האתר משנה את פניו...
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
אין ספק שאני מסכים עם רבים מקודמי, עמוד הבית לא מסודר.
אין רצף הגיוני עבור העין וקשה מאוד להבין מה קורה שם, כדאי להגיע לסדר בסגנון האתר השני בתחום בארץ, יש שם סדר,היגיון ורצף.
ישר כוח
אין רצף הגיוני עבור העין וקשה מאוד להבין מה קורה שם, כדאי להגיע לסדר בסגנון האתר השני בתחום בארץ, יש שם סדר,היגיון ורצף.
ישר כוח
שי
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
ממבט ראשון ( לא בדקתי אם הכל עובד ), מאוד אהבתי 
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Star-Blazer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
עיצוב ממוקצע ויפייפה...
שימושי - לא כל כך.
צר לי אני מצטרף לביקורת בעיקר על עמוד השער.
מבולגן, קשה להבחין מה למה, מה מאמרים חדשים מה ישנים, מאוד מבולגן ומעייף.
שאר הפורומים בסדר גמור.
שימושי - לא כל כך.
צר לי אני מצטרף לביקורת בעיקר על עמוד השער.
מבולגן, קשה להבחין מה למה, מה מאמרים חדשים מה ישנים, מאוד מבולגן ומעייף.
שאר הפורומים בסדר גמור.
- smargi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
האתר נראה מצויין כיף לגלוש בו תמשיכו בעבודה המצויינת..
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
לשאלתכם.
הרבה מחשבה ומאמץ נכנסו לעיצוב החדש. אחנו מקבלים את כל ההערות בהבנה ובאהבה.
כמובן שלנו יש שיקולים רחבים יותר ומה שנראה פחות מסודר הוא לרוב מכוון ופותר בעיות שאולי פחות מענינות חלק מהאנשים כאן אך הן מציקות לנו זמן רב מאוד. עם העיצוב החדש יש פחות גלילה ויש הרבה יותר כוח ואפשרויות להכניס מאמרים ונושאים שבעבר לא יכולנו לעשות בגלל שזה היה מעיף מאמרים חשובים מהר מדי למטה. זה נושא שעושה המון בעיות ומקשה עלינו מאוד מבחינת גמישות מערכתית והעיצוב החדש פותר זאת.
אין ספק - יש יותר מידע בפחות שטח ביחס לעיצוב הקודם, אבל בניתוח מהיר גילינו שמרבית עמוד הבית הישן לא היה שמיש כי אף אחד לא היה טורח לגלול למטה ולהגיע למקומות שכ"כ הרבה הושקע בלהכניס אותם. היתרון של העיצוב החדש הוא לאו דווקא בסדר שלו אלא בכך שהוא חושף אתכם ליותר מאמרים ויותר תכנים יכולים להשאר בעמוד הבית, מה שנותן לנו יותר גמישות.
לגבי השוואה לאתרים אחרים - כל אתר הוא עולם ומלואו, מי שמרגיש שעיצוב של אתר הוא זה שיקבע אם הוא ישתקע בו או יבלה בו את זמנו - אני לא ממליץ לו להישאר במקום שהעיניים שלו כואבות מהעיצוב. העיצוב של NANA10 למשל היה זוועה בעיני ודיברתי עם האצבעות והעכבר ולא גלשתי שם כ"כ (לא שהייתי גולש יותר מדי קבוע שם ממילא).
לגבי צבעים, שיקולי עיצוב וכו', אני משאיר את זה למומחים. קטונתי מלהגיד מה "נכון יותר" ומה נכון פחות. הערותיכם מועברים למעצב ולשיקולו. המעצב מודע להערות שלכם ובסה"כ אני חושב שמרבית התגובות שקיבלתי היו חיוביות מאוד.
אין ספק שפה ושם יש קשיים ויהיו דברים שישתנו וישתפרו, אבל מי שנזכר בנוסטלגיה בלוגו הקודם ומייחל לשובו המממשמש ובא, או לגווני ה-BABY BLUE אז לצערי אני לא רואה את זה קורה בעתיד הנראה לעין.
אם אני רואה איזה רעש נעשה על העיצוב החדש של פייסבוק ובסופו של דבר כולם יישרו קו איתו, אז אני מעריך שגם כאן אנחנו כולנו נתרגל. זה בהחלט דורש עקומת הסתגלות, במיוחד מהותיקים.
לגבי חדשים - זה משחק של מספרים. ניתן לגוגל אנליטיקס לבדוק אם זה גורם ליותר אנשים להישאר באתר או ליותר אנשים לברוח ממנו.
הרבה מחשבה ומאמץ נכנסו לעיצוב החדש. אחנו מקבלים את כל ההערות בהבנה ובאהבה.
כמובן שלנו יש שיקולים רחבים יותר ומה שנראה פחות מסודר הוא לרוב מכוון ופותר בעיות שאולי פחות מענינות חלק מהאנשים כאן אך הן מציקות לנו זמן רב מאוד. עם העיצוב החדש יש פחות גלילה ויש הרבה יותר כוח ואפשרויות להכניס מאמרים ונושאים שבעבר לא יכולנו לעשות בגלל שזה היה מעיף מאמרים חשובים מהר מדי למטה. זה נושא שעושה המון בעיות ומקשה עלינו מאוד מבחינת גמישות מערכתית והעיצוב החדש פותר זאת.
אין ספק - יש יותר מידע בפחות שטח ביחס לעיצוב הקודם, אבל בניתוח מהיר גילינו שמרבית עמוד הבית הישן לא היה שמיש כי אף אחד לא היה טורח לגלול למטה ולהגיע למקומות שכ"כ הרבה הושקע בלהכניס אותם. היתרון של העיצוב החדש הוא לאו דווקא בסדר שלו אלא בכך שהוא חושף אתכם ליותר מאמרים ויותר תכנים יכולים להשאר בעמוד הבית, מה שנותן לנו יותר גמישות.
לגבי השוואה לאתרים אחרים - כל אתר הוא עולם ומלואו, מי שמרגיש שעיצוב של אתר הוא זה שיקבע אם הוא ישתקע בו או יבלה בו את זמנו - אני לא ממליץ לו להישאר במקום שהעיניים שלו כואבות מהעיצוב. העיצוב של NANA10 למשל היה זוועה בעיני ודיברתי עם האצבעות והעכבר ולא גלשתי שם כ"כ (לא שהייתי גולש יותר מדי קבוע שם ממילא).
לגבי צבעים, שיקולי עיצוב וכו', אני משאיר את זה למומחים. קטונתי מלהגיד מה "נכון יותר" ומה נכון פחות. הערותיכם מועברים למעצב ולשיקולו. המעצב מודע להערות שלכם ובסה"כ אני חושב שמרבית התגובות שקיבלתי היו חיוביות מאוד.
אין ספק שפה ושם יש קשיים ויהיו דברים שישתנו וישתפרו, אבל מי שנזכר בנוסטלגיה בלוגו הקודם ומייחל לשובו המממשמש ובא, או לגווני ה-BABY BLUE אז לצערי אני לא רואה את זה קורה בעתיד הנראה לעין.
אם אני רואה איזה רעש נעשה על העיצוב החדש של פייסבוק ובסופו של דבר כולם יישרו קו איתו, אז אני מעריך שגם כאן אנחנו כולנו נתרגל. זה בהחלט דורש עקומת הסתגלות, במיוחד מהותיקים.
לגבי חדשים - זה משחק של מספרים. ניתן לגוגל אנליטיקס לבדוק אם זה גורם ליותר אנשים להישאר באתר או ליותר אנשים לברוח ממנו.
- chenj
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
תתחדשו
נראה מדליק והרבה יותר נכון
אחלה
נראה מדליק והרבה יותר נכון
אחלה
- starre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
נכון מאד!! זה לא אניין של טעם או זמן להתרגל פשות כאב הראש. היה לנו אתר של "פלזמה" וירדנו ל"LCD"
ילדיעפים כתב:אחרי תקופה ארוכה של שימוש אני שואל-האם השינויים הם עובדה מוגמרת?
האם יש התחשבות בקהל המאזינים?
שאלה אישית-האם ניתן להקהות ולו במעט את גוון הרקע?אני מרגיש שאני זקוק למשקפי שמש בזמן הקריאה
ממש מסנוור
בכבוד רב,יורם...
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
-
oferlaor
-
- מנהל

