מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אולי פשוט ניתן לפתור את עיניין הספויילרים כמו שפתרו עם ספויילרים "אמיתיים". לתת חוות דעת ותקציר קל ואז לרשום ספויילר וכמה שורות מתחת להוסיף משפטים כמו "הטוויסט בסוף..."
אני מזמן הפסקתי לכתוב ולקרוא ציונים כי לכל אחד פה יש טווח מספרים שונה וזה בעייתי מאוד.
אני מזמן הפסקתי לכתוב ולקרוא ציונים כי לכל אחד פה יש טווח מספרים שונה וזה בעייתי מאוד.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·כבר כתבתי שזה מה שאני עושה, ושהעיניים לפעמים רואות אוטומטית את השורה שליד הציון ופרטים כמו ״הטוויסט צפוי״ פשוט נקראים על-ידי בטעות.Huber כתב:·......
הפתרון פשוט, במקום לנסות לשנות את כולם, תחליט שאתה מוותר על קריאת גוף ההודעה ובודק רק את הציון, ככה תקבל מושג על דעתו של הכותב על הסרט בלי "ספויילרים". אתה לא יכול לצפות מכולם ליישר קו עם מה שלדעתך הוא ספויילר, מסכים?...
הפיתרון האמיתי לכך אגב, הוא תוכנתי, בכל פורום גדול יש מה שנקרא ״מוד ספוילר״ שכתוב לך ״אזהרת ספוילר״ ורק אם אתה לוחץ התוכן נפתח לבחירתך ואתה קורא, כך הכותב יכול לשים בתגית של ספוילר את הביקורת שלו, ואני איני חייב לקרוא.
אבל אני אפילו לא אבקש את זה, כי בעלי האתר די מוגבלים בשינויים במערכת, וחבל.
בכל אופן, אפשר לומר שזו בעיה שלי, אבל מספיק שכבר כמה ממכם ראו את זה, אפשר להגיד שאת שלי קיבלתי.
תודה לכולם.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
משום מה רשמתי תשובה די ארוכה בעבודה, וכנראה לא שלחתי בסוף, מאחר ואני לא רואה כאן את התגובה שלי.
לגבי פתרון תוכנתי, זה ממש לא הפתרון ,מאחר והבעיה העיקרית כאן, היא שמי שמספיילר בתקציר, לא מודע לכך שהוא כותב סוג של ספויילר.
צריך פשוט לחשוב פעמיים לפני כתיבת פרטים היכולים לחשוף פרטים משמעותיים בעליליה.
עדין ניתן לרשום ביקורת מפורטת ומנומקת בלי לחשוף ספויילרים, ולראיה ביקורות הסרטים של נימרוד.
וד.א , את הסדרה "מר רובוט" ראיתי בדיוק אחרי שחבר המליץ לי, והשתמש בדיוק באותה אנלוגיה שהוזכרה כאן קודם, כך שמהפרק הראשון הבנתי מה קורה לאורך כל הסדרה, וזה ממש ביאס אותי.
לגבי פתרון תוכנתי, זה ממש לא הפתרון ,מאחר והבעיה העיקרית כאן, היא שמי שמספיילר בתקציר, לא מודע לכך שהוא כותב סוג של ספויילר.
צריך פשוט לחשוב פעמיים לפני כתיבת פרטים היכולים לחשוף פרטים משמעותיים בעליליה.
עדין ניתן לרשום ביקורת מפורטת ומנומקת בלי לחשוף ספויילרים, ולראיה ביקורות הסרטים של נימרוד.
וד.א , את הסדרה "מר רובוט" ראיתי בדיוק אחרי שחבר המליץ לי, והשתמש בדיוק באותה אנלוגיה שהוזכרה כאן קודם, כך שמהפרק הראשון הבנתי מה קורה לאורך כל הסדרה, וזה ממש ביאס אותי.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
·מעניין... תחליף את אימו בביתו ורשמת את כל עלילת סאן אנדראס.Huber כתב:Independence Day: Resurgence
... טייס גיבור שאמור להציל את המין האנושי מהשמדה מיידית מפנה זמן בסדר היום שלו ללכת להציל את אימו......
