מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
No Escape
משפחה צעירה עוברת לתאילנד בשל עבודת האב, אך ביום ההגעה שלהם, פורצות מהומות אלימות. האב (אוון וילסון) ומשפחתו מנסים למצוא מחסה לפני שיהיה מאוחר מידי.
בהתחלה לא ציפיתי ליותר מידי מסרט בו מככב אוון וילסון אשר ידוע בהופעותיו הקומיות, אבל כמה שאני שמח שטעיתי. הסרט לא מבזבז יותר מידי זמן ומציג אירועים שיכולים לקרות לכל אחד מאיתנו. הסיפור הפשוט והטוב של חיפוש מחסה למשפחה הוא הבסיס כאן, כאשר כמעט כולם מסביב הינם עוינים. הסרט די מותח, לא מסטיק ויודע בדיוק מתי להסתיים, גם הסצנה הסופית שלכמה שניות נראית מיותרת, עוזרת לסגור את כל הפינות ולהשאיר לכם דמעה על הלחי.
פירס ברוסנן בתפקיד אורח הרואי שאני מאמין שכל השחקנים היו רוצים לקבל.
פעולה-מתח מעולה שנפרש מעל 16:9
9/10
משפחה צעירה עוברת לתאילנד בשל עבודת האב, אך ביום ההגעה שלהם, פורצות מהומות אלימות. האב (אוון וילסון) ומשפחתו מנסים למצוא מחסה לפני שיהיה מאוחר מידי.
בהתחלה לא ציפיתי ליותר מידי מסרט בו מככב אוון וילסון אשר ידוע בהופעותיו הקומיות, אבל כמה שאני שמח שטעיתי. הסרט לא מבזבז יותר מידי זמן ומציג אירועים שיכולים לקרות לכל אחד מאיתנו. הסיפור הפשוט והטוב של חיפוש מחסה למשפחה הוא הבסיס כאן, כאשר כמעט כולם מסביב הינם עוינים. הסרט די מותח, לא מסטיק ויודע בדיוק מתי להסתיים, גם הסצנה הסופית שלכמה שניות נראית מיותרת, עוזרת לסגור את כל הפינות ולהשאיר לכם דמעה על הלחי.
פירס ברוסנן בתפקיד אורח הרואי שאני מאמין שכל השחקנים היו רוצים לקבל.
פעולה-מתח מעולה שנפרש מעל 16:9
9/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6650
In Your Eyes
דרמה רומנטית שמבוססת על רעיון מאוד מיוחד :
אסיר משוחרר שחיי מהיום למחר ובחורה צעירה רגישה ומשועממת
שמתחילים ביום בהיר אחד לשמוע להרגיש ולראות אחד את השני.
למרות ששניהם נמצאים בקצוות שונים של העולם .
אמנם הרעיון של הסרט לא כ"כ מציאותי בלשון המעטה אבל זה לא העיקר,
השיחות בינהם מעמיקות ולאט לאט הם לומדים להכיר, ולחוות ביחד
10\8
דרמה רומנטית שמבוססת על רעיון מאוד מיוחד :
אסיר משוחרר שחיי מהיום למחר ובחורה צעירה רגישה ומשועממת
שמתחילים ביום בהיר אחד לשמוע להרגיש ולראות אחד את השני.
למרות ששניהם נמצאים בקצוות שונים של העולם .
אמנם הרעיון של הסרט לא כ"כ מציאותי בלשון המעטה אבל זה לא העיקר,
השיחות בינהם מעמיקות ולאט לאט הם לומדים להכיר, ולחוות ביחד
10\8
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Mission: Impossible - Rogue Nation
פרק חמישי. או שישי?... טום קרוז צעיר ואתלטי כמו תמיד. מרדף אופנועים כמו בסרט השני. קרב רוצחים באופרה כמו בסרטים משנות השמונים. סוכנים שהפכו לבוגדים כמו בסרט הראשון והשלישי. פריצה לכספת כמו בראשון (אומנם הפעם מתחת למים). סוכנת יפה שעוזרת לו כמו בשלישי. אז הבנתם, התחושה במהלך הסרט היא שכבר ראינו את כל זה. שומדבר מלהיב או חדש.
6
Bare
דרמה. בעיירה דרומית בארה"ב בחורה צעירה נסחפת אחרי בחורה אחרת לעולם של חשפנות וסמים. מתאהבת בה ומתאכזבת.
צפוי לחלוטין אבל המשחק טוב והדמות אמינה. הסרט לא מנסה להיות יותר מסיפור קטן. ואולי בגלל זה צלחתי אותו עד הסוף.
