מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46463

שליחה

The Hateful Eight
צייד ראשים עוצר בבקתה מבודדת במהלך סופת שלגים יחד עם המטען שלו - מבוקשת על רצח כאשר על ראשה פרס כספי גבוה. בבקתה מספר טיפוסים כאשר כולם מעוררים חשד ואחד מהם כנראה עובד עם המבוקשת על רצח.

לפנינו כמעט 3 שעות של מלל ללא הפסקה, אבל המלל מרכיב סיפור פשע אלים וטוב בו אנחנו באמת לא יודעים כיצד הכל מתחבר עד הסוף, רק חבל שהסוף מגיע אחרי כל כך הרבה שעות. הרבה כוכבים הוליוודים ומשחק מצויין ומלא אישיות של כל אחד מהנוכחים. זה יכול להיות מחזה טוב.
8/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

nir11 כתב:הופעתו של דומסדי?
ראיתי את הסרט, למה הכוונה? זה לא נשמע עברית או אנגלית, המשפט הזה.
...
·Doomsday

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6647

שליחה

Black Mass

ג'וני דפ הוא גנגסטר אלים וקשוח עם אצבע קלה על ההדק .
מבוסס על סיפור אמיתי עם עלילה לא כ"כ מתוחכמת ומדיניות חיסולים זריזה .
עוד סרט מאפיה \ פוליטיקה שאין בו משו שמייחד אותו יחסית לשאר סרטי פשע
לא כ"כ התלהבתי מההופעה של ג'וני דפ ..

10\6

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

The Hateful Eight
צפיתי בו אתמול. אמנם סרט חופר וקצב מאד איטי, אבל אני אוהב את הסגנון הזה.
כמובן, איך לא, טרנטינו ממשיך ללהק את השחקנים הפייבוריטים הקבועים שלו כמו סמואל ל. ג'סקון, טים רוט' ו- מייקל מדסן. ואיך לא, ממשיך עם אזכורי סיגריות/טבק ה- Red Apple שקיים לדעתי בכל סרט שלא.

אבל אחד הדברים שהכי אהבתי בסרט - הצילום.
שתבינו כמה זה חריג - הסרט הוסרט ב Panavision 70 האולטרא רחב!! (2.76:1). לא צילמו סרטים בשיטה הזו כבר כמה עשורים. אוהבים או לא - זה מיוחד. פס הקול הוא של Ennio Morricone האגדי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

The 33

הסרט בסה"כ טוב אבל היה חסר קצת "זמן איכות" עם הכורים. חוץ מזה טיפנ קיצ'י בסוף

בשנת 2010, נלכדו מתחת לאדמה 33 כורים בצ'ילה. במשך מספר ימים הם הצליחו להחזיק מעמד עם מעט האוכל שהיה להם עד שהצליחו להחדיר צינור למקלט בו הם שהו.

אנטיפסטו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102

שליחה

שמונת השנואים -
בתור אחד שכבר מזמן עבר לו הקטע של טרנטינו המגניב, כנראה לאחר גיל ההתבגרות, הופתעתי לגלות סרט מהנה בצורה בלתי רגילה.
הגעתי עם ציפיות מאוד מאוד נמוכות ומצאתי את עצמי נמשך פנימה לבקתה הקטנה ונותן לאווירה היוחדית של טרנטינו לחלחל לתוכי.

אף על פי כן, העלילה בסרט די רדודה וכמעט שלא קיימת. כמו שנכתב במספר ביקורות, מצאתי דימיון רב לסיפור של אגתה כריסטי ( עשרה כושים קטנים). היתי אומר שזו גרסת המערבון לספר.ץ

סה"כ נהנתי מאוד, דבר שקשה לי להגיד על סרטי טרנטינו ( ג'אנגו היה משעמם רצח). 8\10

star wars - the new one

סיבוב ראשון צפיתי בסרט זה בקולנוע ( על איימקס) ויצאתי מרוצה. אקשן טוב, הרבה איזכורים וקריצות לקודמים בסדרה ואפקטים נחמדים.
הסיבוב השני כבר היה סיפור אחר. פתאום, הצפייה בבית הפכה את הסרט לדל, משעמם, בעל עלילה לעוסה ומשחק מתאמץ של הזקנים בחבורה.
נרדמתי פעמיים.
5/10 - כנראה שהכיף נמצא רק בקולנוע, לא הצליח לעבור לtv, אפילו 50 אינץ, בצורה מהנה.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

The Big Short

תאוות הבצע של הבנקים מעבירה אותם על דעתם ומובילה אותם לתת משכנתאות מנופחות לאנשים שלא יוכלו לעמוד בתשלומי המשכנתא. וכאשר אנשים חדלים לשלם העסק מתפוצץ.

