אני מכיר את הבקרוב שלהן.....Newboy כתב:הוא כתב "בימים הקרובים"
זה שהם יקיימו או לא, זה לא תלוי בו...
עדכוני קושחה: HD X 1000
אני לא יודע מה איתכם אבל לי מזמן נמאס מ - HDX והנה הסיבות :
1. התמיכה שלהם מחפירה - האתר יורד לעיתים קרובות ורמת התמיכה לא מתאימה לחברה גדולה אלא יותר לחברה קטנה שבסה"כ לוקחת לוח ומחברת לו קופסת פח איכותית יותר.
2. נושא ה - DTS - ניתנה הבטחה לצרכנים שיהיה תמיכה ב - DTS downmix והיתה אף התחייבות לתחילת השנה/ פברואר. לא צריך להוסיף ולומר שחברת HDX לא עמדה בלוח זמנים ואף כרגע מחקה כל התחייבות לזמן. הם הציגו לנו מסמך (שמבחינתי נראה מפוברק) שבו DTS נמצאת איתם בתהליכים. המסמך למי שזוכר הוסר מהאתר בטענה משונה שזה פוגע בתהליך (או משהו כזה), כמישהו שעובד עם חברת מאוד מאוד גדולות הסיפור נראה לי מצוץ מהאצבע. שוב פעם HDX נתפסת כחברה לא רצינית.
3. נושא העברית - HDX בהיותה חברת קופסאות, קונה firmware ופתאום גילתה שהרישיון שלה אינו כולל עברית, במקום לתקן את זה תוך יום וחצי (משלמים ומקבלים) אנו שוב נסחבים לשטויות.
לפני מספר ימים החלטתי להתנתק מהעסק שנקרא השטויות של החברות בענף :
קניתי מכשיר במיטב כספי, מבחינתי יש התחייבות של מי שכתב את המנוע של התוכנה למוצר,
אי לכך אני חושב שזה חוקי ביותר להתקין על הקופסא מתוצרת HDX את ה firmware של Popcorn ולהמנע מהסאגה של התשלומים השונים בין חברת הקופסאות לחברת התוכנה. (אותי כצרכן זה בכלל לא מעניין).
כמובן שבשל כל אותם דברים שנכתבו דלעיל אני מאוד לא ממליץ על חברת HDX.
1. התמיכה שלהם מחפירה - האתר יורד לעיתים קרובות ורמת התמיכה לא מתאימה לחברה גדולה אלא יותר לחברה קטנה שבסה"כ לוקחת לוח ומחברת לו קופסת פח איכותית יותר.
2. נושא ה - DTS - ניתנה הבטחה לצרכנים שיהיה תמיכה ב - DTS downmix והיתה אף התחייבות לתחילת השנה/ פברואר. לא צריך להוסיף ולומר שחברת HDX לא עמדה בלוח זמנים ואף כרגע מחקה כל התחייבות לזמן. הם הציגו לנו מסמך (שמבחינתי נראה מפוברק) שבו DTS נמצאת איתם בתהליכים. המסמך למי שזוכר הוסר מהאתר בטענה משונה שזה פוגע בתהליך (או משהו כזה), כמישהו שעובד עם חברת מאוד מאוד גדולות הסיפור נראה לי מצוץ מהאצבע. שוב פעם HDX נתפסת כחברה לא רצינית.
3. נושא העברית - HDX בהיותה חברת קופסאות, קונה firmware ופתאום גילתה שהרישיון שלה אינו כולל עברית, במקום לתקן את זה תוך יום וחצי (משלמים ומקבלים) אנו שוב נסחבים לשטויות.
קניתי מכשיר במיטב כספי, מבחינתי יש התחייבות של מי שכתב את המנוע של התוכנה למוצר,
אי לכך אני חושב שזה חוקי ביותר להתקין על הקופסא מתוצרת HDX את ה firmware של Popcorn ולהמנע מהסאגה של התשלומים השונים בין חברת הקופסאות לחברת התוכנה. (אותי כצרכן זה בכלל לא מעניין).
כמובן שבשל כל אותם דברים שנכתבו דלעיל אני מאוד לא ממליץ על חברת HDX.
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
יש איזשהו סיכון בפעולה שכזאת? אני לא מתכוון מבחינה משפטית, אלא לגבי התפקוד של המכשיר?eladgrs כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל לי מזמן נמאס מ - HDX :
כמובן שבשל כל אותם דברים שנכתבו דלעיל אני מאוד לא ממליץ על חברת HDX....
