עדכוני קושחה: Popcorn Hour C-200
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46439
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
קושחת בטא חדשה.
[left]
Release date : 1 March 2010
Firmware version : 02-02-100213-19-POP-408-000
1. NMT apps 02-01-100119-19-POP-408 (previous Release!!)
2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
- Further fix for DVD initial audio/subtitle language settings
DVD disc/ISO/VIDEO_TS playback
3. Video Photo and Audio playback
- Fixed info bar showing incorrect icon when pause playback.
- Changed audio sync adjustment; now 50msec per step with -2sec ~ +2sec range
- Fixed issue where pressing DIM button on front panel causing "!" to be displayed on screen
4. System
- Add kernel support for GPT partition
[/left]
[left]
Release date : 1 March 2010
Firmware version : 02-02-100213-19-POP-408-000
2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
- Further fix for DVD initial audio/subtitle language settings
DVD disc/ISO/VIDEO_TS playback
- Fixed info bar showing incorrect icon when pause playback.
- Changed audio sync adjustment; now 50msec per step with -2sec ~ +2sec range
- Fixed issue where pressing DIM button on front panel causing "!" to be displayed on screen
4. System
- Add kernel support for GPT partition
[/left]
מאז עדכון הקושחה הרשמי האחרון נוספו לי בעיות שלא היו קודם. כמעט כל האפליקציות שהתקנתי ועבדו קודם, הפסיקו לעבוד. בעיית הסנכרון ב MKV מופיעה עכשיו גם בפורמטים אחרים. הכי מוזר זה שכשאני לוחץ פואז, התמונה קופאת אבל השמע ממשיך לנגן. האם זה קורה לעוד אנשים?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

השאלה לגבי הכנסת היכולת נכנסה לדיון פנימי ב Syabas. כרגע הם לא רואים צורך ביכולת זאת ולכן נפתח משאל בנושא בפורום הבטא הסגור של החברה.zork17 כתב:מעולהziv_r כתב:zork17,
כלומר אתה מבקש מצב Info עבור תצוגה אנאמורפית - זה אני מוכן לבקש.......
במידה ויש כאן חברים בפורום הבטא (ויש פה כמה כאלו), נא להצביע בשרשור הבא:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=37295
כאמור, השרשור הזה זמין רק עבור קבוצת הבטא.
הקבוצה סגורה, לא ניתן להצטרף אליה.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
חבל שהם רואים את זה כך. ה INFO יכול להיות אחיד ולהתאים לכל המצבים כמו שרואים ב REVIEW של עופר על ה DUNE.
ברור שהסיכוי שזה יתקבל במשאל הוא נמוך כי אין הרבה אנשים עם מסכים אנאמורפיים והנושא פשוט לא מוכר להם.
תודה על העזרה ובכל מקרה הצביעו בהמוניכם עבור הפיצ'ר...
ברור שהסיכוי שזה יתקבל במשאל הוא נמוך כי אין הרבה אנשים עם מסכים אנאמורפיים והנושא פשוט לא מוכר להם.
תודה על העזרה ובכל מקרה הצביעו בהמוניכם עבור הפיצ'ר...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קושחת בטא חדשה יוצאת היום לאויר.
שימו לב כי יש לנו כאן מימוש ראשון של הצמדת כתוביות SRT עבור ריפים של Blu-ray.
אני יודע שאמרתי לפני מספר ימים כי יכולת זו תתתעכב עד לסיבוב הבטות הבא, אבל מסתבר שבחברת Syabas מאוד נעלבו כשאמרתי להם שאני משתמש במזרימדיה אחר שכן מאפשר את זה...
[left]
elease date : 5 March 2010
Firmware version : 02-02-100214-19-POP-408-000
2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
- external SRT subtitle support for BD (1st phase; for C200 only)
- Put SRT file (same name as BD title folder name/ISO name) at same directory level
- Start main movie playback, then use SUBTITLE key to toggle embedded/external SRT subtitle.
- Added hebrew and arabic to "subtitle -> encoding" menu
4. RobG/PHF
- Added Channels.com and Nextnew Networks to Appcenter
- fixed RobG issues from previous Release
[/left]
שימו לב כי יש לנו כאן מימוש ראשון של הצמדת כתוביות SRT עבור ריפים של Blu-ray.
אני יודע שאמרתי לפני מספר ימים כי יכולת זו תתתעכב עד לסיבוב הבטות הבא, אבל מסתבר שבחברת Syabas מאוד נעלבו כשאמרתי להם שאני משתמש במזרימדיה אחר שכן מאפשר את זה...
[left]
elease date : 5 March 2010
Firmware version : 02-02-100214-19-POP-408-000
2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
- external SRT subtitle support for BD (1st phase; for C200 only)
- Put SRT file (same name as BD title folder name/ISO name) at same directory level
- Start main movie playback, then use SUBTITLE key to toggle embedded/external SRT subtitle.
