Aeon skin למוביג'וקבוקס לכל מכשיר NMT
היי knaz
אני מחבר את "הארד דיסק"לPC מסנכרן דרך הGUI לפי HARD_DISK_A1 כפי שמופיע במזרים מדיה לאחר מכן.
שאלה:הארד דיסק פורמט ל NTFS 4096 זה משנה?כי ביצעתי עדכון קושחה אחרון,הוא פירמט ללינוקס,עכשיו אני מפוצץ עם 1TB של סרטים,יכול לראות אותם,לקרוא תקציר ולא לנגן,מרגיש קצת כמו משה רבנו שלא נכנס לארץ
תודה על הסיוע
אני מחבר את "הארד דיסק"לPC מסנכרן דרך הGUI לפי HARD_DISK_A1 כפי שמופיע במזרים מדיה לאחר מכן.
שאלה:הארד דיסק פורמט ל NTFS 4096 זה משנה?כי ביצעתי עדכון קושחה אחרון,הוא פירמט ללינוקס,עכשיו אני מפוצץ עם 1TB של סרטים,יכול לראות אותם,לקרוא תקציר ולא לנגן,מרגיש קצת כמו משה רבנו שלא נכנס לארץ
תודה על הסיוע
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
shimi מכיוון שאני משתמש בתוכנה myihome אני לא כל כך בקיע בכל מה שקשור לGui אבל אני יכול להציע לך לנסות למחוק את כל קבצי הjsp שנמצאים בתיקיית הdata ולנסות ליצור מחדש. תראה אם זה עוזר
(קבצי הjsp הם אלו שנותנים את הנתיב אל קובץ הסרט)
(קבצי הjsp הם אלו שנותנים את הנתיב אל קובץ הסרט)
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מהיכן נמשך המידע לסדרות באנגלית? קורה לי משהו מוזר: הוספתי את העונה הרביעית של "היחידה" "The Unit".
משום מה הוא לא מצליח למצוא מידע לפרקים ובמקום זה הוא מוצא נתונים של איזה סרט מ1995 של מנצ'סטר יונייטד...
. אולי אני אוכל לעזור במקרה זה ע"י כך שאדע מאיפה אפשר למצוא תקצירים על סדרות לועזיות?
משום מה הוא לא מצליח למצוא מידע לפרקים ובמקום זה הוא מוצא נתונים של איזה סרט מ1995 של מנצ'סטר יונייטד...
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

את התקצירים ניתן למצוא באתר thetvdb.com
אבל אני מאמין שפשוט רשמת משהו לא נכון בשם אם זה קרה
shimi זה אוטומטית מחפש מידע רק על סרטים שאין להם מידע. מה שיש לו כבר מידע הוא מדלג.
לא ניתן להוסיף עוד אתר. אם אתה רוצה שהתקצירים יהיו באנגלית אתה יכול לשנות לimdb
בכל מקרה אם הוא לא מוצא למשהו מסויים אתה יכול ליצור קובץ עם notepad לשים בו את הכתובת של הסרט באתר סרטים לשמור את הקובץ בדיוק בשם של הסרט ולשנות את הסיומת לnfo
בקשר לסרטים שהוא לא מוצא
אבל אני מאמין שפשוט רשמת משהו לא נכון בשם אם זה קרה
shimi זה אוטומטית מחפש מידע רק על סרטים שאין להם מידע. מה שיש לו כבר מידע הוא מדלג.
לא ניתן להוסיף עוד אתר. אם אתה רוצה שהתקצירים יהיו באנגלית אתה יכול לשנות לimdb
בכל מקרה אם הוא לא מוצא למשהו מסויים אתה יכול ליצור קובץ עם notepad לשים בו את הכתובת של הסרט באתר סרטים לשמור את הקובץ בדיוק בשם של הסרט ולשנות את הסיומת לnfo
בקשר לסרטים שהוא לא מוצא
היי KNAZIknazi כתב:תומך בסדרות ישראליות אבל צריך לעזור לו במה שהוא לא מוצא. למשל לסדרות מסודרים ורמזור יש רישום באתר thetvdb ובגלל זה יימצא להם מידע. אבל לא לכל הסדרות...
הורדתי את הסידרה עספור והרצתי את yamj זה מצא את הסידרה אבל התקצירים ושמות הפרקים מופיעים
בעברית הפוכה,
אודה לך אם תוכל לעזור בפיתרון הבעיה
תודה.
- MrHicUp
- חבר ותיק

את התקצירים ניתן למצוא באתר thetvdb.com
אבל אני מאמין שפשוט רשמת משהו לא נכון בשם אם זה קרה...
רשמתי: "The Unit Season 4" לא היתה בעיה עם אותו רישום בעונה השלישית.. אני רואה במהלך הריצה של ג'וקבוקס שהוא מתקשה במציאה מידע לפרקים עצמם, חושב הרבה ובסוף רשום משהו על מנצ'סטר יונייטד...
יש לי HDX-1000 זה יוצא הפוך ב HDXknazi כתב:זה יוצא הפוך בפופקורן או במחשב?
נשמע לי מוזר שזה יהיה הפוך בפופקורן.
אם זה הפוך בפופקורן אז תבדוק אם בxml זה ישר או הפוך...
בדקתי בקבצים Asfur.s01e01.xml Asfur.s01e01.html ובשני הקבצים זה ישר.
מעניין שבכל הסרטים שיש לי העברית בתקצירים בסדר גמור
רק בסדרות טלוויזיה (כרגע יש לי רק סידרה אחת עספור) העברית הפוכה בתקצירים ושמות הפרקים
יש אולי איזשהו פרמטר בקונפיגורציה שאני צריך לשנות?
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