6.5
פרק חמישי. או שישי?... טום קרוז צעיר ואתלטי כמו תמיד. מרדף אופנועים כמו בסרט השני. קרב רוצחים באופרה כמו בסרטים משנות השמונים. סוכנים שהפכו לבוגדים כמו בסרט הראשון והשלישי. פריצה לכספת כמו בראשון (אומנם הפעם מתחת למים). סוכנת יפה שעוזרת לו כמו בשלישי. אז הבנתם, התחושה במהלך הסרט היא שכבר ראינו את כל זה. שומדבר מלהיב או חדש.
6
Bare
דרמה. בעיירה דרומית בארה"ב בחורה צעירה נסחפת אחרי בחורה אחרת לעולם של חשפנות וסמים. מתאהבת בה ומתאכזבת.
צפוי לחלוטין אבל המשחק טוב והדמות אמינה. הסרט לא מנסה להיות יותר מסיפור קטן. ואולי בגלל זה צלחתי אותו עד הסוף.
6.5
Enjoy the Silence
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73436
- שם מלא: ערן
Song of the Sea
ילדה החיה עם אחיה ואביה על אי מבודד, מגלה שהיא נצר לשושלת של יצורים מיתולוגיים בשם סלקי – היכולים להשתנות מדמות אדם לכלב-ים.
חביב, הילדות נהנו יותר ממני.
6/10
ילדה החיה עם אחיה ואביה על אי מבודד, מגלה שהיא נצר לשושלת של יצורים מיתולוגיים בשם סלקי – היכולים להשתנות מדמות אדם לכלב-ים.
חביב, הילדות נהנו יותר ממני.
6/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

Last Love
אלמן מזדקן בפריז (מייקל קיין) מפתח יחסי ידידות עם צעירה מקומית יפה ובודדה .
האם הידידות תצליח ? איזה מתח...
יש לא מעט סרטים עם רעיון מאוס אבל כן מצליחים ליצור עניין
בצורה זו או אחרת , פה זה ממש לא המקרה.
אני הייתי סקרן וזה עלה לי ב 116 דקות יקרות מאוד
10\5
אלמן מזדקן בפריז (מייקל קיין) מפתח יחסי ידידות עם צעירה מקומית יפה ובודדה .
האם הידידות תצליח ? איזה מתח...
יש לא מעט סרטים עם רעיון מאוס אבל כן מצליחים ליצור עניין
בצורה זו או אחרת , פה זה ממש לא המקרה.
אני הייתי סקרן וזה עלה לי ב 116 דקות יקרות מאוד
10\5
נערך לאחרונה על ידי pessik ב 08/11/2015 23:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
Mission Impossible - Rogue Nation
סרט כמצופה מסרטי אקשן - אני נהניתי
סאונד טוב עם כמה קטעים מעולים - שימו לב לשימוש בערוצים האחוריים בקטע עם המטוס.
תמונה - מאכזבת ומטה בחלק מהסצנות
סרט כמצופה מסרטי אקשן - אני נהניתי
סאונד טוב עם כמה קטעים מעולים - שימו לב לשימוש בערוצים האחוריים בקטע עם המטוס.
תמונה - מאכזבת ומטה בחלק מהסצנות
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 04/11/2015 22:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
העם דורש..... כל מיני דברים
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
No Escape
חברי משפחה אמריקאית שעשו רילוקיישן למדינה באסיה (הוזכרה פה קודם תאילנד אבל בסרט לא הוזכרה מדינה מסוימת) נאלצים קצת אחרי הגעתם להתמודד עם הפיכה פתאומית שבגללה הם נרדפים על ידי אנשי מיליציה שרוצים לחסל זרים.
עשוי טוב, אינטנסיבי ומותח.
בניגוד להרבה סרטים מהסוג הזה, אוון וילסון לייק בל ואפילו הילדות הצליחו ליצור דמויות שאפשר להזדהות איתן לחלוטין ולכן אכפת לך מהם.
מומלץ.
8
חברי משפחה אמריקאית שעשו רילוקיישן למדינה באסיה (הוזכרה פה קודם תאילנד אבל בסרט לא הוזכרה מדינה מסוימת) נאלצים קצת אחרי הגעתם להתמודד עם הפיכה פתאומית שבגללה הם נרדפים על ידי אנשי מיליציה שרוצים לחסל זרים.
עשוי טוב, אינטנסיבי ומותח.
בניגוד להרבה סרטים מהסוג הזה, אוון וילסון לייק בל ואפילו הילדות הצליחו ליצור דמויות שאפשר להזדהות איתן לחלוטין ולכן אכפת לך מהם.
מומלץ.
8
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
11:14
עוד סרט שלא הייתי רואה לולי השרשור הזה אז תודה ל JamesStone על הטיפ.
אירועים שנראים מקריים שקורים בשעה 11:14 נשזרים לאורך כל הסרט לסיפור אחד.
