מתחדשים ב- SVSים, שרשור מרוכז...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
רוצים לעשות קנייה מרוכזת על ה- UMIK-1 ?
https://www.minidsp.com/products/acoust ... ent/umik-1
מי שבעניין שיישלח לי הודעה פרטית, אם תהיה היענות יחסית, ננסה להזיז את זה.
** גילוי נאות: יש לקחת בחשבון ששימוש במיקרופון עלול לגרום לשדרוגים נוספים...
https://www.minidsp.com/products/acoust ... ent/umik-1
מי שבעניין שיישלח לי הודעה פרטית, אם תהיה היענות יחסית, ננסה להזיז את זה.
** גילוי נאות: יש לקחת בחשבון ששימוש במיקרופון עלול לגרום לשדרוגים נוספים...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

סרטון מעניין שעלה היום לגבי הדרייברים של הסאבים מסדרת ה-4000.
מסתבר שיש הבדל קל במבנה מעטפת ה- Voice Coil בין סדרת ה-SB לסדרות ה-PB/PC.
אני הייתי בטוח שהדרייברים זהים לחלוטין. מפתיע עד כמה הם ירדו ברמת הדקויות בעיצוב הסליל המגנטי על מנת להתאים את כלל הדרייבר לסוג הסאב.
מסתבר שיש הבדל קל במבנה מעטפת ה- Voice Coil בין סדרת ה-SB לסדרות ה-PB/PC.
אני הייתי בטוח שהדרייברים זהים לחלוטין. מפתיע עד כמה הם ירדו ברמת הדקויות בעיצוב הסליל המגנטי על מנת להתאים את כלל הדרייבר לסוג הסאב.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
שלום לכולם,
ביקרתי אצל דור מפיוצ'ר שהוא בחור נפלא והוא עזר לי מאוד, הבעיה שלי היא שאני סגרו על קדמיים מדפיים לבנים דגם אולטרה, פריים אלוויישין לבנים סראונד לבנים ורק הסנטר שחור !!!! אשתי רוצה להרוג אותי ואמרה שזה לא יפה, מאיפה אני מביא עכשיו סנטר בצבע לבן שמתאים לי לסט הנ"ל????
ביקרתי אצל דור מפיוצ'ר שהוא בחור נפלא והוא עזר לי מאוד, הבעיה שלי היא שאני סגרו על קדמיים מדפיים לבנים דגם אולטרה, פריים אלוויישין לבנים סראונד לבנים ורק הסנטר שחור !!!! אשתי רוצה להרוג אותי ואמרה שזה לא יפה, מאיפה אני מביא עכשיו סנטר בצבע לבן שמתאים לי לסט הנ"ל????
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
טפט לבן
עם עבודה טובה ומקצועית לא ממש יראו הבדל
עם עבודה טובה ומקצועית לא ממש יראו הבדל
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

https://www.eisa.eu/awards/svs-sb-3000/ ... ore+Events!Once a year, the Expert Sound & Imaging Association (EISA), a consortium of more than 60 top AV media in the world from 29 countries (including Sound & Vision and Stereophile in the U.S.) vote on the best home theater and HiFi products released in the past year. The EISA Awards are widely regarded as the most prestigious honor an AV product can receive worldwide.
We are thrilled to announce the SB-3000 took the honor in the subwoofer category for 2019-2020, marking the third year in a row an SVS subwoofer has been awarded after our SB-4000 and PB16-Ultra won the past two years. It’s the only time ever a single brand has won the same category three years in a row! Below is the citation from EISA detailing why the SB-3000 was honored.
“For its SB-3000 subwoofer, SVS takes the performance-first ethos of its higher-end models and brings it to a new, lower price point. Featuring a freshly designed 13.5in driver in a compact, sealed cabinet, allied to an 800W Sledge DSP amplifier, this dedicated bass-maker excels when it comes to depth, speed, control and slam. Movie soundtracks hit hard, while music playback benefits from nuanced, tight bass. It’s a tweaker’s delight too, with SVS’s Bluetooth control app offering parametric EQ to match its performance to your listening room, in addition to quick adjustments of level, and sound preset selection. For those seeking a sub offering both power and precision, the SB-3000 is difficult to resist.”...
-
- נבחר השנה
.
.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
יש בעיה עים ה pb3000 כל מי שמנסה להיתקרב אליו הוא פשוט מעיף אותו.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
מוכרח לציין שהשירות של SVS (החברה בארצות הברית) ממש יוצא דופן! כל שאלה טכנית ששאלתי לגבי מיקום של שני סאבים SB2000 ושילוב שלהם בכל מיני קונפיגורציות מוזרות, קיבלתי תשובה מאד מפורטת שהעונה Ed Mullen השקיע בה לפחות חצי שעה לדעתי. זה מדהים מודעות השירות שלהם. הוא אפילו ענה לי בכנות שלסגנון המוסיקה שלי, ה FOCAL ARIA 906 יתאימו לי יותר מאשר ULTRA BOOKSHELVES שלהם!
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לבעלי סדרה 3000 ומעלה, עודכנה האפליקציה לגרסא חדשה הכוללת: שיפורי ביצועים ותיקוני באגים.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

מה דעתכם ?
-
- מוסיף או גורע ?
-
- ומהצד השני
.
.