מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
The Martian
במהלך סופה על מאדים, הצוות נמלט ובטעות הם משאירים מאחוריהם אחד מהם (Matt Damon) כי הוא נחשב למת. כאשר הוא מתגלה כחי, נאסא מארגנת משלחת חילוץ.
סרט שמתחיל ישר עם האקשן והצליח להשאיר אותי מרותק מעניין לכל אורכו. הסיפור מבוצע בצורה מעולה והסרט מרגיש גם אינטילגנטי ומציאותי. חובת צפייה לכל חובבי מדע בדיוני.
8.5/10
במהלך סופה על מאדים, הצוות נמלט ובטעות הם משאירים מאחוריהם אחד מהם (Matt Damon) כי הוא נחשב למת. כאשר הוא מתגלה כחי, נאסא מארגנת משלחת חילוץ.
סרט שמתחיל ישר עם האקשן והצליח להשאיר אותי מרותק מעניין לכל אורכו. הסיפור מבוצע בצורה מעולה והסרט מרגיש גם אינטילגנטי ומציאותי. חובת צפייה לכל חובבי מדע בדיוני.
8.5/10
- dondi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1968
Sventh son
סיפור בעולם הפנטזיה על צייד מכשפות והמתמחה שלו מהלך צייד מכשפות הכולל קשרים מהעבר בין הדמויות.
סרט נחמד ולא יותר, גרסת התלת מימד טובה.
6/10
סיפור בעולם הפנטזיה על צייד מכשפות והמתמחה שלו מהלך צייד מכשפות הכולל קשרים מהעבר בין הדמויות.
סרט נחמד ולא יותר, גרסת התלת מימד טובה.
6/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Legend
מותחן פשע בריטי אשר מגולל את סיפורם של 2 האחים Kray בשנות ה- 60', מהרצון לשלוט בכל לונדון ועד לנפילה בגלל מתח בין האחים.
Tom Hardy משחק כאן בתפקיד כפול של 2 האחים - והוא עושה את זה בצורה מצויינת. 2 האחרים כל כך שונים, אם זה באופי, בשפת הגוף, השפה ועוד - שניתן ממש לחשוב שאלו 2 דמויות שונות. בכל מקרה, זהו סרט פשע אלים למדי, שנגרר לתסבוכת רומנטית מיותרת שנדמה שנכנסה על מנת לשמור נאמנות לספר עליו הסרט מבוסס. היה עדיף אם היו מתרכזים בפשע בלבד. למרות שהסרט מתרחש בשנות ה- 60', הוא לא מרגיש משעמם והמתיחות בין האחים נבנית טוב עד לשיא הסרט (אשר מגיע מעט מאוחר מידי, אחרי יותר משעתיים).
7/10
מותחן פשע בריטי אשר מגולל את סיפורם של 2 האחים Kray בשנות ה- 60', מהרצון לשלוט בכל לונדון ועד לנפילה בגלל מתח בין האחים.
Tom Hardy משחק כאן בתפקיד כפול של 2 האחים - והוא עושה את זה בצורה מצויינת. 2 האחרים כל כך שונים, אם זה באופי, בשפת הגוף, השפה ועוד - שניתן ממש לחשוב שאלו 2 דמויות שונות. בכל מקרה, זהו סרט פשע אלים למדי, שנגרר לתסבוכת רומנטית מיותרת שנדמה שנכנסה על מנת לשמור נאמנות לספר עליו הסרט מבוסס. היה עדיף אם היו מתרכזים בפשע בלבד. למרות שהסרט מתרחש בשנות ה- 60', הוא לא מרגיש משעמם והמתיחות בין האחים נבנית טוב עד לשיא הסרט (אשר מגיע מעט מאוחר מידי, אחרי יותר משעתיים).
7/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
A walk in the woods
סרט בכיכובם של רוברט רדפורד וניק נולטי המזדקנים, סרט קליל ויפה עם נופים מדהימים וסאונד רקע מושלם,
זורם ומשעשע לפרקים. מתאר הרפתקה של 2 מזדקנים שמחליטים ביום בהיר אחד לצאת לטיול רגלי בהרי האפלצ'ים,
כל אחד מסיבותיו שלו. הסרט מכיל סיטואציות משעשעות שיכולות לקרות לכל אחד והחויה של הטיול עצמו עם שניהם.