סיפרו די מותח כל אחד מהסיפורים מוסיף מעט אינפורמציה עד לסוף שבו מבינים את כל ההתרחשויות ואיך הם קשורות לסיפור.
סרט מתח טוב ומומלץ
7.9/10
סיפרו די מותח כל אחד מהסיפורים מוסיף מעט אינפורמציה עד לסוף שבו מבינים את כל ההתרחשויות ואיך הם קשורות לסיפור.
סרט מתח טוב ומומלץ
7.9/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

·molvy כתב:11:14
סרט מתח טוב ומומלץ
7.9/10...
מצטרף להמלצה, סרט די מעניין ולמרות שאינו בלעדי בז'אנר של כמה סיפורים המתחברים לסיפור אחד - הוא עשוי לא רע.
7/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
The gift
זוג חוזר לשיקגו בשל עבודת בן הזוג ונפגש במקרה עם חבר מהתיכון. בעקבות המפגש מתחיל להפרם הרקמה הדקה שבין שני בני הזוג עד שהאמת המלאה מתגלה.
8/10
זוג חוזר לשיקגו בשל עבודת בן הזוג ונפגש במקרה עם חבר מהתיכון. בעקבות המפגש מתחיל להפרם הרקמה הדקה שבין שני בני הזוג עד שהאמת המלאה מתגלה.
8/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Timbuktu
סיפורה של העיירה טימבוקטו תחת השלטון השרעי המוסלמי.
סרט חביב אך מעט מבולבל וחסר כיוון. סה"כ לא רע.
6/10
סיפורה של העיירה טימבוקטו תחת השלטון השרעי המוסלמי.
סרט חביב אך מעט מבולבל וחסר כיוון. סה"כ לא רע.
6/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

The Pretty One
סיפורן של שתי אחיות זהות :
אחת מצליחנית שנונה ויפה השניה מופנמת ומוזנחת.
בתחילת הסרט מוצגת לנו טרגדיה קטלנית שמאפשרת לאחות הפחות מוצלחת
להיכנס לנעליה של אחותה התאומה ולהתחיל לחיות את החיים הטובים שתמיד יחלה לעצמה
בשלב מסויים היא תצטרך להחליט מתי לשים סוף לשקר
10\7
סיפורן של שתי אחיות זהות :
אחת מצליחנית שנונה ויפה השניה מופנמת ומוזנחת.
בתחילת הסרט מוצגת לנו טרגדיה קטלנית שמאפשרת לאחות הפחות מוצלחת
להיכנס לנעליה של אחותה התאומה ולהתחיל לחיות את החיים הטובים שתמיד יחלה לעצמה
בשלב מסויים היא תצטרך להחליט מתי לשים סוף לשקר
10\7
- meathook
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
Everest
בניגוד להרבה סרטי אסונות הוליוודים בהם הכל חייב להיות גרנדיוזי ומוגזם, הסרט הזה מבוסס על סיפור אמיתי שקרה למשלחת שטיפסה על הר אוורסט בשנות ה90 ולכן הוא כמובן נצמד יותר למציאות ולא מסתמך על אפקטים ממוחשבים וטריקים עלילתיים זולים.
הדרמה תופסת חלק גדול יותר מהאקשן מה שנותן לסרט יותר עומק ומשקל.
הצילומים והנופים מדהימים כך שממליץ לראות על מסך גדול.
קאסט מרשים בכיכובם של ג'ייסון קלארק, ג'וש ברולין, ג'ייק ג'ילנהול, ג'ון הוקס, קירה נייטלי, סאם וורת'ינגטון, אמילי ווטסון ורובין רייט.
לא סרט השנה, אבל בהחלט מהווה "סרט סתיו" טוב ושינוי מרענן מסרטי הקיץ המטופשים שפקדו אותנו לאחרונה.
7/10
בניגוד להרבה סרטי אסונות הוליוודים בהם הכל חייב להיות גרנדיוזי ומוגזם, הסרט הזה מבוסס על סיפור אמיתי שקרה למשלחת שטיפסה על הר אוורסט בשנות ה90 ולכן הוא כמובן נצמד יותר למציאות ולא מסתמך על אפקטים ממוחשבים וטריקים עלילתיים זולים.
הדרמה תופסת חלק גדול יותר מהאקשן מה שנותן לסרט יותר עומק ומשקל.
הצילומים והנופים מדהימים כך שממליץ לראות על מסך גדול.
קאסט מרשים בכיכובם של ג'ייסון קלארק, ג'וש ברולין, ג'ייק ג'ילנהול, ג'ון הוקס, קירה נייטלי, סאם וורת'ינגטון, אמילי ווטסון ורובין רייט.
