הצליח לעשות זאת
עכשיו כולם יתחרו כמה היו חברים שלו ....
וכמה הוא היה מדהים...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3764525,00.html

מבחינתי זו המדינה ,לא משנה מי הגוף המטפל .Pavelz כתב:למה משטרה? אם כבר שב"ס או השופט שלא שלח אותו לבית חולים אחרי הניסיון הראשון.shay820 כתב:התאבדות ידועה מראש,בושה למשטרה......

הגזמה פרועה ולו מבחינה סטטיסטית.mulder כתב:אני חושב ששנת 2009 היתה אחת מהשנים הכי אלימות וטראגיות של ישראל המודרנית (והשנה עוד לא נגמרה).
סיום עגום לשבוע עגום....
אני לא חושב שהיה כאן מחדל של המשטרה/שב"ס ועם כל הכבוד, אני לא מוכן לממן שמירת יתר על בחור כמו טופז רק כדי לוודא שהוא לא יתאבד.shraga007 כתב:למרות שאני לא נמנה על מעריציו של טופז וממש לא התפלאתי שהוא נעצר, יש כאן מחדל חמור של המשטרה ושל השב"ס וכמו במקרה נגדו אני מצפה שהאחראים במחדל יתנו את הדין באותה החומרה.
לגבי טופז, נותר רק לרחם עליו.
יהי זכרו ברוך....

אני לא מצדיק את מעשיו .Shed כתב:אני לא חושב שהיה כאן מחדל של המשטרה/שב"ס ועם כל הכבוד, אני לא מוכן לממן שמירת יתר על בחור כמו טופז רק כדי לוודא שהוא לא יתאבד.shraga007 כתב:למרות שאני לא נמנה על מעריציו של טופז וממש לא התפלאתי שהוא נעצר, יש כאן מחדל חמור של המשטרה ושל השב"ס וכמו במקרה נגדו אני מצפה שהאחראים במחדל יתנו את הדין באותה החומרה.
לגבי טופז, נותר רק לרחם עליו.
יהי זכרו ברוך....
אין בי גם טיפת רחמים לטופז. הרחמים שלי מופנים לקורבנות שלו, לשירה מרגלית שעדיין נמצאת בטיפולים רפואיים לאחר שעצמות פניה רוסקו באלה מול הילד שלה. אני מרחם גם על הילד, שבבת אחת לקחו לו את התמימות והוא ראה איך בריונים מפרקים לגורמים את אחד מעמודי התווך בעולמו....