תמונות השיפוץ של הטכניקס SL-1200MK2 + טכניקות קטעי וידאו
-
MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
רק רציתי להודות....
רק רציתי להודות
/size]
סיכום כללי לעורך..
שתי מילים לפני שנתחיל לקרוא "שמחתי לשתף אתכם חברי הפורום אני מקווה שתרמתי לכם לא מעט"..., וסליחה שהתגובה פה כל כך ארוכה, אז קחו אוויר ולעבודה...
זה התחיל בסיפור נפלא של אדם העונה לשם מאסטר מיקס (משה בית ליתים) השם המלא..
אני יכול להגיד עליו שתיי מילים בעצם שלוש...."חולה נפש מוחלט" שיצא למסע עם טכניקס "נכה" ללא זרוע ..ושאר חלקי הבזל השונים... משהו שאולי היום לא נמצא בהשג יד של כל אחד , אחר היה מגדיר זאת היסטוריה לשמה....
שני היה מגדיר זאת גרוטאת ברזל שההשקעה בה היא משהו שמעבר למצופה ובמחיר כזה עדיף לו לשקול לקנות משהו קצת יותר מודרני, "לייק" CD ,
והשלישי הוא אני, אני שלא שונה משאר אנשי הכפר, הולך ובמחשבותי רק להחזיר את הנשמה שוב לפטיפון שכל כך קרוב ללבי אף על פי שהוא לא היה מעולם שלי באמת,
למזלי סיפור קטן עבורכם חברי הפורום , למזלי אחי היקר משכבר הימים גולן גילי "אח עם נשמה טובה" היה באזור ת"א שקפץ לביקור קצרצר אצל הדוד,
שדברו על דה ...ועל אאאה... מעלים זכרונות קצת עלי כנראה ...בעברי מתקליט איי שם ביילדותי גיל 14 משהו...
סיפר דודי שייש לו מעל הארון פטיפון דיי ישן ואפילו כבר כמעט מתפורר...מכסה מפוצץ לחלקים אין זכר לזרוע, כפתור ON-OFF לא קיים כבר...מזה זמן רב,
אפילו המשקולת כבר איננה...גם היא הלכה לעולמה דיי מזמן..., מה אספר "עולם הולך ונעלם"
כמובן שהדוד הראה את "גרואטת הברזל" לאחי , ומשם הדרך עוד רחוקה ליבנה לעיר מגוריי..
הנייד שלי מצלצל אני באמצע הקלטה באולפן , אני לוחץ על לחצן ומרים את הנייד כן אני עונה...
בצידו השני אחי היקר...(צועק אתה חייב לבוא דחוףףףףף), מה קרה אח יקר ?
תבוא זה לא לטלפון..
אני נכנס לרכב מניע ועף לת"א משוגע 120 כל הדרך חושך השעה 12:30 בלילה
עכשיו זה אני והצל שלי..נראה מי משיג ראשון...
כן הגעתי כבר היה מהיר מאוד בכביש המהיר אפילו הפלגים לא הספיקו להתחמם אני כבר שם...
נכנס אליו כולי ניסער מה קרה גולן ?
היי תומר מה שלומך,,הדוד כמובן..
האח : שמע יש פה משהו שתומר אומר אין מה לעשות איתו זה או הוא או הפח....
אני : לא יתכן מה שאני רואה זה טכניקס...
הדוד : שמע מושיקו אין לי מה לעשות איתו משהו בא הציע לי 700 שקל העדפתי שתבוא תקח אותו אתה..
אני : וואי פפפפש כבוד ......THX אני אומר (טנקס) בקיצור...
אוקי יש לי משימה אינני יודע מה יהיה בסופה רק אני יודע שאני לא משאיר "פצועים בשטח" - אין מצב !
וזה סופי .
את הסיפור משם ליבנה אתם כבר בטח חוויתם איפשהו אולי מזכיר משהו למשהו....
טוב זה שמחר מתחיל יום חדש פרוייקט נוסף על הפרק "שיקום המשינה שלי" והפעם זה אישי
אני והצל שלי אין מצב שאני פורש כאן מהסיפור....
כבר למחרת אני מתחיל לשבור ת'ראש מאיפה אני משיג את החלקים כמה ג'ובוט יעלה...
עובר יום ועוד יום ועוד יום וככה חודש ימים ....ככה עם התמונה הראשונה שאתם רואים

אחרי יאוש ושמיעת מחירים שלא מתקבלים על הדעת... לאחר צילצולים דיי רבים אני מתחיל לשבור את הכללים !
וכשאני אומר כללים אני מתכוון לזה ..
מתחיל במסע הקניות הרחב שלי משיג חלקים ממקורות יודעי דבר ...בדרכים שונות ומשונות (הכל חוקי) ,כמובן,
מאסטר ידידיינו לא משאיר "פצועים בשטח" אין מצב , נלחם בשיניים לפעמים מוותר על המון שעות שינה...בטח אתם כבר מכירים את הנושא..
מגיע לעבודה חצי מסטול...אבל מתנחם כמו שמאסטר יודע ומכיר את עצמו יש לו מטרה "המטרה מקדשת" !
את שאר הסיפור אתם כבר מכירים....
