הסרטים המומלצים ביותר בבלוריי לפי דעתם של חברי הפורום.
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
rwg1
בסופו של דבר כל הבעיות הללו יגרמו לחברת יוניברסל רק בעיות . קהל הלקוחות יהיה חשדן כלפם .
בשורה תחתונה זה נראה לא טוב ונשמע לא טוב כל הסיפור הזה לגבי הסרט גלאדיאטור .
בסופו של דבר כל הבעיות הללו יגרמו לחברת יוניברסל רק בעיות . קהל הלקוחות יהיה חשדן כלפם .
בשורה תחתונה זה נראה לא טוב ונשמע לא טוב כל הסיפור הזה לגבי הסרט גלאדיאטור .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני לא אכנס לספקולציות,תקרא בפורומים בחו"ל,דפים על דפים נכתב על ביזיון הזה.9000es כתב:ocsiocsi כתב:נקווה פעם שלישיתייצא גרסה נורמלית
...
אני פשוט לא מבין ... איך אפשר להוציא כותר מהמפעל ללא שום ביקורת שהיא .
1. גלאדיאטור .
2. להציל את טוראי ראיין .
מדובר בשני סרטים מהמשובחים ביותר שיש . שאמורים להכניס די מצלצלים לכיס של הרבה גורמים .
ודווקה שתייהם יוצאים עם פגמים . נשמע קצת חשוד .?...
ברור שנשאלות השאלות שלך,וברור שיהיו טעויות,הקטע פה,שלא זכור לי עוד מקרה כזה חזוי...שתבין Sapphire Series נוצר בידיוק לקטע הזה,שמראש נותנים דגש לאיכות מקסימלי,על זה מבקשים גם פרמיה....אז על איזה כדורים "הם" היו שהיו מוכנים לשחרר כזה ביזיון,שמראש ידעו שהם פונים לקהילה וידאופילי
היה מקרה לפני מספר שנים שבמארז הפח של כל סרטי סופרמן היה את אותו דיסק פעמיים.
זה קרה, זה קורה וזה עוד יקרה. אף אחד לא מושלם.
מבחינה כספית הם כבר קיבלו את הסטירה שלהם.
מבחינה תדמיתית זה לא ממש משנה, זה לא שיש את אותו מוצר לחברה אחרת. אף אחד לא יגיד לעצמו: "אני לא קונה יותר סרטי יוניברסל בגלל הפאשלה הזאת".
מבחינה תדמיתית זה לא ממש משנה, זה לא שיש את אותו מוצר לחברה אחרת. אף אחד לא יגיד לעצמו: "אני לא קונה יותר סרטי יוניברסל בגלל הפאשלה הזאת".
זה נכון שטעויות קורותsgrimbl כתב:היה מקרה לפני מספר שנים שבמארז הפח של כל סרטי סופרמן היה את אותו דיסק פעמיים.
מבחינה תדמיתית זה לא ממש משנה, זה לא שיש את אותו מוצר לחברה אחרת. אף אחד לא יגיד לעצמו: "אני לא קונה יותר סרטי יוניברסל בגלל הפאשלה הזאת"....
ואנשים לא יחרימו מוצרים של חברה מסוימת בגלל טעות
במיוחד שהחברה ממהרת לתקן את הטעות כמו במקרה של
הבלוריי של טוראי ראיין.
אבל במקרה של הוצאות סרטי קטלוג של יוניברסל בבלוריי
המצב מעט שונה
יש כבר לא מעט דוגמאות להוצאות לא טובות של סרטי קטלוג שלהם
שהוצאו כך במודע (לא כתוצאה מטעות)
שגם אנשים שרוצים מאוד סרט מסוים
ממתינים לקרא ביקורת על איכות הסרט
ועושים את החשבון אם כדאי לקנות את הסרט עכשיו ובאיכות לא טובה
או להמתין להוצאה טובה יותר של הסרט אחרי הביקורות על האיכות הגרועה.
ככה זה צריך להיות בכל מקרה...