הסרט יכל היה להתפתח יותר אך לכשעצמו זה מספיק ומספק את הסחורה.
בהחלט שווה שעה וארבעים מזמנכם.
10\7.5
סרט בכיכובם של רוברט רדפורד וניק נולטי המזדקנים, סרט קליל ויפה עם נופים מדהימים וסאונד רקע מושלם,
זורם ומשעשע לפרקים. מתאר הרפתקה של 2 מזדקנים שמחליטים ביום בהיר אחד לצאת לטיול רגלי בהרי האפלצ'ים,
כל אחד מסיבותיו שלו. הסרט מכיל סיטואציות משעשעות שיכולות לקרות לכל אחד והחויה של הטיול עצמו עם שניהם.
הסרט יכל היה להתפתח יותר אך לכשעצמו זה מספיק ומספק את הסחורה.
בהחלט שווה שעה וארבעים מזמנכם.
10\7.5
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
the last witchhunter
אלוהים יעזור - איך כל כך הרבה שחקנים מפורסמים נכנסו לסרט כל כך גרוע?..
3/10
3/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Solace
זוג סוכני FBI מגייסים רואה נסתרות (Anthony Hopkins) על מנת שיעזור להם לאתר רוצח סדרתי. במהרה הם מגלים כי הרוצח בעל יכולות ניבוי עתיד אשר מקשות עליהם את העבודה.
מותחן פסיכולוגי לא מבריק, אבל מספיק טוב לשפשף את המוח לפני שהולכים לישון. הסוף לבדו העלה את הניקוד הסופי בעוד נקודה.
7.5/10
זוג סוכני FBI מגייסים רואה נסתרות (Anthony Hopkins) על מנת שיעזור להם לאתר רוצח סדרתי. במהרה הם מגלים כי הרוצח בעל יכולות ניבוי עתיד אשר מקשות עליהם את העבודה.
מותחן פסיכולוגי לא מבריק, אבל מספיק טוב לשפשף את המוח לפני שהולכים לישון. הסוף לבדו העלה את הניקוד הסופי בעוד נקודה.
7.5/10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Hitman Agent 47
פרסומת כזאת לרכב כלשהו ככלל ו AUDI RS7 בפרט לא ראיתי עדיין. מושלם!!!
לא ציפיתי להרבה ונהנתי בהתאם. סרט עם הרבה אקשן. בלי יותר מידי עלילה.
תאגיד ענק המתכנן לגלות את סודות תכנונו של סוכן 47 מנסה להגיע לממציא אבל כדי להגיע אליו, הם צריכים למצוא את ביתו שרק היא יודעת איפה הוא נמצא.
פרסומת כזאת לרכב כלשהו ככלל ו AUDI RS7 בפרט לא ראיתי עדיין. מושלם!!!
לא ציפיתי להרבה ונהנתי בהתאם. סרט עם הרבה אקשן. בלי יותר מידי עלילה.
תאגיד ענק המתכנן לגלות את סודות תכנונו של סוכן 47 מנסה להגיע לממציא אבל כדי להגיע אליו, הם צריכים למצוא את ביתו שרק היא יודעת איפה הוא נמצא.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
Spectre
ג'יימס בונד הורג את כל הרעים (כמעט) מציל את העולם ובדרך מכניס למיטתו את כל היפייפיות שעוברות מולו.
סרט ג'יימס בונד טוב. לא צריך לשים לב יותר מידי לעלילה האקשן טוב פס הקול מרעיד את הבטן ואת הבטון והסרט זורם בכיף כל 148 הדקות.
לא חשתי שהסרט ארוך מידי למרות שהוא נמשך יותר משעתיים תמימות.
סה"כ הרבה טוב יותר מהג'יימס בונד הקודם.
7.5/10
ג'יימס בונד הורג את כל הרעים (כמעט) מציל את העולם ובדרך מכניס למיטתו את כל היפייפיות שעוברות מולו.
סרט ג'יימס בונד טוב. לא צריך לשים לב יותר מידי לעלילה האקשן טוב פס הקול מרעיד את הבטן ואת הבטון והסרט זורם בכיף כל 148 הדקות.
לא חשתי שהסרט ארוך מידי למרות שהוא נמשך יותר משעתיים תמימות.
סה"כ הרבה טוב יותר מהג'יימס בונד הקודם.
7.5/10
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
Spectre
שיעמם אותי, עצרתי באמצע, אבל זה גם קרה בבונד הקודם...
