Battlestar Galactica חזרה!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73396
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
רק אני מאוכזב מהפרק האחרון?! אם זה היה פרק רגיל סביר להניח שלא הייתי טורח להגיד את זה, אבל פרק לפני סיום ומבזבזים לי זמן מסך על באלטר ואבא שלו, הנשיאה והמשפחה המתה שלה ועוד כל מיני פלאשבקים שמספקים מידע נחמד על הדמויות ושהייתי מקבל בברכה בפרק "רגיל" בסידרה אבל לא ממש עוזרים לקידום העלילה לקראת סופה הכ"כ קרוב. פרק אחד לפני הסוף ולי אישית הוא לא סגר שום קצוות. אני מאוד מצפה לראות איך בפרק אחד (אפילו של 4 שעות) הם יצליחו לסגור סידרה של 4 עונות ואני מאוד מקווה שאכן יסגרו קצוות (הגעה לנחלה המובטחת, הפיתרון למחלת הנשיאה אם זה מוות או תרופה, מיהי הרה בדיוק ומה התפקיד של אותו דבר על סטארבק וכו - יש להם הרבה מה לסגור בפרק הזה).
מישהו יודע למה החליטו לסגור את הסידרה? היא הרי די מצליחה מבחינת רייטינג וביקורות ולדעתי זו אחת הפעמים היחידות בסידרה שמפסיקים אותה מוקדם מידיי (לרב זה הפוך - ע"ע גיבורים, נמלטים וכו).
מישהו יודע למה החליטו לסגור את הסידרה? היא הרי די מצליחה מבחינת רייטינג וביקורות ולדעתי זו אחת הפעמים היחידות בסידרה שמפסיקים אותה מוקדם מידיי (לרב זה הפוך - ע"ע גיבורים, נמלטים וכו).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני גם מאוכזב מאוד וחושש שהם יסיימו עם קצוות פתוחים לקראת סרט טלוויזיה שאמור לצאת כמה שבועות לאחר מכן.
נראה לי שהם סוגרים את השאלטר כי זה היה הרצון של יוצר הסדרה שהרגיש שהגיע למיצוי.
החלטה תמוהה בהתחשב בפרקים האחרונים שהיו לדעתי פילרים רציניים
נראה לי שהם סוגרים את השאלטר כי זה היה הרצון של יוצר הסדרה שהרגיש שהגיע למיצוי.
החלטה תמוהה בהתחשב בפרקים האחרונים שהיו לדעתי פילרים רציניים
Need more cowbell
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Huber,
אני מבין שאתה מעדיף סידרה שלעולם לא נגמרת (מסטיק כמו LOST)?
עדיף שיהיה לזה התחלה וסוף מתוכננים ושלא ימרחו סתם את העלילה.
זה יתרון גדול של SCIFI (שאגב משנים את השם ל-SYFY הם הודיעו על זה היום בבוקר, מטורף!) שהם יודעים מתי לחתוך.
גם אני לא לגמרי מבין את הפלאשבקים בחזרה ל-CAPRICA, לדעתי זה קשור בהחלט לסוף של העלילה (יתכן מאוד שסוף האנושות יקרה במקביל גם בעבר וגם בהווה או משהו כזה).
אני מבין שאתה מעדיף סידרה שלעולם לא נגמרת (מסטיק כמו LOST)?
עדיף שיהיה לזה התחלה וסוף מתוכננים ושלא ימרחו סתם את העלילה.
זה יתרון גדול של SCIFI (שאגב משנים את השם ל-SYFY הם הודיעו על זה היום בבוקר, מטורף!) שהם יודעים מתי לחתוך.
גם אני לא לגמרי מבין את הפלאשבקים בחזרה ל-CAPRICA, לדעתי זה קשור בהחלט לסוף של העלילה (יתכן מאוד שסוף האנושות יקרה במקביל גם בעבר וגם בהווה או משהו כזה).
