TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
- gmb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
עדכון:
השתחררה לפומבי קודי גרסא 15 בטא 2..
הורדתי ונראה טוב, ומרגיש טוב... הרבה יותר טוב מגרסאת הבטא 1 הקודמת שהייתה מותקנת אצלי..
הבטא 1 וגם הבטא 2 כרגע עובדות בצורה מלאה ולא נתקלתי בבעיות, אז אני משתמש בהן על בסיס יומי ובשימוש שוטף..
תהנו..
השתחררה לפומבי קודי גרסא 15 בטא 2..
הורדתי ונראה טוב, ומרגיש טוב... הרבה יותר טוב מגרסאת הבטא 1 הקודמת שהייתה מותקנת אצלי..
הבטא 1 וגם הבטא 2 כרגע עובדות בצורה מלאה ולא נתקלתי בבעיות, אז אני משתמש בהן על בסיס יומי ובשימוש שוטף..
תהנו..
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
מישהו יודע מה החידושים העיקריים ב15?
- hoorygm
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
התקנת THE WIZ על קיוביקס
הי רכשתי לאחרונה את הקוביה ואני מנסה להתקין את הגרסת קודי של THE WIZ כמו שהתקנתי על הפטל 2.
אני לא מוצא קישור להתקנת הגרסה, האם בקובייה לא ניתן להתקין את זה כמו בפאי?
אני לא מוצא קישור להתקנת הגרסה, האם בקובייה לא ניתן להתקין את זה כמו בפאי?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
צפיד: לא משהו מרעיש עולמות אלא אם יש לך תוכן 4K.
hoorygm: אם אתה מתקין מערכת הפעלה OpenElec על הקופסא אז תפעל לפי המדריך בעמוד הראשון
hoorygm: אם אתה מתקין מערכת הפעלה OpenElec על הקופסא אז תפעל לפי המדריך בעמוד הראשון
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
OSMC לפאי 2
מה קורה קוסם ? נעלמת לנו מהפייס...
כידוע לך יש את המערכת החדשה לפאי - OSMC שהיא מצויינת ואף מהירה מאופנאלק, אולי שווה להציע התקנה בלחיצת כפתור לחברים.
שנית פולסר עובד על אנדרואיד ... סתם לידיעה כללית
שבוע טוב
כידוע לך יש את המערכת החדשה לפאי - OSMC שהיא מצויינת ואף מהירה מאופנאלק, אולי שווה להציע התקנה בלחיצת כפתור לחברים.
שנית פולסר עובד על אנדרואיד ... סתם לידיעה כללית
שבוע טוב
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
אני בפייסבוק לא חברים. ניסיתי להתחבר אליו לפני חודש-חודשיים והוא זרק אותי. פעמיים. הבנתי את הרמז
המערכת הזאת עדיין לא עולה על OE בסקירות שקראתי ועדין ביטא. שמערכת זאת תהווה אלטרנטיבה אשמח לבדוק ולהציע את שרותי.
אכן, פולסר מהגירסה 0.6 עובד באנדרואיד.
המערכת הזאת עדיין לא עולה על OE בסקירות שקראתי ועדין ביטא. שמערכת זאת תהווה אלטרנטיבה אשמח לבדוק ולהציע את שרותי.
אכן, פולסר מהגירסה 0.6 עובד באנדרואיד.
- nn
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
לילה טוב,
התקנת אתמול את 14.2 על lenovo T61 עם win7 64bit ו-3G ram עם התוספת של thewiz
כמעט בכל פעם שאני נכנס להזרמה של תוכן (אינטרנטי או מקומי) ה kobi נתקע (not responding), לכ-20 שניות או יותר ולפעמים נותן הודעת שגיאה ולעיתים לא.
בבדיקת משאבים של המחשב, יש לפחות עוד 1G ram פנוי וה-cpu עומד על 30% ומטה.
שום דבר לא רץ המקביל על הלפטופ, אפילו לא גלישה.
יש למישהוא כיוון?
כמעט בכל פעם שאני נכנס להזרמה של תוכן (אינטרנטי או מקומי) ה kobi נתקע (not responding), לכ-20 שניות או יותר ולפעמים נותן הודעת שגיאה ולעיתים לא.
יש למישהוא כיוון?
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
מותקן אצלי 14.2 על NUC תחת OPENELEC.
מידיי פעם כאשר מבצעים הפעלה מחדש המכשיר נכנס למין בוט-לופ ועושה הפעלה מחדש של הקודי.
זה חוזר על עצמו כל כמה שניות. מישהו נתקל בזה ?
מידיי פעם כאשר מבצעים הפעלה מחדש המכשיר נכנס למין בוט-לופ ועושה הפעלה מחדש של הקודי.
זה חוזר על עצמו כל כמה שניות. מישהו נתקל בזה ?
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