Enjoy the Silence
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
OferL - זו רק סצנה אחת קטנה ושולית (ואפילו לא ממש גיליתי מה יקרה בסצנה הזאת למרות מה שרשמתי), אבל אחת מאלו שמראות כמה העלילה בסרט הזו הזוייה.
- Huber
- חבר במועדון HT

·kingikra כתב:
אני מזמן הפסקתי לכתוב ולקרוא ציונים כי לכל אחד פה יש טווח מספרים שונה וזה בעייתי מאוד....
צודק, אבל מזמן כבר למדתי למי יש טעם קרוב לשלי ולהמלצות של מי להקשיב וממי "להתעלם" (טעם שונה, לא משהו אישי).
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Allegiant
שנתיים אחרי שלמדנו להכיר את Divergent, מגיע החלק השני של הסרט, הפעם החבורה בורחת מהעיר הגדולה ונאספת אל קבוצת אנשים בראשות אדם בשם דוד (Jeff Daniels המצויין), אשר זקוק לעזרתם על מנת לרפא את האנושות. במהרה החבורה מגלה כי דוד אינו שופע כוונות טובות בלבד כפי שחשבו.
סדרת הדרמה לנעורים ממשיכה לשמור על הנוסחה המנצחת שתקסום למי שבטווח הגילאים של 13-18, אבל לשאר הצופים ימאס די במהרה מסדנת החינוך אשר תעביר לכם מסרים נסתרים של סובלנות ואנטי-גזענות. יש לנו אומנם כמה לייזרים, חלליות ו- Drones קטנים על מנת לספק את היצר שלנו בלראות קצת טכנולוגית היי-טק עתידנית, אבל הסיפור הרדוד שנמתח על פני שעתיים איננו מספק דיו ויגרום לכם לנדוד ולבדוק עדכוני אפליקציות בטלפון.
5/10
שנתיים אחרי שלמדנו להכיר את Divergent, מגיע החלק השני של הסרט, הפעם החבורה בורחת מהעיר הגדולה ונאספת אל קבוצת אנשים בראשות אדם בשם דוד (Jeff Daniels המצויין), אשר זקוק לעזרתם על מנת לרפא את האנושות. במהרה החבורה מגלה כי דוד אינו שופע כוונות טובות בלבד כפי שחשבו.
סדרת הדרמה לנעורים ממשיכה לשמור על הנוסחה המנצחת שתקסום למי שבטווח הגילאים של 13-18, אבל לשאר הצופים ימאס די במהרה מסדנת החינוך אשר תעביר לכם מסרים נסתרים של סובלנות ואנטי-גזענות. יש לנו אומנם כמה לייזרים, חלליות ו- Drones קטנים על מנת לספק את היצר שלנו בלראות קצת טכנולוגית היי-טק עתידנית, אבל הסיפור הרדוד שנמתח על פני שעתיים איננו מספק דיו ויגרום לכם לנדוד ולבדוק עדכוני אפליקציות בטלפון.
5/10
- Huber
- חבר במועדון HT

Allegiant
החלק השלישי בסאגת "מפוצלים", והפעם קטניס ופיטה.. אה, סליחה - טריס ופור מגלים שהעולם בחוץ מכיל קהילות נוספות של בני אנוש.
סתמי ומטופש, אך עם הרבה יותר אפקטים ועתידני יותר מהקודמים בסידרה. לצפות אך ורק אם צפיתם בראשון ובשני, ואתם רוצים סגירת מעגל.
השחקנית הראשית עדיין מציקה לי בעין ועדיין מציגה יכולת משחק של צנצנת.
5.5/10
נ.ב. - הבנתי שיהיה חלק רביעי בסידרה. אם זה עבד למשחקי הרעב, כנראה שהם הניחו שזה יעבוד גם להם.
החלק השלישי בסאגת "מפוצלים", והפעם קטניס ופיטה.. אה, סליחה - טריס ופור מגלים שהעולם בחוץ מכיל קהילות נוספות של בני אנוש.
סתמי ומטופש, אך עם הרבה יותר אפקטים ועתידני יותר מהקודמים בסידרה. לצפות אך ורק אם צפיתם בראשון ובשני, ואתם רוצים סגירת מעגל.
השחקנית הראשית עדיין מציקה לי בעין ועדיין מציגה יכולת משחק של צנצנת.
