oferlaor כתב:היה פרק מעולה בעיני (בניגוד לפרק 12 שהיה חלש).
לגבי הקליפ-האנגר, בניתוחים שקשורים למח לרוב משאירים את האדם ערני בתוך מסגרת ברזל.
אם תשאלו אותי, די ברור לי שהעונה תיגמר איתו באמצע הניתוח כאשר מישהו מהחברה מחסל את המנתח באמצע ומשאירים אותו ככה תקוע...
...
ווואהה אפילו יותר טוב
Need more cowbell
zovirax
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
שליחה
אני בפחד גדול שהם יהרגו את גריטשן ...
היא הדמות הכי טובה שם.
StonedJunglist
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
שליחה
דווקא לדעתי זה היה הפרק הכי גרוע בעונה, המשיך עם הסוף הגרוע של הפרק הקודם.. סלף כזה שחקן גרוע ולא מתאים, בכלל נמאס לראות את הגנרל כבר אחרי שהכל נראה כבר גמור איתו, כאילו מורחים ומורחים, היו צריכים לסיים את העונה ואת הסדרה בכך שהוא מוצא את זה ומפיל תחברה כבר.. כל הזמן הוא לא מספק את הסחורה שלמה וכמו עכשיו שגנב חלק, זה רעיון מאוד נחמד אבל הפרק הקודם פשוט כמעט וסיים את הסדרה ועכשיו לחזור אליה וליצור עוד מתחים קצת מעצבן.. חבל כי העונה הייתה טובה עד לפרקים האחרונים ונהנתי מאוד..
שח_מט
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
שליחה
דעתי, צפוי אבל נחמד
כרגע במדד הברזייה שלנו זו הסדרה שעליה אנחנו מדברים...
אני נותן V לגרטשן ומקווה שהדמות שלה תגדל ותגדל
Shayosef
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
שליחה
StonedJunglist כתב:דווקא לדעתי זה היה הפרק הכי גרוע בעונה, המשיך עם הסוף הגרוע של הפרק הקודם.. סלף כזה שחקן גרוע ולא מתאים, בכלל נמאס לראות את הגנרל כבר אחרי שהכל נראה כבר גמור איתו, כאילו מורחים ומורחים, היו צריכים לסיים את העונה ואת הסדרה בכך שהוא מוצא את זה ומפיל תחברה כבר.. כל הזמן הוא לא מספק את הסחורה שלמה וכמו עכשיו שגנב חלק, זה רעיון מאוד נחמד אבל הפרק הקודם פשוט כמעט וסיים את הסדרה ועכשיו לחזור אליה וליצור עוד מתחים קצת מעצבן.. חבל כי העונה הייתה טובה עד לפרקים האחרונים ונהנתי מאוד..
...
מסכים איתך, אחד הפרקים הגרועים EVER ! שיחקתי עם האייפון מרוב שעמום כל הפרק, פעם ראשונה שאני כל כך מנותק ולא במתח מהסדרה, הרוטינה הלעוסה הזאת שהם כמעט בני חורין ואז שוב איזה משהו נדפק בנוסף ליכולת המשחק "המדהימה" של סלף ואיבוד דמויות מעולות כמו טי-באג אי שם בשולי העלילה המרכזית לא עשתה טוב לסדרה. עונה פשוט פתטית לדעתי.
למה אני ממשיך לראות אתם שואלים ???
מזוכיסט.
oferlaor
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור
שליחה
אגב, באמת דון סלף הוא דמות נוראה בסדרה.
השחקן הוא בכלל קומיקאי יהודי, לא שחקן יותר מדי רציני, שכל מילה שניה שלו זה OK (למרות שהוא משתדל לא להגיד את זה בסדרה, זה בורח לו).
פתאום ה-COMPANY ינתחו את מייקל והחבר'ה יצטרכו להשיג את סילה ולהשיבה לבעלים אחרי שהם הפכו עולמות כדי לגנוב אותה ממנה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
אני מקווה שהיוצרים ידעו מתי צריך לסיים את הסדרה (נכון שזה היה צריך להיות כבר בסוף העונה השנייה אבל, עוד לא מאוחר) ושלא ימשכו אותה בכח (למרות שכל עוד יש רייטינג, זה מה שיקרה...) עם עוד סיפורים מצוצים מהאצבע.
צריך גם לדעת מתי לפרוש.
בניגוד לכולם אני מאוד אהבתי את הפרק האחרון.
הפרק הלפני האחרון היה פחות טוב אבל אהבתי את הפרק הזה מאוד !
היה מפתיע מאוד ומאוד חכם העובדה שהגנרל רוצה להציל את מייקל.
אוריה
Shayosef
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
שליחה
הגנרל רואה בסקופילד את הבן שלעולם לא היה לו, אחרי שהפרינססה שלו התפטרה אחרי שראתה את DEAR DADDY מלכלך את הידיים שלו. כנראה יציע לו משהו בסגנון דארט' ויידר, Join Me! Together, We Can Rule the Galaxy/world ואז סקופילד יאמר NEVER!!!
בזמן זה שרה שוב תתן איזה שורה מסכנה בפרק עם עיני הרנין המופתעות שלה, מייקל I AM YOUR SISTER.....
קיצר, *** פרק, *** עונה שמישהו יגאל אותם מייסוריהם AND PULL THE PLUG.
בברכה,
מעריץ לשעבר לשעבר לשעבר
שי
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
Shayosef כתב:הגנרל רואה בסקופילד את הבן שלעולם לא היה לו, אחרי שהפרינססה שלו התפטרה אחרי שראתה את DEAR DADDY מלכלך את הידיים שלו. כנראה יציע לו משהו בסגנון דארט' ויידר, Join Me! Together, We Can Rule the Galaxy/world ואז סקופילד יאמר NEVER!!!
בזמן זה שרה שוב תתן איזה שורה מסכנה בפרק עם עיני הרנין המופתעות שלה, מייקל I AM YOUR SISTER.....
Shayosef כתב:הגנרל רואה בסקופילד את הבן שלעולם לא היה לו, אחרי שהפרינססה שלו התפטרה אחרי שראתה את DEAR DADDY מלכלך את הידיים שלו. כנראה יציע לו משהו בסגנון דארט' ויידר, Join Me! Together, We Can Rule the Galaxy/world ואז סקופילד יאמר NEVER!!!
בברכה,
מעריץ לשעבר לשעבר לשעבר
...
חח מסכים.. פרק 14 נורא חלש, כל הזמן דברים משתנים, כל כך לא הגיוני כל כך לא מציאותי...