סרט על בועה פיננסית שהתפוצצה ועל אלה שהצליחו לזהות אותה מבעוד מועד, ולעשות המון כסף בהתפוצצות.

הסרט מלא במונחים פיננסיים המוסברים בצורה טובה או פחות יותר, אבל אפשר להבין את התפתחות העניינים ולהינות מהסרט אפילו בלי להבין עד הסוף את כל המונחים הפיננסיים

משחק טוב ובנייה טובה של הסיפור

עדיין חשתי די מבולבל לעיתים מעודף מונחים בנקאיים.

7/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

The Dressmaker

סרט מפתיע ומבולבל על בחורה שחוזרת לעיר הולדתה באוסטרליה לאחר שגורשה משם כילדה וברבות השנים למדה להיות מעצבת בגדים, כדי לסגור עניינים מהעבר.

הסרט בן מעט פחות משעתיים מרגיש מעט ארוך ומאוד מבולבל תוך כדי הסרט מתגלים פרטים מהעבר ומתגלה הכישרון העיצובי של המלבישה לבגדים.

סה"כ סרט מעניין ומהנה

אבל לא הייתי ממליץ עליו

6.5/10

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

@אנטיפסטו
הכיף נמצא גם בקולנוע ביתי עם מקרן..
אין מה לעשות, יש סרטים שגודל המסך הוא קריטי להנאה

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

2015 / (Ip Man 3 (Yip Man 3

יזם נדל"ן (מייק טייסון בתצוגת "משחק" זוועתית) וכנופיית הגנגסטרים הסרה למרותו, עושים הכל על מנת לפנות בית ספר משטח עליו הם מעוניינים לשים ידם.
הבעיה, אחד מתלמידי בית הספר הוא בנו של ייפ מאן (דוני יין) שיעשה הכל על מנת לסכל את המזימה.

בסרט הזה, כמו שאומרים, כבר היינו.
העלילה די ילדותית, אבל בעיקר ממחזרת את מה שראינו כבר בשני הסרטים הקודמים (הראשון היה מצויין והשני גרוע למדי) וכנראה שמעבר לסחיטת עוד קצת רווחים מהשם "ייפ מאן", לא היתה סיבה ממשית לעשיית סרט זה.
אך למרות זאת, בדוני יין תמיד כיף לצפות, קרבות הקארטה נחמדים והצילום נהדר, כמו שבד"כ מוצאים בסרטים סיניים מז'אנר אומנויות הלחימה.

ציון: 6

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

bridge of spies

סרט ארוך ומייגע

בשיאה של המלחמה הקרה, עו"ד מגן על אדם שהואשם בריגול לטובת ברית המועצות.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Spotlight

דובר רבות על הסרט הזה.

סיפור על חשיפה של הבוסטון גלובס עת מעשי ההתעללות של כמרים בילדם.

סיפור מאוד מטריד ומאוד מרתק.

סרט עשוי טוב הותיר אותי עם טעם רע בפה

7.5/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46463

שליחה

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
המסדר הראשון מפתח נשק יום הדין אשר משמיד כוכבים, אבל הגלקסיה תשרוד באמצעות עריק ובחורה צעירה שברחה מכוכב גרוטאות.

כמה רעש עשה הסרט, אבל זה בסך הכל המשכון לסדרת מדע בדיוני שנדמה שנשענת קצת יותר מידי על קהל המעריצים הותיק שלה. יש 2-3 סצנות טובות של קרב סטייל מדע בידיוני עם חלליות ולייזרים, כאשר בינהם דיאלוגים דבילים ולקינוח סוף לא ברור שבכלל לא משאיר אותי במתח לקראת החלק הבא בסדרה אשר יצא ב- 2017.
6/10

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

Legend

טום הארדי מגלם (באופן מצויין) את סיפורם של תאומים זהים, גנגסטרים, אבל שונים בתכלית אחד מהשני בבריטניה של שנות ה-60.

7.5/10
אלעד

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

שליחה

ziv_r כתב:Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
המסדר הראשון מפתח נשק יום הדין אשר משמיד כוכבים, אבל הגלקסיה תשרוד באמצעות עריק ובחורה צעירה שברחה מכוכב גרוטאות.

