת הזהות שלו ושתבדוק. היא נחנקה ואמרה בסדר גם לך ניתן 30 ש"ח לחודש עד 30 מגה.
התקשרתי לספק שלי וביקשתי לקבל הצעה לשדרוג ל 15. "אין סיכוי שקיבלת 30 שקל לחודש". הם לא היו מוכנים לרדת בשקל. החלטתי שהגיע הזמן לנסות את נזק בבל"ת אז התקשרתי לבבל"ת וסגרתי.
התקשרתי שוב לספק המקורי שלי להתנתק, ושאלו אותי בכמה נתנו לי. אמרתי להם שזה לא משנה כי סגרתי. ענו לי שזה משנה ואני יכול להתנתק מהספק החדש כי הם ישוו את המחיר. אמרתי שזה לא מתאים כרגע אבל אשקול בהמשך, ואז הם יוצאים אלי....שמע...20 שקל עד 100 מגה מתאים?
פשוט ליצנים
קיצר, החלטתי למרות ההבדל במחיר להישאר כרגע עם נזק בבל"ת כדי להתנסות. אבל ללא ספק הוט קבעה רף חדש בשוק
- kongo99
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 253
בקיצור,כמה אפשר להשיג עבור תשתית של סה"כ 12 מגה?
- orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
שלום אנשים יקרים
כרגע סיימתי שיחה עם בזק בינלאומי עד היום שילמתי 70 שקלים עבור מהירות 20 ותודה להוט הורדתי את המחיר ל30 ש״ח לחודש.
אני אגלה לכם סוד אין משמעות למהירות אצל הספק אלא אך ורק לתשתית אז 20 זה כמו 100 וזה בדוק
ושוב תודה להוט
כרגע סיימתי שיחה עם בזק בינלאומי עד היום שילמתי 70 שקלים עבור מהירות 20 ותודה להוט הורדתי את המחיר ל30 ש״ח לחודש.
אני אגלה לכם סוד אין משמעות למהירות אצל הספק אלא אך ורק לתשתית אז 20 זה כמו 100 וזה בדוק
ושוב תודה להוט
- amira
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
פשוט לא ייאמן - 70 דקות...70 דק'
המתנה ל- 012
כל כך, כעסתי, עד שלבסוף שלחתי פקס ואז ענו לי....הנציגה האינטיליגנטית החליטה לנסות לחקור אותי "בשביל מה אתה צריך 100 מגה?" "המחשב יקרוס לך..." איזה שטויות, איזו חוצפה !!!
אחרי שהסברתי לה "בעדינות" שזה ממש לא מעניינה אם אני צריך או לא ולאחר 20 דק' נוספות של המתנה, אצל אותה נציגה!!! לבסוף נותקתי.
הבאזר הטורקי בתחום הזה מוציא אותי מהכלים
אני ממש לא בנוי לכמות ניתוקי השיחות שעשיתי היום לנציגים רק כדי ששתי דק' אח"כ יתקשר "הבוס" שלו ואז "הבוס" של "הבוס" שלו....אוף
לבסוף סגרתי ב- 115 ש"ח בזק (תשתית) ועוד 40 ש"ח בזק בינ"ל כספק ל- 100 מגה.
לא ייאמן כמה אני דפוק, עד היום שילמתי 70 ש"ח ספק ל- 012 + 100 ש"ח לבזק עבור 10 מגה
כל כך, כעסתי, עד שלבסוף שלחתי פקס ואז ענו לי....הנציגה האינטיליגנטית החליטה לנסות לחקור אותי "בשביל מה אתה צריך 100 מגה?" "המחשב יקרוס לך..." איזה שטויות, איזו חוצפה !!!
אחרי שהסברתי לה "בעדינות" שזה ממש לא מעניינה אם אני צריך או לא ולאחר 20 דק' נוספות של המתנה, אצל אותה נציגה!!! לבסוף נותקתי.
הבאזר הטורקי בתחום הזה מוציא אותי מהכלים
לבסוף סגרתי ב- 115 ש"ח בזק (תשתית) ועוד 40 ש"ח בזק בינ"ל כספק ל- 100 מגה.
לא ייאמן כמה אני דפוק, עד היום שילמתי 70 ש"ח ספק ל- 012 + 100 ש"ח לבזק עבור 10 מגה
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
amira -
הבעיה היא המחיר ל"לקוחות חדשים" בבזק בינלאומי, אי אפשר להגיע ישר לשימור הלקוחות..
עוד שבועיים מקס' חודש תתקשר שוב ותבקש שימור, תגיד שעברת אליהם כי שמעת רבות וכו' [ליקוקים חסרי גב] ושאתה רוצה לשלם 29.90 ש"ח כמו כולם !
בנוגע לתשתית, 115 ש"ח כולל 3 חודשים ראשונים חינם ?!
הבעיה היא המחיר ל"לקוחות חדשים" בבזק בינלאומי, אי אפשר להגיע ישר לשימור הלקוחות..
עוד שבועיים מקס' חודש תתקשר שוב ותבקש שימור, תגיד שעברת אליהם כי שמעת רבות וכו' [ליקוקים חסרי גב] ושאתה רוצה לשלם 29.90 ש"ח כמו כולם !
בנוגע לתשתית, 115 ש"ח כולל 3 חודשים ראשונים חינם ?!