- Huber
- חבר במועדון HT

יש הבדל בין סידרה שלא נגמרת בזמן (ע"ע אבודים, נמלטים, גיבורים וכו') לבין סדרות שעדיין יש להן ביקוש/רייטינג ועדיין מרתקות את הצופים שלהן למסך - והסידרה המדוברת היא דוגמא מושלמת לכך. מי פה יכול להגיד לי שהוא מרגיש באמת מיצוי של הסידרה הזו? מי פה היה באמת מתנגד לעוד עונה? לטעמי בניגוד לסדרות אחרות הסידרה הזו שמרה על הרמה שלה לאורך ארבעת העונות פחות או יותר (ולטעמי אפילו השתבחה בעונה ה 4) ואני מאמין שאם היו שומרים על הרמה היו בקלות יכולים להרים עוד עונה. יש מעט מאוד סדרות כ"כ מהנות ולכן לי אישית חבל שמסיימים אותה. הסידרה היחידה לטעמי שעצרה בזמן מבחירה נכונה ושקולה הייתה סיינפלד, רב הסדרות כיום או שנמתחות יותר מידיי או שנגמרות לפני הזמן ללא סגירת קצוות נכונה.
ד"א - למיטב ידיעתי יש רק סידרה אחת שמכלתחילה נכתבה כמיקשה אחת מתחילתה ועד סופה וזו בבילון 5 - אני טועה? שאר הסדרות למיטב ידיעתי נכתבות מעונה לעונה ולא תוכנו מראש כמיקשה אחת עם התחלה וסוף ידועים מראש כשהכל מתחבר להכל כמעט בשלמות כמו בבילון 5.
ד"א - למיטב ידיעתי יש רק סידרה אחת שמכלתחילה נכתבה כמיקשה אחת מתחילתה ועד סופה וזו בבילון 5 - אני טועה? שאר הסדרות למיטב ידיעתי נכתבות מעונה לעונה ולא תוכנו מראש כמיקשה אחת עם התחלה וסוף ידועים מראש כשהכל מתחבר להכל כמעט בשלמות כמו בבילון 5.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 17/03/2009 11:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

מה זה SYFY? אני יודע מה זה SCI FI אבל מה אמור לציין השם החדש בדיוק?oferlaor כתב:זה יתרון גדול של SCIFI (שאגב משנים את השם ל-SYFY הם הודיעו על זה היום בבוקר, מטורף!) שהם יודעים מתי לחתוך....
ד"א - סליחה על הדאבל פוסט - נלחץ לי כפתור לא נכון אז ניצלתי את זה לשאלה נוספת
- Huber
- חבר במועדון HT

למה צריך סידרה חדשה אם זו עוד לא "נגמרה"? שיסיימו כמו שצריך את הסידרה הזו (מבחינת סגירת קצוות ועלילה) ושימשיכו מצידי ל 10 סדרות בת. למה לפתוח סידרת בת לא במקביל אלא אחרי סיום סידרת האם כשהסידרה המקורית עדיין לא "נס ליחה"?
מניסיון שלי עם סדרות בת - לרב הרמה שלהן ירודה משעותית מהסידרה המקורית (שוב - ע"ע בבילון 5, סטארגייט אטלנטיס וכו'). פה יש להם סידרה איכותית ביד, או שימשיכו אותה או שלפחות יתנו לנו סיום הולם ומלא. לא?
טוב - נחכה לפרק האחרון ונמשיך את הדיון הזה, אני מקווה שהחששות שלי יתבדו ושהפרק האחרון לא ישאיר אותי עם חצי תאוותי בידי
מניסיון שלי עם סדרות בת - לרב הרמה שלהן ירודה משעותית מהסידרה המקורית (שוב - ע"ע בבילון 5, סטארגייט אטלנטיס וכו'). פה יש להם סידרה איכותית ביד, או שימשיכו אותה או שלפחות יתנו לנו סיום הולם ומלא. לא?
טוב - נחכה לפרק האחרון ונמשיך את הדיון הזה, אני מקווה שהחששות שלי יתבדו ושהפרק האחרון לא ישאיר אותי עם חצי תאוותי בידי
- oferlaor
- מנהל

Huber,
LOST למשל נבנתה לפי הצפי של מספר העונות שישאיר מקסימום רייטינג ולא לפי הסיפור עצמו.
זה מזכיר לי גישה של "מי היה מתנגד לספר רביעי של שר הטבעות". נו, מה לעשות, המבנה תוכנן ל-3 ספרים.
יש הרבה סדרות שתוכננו למספר ידוע של פרקים. PRISON BREAK למשל תוכננה במקור להיות מיניסידרה של 12 פרקים.
כשראו שזה תופס תאוצה די מהר, אז מרחו את זה כאילו אין מחר.
גם ALIAS דוגמא לסדרה שתוכננה ל-4 עונות והוסיפו לה עונה מרוחה כי הביקוש היה גבוה.
FARSCAPE עשו ההיפך, היה ביקוש אבל SCIFI החליטו לקצץ וחתכו את העונה האחרונה ואח"כ בעונה האחרונה הודיעו להפקה שהם צריכים לסגור את העלילה בשני פרקים כי זהו, סוגרים את ההפקה.
אני מאוד מתנגד להוספת עונות מיותרת לסדרה הזו.
לגבי שינוי השם, אין לי מושג מה הסיפור, קראתי את זה ב-DVICE (אחת מחברות הבת של SCI FI). אין לי מושג ירוק למה הם מקלקלים מותג מעולה כמו SCIFI.
LOST למשל נבנתה לפי הצפי של מספר העונות שישאיר מקסימום רייטינג ולא לפי הסיפור עצמו.
זה מזכיר לי גישה של "מי היה מתנגד לספר רביעי של שר הטבעות". נו, מה לעשות, המבנה תוכנן ל-3 ספרים.
יש הרבה סדרות שתוכננו למספר ידוע של פרקים. PRISON BREAK למשל תוכננה במקור להיות מיניסידרה של 12 פרקים.
גם ALIAS דוגמא לסדרה שתוכננה ל-4 עונות והוסיפו לה עונה מרוחה כי הביקוש היה גבוה.
FARSCAPE עשו ההיפך, היה ביקוש אבל SCIFI החליטו לקצץ וחתכו את העונה האחרונה ואח"כ בעונה האחרונה הודיעו להפקה שהם צריכים לסגור את העלילה בשני פרקים כי זהו, סוגרים את ההפקה.
לגבי שינוי השם, אין לי מושג מה הסיפור, קראתי את זה ב-DVICE (אחת מחברות הבת של SCI FI). אין לי מושג ירוק למה הם מקלקלים מותג מעולה כמו SCIFI.
- Huber
- חבר במועדון HT

oferlaor כתב:Huber,
ורואים את זה בסידרה עצמה, אפילו אוהדים שרופים שלה כמוני מתחילים להרגיש מיאוס.
מסכים - אבל בשר הטבעות יש מבנה, ברב הסדרות אין. יש לך איזושהי אינדקציה ש BSG נבנתה מראש לפי מבנה "סגור" וידוע מראש כמו בבילון 5? למיטב ידיעתי לא ולכן הטענה הזו לא רלוונטית לעינייננו.
ועקב התכנון הזה וה"מריחה" העונה הראשונה הייתה פנומנלית בעונה השנייה בינונית והשלישית ביזיונית - אבל שוב, זה לא תקף לסידרה בה אנו עוסקים.
מצטער, לא מכיר ולכן לא אגיב.
ראיתי את הסידרה ושם בדיוק הייתה לי את ההרגשה שיש לי כרגע ב BSG. יש תחושה שקיצצו עונה חמישית שהייתה עוזרת לסגור את הסאגה בצורה מושלמת וכרגע מנסים בצורה מאולצת לסגור קצוות (אם בכלל יסגרו - עדיין לא קיבלנו את פרק הסיום ולכן אשאיר את השיפוט לשיחרור). גם בפארסקייפ מאוד הצטערתי שלא יצרו עונה נוספת.
גם אני, אבל אני בניגוד אליך לא חושב שעונה נוספת תהיה מיותרת במקרה הנוכחי, להיפך, לדעתי העונה הזו תשאיר אותנו עם חצי תאוותנו בידנו ועם לא מעט שאלות לא פתורות. נמתין ונראה, אני מאוד מקווה להתבדות.
לגבי שינוי השם, אין לי מושג מה הסיפור, קראתי את זה ב-DVICE (אחת מחברות הבת של SCI FI). אין לי מושג ירוק למה הם מקלקלים מותג מעולה כמו SCIFI....
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מ-ע-ו-ל-ה-!-!-!, בתור פרק סיום בפני עצמו. כסוף לסדרה מעולה - לא יותר מטוב.
טוב, תתכוננו לחפירה:
1. הפלאשבקים של ביל עם סול ושל לורה היו כ"כ מיותרים, באמת שהייתי יותר משמח לוותר על לראות את ביל שיכור ומקיא בפרק האחרון של הסדרה. לעומת זאת הפלאשבקים של בלטאר עם קפריקה 6 ושל לי וקארה היו מעולים.
2. ממש לא התלהבתי מהקטעים בCGI, האיכות לטעמי היתה ירודה משהו. הקרבות הזכירו לי משחקי יריות בחלל מאמצע שנות ה90.
3. כל הקבוצה שהלכה אחרי בלטאר, מה לעזאזל איתם? כמה פרקים קודם לכן נתת להם נשק ועכשיו אתה מתעלם מהם לחלוטין?
4. המינוי של הושי לאדמירל היה צפוי.
5. המינוי של רומו למפקין קצת איכזב אותי, קיוויתי שבאחרית הימים לי יירש את הנשיאות מרוזלין.
6. איפה לעזאזל היה ליאובן כל הזמן הזה? הראו אותו בדיוק בסצינה אחת ולא קיבלנו שום הסברים.
7. "הכל קרה בעבר והכל יקרה שוב בעתיד" - היה שקוף שיסגרו עם זה את הסדרה.
8. ההתאבדות של קאביל היתה גאונית, אחד מרגעי השיא של הפרק מבחינתי. כל מה שהוא תמיד רצה היה לשלוט, עכשיו כשהוא יודע בוודאות שבצורה זו או אחרת הוא ימות דווקא הוא שתמיד דיבר על זה שהם "מכונות" עשה את המעשה האנושי ביותר האפשרי ושלט בדבר היחיד שנותר לו - בדרך שבה הוא ימות.
9. המוות של טורי כל כך הגיע לה, נאום ה-"כולנו מכונות" שלה היה פשוט פתטי ומתאים לה.
10. כל הקטע עם האדם הקדמון הוא מטומטם. לאורך כל הסדרה אני האמנתי שהשורדים מהסיבוב הקודם הם בעצם "המקימים"/"האדם הקדמון" של הסיבוב הנוכחי(למרות מה שראינו אחר כך לגבי הרה).
11. הייתי רוצה לראות גם מה קרה לסנטוריונים אחרי 150,000 שנה, אבל אני מניח שהם שומרים את זה לסרט שישודר בעוד כמה חודשים.
12. הקליפ של הרובוטים בסוף היה כ"כ דבילי שזה אסון, Watchtower היה מתאים בול.
13. שאלה שלא נענתה - כל הנושא של המנגינה(watchtower).
14. אני די מרוצה עם ההתבודדות של גלן אחרי כל מה שעבר עליו.
15. לורה רוזלין - אף פעם לא ממש אהבתי את הדמות שלה אז אני לא ארחיב במילים: הגיע זמנה.
16. קארה! מה?! מי?! איך?! איפה?! מתי?! אני מאד מקווה שזה יוסבר בגירסה המלאה של הפרק שתהיה בDVD אחרת זאת פשוט אכזבה. לא גילינו עליה פשוט כלום, נאדה, גורנישט, יוק. לא מיהי, לא מהי, לא למה היא כאן, לא איך היא הגיעה לכאן ולא איך אבא שלה נכנס לכל הסיפור. ולמה לעזאזל סאם התכוון?
17. מישהו כאן אמר אחרי הפרק הקודם שיש לו הרגשה שהסדרה הסתיימה טרם זמנה, אני לא מסכים. עד כמה שאני אוהב את BSG ולדעתי היא בין 3 הסדרות הטובות ביותר שראיתי הגיע הזמן לחתוך וטוב שלא מרחו אותה כמו סדרות אחרות, אני מרגיש ירידה חדה באיכות של הסדרה בעונה האחרונה(למעט כמה פרקים מעולים) ולא מעט פרקים בחצי השני של העונה הרגישו כמו פרקי מילוי.
18. הסוף של בומר היה די צפוי.
19. למה לעזאזל ביל נטש את לי? הוא לא עומד למות וזה היה הדבר הסביר וההגיוני ביותר לעשות לאחר ההתקרבות ביניהם.
20. הסוף של לי מרגיש לי קצת מוזר, קיוויתי שהוא יתיישב עם קארה ולמרות שהיה ברור לי שזה לא יקרה, לטייל?! זה מה שהוא רוצה לעשות בשארית חייו?! פשוט יש לי הרגשה שהוא נדפק מכל הכיוונים.
21. המימוש של הנבואה היה מעולה.
22. הסצינה לקראת הסוף של אתינה והילו עם הרה היתה אחת הסצינות היפות ביותר בסדרה. (בלי קשר לזה שעד אותה סצינה הייתי משוכנע שהילו מת)
23. מאד אהבתי את הסוף שנתנו לבלטאר וקפריקה 6, רק חבל שעדיין לא גילו לנו את השם שלה.
24. סנטוריונים VS סנטוריונים - מגניב.
25. הסצינה האחרונה של בלטאר וקפריקה 6 אחרי 150,000 שנה - שוב פעם כדי להדגיש לנו את עיקרון המחזוריות וכח עליון שיש בסדרה. לגבי הרמיזה שם לגבי אלוהים, אני אוהב להסתכל על זה כך שהכוונה היא שבלטאר הוא בעצם אלוהים.
26. את האישו הכי גדול בפרק השארתי לסוף - איך לעזאזל 38,000 אנשים שרק לפני כמה שנים איבדו הכל מוכנים בקלות כזאת לוותר על הכל ולחיות כמו אנשי מערות?!?!?! המינימום שהייתי מצפה לו זה לוויכוח, אי הסכמה של חלק מהאנשים וכאלה שירצו לשמור את כל הטכנולוגיה שהיתה להם. אבל כלום?! כלום?!
טוב, נגמר. למישהו יש המלצה לסדרת מדע בדיוני טובה? (בלי מפלצות ושטנים למיניהם בבקשה)
טוב, תתכוננו לחפירה:
1. הפלאשבקים של ביל עם סול ושל לורה היו כ"כ מיותרים, באמת שהייתי יותר משמח לוותר על לראות את ביל שיכור ומקיא בפרק האחרון של הסדרה. לעומת זאת הפלאשבקים של בלטאר עם קפריקה 6 ושל לי וקארה היו מעולים.
2. ממש לא התלהבתי מהקטעים בCGI, האיכות לטעמי היתה ירודה משהו. הקרבות הזכירו לי משחקי יריות בחלל מאמצע שנות ה90.
3. כל הקבוצה שהלכה אחרי בלטאר, מה לעזאזל איתם? כמה פרקים קודם לכן נתת להם נשק ועכשיו אתה מתעלם מהם לחלוטין?
4. המינוי של הושי לאדמירל היה צפוי.
5. המינוי של רומו למפקין קצת איכזב אותי, קיוויתי שבאחרית הימים לי יירש את הנשיאות מרוזלין.
6. איפה לעזאזל היה ליאובן כל הזמן הזה? הראו אותו בדיוק בסצינה אחת ולא קיבלנו שום הסברים.
7. "הכל קרה בעבר והכל יקרה שוב בעתיד" - היה שקוף שיסגרו עם זה את הסדרה.
8. ההתאבדות של קאביל היתה גאונית, אחד מרגעי השיא של הפרק מבחינתי. כל מה שהוא תמיד רצה היה לשלוט, עכשיו כשהוא יודע בוודאות שבצורה זו או אחרת הוא ימות דווקא הוא שתמיד דיבר על זה שהם "מכונות" עשה את המעשה האנושי ביותר האפשרי ושלט בדבר היחיד שנותר לו - בדרך שבה הוא ימות.
9. המוות של טורי כל כך הגיע לה, נאום ה-"כולנו מכונות" שלה היה פשוט פתטי ומתאים לה.
10. כל הקטע עם האדם הקדמון הוא מטומטם. לאורך כל הסדרה אני האמנתי שהשורדים מהסיבוב הקודם הם בעצם "המקימים"/"האדם הקדמון" של הסיבוב הנוכחי(למרות מה שראינו אחר כך לגבי הרה).
11. הייתי רוצה לראות גם מה קרה לסנטוריונים אחרי 150,000 שנה, אבל אני מניח שהם שומרים את זה לסרט שישודר בעוד כמה חודשים.
12. הקליפ של הרובוטים בסוף היה כ"כ דבילי שזה אסון, Watchtower היה מתאים בול.
13. שאלה שלא נענתה - כל הנושא של המנגינה(watchtower).
14. אני די מרוצה עם ההתבודדות של גלן אחרי כל מה שעבר עליו.
15. לורה רוזלין - אף פעם לא ממש אהבתי את הדמות שלה אז אני לא ארחיב במילים: הגיע זמנה.
16. קארה! מה?! מי?! איך?! איפה?! מתי?! אני מאד מקווה שזה יוסבר בגירסה המלאה של הפרק שתהיה בDVD אחרת זאת פשוט אכזבה. לא גילינו עליה פשוט כלום, נאדה, גורנישט, יוק. לא מיהי, לא מהי, לא למה היא כאן, לא איך היא הגיעה לכאן ולא איך אבא שלה נכנס לכל הסיפור. ולמה לעזאזל סאם התכוון?
17. מישהו כאן אמר אחרי הפרק הקודם שיש לו הרגשה שהסדרה הסתיימה טרם זמנה, אני לא מסכים. עד כמה שאני אוהב את BSG ולדעתי היא בין 3 הסדרות הטובות ביותר שראיתי הגיע הזמן לחתוך וטוב שלא מרחו אותה כמו סדרות אחרות, אני מרגיש ירידה חדה באיכות של הסדרה בעונה האחרונה(למעט כמה פרקים מעולים) ולא מעט פרקים בחצי השני של העונה הרגישו כמו פרקי מילוי.
18. הסוף של בומר היה די צפוי.
19. למה לעזאזל ביל נטש את לי? הוא לא עומד למות וזה היה הדבר הסביר וההגיוני ביותר לעשות לאחר ההתקרבות ביניהם.
20. הסוף של לי מרגיש לי קצת מוזר, קיוויתי שהוא יתיישב עם קארה ולמרות שהיה ברור לי שזה לא יקרה, לטייל?! זה מה שהוא רוצה לעשות בשארית חייו?! פשוט יש לי הרגשה שהוא נדפק מכל הכיוונים.
21. המימוש של הנבואה היה מעולה.
22. הסצינה לקראת הסוף של אתינה והילו עם הרה היתה אחת הסצינות היפות ביותר בסדרה. (בלי קשר לזה שעד אותה סצינה הייתי משוכנע שהילו מת)
23. מאד אהבתי את הסוף שנתנו לבלטאר וקפריקה 6, רק חבל שעדיין לא גילו לנו את השם שלה.
24. סנטוריונים VS סנטוריונים - מגניב.
25. הסצינה האחרונה של בלטאר וקפריקה 6 אחרי 150,000 שנה - שוב פעם כדי להדגיש לנו את עיקרון המחזוריות וכח עליון שיש בסדרה. לגבי הרמיזה שם לגבי אלוהים, אני אוהב להסתכל על זה כך שהכוונה היא שבלטאר הוא בעצם אלוהים.
26. את האישו הכי גדול בפרק השארתי לסוף - איך לעזאזל 38,000 אנשים שרק לפני כמה שנים איבדו הכל מוכנים בקלות כזאת לוותר על הכל ולחיות כמו אנשי מערות?!?!?! המינימום שהייתי מצפה לו זה לוויכוח, אי הסכמה של חלק מהאנשים וכאלה שירצו לשמור את כל הטכנולוגיה שהיתה להם. אבל כלום?! כלום?!
טוב, נגמר. למישהו יש המלצה לסדרת מדע בדיוני טובה? (בלי מפלצות ושטנים למיניהם בבקשה)
נערך לאחרונה על ידי Nunatak ב 21/03/2009 21:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
זהו, חברים יקרים. היה טוב... מה טוב? היה מצוין! חבל מאוד שנגמר,
ועכשיו צריכים לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה, עם סדרות כמו "גיבורים",
שמנמיכה את סף גיל הצפייה והחשיבה עם כל פרק שעובר, "שרה קונור" שנהייתה פולניה
יותר מסבתי המנוחה ו"אבודים" שנדמית יותר ויותר ל"תיקים באפילה" בעונותיה המאוחרות
והזכורות לרעה.
בא לי למות...
איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא?
ועכשיו צריכים לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה, עם סדרות כמו "גיבורים",
שמנמיכה את סף גיל הצפייה והחשיבה עם כל פרק שעובר, "שרה קונור" שנהייתה פולניה
יותר מסבתי המנוחה ו"אבודים" שנדמית יותר ויותר ל"תיקים באפילה" בעונותיה המאוחרות
והזכורות לרעה.
בא לי למות...
איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא?
- oferlaor
- מנהל

sapir255,
לא נראה לי שקלטת שקארה בכלל לא היתה שם כל הזמן אלא שהיא היתה ANGEL בדיוק כמו שתי הדמויות שקפריקה 6 ובאלטר דמיינו. כל הרעיון של הדת בסדרה היה להראות שהכל תוכנן כך - להביא את האנושות המקורית והסיילונים לכדי כמעט הכחדה וכשהם מגיעים לכדור הארץ הם בעצם כוללים שילובים שונים של שלושה זנים - השבטים המקומיים, האנושות והסיילונים.
"זו היתה התוכנית הגדולה של אלוהים" ולכן כל זה קרה.
הרעיון היה להראות שהייאוש הגדול לא היה סתם ושבאמת יש תוכנית על כלשהי. מאוד אהבתי את זה שהם אמרו שאלוהים הוא לא לצידו של אף אחד. גם הקטע של הרצח שמנע בעצם את היצירה מחדש של RESURECTION היה לא פחות מגאוני והוא בעצם מה ששבר את המעגל (כך אנחנו חושבים). גם אם המעגל לא באמת נשבר, לפי הסדרה, 150,000 שנה זה הפוגה לא רעה במלחמה, אתם לא חושבים?
אני מאוד נהנתי אם כי מסכים שהיו לא מעט קטעים מיותרים מהפאלשבקים וגם שהסוף היה מרוח מדי.
מה שהיה חסר לי היה רמז בסוף שהאנושות שוב בסכנה מהסיילונים המקוריים. הקליפים של הרובוטים של הונדה לא ממש עשו לי את זה...
לגבי כל הסיפור של באלטר, כל הרעיון היה להדגים שיש אחריו בעצם הרמון של נשים שיעשו כל מה שהוא רוצה ובסוף הוא החליט לשתף פעולה ולהתגבר על האגו הענק שלו שבעצם גרם לכל הסיפור הזה להתחיל (הרי הוא אשם בנפילת האנושות).
לא נראה לי שקלטת שקארה בכלל לא היתה שם כל הזמן אלא שהיא היתה ANGEL בדיוק כמו שתי הדמויות שקפריקה 6 ובאלטר דמיינו. כל הרעיון של הדת בסדרה היה להראות שהכל תוכנן כך - להביא את האנושות המקורית והסיילונים לכדי כמעט הכחדה וכשהם מגיעים לכדור הארץ הם בעצם כוללים שילובים שונים של שלושה זנים - השבטים המקומיים, האנושות והסיילונים.
"זו היתה התוכנית הגדולה של אלוהים" ולכן כל זה קרה.
הרעיון היה להראות שהייאוש הגדול לא היה סתם ושבאמת יש תוכנית על כלשהי. מאוד אהבתי את זה שהם אמרו שאלוהים הוא לא לצידו של אף אחד. גם הקטע של הרצח שמנע בעצם את היצירה מחדש של RESURECTION היה לא פחות מגאוני והוא בעצם מה ששבר את המעגל (כך אנחנו חושבים). גם אם המעגל לא באמת נשבר, לפי הסדרה, 150,000 שנה זה הפוגה לא רעה במלחמה, אתם לא חושבים?
אני מאוד נהנתי אם כי מסכים שהיו לא מעט קטעים מיותרים מהפאלשבקים וגם שהסוף היה מרוח מדי.
מה שהיה חסר לי היה רמז בסוף שהאנושות שוב בסכנה מהסיילונים המקוריים. הקליפים של הרובוטים של הונדה לא ממש עשו לי את זה...
לגבי כל הסיפור של באלטר, כל הרעיון היה להדגים שיש אחריו בעצם הרמון של נשים שיעשו כל מה שהוא רוצה ובסוף הוא החליט לשתף פעולה ולהתגבר על האגו הענק שלו שבעצם גרם לכל הסיפור הזה להתחיל (הרי הוא אשם בנפילת האנושות).
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אוקיי, אז נצא מנקודת הנחה שקארה היא מלאך, איך זה משתלב עם מציאת הגופה שלה על כדוה"א "הקודם"? לא נראה שזה תורם משהו ל"תוכנית הגדולה של אלוהים".
אני לא בטוח שהמעגל נשבר, אחרי הכל האנושות היא זאת שיצרה את הסיילונים ואני לא רואה סיבה לכך שזה לא יקרה שוב. גם לא ידוע לנו מה קרה עם הסנטוריונים מלפני 150,000 שנה.
אני לא בטוח שהמעגל נשבר, אחרי הכל האנושות היא זאת שיצרה את הסיילונים ואני לא רואה סיבה לכך שזה לא יקרה שוב. גם לא ידוע לנו מה קרה עם הסנטוריונים מלפני 150,000 שנה.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אז ככה לפני חודש החלטתי לעצור את הצפיה לפני פרק 17.
אתמול לקראת האחרון ראיתי את שלושת הפרקים.
והיום התנעתי את המקרן וראיתי את last fraking special ואת פרק הסיום
לגבי הספיישל היה נחמד. חוץ מהקשקושים הרגילי בכל ספיישל... אנחנו כמו משפחה... הוא כזה מצחיק... האודישן שלי...
היתה לי הבנה שהחמישה לא נקבעו בהתחלה אלא רק במהלך העונות.
ועוד משהו קטן האיש שקוא את העתון בסצינה האחרונה שמראה את השלד שהתגלה באפריקה הוא יוצר הסידרה.
הפרק האחרון היה מצויין בשעה הראשונה . אחר כך מריחה ארוכה בלי הרבה טעם.
קארה לדעתי לא הייתה מלאך אלא סוג של רוח רפאים. זו שמתה על כדוה"א "האמיתי" והגיעה למושבות כדי להוביל אותם לכדוה"א החדש. ברגע שמילאה את תפקידה היא התפוגגה.
אבל נחזור לטוב. הפרק בחלק הראשון שלו היה פשוט עשוי מצויין. הקרב האחרון וההתפתחויות עד להריגה של טורי. החלום שהתגשם.
נגמר טוב וטוב שנגמר.
אתמול לקראת האחרון ראיתי את שלושת הפרקים.
והיום התנעתי את המקרן וראיתי את last fraking special ואת פרק הסיום
לגבי הספיישל היה נחמד. חוץ מהקשקושים הרגילי בכל ספיישל... אנחנו כמו משפחה... הוא כזה מצחיק... האודישן שלי...
היתה לי הבנה שהחמישה לא נקבעו בהתחלה אלא רק במהלך העונות.
ועוד משהו קטן האיש שקוא את העתון בסצינה האחרונה שמראה את השלד שהתגלה באפריקה הוא יוצר הסידרה.
הפרק האחרון היה מצויין בשעה הראשונה . אחר כך מריחה ארוכה בלי הרבה טעם.
קארה לדעתי לא הייתה מלאך אלא סוג של רוח רפאים. זו שמתה על כדוה"א "האמיתי" והגיעה למושבות כדי להוביל אותם לכדוה"א החדש. ברגע שמילאה את תפקידה היא התפוגגה.
אבל נחזור לטוב. הפרק בחלק הראשון שלו היה פשוט עשוי מצויין. הקרב האחרון וההתפתחויות עד להריגה של טורי. החלום שהתגשם.
נגמר טוב וטוב שנגמר.
Enjoy the Silence
אני התאכזבתי ממלא דברים
1. ה CGI היה על הפנים
2. קארה !!!????
3. כל בני האדם פשוט יעזבו את כל הטכנולוגיה ויחזרו לחיות כאילו הם שוכני מערות ( כמה טיפשי זה כבר יכול להיות)
4. באלטר ו6 בעתיד - רמיזה חזקה לקיומו של אלוהים
אבל למרות הכל אהבתי ! אין מה לעשות זאת הסידרה הכי טובה שיש על המסך היום
1. ה CGI היה על הפנים
2. קארה !!!????
3. כל בני האדם פשוט יעזבו את כל הטכנולוגיה ויחזרו לחיות כאילו הם שוכני מערות ( כמה טיפשי זה כבר יכול להיות)
4. באלטר ו6 בעתיד - רמיזה חזקה לקיומו של אלוהים
אבל למרות הכל אהבתי ! אין מה לעשות זאת הסידרה הכי טובה שיש על המסך היום
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
קארה מתה בראפטור שלה, ומי שחזר במקומה זה ה-ANGEL.
הם לא רמזו שיש אלוהים, הם אמרו את זה בפה מלא.
גם לי קצת הפריע החזרה לחיים ללא טכנולוגיה - תחשבו על זה, לבנות בתים במו ידיהם? מי יכול לעשות את זה ללא תנאים מתאימים היום, לימי יש ידע לגדל גידולים חקלאיים ולהפיק מהם מזון?
הם לא רמזו שיש אלוהים, הם אמרו את זה בפה מלא.
גם לי קצת הפריע החזרה לחיים ללא טכנולוגיה - תחשבו על זה, לבנות בתים במו ידיהם? מי יכול לעשות את זה ללא תנאים מתאימים היום, לימי יש ידע לגדל גידולים חקלאיים ולהפיק מהם מזון?