אתה צודק בביקורת שלך על HDX
אני כתבתי על כך רק לאחרונה
בכל מקרה, לגבי התקנת קושחת הפופקורן עליה, דווח ממשתמשים שנוצרה בעיה עם הנורית, שנהפכה להיות אדומה כל הזמן ולא כמו עכשיו כחולה כשזה עובד ואדום במצב המתנה
חוץ מזה היציאות של 2 המכשירים אינן זהות
לא מצאתי מישהו שערך בדיקה יסודית ומצא שכל היציאות בHDX תמשכנה לעבוד...
בגלל זה, בין היתר, אני ממשיך "לסבול" ומקווה לטוב מHDX
אני כתבתי על כך רק לאחרונה
בכל מקרה, לגבי התקנת קושחת הפופקורן עליה, דווח ממשתמשים שנוצרה בעיה עם הנורית, שנהפכה להיות אדומה כל הזמן ולא כמו עכשיו כחולה כשזה עובד ואדום במצב המתנה
חוץ מזה היציאות של 2 המכשירים אינן זהות
לא מצאתי מישהו שערך בדיקה יסודית ומצא שכל היציאות בHDX תמשכנה לעבוד...
בגלל זה, בין היתר, אני ממשיך "לסבול" ומקווה לטוב מHDX
כל מה ש HDX עשו זה בסה"כ לחבר את יציאת ה USB השנייה לקורא כרטיסים, ואולי במקרה הטוב דחפו דרייבר ל busybox.
מבחינת הנורה (לד), אני שמח שהיא שינתה צבע - הצבע האדום יותר נעים וקל לעין.
ומכיוון ואני מבין איך HDX ושאר החברות עובדות (מתלבשות על ה USB) לצורך התקנים נוספים, הרי שמובטח ש - firmware יעבוד, למעט שינוי במידה ויש התקן מחובר ל USB.
אז הקורא כרטיסים לא עובד...ממש נורא.....דמעות תנין...לעומת זאת :
החברה שכותבת את הקוד מטפלת ב - firmware ולכן העדכונים יוצאים תמיד מהר יותר.
והכול ניתן לפתרון אמיתי יותר.
ולא אני לא נציג של שום חברה, רק לאור איך שהענף מתנהל הבנתי איפה הקושחה הכי אמינה תהיה.
מבחינת הנורה (לד), אני שמח שהיא שינתה צבע - הצבע האדום יותר נעים וקל לעין.
ומכיוון ואני מבין איך HDX ושאר החברות עובדות (מתלבשות על ה USB) לצורך התקנים נוספים, הרי שמובטח ש - firmware יעבוד, למעט שינוי במידה ויש התקן מחובר ל USB.
אז הקורא כרטיסים לא עובד...ממש נורא.....דמעות תנין...לעומת זאת :
החברה שכותבת את הקוד מטפלת ב - firmware ולכן העדכונים יוצאים תמיד מהר יותר.
והכול ניתן לפתרון אמיתי יותר.
ולא אני לא נציג של שום חברה, רק לאור איך שהענף מתנהל הבנתי איפה הקושחה הכי אמינה תהיה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אין פה קשר לאמינות של הקושחות, חברת HD X איננה אחראית לקימפול של הקושחות, אלא רק Syabas.
לא התבצעה כאן שום תקלה עם הקושחה של HD X. חברת HD X רכשה רק בשבוע האחרון את חבילת העברית ו Syabas תוציא קושחה חדשה עד לאמצע שבוע הבא.
לא התבצעה כאן שום תקלה עם הקושחה של HD X. חברת HD X רכשה רק בשבוע האחרון את חבילת העברית ו Syabas תוציא קושחה חדשה עד לאמצע שבוע הבא.
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
האם צפויה להיווצר איזושהי בעיה אם אתקין כרגע את העדכון של הפופקורן וכאשר ייצא העדכון של HDX אתקין אותו?ziv_r כתב:אין פה קשר לאמינות של הקושחות, חברת HD X איננה אחראית לקימפול של הקושחות, אלא רק Syabas.
לא התבצעה כאן שום תקלה עם הקושחה של HD X. חברת HD X רכשה רק בשבוע האחרון את חבילת העברית ו Syabas תוציא קושחה חדשה עד לאמצע שבוע הבא....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ייתכן, אך לא שווה לקחת סיכון, במיוחד כאשר בימים הקרובים תצא קושחה מתאימה.