כמה רעש עשה הסרט, אבל זה בסך הכל המשכון לסדרת מדע בדיוני שנדמה שנשענת קצת יותר מידי על קהל המעריצים הותיק שלה. יש 2-3 סצנות טובות של קרב סטייל מדע בידיוני עם חלליות ולייזרים, כאשר בינהם דיאלוגים דבילים ולקינוח סוף לא ברור שבכלל לא משאיר אותי במתח לקראת החלק הבא בסדרה אשר יצא ב- 2017.
6/10
...
אני חייב להודות שלפחות לגבי הסדרה הזאת או לפחות החידושים השונים, לא עושים לי את זה ואני די חותם על הביקורת המצוטטת.
אמנם יש לא מעט חורים וחוסר הגיון משווע בסצנות מסויימות, אבל למכלול הייתי נותן נקודה נוספת.
7/10
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073

שליחה

TRUTH
הסיפור שכמעט וגרם להתמוטטות מחלקת החדשות של cbs (מבלי לעשות ספוילר)
סרט די שבלוני אך משחקה הטוב מאד של קייט בלאנשט עושה את הסרט לראוי לצפיה
7/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7664

שליחה

ziv_r כתב:The Hateful Eight
צייד ראשים עוצר בבקתה מבודדת במהלך סופת שלגים יחד עם המטען שלו - מבוקשת על רצח כאשר על ראשה פרס כספי גבוה. בבקתה מספר טיפוסים כאשר כולם מעוררים חשד ואחד מהם כנראה עובד עם המבוקשת על רצח.

לפנינו כמעט 3 שעות של מלל ללא הפסקה, אבל המלל מרכיב סיפור פשע אלים וטוב בו אנחנו באמת לא יודעים כיצד הכל מתחבר עד הסוף, רק חבל שהסוף מגיע אחרי כל כך הרבה שעות. הרבה כוכבים הוליוודים ומשחק מצויין ומלא אישיות של כל אחד מהנוכחים. זה יכול להיות מחזה טוב.
8/10
...
זה סרט לא כל כך אופייני לטרנטינו, הוא לוקח את הזמן ופחות תזזיתי ורוב האלימות בו מרוכזת בשליש האחרון שלו, אבל הוא בהחלט סרט שלא השתעממתי בו למרות האורך . הוא רצוף בהומור ודיאלוגים שנונים ומשחק מצוין של כולם.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Black Mass

קצת ארוך לטעמי אבל בסה"כ סיפור טוב. זה גם סיפור אמיתי אז מגיע עוד קרדיט.

ג'ימי הוא אחד מראשי המאפיות של בוסטון. לא בוחל בשום אמצעים כדי לשמור על מקומו בראש. חבר ילדות שלו שמצטרף לאף בי איי מציע לו עסקה שקשה לסרב לה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

oferlaor כתב:Trumbo

מבט מעט ציני על הרשימה השחורה - רשימת האומנים שנחסמו מלעבוד בצורה גלויה בתקופת ציד המכשפות של מקרארתי שבו כל מי שסומן כקומוניסט לא יכול היה למצוא עבודה, ולכן השתמשו בשמות מזוייפים וקבוצת כותבים עבדה בשביל גרושים וכתבה סרטים סוג ז'.

ברייאן קרנסטון מפתיע לרעה עם הופעה אקסטרית אבל לא כזו ברמה הרגילה שלו.

8/10
...
מצטרף להמלצה - בהחלט סרט מהנה המתאר בצורה די מרתקת את התקופה השחורה של "ציד המכשפות הקומוניסטי" של שנות החמישים ואת "הרשימה השחורה" שהוכיחה שאפילו דמוקרטיה מושבעת כגון ארה"ב יכולה להידרדר לפאשיזם.

אחרי שצפיתי בכמה סרטונים בכיכובו של דלטון טרומבו המקורי, אני דווקא חושב שבריאן קרנסטון הצליח לתפוס בצורה די משעשעת (אם כי טיפה מוקצנת) את המהות של הדמות המקורית.

7.5/10

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1607
שם מלא: James Stone

שמו בצרפתית: Tais Toi - באנגלית: Ruby & Quentin (2003)

שליחה

סרט קומדיה צרפתי בכיכובם של ז'אן רנו וז'ראר דפרדיה.

ציון שלי: 7.5 מתוך 10

חזור אל “סרטים וטלויזיה”