לא מתחבר לסגנון החדש של הסרטים האלה, גם האפקטים וגם קטעי האקשן לא משהו יוצא דופן.
6/10
לא מתחבר לסגנון החדש של הסרטים האלה, גם האפקטים וגם קטעי האקשן לא משהו יוצא דופן.
6/10
שי
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
העובדה שווין דיזל עדיין מועסק ולא בסרטים סוג ד של Asylum מפתיעה אותי כל פעם מחדש.oferlaor כתב:the last witchhunter
3/10...
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
לא נראה לי שתהיה לי בעיה לבהות במוניקה בלוצ׳י במשך שעה וחצי..Shayosef כתב:Spectre
6/10...
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·Shayosef כתב:Spectre
6/10...
איך הפסקת באמצע ונתת 6/10 ?
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
אם כבר לבהות במוניקה בלוצ'י, עדיף ב"בלתי הפיך" של גספר נואה...oris74 כתב:לא נראה לי שתהיה לי בעיה לבהות במוניקה בלוצ׳י במשך שעה וחצי...........
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
כי העדפתי לראות משהו אחר, לא כי זה היה בלתי נסבל.istarmini כתב:·......
איך הפסקת באמצע ונתת 6/10 ?...
שי
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
Spectre
לדעתי הבונד הכי טוב מאז קזינו רויאל, סקייפול היה ממש חלש.
כן חזרו לכל מיני סממני בונד טרום קרייג כמו הבחורות שנופלות לרגליו וזה קצת לא קרייגי .....
תמונה מדהימה !
וסאונד משובח
8
לדעתי הבונד הכי טוב מאז קזינו רויאל, סקייפול היה ממש חלש.
כן חזרו לכל מיני סממני בונד טרום קרייג כמו הבחורות שנופלות לרגליו וזה קצת לא קרייגי .....
תמונה מדהימה !
וסאונד משובח
8
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
Jurassic World 3D \ עולם היורא תלת-מימד
כבר דנו בסרט הזה לא מעט , אני אתייחס לאפקטים שכנראה לא זכו למספיק תשומת לב..
מוזיקת רקע מצויינת , האנימציה והפס-קול של הדינוזאורים מעולה ,נופים מדהימים,
וכל זאת משולב בתלת-מימד מהמרהיבים שניתן למצוא - סה"כ חווית תצוגה וסאונד יוצאת מין הכלל !
על אחת כמה וכמה לבעלי המקרנים וסאב-וופרים איכותיים (שלצערי אני לא בינהם ..)
בהחלט שקול לסרטי רפרנס נוספים שראינו לאחרונה כמו גרביטי , להציל את מארק ווטני , וכ'ו.
ציון לאפקטים : 10\9.5
לכל שאר 10\7.5
כבר דנו בסרט הזה לא מעט , אני אתייחס לאפקטים שכנראה לא זכו למספיק תשומת לב..
מוזיקת רקע מצויינת , האנימציה והפס-קול של הדינוזאורים מעולה ,נופים מדהימים,
וכל זאת משולב בתלת-מימד מהמרהיבים שניתן למצוא - סה"כ חווית תצוגה וסאונד יוצאת מין הכלל !
על אחת כמה וכמה לבעלי המקרנים וסאב-וופרים איכותיים (שלצערי אני לא בינהם ..)
בהחלט שקול לסרטי רפרנס נוספים שראינו לאחרונה כמו גרביטי , להציל את מארק ווטני , וכ'ו.
ציון לאפקטים : 10\9.5
לכל שאר 10\7.5
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
Bridge of Spies
ספילברג הבמאי, טום הנקס שחקן ראשי והאחים כהן תסריטאים - מה עוד אפשר לבקש?
חוץ מזה שהשיחזור התקופתי מצוין.
סרט נהדר - מומלץ
8.5
ספילברג הבמאי, טום הנקס שחקן ראשי והאחים כהן תסריטאים - מה עוד אפשר לבקש?
חוץ מזה שהשיחזור התקופתי מצוין.
סרט נהדר - מומלץ
8.5
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Spectre
בונד מנסה להפיל (שוב) ארגון טרוריסטי.