- Added hebrew and arabic to "subtitle -> encoding" menu
4. RobG/PHF
- Added Channels.com and Nextnew Networks to Appcenter
- fixed RobG issues from previous Release
[/left]
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בדקתי מעט את הגרסה החדשה.
דבר ראשון, התכונה של התרגום החיצוני לבלוריי מלא מדהימה. אין היום אף HTPC שמאפשר זאת.
ה TVIX מאפשר זאת רק בניגון Light וגם ה HDX.
1) התצוגה של התרגום ממש טובה. אנחנו רגילים לגופן הנוראי והרזולוצייה הנמוכה של הכתב בקבצים בודדים ב C200, אבל כאן התרגום נראה סוף סוף טוב ! מעניין אם יהיה ניתן לתקן גם התרגום בקבצים בודדים בהמשך.
2) בדקתי מספר סרטים וזה פשוט עובד. גם בקפיצה בין פרקים התרגום נשאר מסונכרן.
3) גם בסרטים שבנויים ממספר רב של קבצים זה מתפקד תקין. את אותם סרטים לא היה ניתן לנגן עם תרגום עד היום.
4) קצת מעיק שצריך בכל סרט לבחור ב EXTERNAL בתרגום. מדוע זו לא ברירת המחדל, כפי שהיא בקבצים בודדים ?
5) מיקום קובץ ה SRT קצת מוזר, כי הוא צריך להיות מחוץ לתיקייה של הסרט. אני מעוניין שכל תיקייה תכלול את כל מרכבי הסרט, לכן אם ניתן יהיה לשנות את המיקום זה עדיף.
6) בשונה מתרגום מובנה בסרט בלוריי, כאן ניתן לשנות בתרגום החיצוני את המיקום הגודל והסנכרון בדיוק כפי שזה עובד בקבצים בודדים.
בסך הכל זה נראה לא רע. אני אבדוק את ה C200 בימים הקרובים, ואולי אפילו אתחיל שוב להשתמש בו לצפייה.
דבר ראשון, התכונה של התרגום החיצוני לבלוריי מלא מדהימה. אין היום אף HTPC שמאפשר זאת.
ה TVIX מאפשר זאת רק בניגון Light וגם ה HDX.
1) התצוגה של התרגום ממש טובה. אנחנו רגילים לגופן הנוראי והרזולוצייה הנמוכה של הכתב בקבצים בודדים ב C200, אבל כאן התרגום נראה סוף סוף טוב ! מעניין אם יהיה ניתן לתקן גם התרגום בקבצים בודדים בהמשך.
2) בדקתי מספר סרטים וזה פשוט עובד. גם בקפיצה בין פרקים התרגום נשאר מסונכרן.
3) גם בסרטים שבנויים ממספר רב של קבצים זה מתפקד תקין. את אותם סרטים לא היה ניתן לנגן עם תרגום עד היום.
4) קצת מעיק שצריך בכל סרט לבחור ב EXTERNAL בתרגום. מדוע זו לא ברירת המחדל, כפי שהיא בקבצים בודדים ?
5) מיקום קובץ ה SRT קצת מוזר, כי הוא צריך להיות מחוץ לתיקייה של הסרט. אני מעוניין שכל תיקייה תכלול את כל מרכבי הסרט, לכן אם ניתן יהיה לשנות את המיקום זה עדיף.
6) בשונה מתרגום מובנה בסרט בלוריי, כאן ניתן לשנות בתרגום החיצוני את המיקום הגודל והסנכרון בדיוק כפי שזה עובד בקבצים בודדים.
בסך הכל זה נראה לא רע. אני אבדוק את ה C200 בימים הקרובים, ואולי אפילו אתחיל שוב להשתמש בו לצפייה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה על שיתוף הרשמים
אני מעביר את הבקשה לשינוי מיקום התרגום והפעלת התרגום כברירת מחדל.
אני מעביר את הבקשה לשינוי מיקום התרגום והפעלת התרגום כברירת מחדל.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זה לא ממש יציב. ניסיתי לראות סרט שלם היום עם התכונה החדשה של התרגום החיצוני, והוא עף לי במקומות אקראיים לרשימת הסרטים. בבדיקות קצרות זה עובד, בסרט שלם לא.
כרגיל בסוף ראיתי את הסרט ב A110 וה C200 חזר לאכסון...
כרגיל בסוף ראיתי את הסרט ב A110 וה C200 חזר לאכסון...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

סיימתי סרט שלם בהצלחה. לא ניתקלתי בבעיות של חוסר יציבות. אמשיך לבדוק את היכולת ויעדכן. מה שכן, זוהי יכולת מדהימה, אין צורך לחכות יותר לגרסת ה CEE או להתחיל לפרק ריפים של Blu-ray ולהצמיד לקבצי ה m2ts תרגום מתאים.