- amira
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
לא כולל כלום בחינם, לי באופן אישי (לא משנה הסיבה) העלות של בזק פחות קריטית. הם כן עושים תרגיל מסריח עם הראוטר ב״חיוב זיכוי״ כדי לקשור אותך אליהם לשנתיים ב 25 ש״ח.
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
i once thought i was wrong
but i was mistaken
- Psy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
שלום!
בזק עקשנים אבל אני עקשן יותר.... הם רוצים הוכחה- מספר טלפון\קו של לקוח קיים שמקבל מחיר של 59 שקל על תשתית 10 מגה, עד אז הם לא מוכנים לרדת מ79 שקל וטוענים בכל תוקף שאין דבר כזה בלה בלה בלה...
אני אשמח מאוד אם מישהו (שהוא לקוח קיים) שיש לו חבילת תשתית 10 מגה בבזק ומשלם 59 שקל ואפילו 69 (כמובן גם פחות תופס) ישלח לי מס' טלפון של הקו או פרטים.
הרבה תודה מראש!
חשבתי שיצא חוק חדש שאוסר לשלם לז*נות!
בזק עקשנים אבל אני עקשן יותר.... הם רוצים הוכחה- מספר טלפון\קו של לקוח קיים שמקבל מחיר של 59 שקל על תשתית 10 מגה, עד אז הם לא מוכנים לרדת מ79 שקל וטוענים בכל תוקף שאין דבר כזה בלה בלה בלה...
אני אשמח מאוד אם מישהו (שהוא לקוח קיים) שיש לו חבילת תשתית 10 מגה בבזק ומשלם 59 שקל ואפילו 69 (כמובן גם פחות תופס) ישלח לי מס' טלפון של הקו או פרטים.
הרבה תודה מראש!
חשבתי שיצא חוק חדש שאוסר לשלם לז*נות!
נערך לאחרונה על ידי Psy ב 28/02/2012 13:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- derpson
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
שם משתמש: derpson
מהירות: 5MB
תשתית (בזק/הוט): הוט
מחיר תשתית (סופי) לחודש: 52 ש"ח
ספק: (סמייל-012, ברק-נטוויזן-013, בזק בינלאומי-014, אקספון, אחר): 012-סמייל
מחיר ספק (סופי) לחודש: 19.90 ש"ח
סה"כ: 71.90 ש"ח
הערות (חודשים חינם? מבצע מיוחד? הטבות נלוות?): המחיר בהוט הוא מתוך חבילת דאבל סטודנטים, אשר משום מה לא מפורסמת יותר באתר שלהם אבל הנה הפירוט שלה: מבצע סטודנטים
מהספק קיבלתי בקשרי לקוחות חודש ראשון בחינם, אח"כ 19.9 למשך חצי שנה ואז 21.9 לחצי השנה הבאה, כל זה ללא התחייבות.
אם למישהו יש מחירים טובים יותר עבור מהירויות גבוהות יותר בתשתית הוט, אשמח לשמוע.
מהירות: 5MB
תשתית (בזק/הוט): הוט
מחיר תשתית (סופי) לחודש: 52 ש"ח
ספק: (סמייל-012, ברק-נטוויזן-013, בזק בינלאומי-014, אקספון, אחר): 012-סמייל
מחיר ספק (סופי) לחודש: 19.90 ש"ח
סה"כ: 71.90 ש"ח
הערות (חודשים חינם? מבצע מיוחד? הטבות נלוות?): המחיר בהוט הוא מתוך חבילת דאבל סטודנטים, אשר משום מה לא מפורסמת יותר באתר שלהם אבל הנה הפירוט שלה: מבצע סטודנטים
מהספק קיבלתי בקשרי לקוחות חודש ראשון בחינם, אח"כ 19.9 למשך חצי שנה ואז 21.9 לחצי השנה הבאה, כל זה ללא התחייבות.
אם למישהו יש מחירים טובים יותר עבור מהירויות גבוהות יותר בתשתית הוט, אשמח לשמוע.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
amira כתב:פהנציגה האינטיליגנטית החליטה לנסות לחקור אותי "בשביל מה אתה צריך 100 מגה?" "המחשב יקרוס לך..."...
מה נסגר עם הנציגות האלה? קיבלו מחזור באותו יום?integral כתב:התעקשתי שוב והפנו אותי לבוסית הבכירה שהמשיכה בקשקושי הכבל ואמרה לי שחבר שלי שמשלם 30 על 30 מגה שקרן. אמרתי לה שאני מעלה אותו על הקו ושהנה תעודת הזהות שלו ושתבדוק. היא נחנקה ואמרה בסדר גם לך ניתן 30 ש"ח לחודש עד 30 מגה....
למה אני לא נופל על פנינים שכאלה בהתמקחויות שלי?
דווקא ניחנתי בגרון מרוקאי שאוהב לזמר בטונים גבוהים,פשוט מחכה לשעת הכושר
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
l33cher -
וואלה בשביל integral אני עשיתי את "העבודה השחורה" והוא פשוט שלף את תעודת הזהות שלי
הכל בסדר, חבריך המרוקאים עובדים יופי יופי
וואלה בשביל integral אני עשיתי את "העבודה השחורה" והוא פשוט שלף את תעודת הזהות שלי
הכל בסדר, חבריך המרוקאים עובדים יופי יופי