זה צריך היה להיות סרט מצויין, אבל התחכום חסר פה. אין שום הפתעות, טוויסטים בעלילה או משהו שיגרום לנו קצת לחשוב. העלילה לינארית, כאשר הכל צפוי ודניאל קרייג מוביל את הסרט בעודף בטחון ותגובות שנונות. מה שכן יש פה לרוב זה לוקיישנים מרהיבים ברחבי העולם, מספר סצנות פעולה טובות (קרב במסוק מעל כיכר הומה אדם או הקרב מול בטיסטה ברכבת) ופיצוצים גדולים שנעשים בלי שום סיבה הגיונית (הפיצוץ של המעבדה במדבר). בסופו של יום, נהנתי למרות המגרעות.
נדמה שהסוס הזה לעולם לא יתעייף.
7.5/10
בונד מנסה להפיל (שוב) ארגון טרוריסטי.
זה צריך היה להיות סרט מצויין, אבל התחכום חסר פה. אין שום הפתעות, טוויסטים בעלילה או משהו שיגרום לנו קצת לחשוב. העלילה לינארית, כאשר הכל צפוי ודניאל קרייג מוביל את הסרט בעודף בטחון ותגובות שנונות. מה שכן יש פה לרוב זה לוקיישנים מרהיבים ברחבי העולם, מספר סצנות פעולה טובות (קרב במסוק מעל כיכר הומה אדם או הקרב מול בטיסטה ברכבת) ופיצוצים גדולים שנעשים בלי שום סיבה הגיונית (הפיצוץ של המעבדה במדבר). בסופו של יום, נהנתי למרות המגרעות.
נדמה שהסוס הזה לעולם לא יתעייף.
7.5/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
Spectre
הבונד הכי "בונדי" שיצא מאז המעבר לבונד בלונדיני. אז שוב החליפו את M לגבר, Q הפך לילדון, ומאנפני וויתרה על בונד והמשיכה בחייה, אבל החזרה לאסטון מרטין, ל "מנוער לא מעורבב", לנבל ולמאורת הנבל הקלאסית, לבונד שנון וחזק ועוד הזכירה לי את הבונד של ילדותי הרבה יותר מכל מה שנעשה בכל הסרטים ה"חדשים".
כריסטופר וולץ בתפקיד נבל העל עושה עבודה סבירה, אך השאיר לי את התחושה שראיתי כבר את הדמות הזו מגולמת על ידו אפשהו בעבר. מוניקה בלוצ'י, למרות שעדיין נראה נפלא לגילה, הרגישה לי כליהוק לא נכון ונערת הבונד התורנית בעיניי הייתה סתמית (יפה, אך נשכחת).
סה"כ סרט מהנה בעיקר לחובבי בונד.
7.5/10
:ספוילר:
מה שקשה לי להבין זה איך מתקדמים מפה. אחרי שמתמודדים עם רשע על שכזה שבעצם מאגד תחתיו את כל רשעי העל של העולם, מי יהיה האתגר הבא שישתווה לדבר שכזה?
הבונד הכי "בונדי" שיצא מאז המעבר לבונד בלונדיני. אז שוב החליפו את M לגבר, Q הפך לילדון, ומאנפני וויתרה על בונד והמשיכה בחייה, אבל החזרה לאסטון מרטין, ל "מנוער לא מעורבב", לנבל ולמאורת הנבל הקלאסית, לבונד שנון וחזק ועוד הזכירה לי את הבונד של ילדותי הרבה יותר מכל מה שנעשה בכל הסרטים ה"חדשים".
כריסטופר וולץ בתפקיד נבל העל עושה עבודה סבירה, אך השאיר לי את התחושה שראיתי כבר את הדמות הזו מגולמת על ידו אפשהו בעבר. מוניקה בלוצ'י, למרות שעדיין נראה נפלא לגילה, הרגישה לי כליהוק לא נכון ונערת הבונד התורנית בעיניי הייתה סתמית (יפה, אך נשכחת).
סה"כ סרט מהנה בעיקר לחובבי בונד.
7.5/10
:ספוילר:
מה שקשה לי להבין זה איך מתקדמים מפה. אחרי שמתמודדים עם רשע על שכזה שבעצם מאגד תחתיו את כל רשעי העל של העולם, מי יהיה האתגר הבא שישתווה לדבר שכזה?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
רשע על שמאגד תחתיו את כל רשעי העל שמאגד תחתיו את כל רשעי העל וחוזר חלילה
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 24/01/2016 16:36, נערך פעם 1 בסך הכל.