·תנסה למחוק את קודי כולל את העדפות המשתמש (הסרה מלאה של קודי)nn כתב:לילה טוב,
יש למישהוא כיוון...
תתקין מחדש והפעם בלי ההתקנה של thewiz אלא רק שימוש בריפו שלו (ושל אחרים כמובן).
שים לב לא להתקין את נינבורה ואת pvr iptsimple - הן מאוד כבדות על המחשב.
ותריץ בדיקה האם זה נתקע או רץ חלק
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
אני לא מסכים עם ההערה הזו. Ninbora רץ אצלי בלי תופעות לוואי.RafalovitchTom כתב:שים לב לא להתקין את נינבורה ואת pvr iptsimple - הן מאוד כבדות על המחשב.......
ותריץ בדיקה האם זה נתקע או רץ חלק...
אולי עדיף לכתוב:
גילשים לב לא להתקין את נינבורה ואת TheWiz ביחד. יש לבחור אחד מהתוספים לפי העדפות משתמש....
·
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

·תמיד נכון להתקין ידנית (ללא התקנות בלחיצת כפתור) - ולבדוק האם אחת ההתקנות מאיטה את קודי...gilg7 כתב:גיל......
·...
גם אני השתמשתי בעבר בספריית הסרטים של נינבורה (היום אין ממש צורך מכיוון שפולסר תומך בעברית),
מומלץ להשתמש בהרחבה המוזיקה של נינבורה ! מצויינת, וגם יש שם פלייליסט שלי אז אתם מוזמנים להנות
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
RafalovitchTom
pvr iptvsimple כבד? אני עובד איתו על cubox i2 מוצר שאם אתה לא יודע מריץ openelec יש לו מעבד עם 2 ליבות ו-1 ג"ב ראם... וואלה לא כבד ולא סיפורים...
pvr iptvsimple כבד? אני עובד איתו על cubox i2 מוצר שאם אתה לא יודע מריץ openelec יש לו מעבד עם 2 ליבות ו-1 ג"ב ראם... וואלה לא כבד ולא סיפורים...
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

·מה סקירות ?! אני עדות חיה לכך שהיא סבבי בבי... (יותר מהירה מאופנאלק על הפאי 2)TheWiz כתב:אני בפייסבוק לא חברים. ניסיתי להתחבר אליו לפני חודש-חודשיים והוא זרק אותי. פעמיים. הבנתי את הרמז![]()
אכן, פולסר מהגירסה 0.6 עובד באנדרואיד....
והגרסה של פולסר עליה אתה מדבר היא 0.61 (אבל מי סופר) שבאה עם עוד פונקציות מגניבות
בני - זה הרגל אצלי להסכים עם חכמים ממני .. בכל מקרה קוביה/פטל או מחשב תמיד טוב לנהל את ההתקנות לאט ובזהירות,
אני עברתי ל-pvr tvheadend והפסקתי עם הסרטים/סדרות של נינבורה (סרטים ישירות בפולסר, סדרות ספרייה מובנית בג׳נסיס)
מה שכן נינבורה הוציא הרחבת מוזיקה מצויינת (עם פלייליסט של עבדכם הנאמן)
שבת שלום
- Abu_Jhon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
קודם כל תודה רבה ל THEWIZ !!!
אני עם התקנה של Thewiz על OPENELEC ופתאום שמתי לב שסדרות לא מתעדכנות יותר בגנסיס... אני מקבל מידי פעם גם הודעת שגיאה של גנסיס בסגנון
URL Error unable to connect o server
מאחר ועד היום לא הפנמתי את עניין הספריות ... אני קצת מבולבל...
בעקרון אני עובד תחת תפריט "וידאו" בהרחבות נכנס לגנסיס , מוצא את הסדרות שמענינות ומוסיף למועדפים של גנסיס. הבעיה כאמור לאחרונה שלא מתעדכנים פרקים חדשים ו\או סדרות חדשות.
בהגדרות ספריית הסדרות תחת "קבצים" מופיע קישור לאתר של thewiz ברשת... http://tv.thewiz.info/genesis/
שלא קיים לפי הדפדפן...
HELP???
אני עם התקנה של Thewiz על OPENELEC ופתאום שמתי לב שסדרות לא מתעדכנות יותר בגנסיס... אני מקבל מידי פעם גם הודעת שגיאה של גנסיס בסגנון
URL Error unable to connect o server
מאחר ועד היום לא הפנמתי את עניין הספריות ... אני קצת מבולבל...
בעקרון אני עובד תחת תפריט "וידאו" בהרחבות נכנס לגנסיס , מוצא את הסדרות שמענינות ומוסיף למועדפים של גנסיס. הבעיה כאמור לאחרונה שלא מתעדכנים פרקים חדשים ו\או סדרות חדשות.
בהגדרות ספריית הסדרות תחת "קבצים" מופיע קישור לאתר של thewiz ברשת... http://tv.thewiz.info/genesis/
שלא קיים לפי הדפדפן...
HELP???
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

