השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
בטח שיש, רואים את זה בסריקה של המפרט שהעלנו בהודעה הראשונה שפותחת את השרשור.
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
הסריקה שם היא של הדגם הישראלי/אירופאי
גם נתבי אסוס (למשל) הם בעוצמות אחרות כשמדובר בדגמים אירופאיים וסיניים.
גם נתבי אסוס (למשל) הם בעוצמות אחרות כשמדובר בדגמים אירופאיים וסיניים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הכוונה להראות שהמידע הזה קיים ואתה צריך לחפש את המידע הזה בחוברת של הנתב הסיני.
לא לשכוח שצריך להשוות עוצמות בין הדגמים וגם לומר למה זה בעייתי אם המספרים שונים (אולי "הבעיה" היא עם ערכי הקרינה של דגם ה- EU?).
לא לשכוח שצריך להשוות עוצמות בין הדגמים וגם לומר למה זה בעייתי אם המספרים שונים (אולי "הבעיה" היא עם ערכי הקרינה של דגם ה- EU?).
אני ספציפית לא חושב שזה בעיה
רק בשלב כלשהו זה מאבד משמעות, כי (נניח) הטלפון קולט מצויין את הנתב, אבל לא מצליח לשדר לו.
רק בשלב כלשהו זה מאבד משמעות, כי (נניח) הטלפון קולט מצויין את הנתב, אבל לא מצליח לשדר לו.
תעדכן אם אתה מוכר26/06/2022 20:54ds123 כתב: יש לציין שלפי תגובות בעמוד הקודם, מתברר שהגרסה שהזמנתי היא בכלל ברזילאית. כנראה גם שם התקינה לא עומדת בסנטדרטיים האירופאיים.
למי שפחות מוטרד מהעניין, אני מציע למכור את היחידה שהזמנתי (לכשתגיע) במחיר עלות (כ 150) חדשה באריזה....
אני מניח שאף אחד לא שם את הנתב בכיס, מצד שני כולנו צמודים לטלפון שמשדר למרחקים של קילומטרים ולא מאות מטרים ועוצמת השידור שלו בהתאם למרות שגם היא על פי תקן כלשהו. גם אם משתמשים באוזניה עדיין עוצמת השידור מהטלפון גם כשהוא לא בכיס הרבה יותר גבוה מהשידור של הנתב גם אם היינו צמודים אליו.26/06/2022 20:29nir11 כתב: אני לא אומר בודאות שהקרינה של "הסיני" מסוכנת, אך זיו לא מדייק. לקרינה לא מייננת, מעל עוצמות מסוימות, יש אפקט חומני. זה אפקט שמחמם. נשמע מוכר? נכון. מיקרו. גלי מיקרו.
חימום עמוק של הגוף יכול להיות מסוכן. לכן למשל לא מתקרבים למשדרי ראדאר שמשדרים מיקרו בעוצמות מאוד גבוהות. ולא, אני לא טוען בשום פנים ואופן שזה דומה לראוטר שלנו.
יחד עם זאת, תיקני הקרינה נקבעו על סמך אפקט זה. שיהיה ברור: מבחינה טכנית, אין שום בעיה לבנות ראוטר שיכסה בית של 500 מטר, כולל ממד. למה אין כזה ראוטר? בגלל התקן, והתקן הוא בגלל האפקט החומני.
פעם שלישית אני אזכיר פה לקפדנים, אני בשום פנים ואופן לא יודע לומר ש"הסיני" מסוכן, אבל התאוריה הזו שהדגם הארופאי חלש יותר בגלל התקינה, נשמעת לי ניחוש לא רע....
לא יודע למה התקן הוא כזה אבל הייתי משער שזה גם קשור למה שהחליטו שהוא גודל של בית ממוצע ואני מניח שלא לקחו בחשבון ממ"ד...
יש פה גם כנראה עניין של מרחק וקירות. אני מניח שיש הבדל משמעותי אם הנתב נמצא בחדר שינה ליד הראש לעומת אם הוא נמצא בסלון במרחק קיר מחדר השינה.
אני מסכים עם הדעה שאפשר לסמוך קצת יותר על התקינה האירופאית וכנראה היא לא סתם נקבעה כך.