לפי מה שקראתי, ברגע שהתקנת קושחת פופקורן המכשיר שלך הופך להיות פופקורן ולא תוכל להתקין יותר קושחות עתידיות של HDX, רק של פופקורןisraelihero כתב:האם צפויה להיווצר איזושהי בעיה אם אתקין כרגע את העדכון של הפופקורן וכאשר ייצא העדכון של HDX אתקין אותו?ziv_r כתב:אין פה קשר לאמינות של הקושחות, חברת HD X איננה אחראית לקימפול של הקושחות, אלא רק Syabas.
לא התבצעה כאן שום תקלה עם הקושחה של HD X. חברת HD X רכשה רק בשבוע האחרון את חבילת העברית ו Syabas תוציא קושחה חדשה עד לאמצע שבוע הבא.......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למה שטות?
בכל מקרה, שטות או לא שטות
אני מקווה שזה מלחיץ אותם, אפילו קצת
כדי שיזדרזו ויפרסמו קושחה מתוקנת..
(אולי באמת זה גם גרם להם להכריז על פרסום השבוע? הלואי והיה גם פתרון לסוגיית הDTS)
נ.ב אני בינתיים עם הקושחה הישנה של HDX שתומכת בעברית
בכל מקרה, שטות או לא שטות
אני מקווה שזה מלחיץ אותם, אפילו קצת
כדי שיזדרזו ויפרסמו קושחה מתוקנת..
(אולי באמת זה גם גרם להם להכריז על פרסום השבוע? הלואי והיה גם פתרון לסוגיית הDTS)
נ.ב אני בינתיים עם הקושחה הישנה של HDX שתומכת בעברית
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בתור אחד שעוסק בתוכנה, אתה אמור לדעת כי יש ימים ספציפים עבור קימפול וסדר עדיפויות.
אני לא אכנס לוויכוח על איזה יום מקמפלים וכו"יב ,לאפשר עברית בקושחא שמוכנה אמורהziv_r כתב:בתור אחד שעוסק בתוכנה, אתה אמור לדעת כי יש ימים ספציפים עבור קימפול וסדר עדיפויות....
לקחת יומיים max כולל V&V.
זה חוצפה מצידם "לשכוח" שהם לא שילמו על עברית, הרי הרבה אנשים לא היו קונים ללא
תמיכה בעברית....ואני קניתי בידיעה שמכשיר יעבור שידרוגים ושיפורים גם בעברית (שמות קבצים כ WAF וגם DTS דאונמיקס).
אני התאכזבתי מהאמינות שלהן ומתשובות של חצאי אמת...הרי SYABAS לא בטעות שמטו את העברית (כפי שכבר ציינת), זה כתוב ב RELEASE NOTES.
אני מקווה מאוד שאתה צודק לגבי זמינות הקשוחא המתקנת ולגבי השינוים ש HDX.
זיו, נדמה לי שאנחנו היום ב"אמצע השבוע הבא"....ziv_r כתב:אין פה קשר לאמינות של הקושחות, חברת HD X איננה אחראית לקימפול של הקושחות, אלא רק Syabas.
לא התבצעה כאן שום תקלה עם הקושחה של HD X. חברת HD X רכשה רק בשבוע האחרון את חבילת העברית ו Syabas תוציא קושחה חדשה עד לאמצע שבוע הבא....
NEWS?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש לך אמצעי התקשרות עם היצרן? פנה אליו.
אתה לא אחראי למחדלים שלהם ואתה לא אבא או אמא שלהם
אתה מנסה לעזור
אז בוא ננטרל כעסים...
פשוט חשבתי אולי שמעת משהו מהם
לפנות ליצרן כולנו יודעים איך
מותר לכתוב לאלכס שנמסר לנו שזה היה אמור להיות עד אמצע השבוע הזה (בלי להזכיר אותך)?
אתה מנסה לעזור
אז בוא ננטרל כעסים...
פשוט חשבתי אולי שמעת משהו מהם
לפנות ליצרן כולנו יודעים איך
מותר לכתוב לאלכס שנמסר לנו שזה היה אמור להיות עד אמצע השבוע הזה (בלי להזכיר אותך)?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לדברי Syabas, מתוזמנת הכנת קושחה חדשה עם עברית לשבוע הבא.
שימו לב כי Alex איננו הבחור אשר מחזיק בארנק בחברת HD X, הוא הפרצוף של HD X מול הלקוחות וכמו שהבנתם, לא תמיד כל הפרטים לפניו.
כמו שכבר ביקשתי, תמתינו בסבלנות.
שימו לב כי Alex איננו הבחור אשר מחזיק בארנק בחברת HD X, הוא הפרצוף של HD X מול הלקוחות וכמו שהבנתם, לא תמיד כל הפרטים לפניו.
כמו שכבר ביקשתי, תמתינו בסבלנות.