starre,
לפי כמות הברכות בשרשור הזה נראה לי שזה דווקא כן לא מעט עניין של טעם.
ואגב, זה בסדר גמור שיש אנשים שלא אוהבים את העיצוב החדש. כל שינוי שאי פעם אתר גדול עשה (וגם אתר קטן) גוררים המון תגובות אנטי. האמת שאני מופתע לטובה מכמות התגובות החיוביות. הייתי בטוח (ויעידו כל מי שדיברתי איתו על זה קודם להשקה) שהיחס בין אלה שאוהבים לבין אלה שלא אוהבים יהיה הפוך ממה שבפועל קרה.
אני לא אומר שזה מושלם, אנחנו בהחלט ננסה להמשיך ולשפר.
לפי כמות הברכות בשרשור הזה נראה לי שזה דווקא כן לא מעט עניין של טעם.
ואגב, זה בסדר גמור שיש אנשים שלא אוהבים את העיצוב החדש. כל שינוי שאי פעם אתר גדול עשה (וגם אתר קטן) גוררים המון תגובות אנטי. האמת שאני מופתע לטובה מכמות התגובות החיוביות. הייתי בטוח (ויעידו כל מי שדיברתי איתו על זה קודם להשקה) שהיחס בין אלה שאוהבים לבין אלה שלא אוהבים יהיה הפוך ממה שבפועל קרה.
אני לא אומר שזה מושלם, אנחנו בהחלט ננסה להמשיך ולשפר.
- ramkol
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3075
אני רוצה לחזור ולהגיד שלדעתי האתר עכשיו נראה מצוין..
אחלה....
.
אחלה....
.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
לאחר יום של התרגלות אני רוצה להגיד שבגדול, יש שיפור ניכר יחסית לעבר.
השיפור העיקרי הוא לדעתי בדף הראשי, שמאפשר יותר מידע במבט אחד.
הבעיות המעטות שיש לדעתי בקשר לצבע, הן במערכת הפורומים.
שאלה: האם יש לינק בולט בדף זה שיכול לשמש ללחצן אמצעי כתחליף ללוגו? עכשיו שאני רוצה להגיע לדף הראשי בטאב חדש אני חייב לעבור דרך הbookmarks וזה די מסורבל.
השיפור העיקרי הוא לדעתי בדף הראשי, שמאפשר יותר מידע במבט אחד.
הבעיות המעטות שיש לדעתי בקשר לצבע, הן במערכת הפורומים.
שאלה: האם יש לינק בולט בדף זה שיכול לשמש ללחצן אמצעי כתחליף ללוגו? עכשיו שאני רוצה להגיע לדף הראשי בטאב חדש אני חייב לעבור דרך הbookmarks וזה די מסורבל.
משה
-
oferlaor
-
- מנהל