@Abu_Jhon
·אוקיי,
ככה - אתה לא משתמש בספריה של thewiz אלא ניגש ישירות למקור (במקרה זה ג׳נסיס) שזה סבבה אבל לא חכם.
במסך הבית יש כפתור ״סדרות״ שהוא מוביל לספריה אותה בנה thewiz ... החיסרון בספריה שלו הוא בכך שלך אין שליטה מה נכנס ומה יוצא משם.
לכן לדעתי עדיף לעבור לאופציה שלישית - ספריית סדרות אישית דרך ההרחבה של ג׳נסיס.
פשוט תעשה קליק ימני על סדרה בג׳נסיס ותלחץ על הוסף לספריה, אחר כך תגדיר את הספריה -
חפש בגוגל kodi genesis integration ותקבל מדריך פשוט כיצד לעשות זאת
הסיבה ששימוש בספריה הוא חכם יותר משימוש במועדפים זה מכיוון שאז נפתחות בפניך הרחבות נוספות (הרחבות עזר) שעובדות על הספריה שלך - החשובה שביניהן היא lazytv (אבל גם next aired ו- tvtunes נחמדות מאוד)
בהצלחה
·אוקיי,
ככה - אתה לא משתמש בספריה של thewiz אלא ניגש ישירות למקור (במקרה זה ג׳נסיס) שזה סבבה אבל לא חכם.
במסך הבית יש כפתור ״סדרות״ שהוא מוביל לספריה אותה בנה thewiz ... החיסרון בספריה שלו הוא בכך שלך אין שליטה מה נכנס ומה יוצא משם.
לכן לדעתי עדיף לעבור לאופציה שלישית - ספריית סדרות אישית דרך ההרחבה של ג׳נסיס.
פשוט תעשה קליק ימני על סדרה בג׳נסיס ותלחץ על הוסף לספריה, אחר כך תגדיר את הספריה -
חפש בגוגל kodi genesis integration ותקבל מדריך פשוט כיצד לעשות זאת
הסיבה ששימוש בספריה הוא חכם יותר משימוש במועדפים זה מכיוון שאז נפתחות בפניך הרחבות נוספות (הרחבות עזר) שעובדות על הספריה שלך - החשובה שביניהן היא lazytv (אבל גם next aired ו- tvtunes נחמדות מאוד)
בהצלחה
- Abu_Jhon
-
- חבר שרק התחיל

RafalovitchTom
תודה על התגובה המהירה!!
ואגב כפי שציינת זה כנראה מה שהפריע לי מלכתחילה-
תודה על התגובה המהירה!!
- אז הגדרתי את הספריה ב ג'נסיס כספרית סדרות (לפי מדריך שמצאתי כפי שאמרת
) - אני מוסיף סדרות לספריה (תפריט קליק ימני)
- אבל מה,,, תחת תפריט "סדרות" אני עדיין מקבל את הסדרות של הקוסם...
- נראה לי שיש לי מישמש אחד גדול... איך אני מוריד את השפעת הקוסם על הספריה וחוזר למצב נקי כך שאוכל באמת לקבל את הספריה האישית דרך ג'נסיס???
ואגב כפי שציינת זה כנראה מה שהפריע לי מלכתחילה-
החיסרון בספריה שלו הוא בכך שלך אין שליטה מה נכנס ומה יוצא משם....
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

@Abu_Jhon
·במסך הבית כנס לוידאו/קבצים שם תהיה תיקייה של הקוסם הגדול מכולם (אין חולה עליו !!! יא קוסם !) שים לב שיש לך תיקייה אחת לסדרות ואחת לסרטים... קליק ימני על תיקיית הסדרות והסר מקור - ותאשר לו להסיר הכל מהספריה.
בהצלחה
·במסך הבית כנס לוידאו/קבצים שם תהיה תיקייה של הקוסם הגדול מכולם (אין חולה עליו !!! יא קוסם !) שים לב שיש לך תיקייה אחת לסדרות ואחת לסרטים... קליק ימני על תיקיית הסדרות והסר מקור - ותאשר לו להסיר הכל מהספריה.
בהצלחה
- Abu_Jhon
-
- חבר שרק התחיל