העברות לא טובות בסרטי קטלוג הן לא נחלת יוניברסל בלבד. .אולי הם מובילים בחוסר ההשקעה אבל בשביל זה יש ביקורות, אז אם מישהו רוצה לקנות משהו בלי לדעת מה הוא הולך לקבל, זו כבר בעיה שלו.
העברות לא טובות בסרטי קטלוג הן לא נחלת יוניברסל בלבד. .אולי הם מובילים בחוסר ההשקעה אבל בשביל זה יש ביקורות, אז אם מישהו רוצה לקנות משהו בלי לדעת מה הוא הולך לקבל, זו כבר בעיה שלו.
אז עוד מעט תגיד שהחברות,בסדר גמור והצרכנים,הם הדפוקים.אז לפי הגיון שלך,אין טעם ליצור הוצאות יוקרתיות כמו SAPPHIRE SERIES,וכל צרכן מצוי שילך לקרוא ביקורותsgrimbl כתב:ככה זה צריך להיות בכל מקרה...
העברות לא טובות בסרטי קטלוג הן לא נחלת יוניברסל בלבד. .אולי הם מובילים בחוסר ההשקעה אבל בשביל זה יש ביקורות, אז אם מישהו רוצה לקנות משהו בלי לדעת מה הוא הולך לקבל, זו כבר בעיה שלו....
אתה כניראה לא הבנתה את הסוג של פשלה שהם עשו,זה לא מסוג המקרים שאתה מביא לנו,כאלו היו,ועוד יהיו.
פה מדובר באחד הסרטים שזכה ב-5 פרסי אוסקר (אחד מתוכם Best Picture
אז מהדורה ראשונה התפקששה,בוא נגיד ,קרה (שוב פעם).ואז באה הלייבל היוקרתי שמשקיע הרבה כסף כדי להוציא מהדורה ראויה.....ומרוב שימוש בפילטרים edge enhancement/digital noise reductiondirt and scratch removal filtering התוצאות היו מאוד מאכזבות,כי ציפיות נוצרו מהצלחות כמו למשל ה-BRAVEHEART המדהים
הקשר בין התגובה שלי לשלך הוא מקרי בהחלט. אין לי מושג איך הגעת למסקנות הללו על סמך מה שרשמתי אבל אם אני כבר כאן אענה לך...לא..אין ממש צורך בסדרות כמו SAPPHIRE SERIES. זו ממש לא "הוצאה יוקרתית". זה סתם שם מפוצץ כדי להבליט את כותרי הקטלוג הגדולים שלהם. וורנר השקיעה סכומי עתק בשחזור והעברה מחודשת של קלאסיקות כמו חלף עם הרוח והקוסם מארץ עוץ, ואני לא רואה אותם מייצרים שם מיוחד בשביל זה. כנ"ל לגבי החברות האחרות. קיצר, זה ממש לא criterion.
עם כל ההתלהבות מהבלו-ריי, בוא לא נשכח שהוא עדיין תופס בסה"כ 15% מכלל שוק הוידאו בארה"ב, אז בוא לא ניסחף עם גודל הטרגדיה.
כן, הם פישלו, אבל עכשיו הם משלמים על זה בריבית, כי אף אחד לא קנה את המהדורה הראשונה ולכן הם נאלצו להשקיע שוב על מהדורה חדשה ולהתקע עם מלאי מהמדורה הישנה. אני פשוט לא רואה על מה כל המהומה.
יצאו ביקורות גרועות עוד לפני שהכותר יצא למכירה. כולם הוידאופילים ידעו על זה. מי שקנה אותו למרות הביקורות, זבשלו.
עם כל ההתלהבות מהבלו-ריי, בוא לא נשכח שהוא עדיין תופס בסה"כ 15% מכלל שוק הוידאו בארה"ב, אז בוא לא ניסחף עם גודל הטרגדיה.
כן, הם פישלו, אבל עכשיו הם משלמים על זה בריבית, כי אף אחד לא קנה את המהדורה הראשונה ולכן הם נאלצו להשקיע שוב על מהדורה חדשה ולהתקע עם מלאי מהמדורה הישנה. אני פשוט לא רואה על מה כל המהומה.