הHDX הופך אוטמטית את כל מה שרשום בעברית. לכן על המחשב זה אמור להיות רשום הפוך ואז הHDX הופך את זה בחזרה לאיך שזה אמור להיות.
תנסה להוריד שוב. אם שוב יוצא לא טוב. אז צריך להפוך את זה, אני לא יודע אולי יש איזה תוכנה שעושה את זה בשבילך.
MrHicUp
לא הבנתי על מה רשמת The Unit Season 4 הyamj עובד לפי קבצי וידאו לא לפי שמות תיקיות. ושם הפרק הראשון צריך להיות The Unit.S04E01
תנסה להוריד שוב. אם שוב יוצא לא טוב. אז צריך להפוך את זה, אני לא יודע אולי יש איזה תוכנה שעושה את זה בשבילך.
MrHicUp
לא הבנתי על מה רשמת The Unit Season 4 הyamj עובד לפי קבצי וידאו לא לפי שמות תיקיות. ושם הפרק הראשון צריך להיות The Unit.S04E01
knazi שלום
ניסיתי לפתור את בעיית הטריילרים בעצמי אך ללא הצלחה.
לאחר כמה ניסיונות הבנתי שהטריילרים נשלחים ל- EXTRAS אבל לא נמצאים בפרטי הסרט הרלוונטי (למרות שהסרט והטריילר נמצאים באותה תיקייה תחת אותו שם).
נראה שהוספת הסיומת [extras] לשם הסרט פשוט מנתבת את הטריילר למקום הלא נכון (או שמא מדובר בכוונה תחילה).
מחכה בציפייה לפתרון.
ניסיתי לפתור את בעיית הטריילרים בעצמי אך ללא הצלחה.
לאחר כמה ניסיונות הבנתי שהטריילרים נשלחים ל- EXTRAS אבל לא נמצאים בפרטי הסרט הרלוונטי (למרות שהסרט והטריילר נמצאים באותה תיקייה תחת אותו שם).
נראה שהוספת הסיומת [extras] לשם הסרט פשוט מנתבת את הטריילר למקום הלא נכון (או שמא מדובר בכוונה תחילה).
מחכה בציפייה לפתרון.
בדיוק כך.
כשאני בדף הסרט אני לא מצליח לנווט בתוכו. כל לחיצה של מקש הניווט מוציא אותי מדף הסרט לדף הבא אחריו/לפניו/מעליו/מתחתיו.
האם הכוונה היא לכפתור הinfo בשלט?
האם אפשר לבטל את האופציה של ה-extras ולהשאיר את הטריילרים כל אחד בדף הסרט שלו?
כשאני בדף הסרט אני לא מצליח לנווט בתוכו. כל לחיצה של מקש הניווט מוציא אותי מדף הסרט לדף הבא אחריו/לפניו/מעליו/מתחתיו.
האם הכוונה היא לכפתור הinfo בשלט?
האם אפשר לבטל את האופציה של ה-extras ולהשאיר את הטריילרים כל אחד בדף הסרט שלו?
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

elimag. בזכות בעיית הטריילרים שלך פתרת גם בעיה שלי הייתה (:
עד עכשיו חשבתי שאין שום אינדיקציה לאם יש לסרט טריילר או לא. עכשיו אני רואה שבדף המידע של הסרט, אם יש לו טריילר אתה תראה בפינה השמאלית למטה של הפוסטר פס סרט בצבע כחול.
מקווה שנפתרה התעלומה
עד עכשיו חשבתי שאין שום אינדיקציה לאם יש לסרט טריילר או לא. עכשיו אני רואה שבדף המידע של הסרט, אם יש לו טריילר אתה תראה בפינה השמאלית למטה של הפוסטר פס סרט בצבע כחול.
מקווה שנפתרה התעלומה
- MrHicUp
- חבר ותיק

דוגמה לעונה שלישית שלא היתה איתה בעיה: "The.Unit.3x01" = עונה 3 פרק 1לא הבנתי על מה רשמת The Unit Season 4 הyamj עובד לפי קבצי וידאו לא לפי שמות תיקיות. ושם הפרק הראשון צריך להיות The Unit.S04E01...
דוגמה לעונה רביעית שיש איתה בעיה: "The.Unit.S04 E01.HDTV" = עונה 4 פרק 1
כמובן שכל שאר הפרקים גם בעונה 3 וגם בעונה 4 רשומים באותה מתכונת.
בכל אופן, אם לא תיהייה ברירה ואצטרך להכניס ידנית מאתר "thetvdb" האם צריך להיכנס באתר לכל תקציר של פרק ומשם לקחת את הלינק לקובץ הNFO?