לא סרט השנה, אבל בהחלט מהווה "סרט סתיו" טוב ושינוי מרענן מסרטי הקיץ המטופשים שפקדו אותנו לאחרונה.
7/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
Mission impossible: rogue nation
כרגיל החברים נקלעים לסיטואציה שבה הם עצמאים בשטח וטום קרוז עושה פעלולים בלתי הגיוניים בעליל.
העלילה בסדר, די מייגעת ולא סופר הגיונית אבל האקשן מלהיב.
8/10
כרגיל החברים נקלעים לסיטואציה שבה הם עצמאים בשטח וטום קרוז עושה פעלולים בלתי הגיוניים בעליל.
העלילה בסדר, די מייגעת ולא סופר הגיונית אבל האקשן מלהיב.
8/10
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
Mission impossible: rogue nation
תגידו מה שתגידו (גם אני אומר אותם דברים) אבל בכל מה שנוגע לאיך צריך לעשות סרט אקשן - החברה האלה מספקים את הסחורה!
8
תגידו מה שתגידו (גם אני אומר אותם דברים) אבל בכל מה שנוגע לאיך צריך לעשות סרט אקשן - החברה האלה מספקים את הסחורה!
8
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
The Interview
באתי עם ציפיות נמוכות בגלל שאני לא ממש מתחבר לשני הליצנים האלו אבל הסרט פשוט הצחיק אותי בטירוף
7
באתי עם ציפיות נמוכות בגלל שאני לא ממש מתחבר לשני הליצנים האלו אבל הסרט פשוט הצחיק אותי בטירוף
7
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Terminator Genisys
לא מבין איזה סלט עשו מסידרת הסרטים. אני כבר לא זוכר אם שוורצנגר היה רע או טוב בסרט הראשון או השני אבל בסרט האחרון עשו הרבה מישמש מכל הסידרה.
סידרת סרטים טובה אמורה להשאיר בסרט הראשון הרבה פינות פתוחות כדי שבעתיד יוכלו לחזור אליהן אבל פה פשוט המציאו את הגלגל
קייל ריס, ילד שניצל מהמכונות ע"י ג'ון קונור, חוזר לעבר כדי להציל את אימו של ג'ון קונור מהמחסלים שמתכוונים להרוג אותה.
לא מבין איזה סלט עשו מסידרת הסרטים. אני כבר לא זוכר אם שוורצנגר היה רע או טוב בסרט הראשון או השני אבל בסרט האחרון עשו הרבה מישמש מכל הסידרה.
סידרת סרטים טובה אמורה להשאיר בסרט הראשון הרבה פינות פתוחות כדי שבעתיד יוכלו לחזור אליהן אבל פה פשוט המציאו את הגלגל
קייל ריס, ילד שניצל מהמכונות ע"י ג'ון קונור, חוזר לעבר כדי להציל את אימו של ג'ון קונור מהמחסלים שמתכוונים להרוג אותה.
- pessik
-
- חבר מכור קשה

No Escape
משפחה אמריקאית שמבצעת רילוקיישן למדינה באסיה נקלעת במהרה למרד אזרחים,
הם יוצאים למסע הישרדות בין כל המהומות כאשר הם מוקפים כל הזמן בגורמים עויינים שמנסים לחסלם.
אמנם העלילה לא מבוססת על מקרה אמיתי אבל הסיפור מצויין , מציאותי וקל להזדהות איתו.
הסרט מותח מאוד לכל אורכו ממש מהדקות הראשונות , אין רגעי מנוחה בכלל! אקשן טוב עם סאונד טוב
משחק מעולה ומרגש של אוון ווילסון ולייק בל בדמות האב והאם שמנסים להגן על זוג הבנות בכל מחיר.
אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי מרותק למסך כ"כ . - מומלץ !!!
10\9
משפחה אמריקאית שמבצעת רילוקיישן למדינה באסיה נקלעת במהרה למרד אזרחים,
הם יוצאים למסע הישרדות בין כל המהומות כאשר הם מוקפים כל הזמן בגורמים עויינים שמנסים לחסלם.
אמנם העלילה לא מבוססת על מקרה אמיתי אבל הסיפור מצויין , מציאותי וקל להזדהות איתו.
הסרט מותח מאוד לכל אורכו ממש מהדקות הראשונות , אין רגעי מנוחה בכלל! אקשן טוב עם סאונד טוב
משחק מעולה ומרגש של אוון ווילסון ולייק בל בדמות האב והאם שמנסים להגן על זוג הבנות בכל מחיר.
אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי מרותק למסך כ"כ . - מומלץ !!!
10\9
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
·oris74 כתב:Mission impossible: rogue nation
8...
גם הסאונד מעולה.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
·istarmini כתב:·......
ללא ספק.
גם הסאונד מעולה....
לא התאכזבת מהתמונה?