יצאו ביקורות גרועות עוד לפני שהכותר יצא למכירה. כולם הוידאופילים ידעו על זה. מי שקנה אותו למרות הביקורות, זבשלו.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אי אפשר להשוות בין "ריאן" לגלדיאטור"...לראשון היה "גליץ'" טכני והוציאו דיסק חלופי. "גלדיאטור" הוצא בצורה רשלנית מלכתחילה.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
אתה צודק,אתה רשמתה על פרות ואני דיברתי על ירקות...באיזה תחום בדיוק אתה עוסקsgrimbl כתב:הקשר בין התגובה שלי לשלך הוא מקרי בהחלט. אין לי מושג איך הגעת למסקנות הללו על סמך מה שרשמתי אבל אם אני כבר כאן אענה לך...לא..אין ממש צורך בסדרות כמו SAPPHIRE SERIES. זו ממש לא "הוצאה יוקרתית". זה סתם שם מפוצץ כדי להבליט את כותרי הקטלוג הגדולים שלהם. ....
אני לא מצדיק שום צורת שיווק,אבל ללא ספק בשניות גמרתה על תוכנית עסקית של "SAPHIRE SERIES"
בקיצור אתה צודק
הבעיה היא שמפרק 15 בסרט יש חוסר סינכרון של האודיו והוידאו.danlior כתב:אני לא מבין, קניתי את פרייווט ריאן ביום הראשון שהוא יצא בלונדון ואין לא שום בעיה.
מישהו יודע מה הבעיה?...
כשכותבים בפורום על הנושא בדרך כלל מזכירים את גלדיאטור
וגם את האלמנט החמישי שהיה הראשון שבגלל ביקורות על איכות לא טובה
חברת סוני הוציאה אותו מחדש אחרי REMASTER
אלו הם שני המקרים היותר ידועים
אבל היו עוד כמה שזכו לפחות צומת לב (לפחות כאן בפורום)
וחשבתי שאם אנחנו עוד בנושא של בעיות בהוצאות BD
יהיה כדאי להזכיר כמה למי שלא שמע
ורוצה לקנות את הסרטים האלה.
ב 2006 חברת וורנר הוציאה את Full Metal Jacket של סטנלי קובריק
בבלוריי שקיבל ביקורות לא טובות על איכות הוידאו
אז בלי לעשות יותר מידי רעש החברה הוציאה אותו מחדש אחרי REMASTER
בסוף 2007 כחלק מהוצאה של כמה סרטים נוספים של קובריק על בלוריי
בגירסה שנקראת Full Metal Jacket: Deluxe Edition
שהיא לא באיכות מושלמת
אבל היא הרבה יותר טובה מההוצאה הראשונה.
עוד סיפור דומה שעשה מעט יותר רעש היה
שדיסני הוציאו בלוריי של Gangs of New York בשנת 2008
ולאחר ביקורות שקטלו את איכות הוידאו בהוצאה
דיסני הוציאו את הסרט מחדש השנה
כ Gangs of New York Remastered באיכות הרבה יותר טובה.
שתי הדוגמאות שהבאתי הן מהיותר ידועות
ולמי שרוצה לדעת על עוד
יכול לקרא בשירשור שנפתח על כך לפני כ שנה
ב Home Theater Forum
http://www.hometheaterforum.com/forum/t ... t-to-avoid
-
9000es
- חבר במועדון 10K

rwg1
כל מה שכתבת נכון .... אבל הבעיה בסרט טוראיין ראיין שיש תקלה חמורה בסרט . לא בעיה של איכות תמונה ...
וחברה שמכבדת את עצמה אמורה לבדוק הייטב מה היא מוציאה לשוק לפני שהיא משווקת אותו .
כל מה שכתבת נכון .... אבל הבעיה בסרט טוראיין ראיין שיש תקלה חמורה בסרט . לא בעיה של איכות תמונה ...