אני מנסה להשיג את נתוני הקרינה של הנתב הסיני / ברזילאי אך ללא הצלחה כרגע.
אני מסכים עם הדעה שאפשר לסמוך קצת יותר על התקינה האירופאית וכנראה היא לא סתם נקבעה כך.
אני מנסה להשיג את נתוני הקרינה של הנתב הסיני / ברזילאי אך ללא הצלחה כרגע.
אין שום קשר בין התקן לגודל בית ממוצע. התקן נובע מהגבלת עוצמת השידור. עסקתי בזה באזרחות ובמילואים אבל עברו שנים וכבר איני זוכר את היחידות בה מודדים עוצמת קרינה אלקטרומנגטית לא מייננת.26/06/2022 22:59gildmor כתב:
לא יודע למה התקן הוא כזה אבל הייתי משער שזה גם קשור למה שהחליטו שהוא גודל של בית ממוצע ואני מניח שלא לקחו בחשבון ממ"ד......
אומר רק ואדגיש, שבניגוד למה שזיו כתב, קרינה לא מיננת, מעל עוצמות מסויומות, היא לחלוטין מסוכנת. מי שחושב שאני טועה, מוזמן לעשות ניסוי על תנור מיקרו והחתול שלו.
הדברים כמובן נקבעים לפי אפקט חומני. מי שעדיין מחפש הגיון, שיחשוב מה קורהם אם לוקחים אור נראה (לחלוטין לא מסוכן....), מרכזים אותו איכשהו, ומקרינים על איבר בגוף שיש בו מעט כלי דם יחסית, כך שיכולת הקרור שם מוגבלת, נניח העין שלנו.
לייזר, מישהו מכיר? זאת קרינה לא מיננת, מאוד מרוכזת, ומה היא עושה? אפקט חומני קיצוני.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@nir11
לפני שאתה מנסה להפחיד פה אנשים, תראה את ערכי עוצמות הקרינה בין הדגמים השונים וגם תראה למה זה בעייתי אם המספרים שונים (אולי "הבעיה" היא עם ערכי הקרינה של דגם ה- EU?).
הדוגמה עם החתול והמיקרו, הלייזר והעיניים, זה בפירוש דמגוגיה. לפני שקוראי שורות אלו נופלים בדוגמאות המניפולטיבית אשר מתבססות על פנייה לרגש הפחד ובאמירות ריקות מתוכן רלוונטי למסר המדובר, תגגלו קצת, הרשת מלאה בחומר בנושא (רק לא לקרוא בקבוצות פייסבוק של טבעונים, צמחונים ומתנגדי חיסונים).
לפני שאתה מנסה להפחיד פה אנשים, תראה את ערכי עוצמות הקרינה בין הדגמים השונים וגם תראה למה זה בעייתי אם המספרים שונים (אולי "הבעיה" היא עם ערכי הקרינה של דגם ה- EU?).
הדוגמה עם החתול והמיקרו, הלייזר והעיניים, זה בפירוש דמגוגיה. לפני שקוראי שורות אלו נופלים בדוגמאות המניפולטיבית אשר מתבססות על פנייה לרגש הפחד ובאמירות ריקות מתוכן רלוונטי למסר המדובר, תגגלו קצת, הרשת מלאה בחומר בנושא (רק לא לקרוא בקבוצות פייסבוק של טבעונים, צמחונים ומתנגדי חיסונים).
זיו, אין שום כוונה להפחיד, ואף הדגשתי (כי אני יודע כבר) לא פחות משלוש פעמים, את העובדה שאין דין רדאר כדין ראוטר. כך שטיעון הדמגוגיה נפסל.
אתה, כמי שמקפיד פהעל כל פרט הכי קטן שיהיה מדויוק, צריך לקבל יותר מכל אחד אחר את חשיבות הדיוק. האם קרינה לא מייננת מסוכנת או לא?
התשובה הפשוטה שלי היא - תלוי. תלוי בכל מני גורמים. כל המידע שלי מגובה בטיעונים מדעיים, שהמדע והרפואה הקונבנציונלית מסכימים עליהם.