5.5/10
נ.ב. - הבנתי שיהיה חלק רביעי בסידרה. אם זה עבד למשחקי הרעב, כנראה שהם הניחו שזה יעבוד גם להם.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
Batman v Superman: Dawn of Justice
מאד נהניתי. כשרק שמעתי על הסרט לא האמנתי שיצליחו להסביר איך הם הופכים לאויבים אבל בנו את זה יפה בסרט.
כרגיל האקשן מסתכם בקושי בחצי שעה (ועוד ראיתי את הגרסא המורחבת) אבל אהבתי גם את כל מה שמסביב.
בן אפלק מפתיע לטובה כבאטמן, ג'סי אייזנברג לא מפתיע לטובה - הוא שחקן גרוע. גל גדות היא אישה יפה אבל בהחלט לא שחקנית (והמבטא קיים לצערי ומאד מפריע) אבל אני מפרגן לה על הליהוק - בהחלט כל הכבוד.
9
מאד נהניתי. כשרק שמעתי על הסרט לא האמנתי שיצליחו להסביר איך הם הופכים לאויבים אבל בנו את זה יפה בסרט.
כרגיל האקשן מסתכם בקושי בחצי שעה (ועוד ראיתי את הגרסא המורחבת) אבל אהבתי גם את כל מה שמסביב.
בן אפלק מפתיע לטובה כבאטמן, ג'סי אייזנברג לא מפתיע לטובה - הוא שחקן גרוע. גל גדות היא אישה יפה אבל בהחלט לא שחקנית (והמבטא קיים לצערי ומאד מפריע) אבל אני מפרגן לה על הליהוק - בהחלט כל הכבוד.
9
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·oris74 כתב:Batman v Superman: Dawn of Justice
9...
עדין לא ראיתי אבל דגמתי אותו
- oris74
- חבר במועדון HT

בהחלט! אפילו במערכת הצנועה שלי זה נשמע מעולה
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
אבל העלילה !!!
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- oris74
- חבר במועדון HT

העלילה היא רק בונוס בסרטים כאלו.. כמו בפורנו 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
Batman vs superman
מתחיל מבטיח עם תשתית עלילה מעניינת אבל מדרדר מהר מאוד. הסיבה ליריבות לא מרוד מוצלחת משני הצדדים. בוודאי לא עוזר המשחק הגרוע של לקס לות׳ור. כמה חורים עלילתיים מאוד לא ברורים הופכים את השעה האחרונה של הסרט לפארסה אמיתית.
4/10
מתחיל מבטיח עם תשתית עלילה מעניינת אבל מדרדר מהר מאוד. הסיבה ליריבות לא מרוד מוצלחת משני הצדדים. בוודאי לא עוזר המשחק הגרוע של לקס לות׳ור. כמה חורים עלילתיים מאוד לא ברורים הופכים את השעה האחרונה של הסרט לפארסה אמיתית.
4/10
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·oferlaor כתב:Batman vs superman
4/10...
מסכים לכל מילה, בקולנוע נרדמתי בחלק מהזמן.
Jesse Eisenberg שמגלם את לקס לות'ר, הרס אותי לגמרי.
מגבב בליל של שטויות בקצב של מכונת יריה. אי אפשר להבין כלום ממה שהוא אומר.
איזה הבדל בהשוואה לג'ין הקמן האגדי, שגילם את הדמות בסרט משנת 1978, כולל ההמשכונים שבאו בעקבותיו...
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
The dual
שומר חוק כלשהו נשלח לחקור העלמות של אחיינית של גנרל במערב הפרוע. ויש גם סיפור של דו קרב סכינים ואב שנהרג.
הטוב: וודי הרלסון בתפקיד שנתפר עבורו. רשע דרומי דברן.
הרע: כל השאר.
6
שומר חוק כלשהו נשלח לחקור העלמות של אחיינית של גנרל במערב הפרוע. ויש גם סיפור של דו קרב סכינים ואב שנהרג.
הטוב: וודי הרלסון בתפקיד שנתפר עבורו. רשע דרומי דברן.
הרע: כל השאר.
6
Enjoy the Silence
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Batman vs superman
למרות האורך אפשר לצפות.
סאונד פשוט מעולה.
6/10
למרות האורך אפשר לצפות.
סאונד פשוט מעולה.
6/10
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי