דעתכם חשובה לנו....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
שיש לך בעיה בהגדרות של הדפדפן הספציפי. ניסיתי אבל מרים ידיים. סורי.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11493
- נתן תודות: 1190 פעמים
- קיבל תודות: 2415 פעמים
יש את האפשרות הזו, לחץ על החלון הקטן בתחילת הטקסט, זה מוביל להודעה אחרונה שלא נקראה.
- oferlaor
- מנהל

יש לפחות שלוש דרכים לבצע את זה...
- בראש שרשור יש לינק ״הודעה ראשונה שלא נקראה״
- לצד השרשור ברשימה יש ריבוע כחול שלחיצה עליו תביא אותך ישר להודעה הזו
- ליד שני אלה, יש אייקון כחול גדול יותר. גם הוא מביא אותך לשם. ההבדל הוא שבאייקון הכחול זה פותח בטאב חדש ובאייקון הקטן זה באותו הטאב.
האמת שלי יש איזו בעיה עם הצבע הכחול של התראות חדשות. כשאני נכנס לטופיק דרך מערכת הפורומים, אני רואה את ההודעות החדשות בכחול. כשאני נכנס דרך ההתראות, בזמן האחרון ההודעות החדשות לא כחולות (הכוונה לדיונים שבהם השתתפתי וקיבלתי התראה שיש תגובה חדשה).
אפשר בבקשה לדעת למה ההודעה שאני פרסמתי על סדרות יס לפברואר 2024, נמחקה מקהילת הפורומים שלכם?
אני לא פרסמתי שם מידע שיקרי, ולא צירפתי לשם צילומי מסך בצורה שמפריעה לאחרים.
אני לא פרסמתי שם מידע שיקרי, ולא צירפתי לשם צילומי מסך בצורה שמפריעה לאחרים.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9014
- נתן תודות: 1569 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
הופה, יש אפליקציה לאתר...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oferlaor
- מנהל

- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, כנראה לזה אני מתכוון (לא ידעתי מה זה pwa אז עשיתי גוגל)....
עכשיו אני מבין למה זה נראה "שיקוף" של הדף בכרום פחות או יותר.
מוזר שאתה אומר שזה ממזמן ורק לפני כמה ימים קיבלתי את ההודעה הזו פעם ראשונה ולא הספקתי לאשר והיא נעלמה. גם לא מצאתי בחנות (ועכשיו מבין למה).
ואז לאחר שוב כמה ימים קיבלתי שוב את ההודעה והתקנתי את התוסף / אפליקציה.
לא הספקתי "לשחק" עם זה יותר מדיי אבל בהחלט למדתי משהו חדש.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oferlaor
- מנהל

לא לגמרי הבנתי. שום דבר חדש לא נוצר, להבנתי זה פשוט כרום באנדרואיד שהתחיל לזהות את זה אוטומטית.
בגדול, זה אומר שבאייפון ובאנדרואיד, אם תכניס את האתר כאפליקציה בעמוד הבית תקבל נוטיפיקציות וזה יתנהג כאפליקציה לכל דבר.
האמת שדמיינו את זה ככה מהיום שבנינו את האתר החדש והוספנו את היכולת לפני שנה וחצי בערך. באייפון זה לא מתריע בכלל (אתה צריך לדעת לבצע את הפעולה לבד) ובאנדרואיד לאחרונה הם התחילו לבדוק את זה. לא לגמרי ברור לי למה רק עכשיו, זה קיים המון זמן כבר.
בגדול, זה אומר שבאייפון ובאנדרואיד, אם תכניס את האתר כאפליקציה בעמוד הבית תקבל נוטיפיקציות וזה יתנהג כאפליקציה לכל דבר.
האמת שדמיינו את זה ככה מהיום שבנינו את האתר החדש והוספנו את היכולת לפני שנה וחצי בערך. באייפון זה לא מתריע בכלל (אתה צריך לדעת לבצע את הפעולה לבד) ובאנדרואיד לאחרונה הם התחילו לבדוק את זה. לא לגמרי ברור לי למה רק עכשיו, זה קיים המון זמן כבר.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עופר, השאלה אם אפשר "להוסיף" ידנית את האפליקציה. כי כפי שרשמתי בפעם הראשונה פספסתי את ההורדה ולא משנה כמה פעמים נכנסתי ויצאתי מהכרום היא לא הופיעה שוב עד אתמול (אנדרואיד).
יש אייקון של האפליקציה במסך הבית ובגדול זה נראה אחד לאחד כמו בדפדפן רק בלי החלק של ה-url והטאבים.
מה הערך המוסף שזה נותן, עדיין לא עליתי על זה.
יש אייקון של האפליקציה במסך הבית ובגדול זה נראה אחד לאחד כמו בדפדפן רק בלי החלק של ה-url והטאבים.
מה הערך המוסף שזה נותן, עדיין לא עליתי על זה.
.
.
- oferlaor
- מנהל

ממש מוזר (ועוד יותר מוזר שלא שמנו לב עד עכשיו לזה). מספר העמודים בפורום היה לא נכון, בגלל זה הכל השתבש.29/04/2024 10:36niko כתב: לא יודע אם עלה בשרשור...
לדוגמה אם רוצים לחזור לעמוד 2000 בפורום רב ערוצי וכותבים את מס' העמוד, העמוד לא נפתח כלל
...
בכל מקרה, תוקן, תודה!
- oferlaor
- מנהל

לא מאוד ברור מתי כרום באמת בודק ומיידע את היוזר על ההתקנה. זה שאלה ממש טובה. עקרונית זה אמור להיות זמין לך בתפריט 3 נקודות תחת "install PWA" או לפעמים פשוט "Add to home screen".29/04/2024 10:56avihuli כתב: עופר, השאלה אם אפשר "להוסיף" ידנית את האפליקציה. כי כפי שרשמתי בפעם הראשונה פספסתי את ההורדה ולא משנה כמה פעמים נכנסתי ויצאתי מהכרום היא לא הופיעה שוב עד אתמול (אנדרואיד).
מה הערך המוסף שזה נותן, עדיין לא עליתי על זה....
עקרונית יש כמה יתרונות לזה:
1. זה אמור לרוץ עם credentials סגורים, כלומר, האתר כאילו מבודד מכרום מבחינת ה cookies שהוא יכול לשמור ולקרוא
2. זה אמור לתת לך התראות notification כשמאמרים חדשים יוצאים. אני ממש אוהב את הפיצ'ר הזה
3. ב-iOS זו הדרך היחידה לקבל נוטיפיקציות...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
למי שעדיין משתמש בזה, רציתי להביא לתשומת ליבכם שמתישהו בגירסאות האחרונות של כרום (וגם אדג) הכניסו את האופציה הזאת מובנה לדפדפן....
הקישו את זה בשורת הפקודה של הדפדפן:
chrome://flags/#enable-force-dark
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
1. אומר מראש שלא השקעתי בלחפש האם זה פילטר מובנה שניתן לביטול או לא.
2. לא חושב שהמילה ז ו נ ה היא קיצונית מידי, בטח לא כשזה המקצוע של הדמות בסרט: https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 5#p3340825
2. לא חושב שהמילה ז ו נ ה היא קיצונית מידי, בטח לא כשזה המקצוע של הדמות בסרט: https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 5#p3340825
- oferlaor
- מנהל

אנחנו לא בודקים קונטקסט. הוספנו את המילים לצנזור בעקבות נאצות שהיו בפועל בעבר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
אני לא רואה פה דיונים מדרדרים למקומות כאלו... הייתי אולי מוסיף את זה בסמיכות לבן, של או אמא19/07/2024 14:08oferlaor כתב: אנחנו לא בודקים קונטקסט. הוספנו את המילים לצנזור בעקבות נאצות שהיו בפועל בעבר....