הרינדור של הכתוביות מצויין ובקרוב יגיע גם עבור תרגומי SRT רגילים אשר אנחנו מצמידים לקבצי mkv, m2ts וכדומה.
יש לי כמה הערות לשיפור, העברתי הכל ל Syabas ונקווה שישולבו בהמשך.
הרינדור של הכתוביות מצויין ובקרוב יגיע גם עבור תרגומי SRT רגילים אשר אנחנו מצמידים לקבצי mkv, m2ts וכדומה.
יש לי כמה הערות לשיפור, העברתי הכל ל Syabas ונקווה שישולבו בהמשך.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
קצת רשמים:
1. התרגום החיצוני לריפ מלא עובד מצוין. הרצה קדימה ולאחור, דפדוף בפרקים וכו', נראה כי עובדים ללא דופי. עם זאת, לא בדקתי סרט מלא לכל אורכו.
2. התרגום החיצוני תאווה לעיניים. קשה להתרגל חזרה לתרגום הרגיל.
3. המימוש של אנימציית באר ה INFO נחמדה. אבל, כאשר מעלים את BAR זה בבלו-ריי ריפ מלא, ישנם הבהובים ב BAR מדי מספר שניות. לא משהו נוראי, אבל שווה לדווח. ב MKV לא קורה וה BAR יציב לגמרי.
1. התרגום החיצוני לריפ מלא עובד מצוין. הרצה קדימה ולאחור, דפדוף בפרקים וכו', נראה כי עובדים ללא דופי. עם זאת, לא בדקתי סרט מלא לכל אורכו.
2. התרגום החיצוני תאווה לעיניים. קשה להתרגל חזרה לתרגום הרגיל.
3. המימוש של אנימציית באר ה INFO נחמדה. אבל, כאשר מעלים את BAR זה בבלו-ריי ריפ מלא, ישנם הבהובים ב BAR מדי מספר שניות. לא משהו נוראי, אבל שווה לדווח. ב MKV לא קורה וה BAR יציב לגמרי.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בקרוב תכנס תמיכה ב index.srt
התמיכה תהיה גם אחורה, כלומר יהיה ניתן לשים את שם קובץ הכתוביות באותו שם כמו תיקיית ה Blu-ray Rip או בתור index.srt
srt בתור Default כרגע גם בעבודה ומתוכנן לצאת בהמשך.
התמיכה תהיה גם אחורה, כלומר יהיה ניתן לשים את שם קובץ הכתוביות באותו שם כמו תיקיית ה Blu-ray Rip או בתור index.srt
srt בתור Default כרגע גם בעבודה ומתוכנן לצאת בהמשך.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
יש חדש בנושא?ziv_r כתב:השאלה לגבי הכנסת היכולת נכנסה לדיון פנימי ב Syabas. כרגע הם לא רואים צורך ביכולת זאת ולכן נפתח משאל בנושא בפורום הבטא הסגור של החברה.zork17 כתב:מעולהziv_r כתב:zork17,
כלומר אתה מבקש מצב Info עבור תצוגה אנאמורפית - זה אני מוכן לבקש.......
במידה ויש כאן חברים בפורום הבטא (ויש פה כמה כאלו), נא להצביע בשרשור הבא:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=37295
כאמור, השרשור הזה זמין רק עבור קבוצת הבטא.
הקבוצה סגורה, לא ניתן להצטרף אליה....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למרות שהמשאל בעד הכנסת היכולת, חברת Syabas עדיין לא השתכנעה להכניס את היכולת ל TODO List.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא חושב שהם קשים, אלא שיש כרגע דברים יותר דחופים שמשפיעים על טווח רחב יותר של משתמשים.
אני בטוח שעבורך זה מאוד חשוב, אך היצרן פשוט לא רואה כרגע עין בעין איתך.
אל תאמר נואש, כי זה היה רעיון שלהם להעלות את זה ל Poll והוא הסתיים עם תוצאות חיוביות, אז אני ממתין מהם כרגע לתשובה בנושא.
אני בטוח שעבורך זה מאוד חשוב, אך היצרן פשוט לא רואה כרגע עין בעין איתך.
אל תאמר נואש, כי זה היה רעיון שלהם להעלות את זה ל Poll והוא הסתיים עם תוצאות חיוביות, אז אני ממתין מהם כרגע לתשובה בנושא.
לא, מדובר בעדכון הרשמי מה- 19/1erezsolan כתב:אם אתה מדבר על הבטא האחרון אז יש מצב.Hbar כתב:האם רק אצלי העדכון האחרון הרס לגמרי את הסינכרון בין שמע ותמונה? זה הפך להיות כמעט בלתי נסבל ולא רק ב-MKV......