RT,
זה מה שחשבתי רק שהפריע לי שבאותה קטגוריה לא הופיע מקור חדש לספריה שיצרתי בג'נסיס... אוקי זה מנקה את ה DB נראה מה נקבל בסוף.
שוב תודה לך, לא הולכת לישון?
אוקי סיימנו ניקווי ועכשיו המצב הוא כזה-
אני אכן רואה בספריה רק את הסדרות שהוספתי מתוך ג'נסיס
אבל... כאשר נכנסים פנימה יש רק חלק מזערי מהתוכן (פרקים) - אולי עניין של זמן לעדכון? בכל מקרה תפריט קליק ימני ובחירת "חיפוש תוכן חדש" לא עוזר.
עכשיו בואי נחזור לבעיה המקורית, שהרי התחלתי עם כך שפרקים חדשים (ובעיקר עונות חדשות) אינם מתעדכנים. ועדיין מופיעה הודעת שגיאה של ג'נסיס מידי פעם:
URL Error unable to connect o server באופן רנדומלי ולא כשאני מבצע "חיפוש תוכן חדש" .
למשל בסדרה Outlander (מומלץ) לא מופיעה העונה השנייה
מה אני עדיין מפספס? וכל זה התחיל ממשהו, כי עד לאחרונה לא היתה בעיה
זה מה שחשבתי רק שהפריע לי שבאותה קטגוריה לא הופיע מקור חדש לספריה שיצרתי בג'נסיס... אוקי זה מנקה את ה DB נראה מה נקבל בסוף.
שוב תודה לך, לא הולכת לישון?
אוקי סיימנו ניקווי ועכשיו המצב הוא כזה-
אני אכן רואה בספריה רק את הסדרות שהוספתי מתוך ג'נסיס
אבל... כאשר נכנסים פנימה יש רק חלק מזערי מהתוכן (פרקים) - אולי עניין של זמן לעדכון? בכל מקרה תפריט קליק ימני ובחירת "חיפוש תוכן חדש" לא עוזר.
עכשיו בואי נחזור לבעיה המקורית, שהרי התחלתי עם כך שפרקים חדשים (ובעיקר עונות חדשות) אינם מתעדכנים. ועדיין מופיעה הודעת שגיאה של ג'נסיס מידי פעם:
URL Error unable to connect o server באופן רנדומלי ולא כשאני מבצע "חיפוש תוכן חדש" .
למשל בסדרה Outlander (מומלץ) לא מופיעה העונה השנייה
מה אני עדיין מפספס? וכל זה התחיל ממשהו, כי עד לאחרונה לא היתה בעיה
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

@Abu_Jhon
·@Abu_Jhon
·זה באמת מוזר...
תוודא שאתה על גרסה 14.2 של קודי,
ושהכנסת את הפרטים של הרישום לפורום בקודי (ותעשה רענון על הריפו בשביל לוודא שהכל מעודכן)
אם עדיין יש את הבעיה הזו ... הייתי ממליץ לך אולי להסיר את קודי לחלוטין (כולל העדפות משתמש) ולהתקין מחדש ובאופן ידני.
כמובן שלהשתמש בריפו המצויין של thewiz אבל לא בהתקנה בלחיצת כפתור.
בכל מקרה אתה מוזמן להצטרף לקבוצה בפייסבוק ובפורום ********* שם יש עוד אנשים שיכולים לעזור
·@Abu_Jhon
·זה באמת מוזר...
תוודא שאתה על גרסה 14.2 של קודי,
ושהכנסת את הפרטים של הרישום לפורום בקודי (ותעשה רענון על הריפו בשביל לוודא שהכל מעודכן)
אם עדיין יש את הבעיה הזו ... הייתי ממליץ לך אולי להסיר את קודי לחלוטין (כולל העדפות משתמש) ולהתקין מחדש ובאופן ידני.
כמובן שלהשתמש בריפו המצויין של thewiz אבל לא בהתקנה בלחיצת כפתור.
בכל מקרה אתה מוזמן להצטרף לקבוצה בפייסבוק ובפורום ********* שם יש עוד אנשים שיכולים לעזור
- Abu_Jhon
-
- חבר שרק התחיל

שוב תודה על כל העזרה, למדתי עוד כמה דברים(Y)
לא הבנתי לאיזה פורום התכוונת (*****) ופייסבוק ואני לא כלכך חברים..., אני מעלה כאן את הלוג ולפי מה שאני רואה עדיין המערכת מנסה לחפש מידע לפי הגדרות ה"קוסם"
אולי הקוסם יכול לעזור בעניין?
קובץ לוג אחרון
בכלל , האם הבעיה נובעת מבעיה (חדשה?) בקישור לאתר הקוסם? http://tv.thewiz.info/genesis
שוב תודה!
לא הבנתי לאיזה פורום התכוונת (*****) ופייסבוק ואני לא כלכך חברים..., אני מעלה כאן את הלוג ולפי מה שאני רואה עדיין המערכת מנסה לחפש מידע לפי הגדרות ה"קוסם"
אולי הקוסם יכול לעזור בעניין?
קובץ לוג אחרון
בכלל , האם הבעיה נובעת מבעיה (חדשה?) בקישור לאתר הקוסם? http://tv.thewiz.info/genesis
שוב תודה!