וחברה שמכבדת את עצמה אמורה לבדוק הייטב מה היא מוציאה לשוק לפני שהיא משווקת אותו .
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
סתם שאלה שמסקרנת אותי:
נניח יש לכם כותר DVD ומאוחר יותר הוא יוצא בבלוריי- אתם רוכשים, או מסתפקים במה שיש?
בתור דוגמא, רכשתי מזמן את הסדרה של "הארי פוטר" סרטים 1-5 ב-DVD. כאשר יצא הסרט השישי רכשתי את הבלוריי, כי היה לי כבר נגן BDP.
קרוב לוודאי שגם את סרטים 7-8 ארכוש בבלוריי, כדי להשלים את הסדרה, אבל אין לי כוונה לרכוש שוב את סרטים 1-5 ,למרות שבטוח שזה נראה ונשמע אחרת.
כנ"ל לגבי הטרילוגיות של "ספיידרמן" ו- "מטריקס",האוסף הנפלא של "מלחמת הכוכבים" וסרטים נוספים.
עכשיו מתחיל גם להיכנס האלמנט של תלת מימד שבכלל יהפוך את הדילמה להרבה יותר קשה.
כמובן שהרבה תלוי ביכולת הכלכלית של כל אחד, אבל בכל זאת חפרתי...
שבת שלום
נניח יש לכם כותר DVD ומאוחר יותר הוא יוצא בבלוריי- אתם רוכשים, או מסתפקים במה שיש?
בתור דוגמא, רכשתי מזמן את הסדרה של "הארי פוטר" סרטים 1-5 ב-DVD. כאשר יצא הסרט השישי רכשתי את הבלוריי, כי היה לי כבר נגן BDP.
קרוב לוודאי שגם את סרטים 7-8 ארכוש בבלוריי, כדי להשלים את הסדרה, אבל אין לי כוונה לרכוש שוב את סרטים 1-5 ,למרות שבטוח שזה נראה ונשמע אחרת.
כנ"ל לגבי הטרילוגיות של "ספיידרמן" ו- "מטריקס",האוסף הנפלא של "מלחמת הכוכבים" וסרטים נוספים.
עכשיו מתחיל גם להיכנס האלמנט של תלת מימד שבכלל יהפוך את הדילמה להרבה יותר קשה.
כמובן שהרבה תלוי ביכולת הכלכלית של כל אחד, אבל בכל זאת חפרתי...
שבת שלום
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
תלוי בסרט ובאיכות ההוצאה.
יש לי אוסף של +/- 300 סרטים, אין לי שום כוונה לרכוש את כולו מחדש בBD.
סרטים שעדיין אין לי - אני תמיד רוכש BD במידה וקיים.
סרטים שכבר יש לי - תלוי בסרט, באיכות הDVD, באיכות הBD ובמחיר שלו. למשל יש סרטים שאני ארכוש רק כשהם יהיו ממש זולים, יש כאלה שגם ככה הסיכויים שלהם לצאת בBD אפסיים ויש כאלה שאני ארכוש גם במחיר מוגזם לחלוטין.
ממה שכבר יש לי אני מניח שבערך 5% אני ארכוש בכל מחיר, עוד 30-60% רק אם יהיה עליהם מחיר טוב ועל השאר אני אוותר.
בשבילי באופן אישי תלת מימד זה לא שיקול משמעותי, אני מניח שכשיהיה לי ציוד מתאים אני ארכוש כמה כותרים אבל זה לא מה שיגרום לי לרכוש שוב פעם סרט שכבר יש לי, בטח ובטח סרטים שלא צולמו כך במקור.
יש לי אוסף של +/- 300 סרטים, אין לי שום כוונה לרכוש את כולו מחדש בBD.
סרטים שעדיין אין לי - אני תמיד רוכש BD במידה וקיים.
סרטים שכבר יש לי - תלוי בסרט, באיכות הDVD, באיכות הBD ובמחיר שלו. למשל יש סרטים שאני ארכוש רק כשהם יהיו ממש זולים, יש כאלה שגם ככה הסיכויים שלהם לצאת בBD אפסיים ויש כאלה שאני ארכוש גם במחיר מוגזם לחלוטין.