"
ואם כן, תראו שזה באמת בעייתי, כי לומר שבסיני יש יותר קרינה בלתי מייננת (שבכלל לא מסוכנת)
"
אמירה שהיא באופן חד משמעי, לא מדויקת.
ואתן לך דוגמה שכבר נתתי פה פעם כמדומני. זכורים לנו הטלפונים הקבועים שהיו לנו במכוניות, אלו עם האנטנה. בשנות ב 90, חברת וולוו, שידועה כחלוצה בכל הקשור לבטיחות, הוציאה המלצה מאוד ברורה - אתה האנטנה יש להתקין בחזית המכונית, ולא על החלון האחורי. למה? בגלל שמאחור יושבים ילדים. כמובן שזו המלצה מרחיקת לכת, מקדם ביטחון שיש שיאמרו מוגזם, אבל שורה, תחתונה, קרינה לא מיננת. "בכלל לא מסוכנת". פשוט לא נכון.
אתה, כמי שמקפיד פהעל כל פרט הכי קטן שיהיה מדויוק, צריך לקבל יותר מכל אחד אחר את חשיבות הדיוק. האם קרינה לא מייננת מסוכנת או לא?
התשובה הפשוטה שלי היא - תלוי. תלוי בכל מני גורמים. כל המידע שלי מגובה בטיעונים מדעיים, שהמדע והרפואה הקונבנציונלית מסכימים עליהם.
"
ואם כן, תראו שזה באמת בעייתי, כי לומר שבסיני יש יותר קרינה בלתי מייננת (שבכלל לא מסוכנת)
"
ואתן לך דוגמה שכבר נתתי פה פעם כמדומני. זכורים לנו הטלפונים הקבועים שהיו לנו במכוניות, אלו עם האנטנה. בשנות ב 90, חברת וולוו, שידועה כחלוצה בכל הקשור לבטיחות, הוציאה המלצה מאוד ברורה - אתה האנטנה יש להתקין בחזית המכונית, ולא על החלון האחורי. למה? בגלל שמאחור יושבים ילדים. כמובן שזו המלצה מרחיקת לכת, מקדם ביטחון שיש שיאמרו מוגזם, אבל שורה, תחתונה, קרינה לא מיננת. "בכלל לא מסוכנת". פשוט לא נכון.
זיו, אין שום כוונה להפחיד, ואף הדגשתי (כי אני יודע כבר) לא פחות משלוש פעמים, את העובדה שאין דין רדאר כדין ראוטר. כך שטיעון הדמגוגיה נפסל.
"
"
וזה מה CDC, לא בדיוק גוף קיקיוני. ההדגשה שלי. אני מדייק.
"
We are exposed to low levels of non-ionizing radiation every day. Exposure to intense, direct amounts of non-ionizing radiation may result in damage to tissue due to heat. This is not common and mainly of concern in the workplace for those who work on large sources of non-ionizing radiation devices and instruments.
"
"
"
וזה מה CDC, לא בדיוק גוף קיקיוני. ההדגשה שלי. אני מדייק.
"
We are exposed to low levels of non-ionizing radiation every day. Exposure to intense, direct amounts of non-ionizing radiation may result in damage to tissue due to heat. This is not common and mainly of concern in the workplace for those who work on large sources of non-ionizing radiation devices and instruments.
"
נערך לאחרונה על ידי nir11 ב 27/06/2022 10:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@nir11
.....
נערך לאחרונה על ידי OMRIJ ב 27/06/2022 20:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
חברי קהילה נחסמים כאשר הם עוברים על תקנון האתר.
נא לא להמציא דברים.
נא לא להמציא דברים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
שום הכנסות של האתר. אני אישית הזהרתי את המשתמש הזה לפחות 5 פעמים על הפצת "חוסר אמיתות". יש גבול לכל תעלול.
מישהו נתקל במצב כזה?
שני ראוטרים ax3 pro, אחד השתדרג לגרסה מתקדמת יותר והשני לא "רואה" את הגרסה.
software version=2.1.0.203 מול software version=11.0.5.15
שני ראוטרים ax3 pro, אחד השתדרג לגרסה מתקדמת יותר והשני לא "רואה" את הגרסה.
software version=2.1.0.203 מול software version=11.0.5.15
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag