נסה בניוז.ariel255 כתב:אני ממש עושה קופי פאסט לפי מה שרשום על סלין דיון ולא מוצא בשום טורנט
מהיכן אני מוריד ?...
למרות שממש מוזר לי שלא מצאת בשום טורנט...

נסה בניוז.ariel255 כתב:אני ממש עושה קופי פאסט לפי מה שרשום על סלין דיון ולא מוצא בשום טורנט
מהיכן אני מוריד ?...

את דפש מוד כבר יש - הופעה מצויינת במילאנו ואיכות מדהימה גם HD וגם DOLBYPavelz כתב:אני איתך!sgrimbl כתב:אני חייב לומר שאני מאוד מאוכזב מכמות ההופעות שיוצאות בבלו ריי.
מסיבות ברורות, חצי מההופעות שיצאו בבלו ריי שייכות לחטיבת המוסיקה של סוני/BMG.
החצי השני מתחלק בין הקטלוג של EAGLE, שלמרות שאפשר למצוא בו מספר הופעות טובות/מעניינות עדיין מדובר בחומר ישן ולרוב נישתי, לבין שאר החברות האחרות.
איפה וורנר מיוזיק? שלה הקטלוג הרחב והאייכותי ביותר של הופעות.
איפה EMI, יוניברסל, ושאר החברות?
אני משתדל להתעדכן עם מה שיוצא אבל מדובר בטיפטופים קטנטנים ולא מעניינים במיוחד.
חבל...
אני כל שבוע בודק באמזון עם כרטיס אשראי שלוף לקנות משהו שאני אוהב וכלום כל שבוע.
עד היום קניתי Nine Inch Nails שנשמע ונראה מדהים ו David Gilmour שנשמע מעולה ונראה כמו SD שעבר Upscale.
מתי כבר יהיו הופעות שוות? Tool, Depeche Mode, Prodigy קצת להקות רוק במקום סלין דיון ואמנים משעממים?
איפה הלחץ של סוני על חברות תקליטים לקדם את הנושא של ה Blu Ray? ככה לא בונים פורמט...

ssgrimbl כתב:shmil_y - וורלנ'ס!
...

Vorlons!shmil_y כתב:ssgrimbl כתב:shmil_y - וורלנ'ס!
...
אני מניח שתודה (אין לי מושג מה זה וורלנ'ס)...

ממש לא מוזר, היא שודרה ב-HDTV ולא עובדה לבלו-ריי. המרה לבלו-ריי נובעת משיקוליshmil_y כתב:אהה... ורלונס... דהה![]()
אממ, מוזר שאין את זה בבלו ריי, אני ראיתי את זה ב HD, יכול להיות שזה שודר באיזה ערוץ כמו VOOM והוקלט משם....

איפה מצאת את DM ? ניוז? טורנטס?[/quote]שח_מט כתב:את דפש מוד כבר יש - הופעה מצויינת במילאנו ואיכות מדהימה גם HD וגם DOLBY
DM.Touring.the.Angel.720p.Veralex...

פשוט מאוד, כי הת'רד הזה מדבר על הופעות ב-HDsdekalo כתב:והמלך הגדול מכולם!
Eric Clapton Live 2001 - One More Car One More Rider
איך הוא לא הוזכר פה....

manola כתב:פשוט מאוד, כי הת'רד הזה מדבר על הופעות ב-HDsdekalo כתב:והמלך הגדול מכולם!
Eric Clapton Live 2001 - One More Car One More Rider
איך הוא לא הוזכר פה....
ולא על פורמט DVD. הקפצת לי את הלב לחינם......