לא הבנתי.
להגיע לעמוד הבית בטאב חדש זה קל מאוד. לוחצים על כפתור ה-START (הימני) עם הכפתור האמצעי שלך או עליו עם CTRL לחוץ או עליו עם RIGHT CLICK ואז OPEN IN NEW TAB.
פשוט תשתמש בו במקום בלוגו החדש. זה אחד מהסיבות שהוא שם ולא סתם כדקורציה...
להגיע לעמוד הבית בטאב חדש זה קל מאוד. לוחצים על כפתור ה-START (הימני) עם הכפתור האמצעי שלך או עליו עם CTRL לחוץ או עליו עם RIGHT CLICK ואז OPEN IN NEW TAB.
פשוט תשתמש בו במקום בלוגו החדש. זה אחד מהסיבות שהוא שם ולא סתם כדקורציה...
- moco
-
- גורו

מה לא הבנת?oferlaor כתב:לא הבנתי.
פשוט תשתמש בו במקום בלוגו החדש. זה אחד מהסיבות שהוא שם ולא סתם כדקורציה......
הבנת דווקא מצוין ונתת תשובה ישירה ומליאה:-) תודה
משה
-
oferlaor
-
- מנהל

אגב,
לא יודע אם שמת לב, אבל קיבלת את האוזניה השישית שלך (בעבר רק למנהלים וגורואים היו 6 אוזניות)
לא יודע אם שמת לב, אבל קיבלת את האוזניה השישית שלך (בעבר רק למנהלים וגורואים היו 6 אוזניות)
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
בקשר לסימן של הודעות חדשות-פעם היית נכנס להודעות חדשות ורואה את הסימן האדום ואומר-אואו כמה הודעות חדשות
עכשו עם הכחול הקטן הזה,,,,,,,,,,,,,מה זה הפריע שהיה סימן גדול?אז נניח שהאדום היה צבע זנותי,אז אולי להגדיל את החדש
או לממן לי זוג משקפיים
עכשו עם הכחול הקטן הזה,,,,,,,,,,,,,מה זה הפריע שהיה סימן גדול?אז נניח שהאדום היה צבע זנותי,אז אולי להגדיל את החדש
או לממן לי זוג משקפיים
אמן מייסר
-
oferlaor
-
- מנהל

- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
מסכים.(חוץ מהקטע של המשקפיים...ילדיעפים כתב:בקשר לסימן של הודעות חדשות-פעם היית נכנס להודעות חדשות ורואה את הסימן האדום ואומר-אואו כמה הודעות חדשות
או לממן לי זוג משקפיים...
אם ניתן לשפר את הסימן של הודעות חדשות זה יהיה מצויין
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
אנ י שואל שוב-אפשר ללתת לסימן החדש קצת רוחב עומק וגובה?
אמן מייסר
- moco
-
- גורו

לא, באמת לא שמתי לב. שיהיה.oferlaor כתב:אגב,
לא יודע אם שמת לב, אבל קיבלת את האוזניה השישית שלך (בעבר רק למנהלים וגורואים היו 6 אוזניות)...
זה חלק מהעיצוב החדש?
משה
-
oferlaor
-
- מנהל

- ashke151
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
להתחדש זה תמיד טוב........לא עמדתי מקרוב על כל השינויים ואני גם בטוח שזה לטובת החברים.
מזל טוב
מזל טוב
חבל שאני לא מתעניין בבולים זה היה יותר זול.