ממה שכבר יש לי אני מניח שבערך 5% אני ארכוש בכל מחיר, עוד 30-60% רק אם יהיה עליהם מחיר טוב ועל השאר אני אוותר.
בשבילי באופן אישי תלת מימד זה לא שיקול משמעותי, אני מניח שכשיהיה לי ציוד מתאים אני ארכוש כמה כותרים אבל זה לא מה שיגרום לי לרכוש שוב פעם סרט שכבר יש לי, בטח ובטח סרטים שלא צולמו כך במקור.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
גם מבצעים מיוחדים לא יפתו אותי לרכוש סרט שכבר יש לי.
דווקא היה מבצע על הסרטים הישנים יותר של הארי פוטר, 100 ₪ לכותר, אבל וויתרתי. יכול להיות שב- 30 שקל הייתי קונה, אבל לא נראה שיהיה מחיר כזה לעולם.
לגבי תלת מימד אני די מסכים.
הסיבה היחידה ש"אווטאר" לא יושב עדיין אצלי בספריית הסרטים, זה בגלל שהוא לא יצא בתלת מימד.
כאן אין שום פשרות, מדובר בסרט 3D שצולם ככה במקור, להבדיל מרוב האחרים שעוברים עיבוד...
דווקא היה מבצע על הסרטים הישנים יותר של הארי פוטר, 100 ₪ לכותר, אבל וויתרתי. יכול להיות שב- 30 שקל הייתי קונה, אבל לא נראה שיהיה מחיר כזה לעולם.
הסיבה היחידה ש"אווטאר" לא יושב עדיין אצלי בספריית הסרטים, זה בגלל שהוא לא יצא בתלת מימד.
כאן אין שום פשרות, מדובר בסרט 3D שצולם ככה במקור, להבדיל מרוב האחרים שעוברים עיבוד...
-
9000es
- חבר במועדון 10K

barikobariko כתב:גם מבצעים מיוחדים לא יפתו אותי לרכוש סרט שכבר יש לי.
כאן אין שום פשרות, מדובר בסרט 3D שצולם ככה במקור, להבדיל מרוב האחרים שעוברים עיבוד......
ברכישת סרטים דרך אמזון אנגליה . ... המחירים די מצחיקים .. נעים בין 40-60 ש"ח .כולל משלוח .
רכישה עד 200 ש"ח ללא תוספת מיסים .
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כפי שנאמר אם רוכשים מחו"ל אפשר למצוא מחירים הרבה יותר טובים, במבצעים שונים ניתן להזמין סרטים אפילו ב45 ש"ח כולל משלוח.bariko כתב:גם מבצעים מיוחדים לא יפתו אותי לרכוש סרט שכבר יש לי.
כאן אין שום פשרות, מדובר בסרט 3D שצולם ככה במקור, להבדיל מרוב האחרים שעוברים עיבוד......
כבר היו בארץ מבצעים כמו 2 סרטי BD ב200/170 ש"ח, לדעתי בשנה הקרובה המחירים ירדו ל120 ש"ח מחיר מחירון ולא רחוק היום שבו יהיה מבצע 3 ב200.
-
9000es
- חבר במועדון 10K

NunatakNunatak כתב:כפי שנאמר אם רוכשים מחו"ל אפשר למצוא מחירים הרבה יותר טובים, במבצעים שונים ניתן להזמין סרטים אפילו ב45 ש"ח כולל משלוח.bariko כתב:גם מבצעים מיוחדים לא יפתו אותי לרכוש סרט שכבר יש לי.
כבר היו בארץ מבצעים כמו 2 סרטי BD ב200/170 ש"ח, לדעתי בשנה הקרובה המחירים ירדו ל120 ש"ח מחיר מחירון ולא רחוק היום שבו יהיה מבצע 3 ב200....
הזמנתי סרט מאמזון אנגליה ב 37 ש"ח כולל משלוח . הרי ברכישה מאמזון הם מנקים לך את המע"מ.