שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
נכון, אני מרוצה מאוד.eagle75 כתב:
zovirax,
נהדר. נראה שהגענו למנוחה ולנחלה.
גם אני בדרך כלל לא מסיים יום עבודה בלי לפחות 70% כולל שימוש ב WAZE כחצי שעה ושיחות כחצי שעה ולפעמים יותר .
אתמול לדוגמא סיימתי עם 55% אבל השתמשתי ב WAZE שעה ועשר דקות, דיברתי בטלפון כשלושת רבעי שעה ושחקתי worms לפחות חצי שעה. (מומלץ!)....
גם יש לי את הסאונד, MTP, מה עוד צריך בחיים?
+1nokobik כתב:מה הסיכוי שאי פעם נקבל אנדרואיד נקייה?
ראיתי עכשיו את הנקסוס S והוא פשוט מרשים מבחינת התגובה והמהירות שלו....
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני חשבתי שנקבל 2.3 עם הסטוק של הנקסוס יותר מהר, אבל זה אפילו לא נראה באופק.nokobik כתב:מה הסיכוי שאי פעם נקבל אנדרואיד נקייה?
ראיתי עכשיו את הנקסוס S והוא פשוט מרשים מבחינת התגובה והמהירות שלו....
גם אני מאוכזב מזה שעדיין אין 2.3, נמשיך לעקוב אחרי CM ...
אגב, גוגל בחרה במערכת קבצים של EXT4 הסטנדרטי בניגוד ל RFS המפגר של סמסונג ולכן נראה שמהירות התגובה והמהירות של הנקסוס S טובה יותר משל הגלקסי S. (למרות שמדובר באותה החומרה). אם אתה רוצה את אותה המהירות תשים לאג פיקס של EXT4, זה יתן את אותו האפקט. ואגב, זה גם משהו שרציתי לדבר איתכם עליו, אם גוגל בחרה בזה, זה כנראה אומר שזה פתרון לא רע, לא?
עוד משהו, אני קצת מרמה. אני עובד עם juice defender בשבוע האחרון ונראה לי שהוא מוסיף לי זמן בטריה. אני לא רציתי להמליץ על התוכנה עד שאני לא אתנסה איתה קצת יותר מיום יומיים, אבל נראה לי שאני יכול עכשיו להמליץ עליה. בנוסף, אני מאוד לא ממליץ למי שאין לו זמני סוללה טובים להשתמש בה. עדיף קודם לפתור את הבעיה של זמני הסוללה ורק אחרי כן להרוויח עוד כמה אחוזים בעזרת תוכנה כזאת. אסור שזה ישמש כפתרון לבעית סוללה. בנוסף, רצוי שתכירו את זמני הסוללה שלכם לפני התחלת השימוש בתוכנה כדי שתדעו להגיד אם היא באמת עוזרת.
אגב, גוגל בחרה במערכת קבצים של EXT4 הסטנדרטי בניגוד ל RFS המפגר של סמסונג ולכן נראה שמהירות התגובה והמהירות של הנקסוס S טובה יותר משל הגלקסי S. (למרות שמדובר באותה החומרה). אם אתה רוצה את אותה המהירות תשים לאג פיקס של EXT4, זה יתן את אותו האפקט. ואגב, זה גם משהו שרציתי לדבר איתכם עליו, אם גוגל בחרה בזה, זה כנראה אומר שזה פתרון לא רע, לא?
עוד משהו, אני קצת מרמה. אני עובד עם juice defender בשבוע האחרון ונראה לי שהוא מוסיף לי זמן בטריה. אני לא רציתי להמליץ על התוכנה עד שאני לא אתנסה איתה קצת יותר מיום יומיים, אבל נראה לי שאני יכול עכשיו להמליץ עליה. בנוסף, אני מאוד לא ממליץ למי שאין לו זמני סוללה טובים להשתמש בה. עדיף קודם לפתור את הבעיה של זמני הסוללה ורק אחרי כן להרוויח עוד כמה אחוזים בעזרת תוכנה כזאת. אסור שזה ישמש כפתרון לבעית סוללה. בנוסף, רצוי שתכירו את זמני הסוללה שלכם לפני התחלת השימוש בתוכנה כדי שתדעו להגיד אם היא באמת עוזרת.
השאלה אם ה LAG FIX לא הורג עוד יותר את הסוללהeagle75 כתב:גם אני מאוכזב מזה שעדיין אין 2.3, נמשיך לעקוב אחרי CM ...
עוד משהו, אני קצת מרמה. אני עובד עם juice defender בשבוע האחרון ונראה לי שהוא מוסיף לי זמן בטריה. אני לא רציתי להמליץ על התוכנה עד שאני לא אתנסה איתה קצת יותר מיום יומיים, אבל נראה לי שאני יכול עכשיו להמליץ עליה. בנוסף, אני מאוד לא ממליץ למי שאין לו זמני סוללה טובים להשתמש בה. עדיף קודם לפתור את הבעיה של זמני הסוללה ורק אחרי כן להרוויח עוד כמה אחוזים בעזרת תוכנה כזאת. אסור שזה ישמש כפתרון לבעית סוללה. בנוסף, רצוי שתכירו את זמני הסוללה שלכם לפני התחלת השימוש בתוכנה כדי שתדעו להגיד אם היא באמת עוזרת....
בזמנו בניסויים הראשונים שלי JD נתן 20-30 אחוז ורשמתי את זה פה (וקניתי אותה כמובן!)
כרגע אני בלעדיה עד שאגיע למצב יציב ושפוי
טוב לדעת שהם משתמשים בזה.eagle75 כתב:שח_מט, נשמע כמו רעיון מצוין.
לגבי הלאג-פיקס, היו דיווחים לגבי זה שהוא פוגע בסוללה, אבל אני לא בטוח שהם נכונים. הרי, למה גוגל משתמשים במערכת הקבצים הזאת אם יש טובה יותר?...
מה שבאמת עונה על השאלה הרטורית שלך.
רץ להתקין את הלאגפיקס
תודיעו מה דעתכם על ה LAG FIX
רצתי עם זה יום -יומיים וזה חביב אבל הורדתי בגלל שניסיתי להתמקד בבעיית הסוללה
אגב מאתמול אני עם הארדקור 250T שפיילוטX מתכנן בעדכון שלו + פיילוטX גירסה 2.5 והסוללה מחזיקה לא רע בכלל
הורדתי את הטוויק של הקרנל MISC שאמרו שמנזיל את הסוללה
רצתי עם זה יום -יומיים וזה חביב אבל הורדתי בגלל שניסיתי להתמקד בבעיית הסוללה
אגב מאתמול אני עם הארדקור 250T שפיילוטX מתכנן בעדכון שלו + פיילוטX גירסה 2.5 והסוללה מחזיקה לא רע בכלל
הורדתי את הטוויק של הקרנל MISC שאמרו שמנזיל את הסוללה