זה התחיל באיש קטן שנכנס לרשת אוהב לחפור במקומות מסתור ..עד שהגיע לכאן ואין מצב שהוא זז מכאן רק אם משהו יפריע לו הוא יפנה את מקומו בכבוד !
מזכיר לי משהו ....
התחיל בתגובה אחת סיפר על עצמו ופגש כמה חברים נפלאים , העלה הודעה קטנה וסיפר אודותיו....
ומשם שוב הודעה קטנה שהצטברה לגדולה , התחילה בתגובה של אחד או שניים , ומשם הכדור התגלגל והתגלגל ...
נכנסו חברים חדשים והם לא סתם נכנסו הגיבו ושאלו שאלות אף הצליחו לשכנע אותי לשנות גישה בכמה כללים שהיו לי
אף לאחד מהם קראו "חנן" תאמינו או לא.....כמו השם של בני "חן" והקטן שלי קורא לו "חני"
ואליו התווסף עוד חבר OZEN שהפך במרוצת הזמן לצלם מקצועי ואף "השיג" ביקור "בממלכה שלי",
ברצוני להודות גם לחברי הפורום וביינהם אחראי קטגוריות ומנהלים שהצטרפו גם הם לרשימה :
Eyal_W התומך הראשון...
MartinHSabag הלא הוא האיש והאגדה...
yuval2d חבר פעיל ..
Kosh אפילו הוא היה פה ...חבר פעיל מאוד ...
ומה אני איש קטן שבסה"כ רציתי לתרום מעט לחברי הפורום הנכבדים שפה..
באמת אין מילים...chalmh ליווה את כל מהלך השיקום שניה לא "נטש" חלק בלתי נפרד מהשיקום.
אפילו "האוזן" הייתה פה... Ozen גם לו היה פרוייקט לא קטן פעם שאלו אותו ..
roeek אחראי שדאג ובטח ידאג לא פחות גם בעתיד....
zy האיש שדאג לבעס קצת אבל בקטנה סלחתי לו מזמן...מקווה שהוא לא נפגע ממני ואם כן, סליחה איש יקר.
truejoker האיש שגיבה לא מעט אהבתי אותך אחי היקר...
yakirnav אפילו הבחור מ-HOT גם לו היה חם כנראה כשבחוץ היה קר..
לא מכיר אותו אישית אבל שמחתי להכיר ..נחמד מאוד מצידו יופי של תגובה נתן..
אפילו תאמינו או לא היה פה חבר "שאין לו חיים" ofir-harlev
תודה רבה מלך תגובה מלאה התפעלות , מקווה שנהנת לא פחות משאר החברים פה..
גם חבר חדש היה פה kiddo תודה אחי תגובה מעולה וסליחה שמרוב חוסר זמן לא יצא לי לענות לך,
אבל הצלחת להכנס לרשימת "המבוקשים" כל הכבוד.
XEON האיש שתרם לי אישית באוירה נעימה חבר תמיד היה לי כייף לשמוע ממך תגובות , בפעם הבאה זה יהיה עם בירה שחורה אצלי באולפן וקפה שאישתי תכין אם יזדמן לך וכמובן, וגם לחנן שיגיע אם ירצה מאיי שם מהצפון הרחוק. גם הוא עסוק לא מעט....
ramkol אפילו אותו שמענו בסטריאו , שחקת אותה אח יקר תשובה לעניין במבחן הטריוויה של חנן.
גם ידידיינו "עופר_צפריר" משכבר הימים ביקר פה....
slavochk נתן לא מעט עייצות מוצלחות חזק ואמץ כל הכבוד ממני..
ziv_r האיש שדאג לא מעט, כל הכבוד יופי של אחריות !
aloni האיש לא יכל לעמוד בעומס של הסרטון "לא לבעלי לב חלש!" מצטער שפגעתי בך אתה איש נורא חביב עלי אני גם יודע שאתה לא יכול לקרא מבלי שמציינים פסיקים וכ"ו..
סליחה ממך פשוט זה מחוסר זמן אני יודע שלא הערת לי על זה אבל הספקתי לזהות...ואני אוהב אותך אתה איש נחמד מאוד.
45rpm גם לך תודה חבר אהבתי את התגובות שלך ..העלת את לחץ הדם 45rpm רק סינגלים כנראה...ומשם בא השם..אולי ..
אבל עבורך ערכתי את מחצית הסיכום....וווו................ווואווו כמעט ששחכתי את "גרופי" האיש שדאג נורא לכפתור PLAY וכפתור ה STOP
כל שניה עצר לי את הדיון ושוב לחץ PLAY לא נורא זה בגלל שלא החלפתי את הכפתור הזה בפטיפון , אני מקווה שהוא ישוב אלינו במהרה כרגע הוא "במצב מלחמה",
מקווה שיחזור אלינו במהרה ויהנה גם הוא "ממסיבת הדיסקו של יום שישי" רק אזהרה "לא לבעלי לב חלש ! , חבר שים לב !
שנה אזרחית טובה ומבורכת לכולם , אוהב אתכם תמיד !
ובשבילכם אל תשכחו ת'שם "מאסטר מיקס" (משה בית ליתים).
עכשיו כבר שלוש לפנות בוקר אני זז לישון ..

שבוע טוב ובוקר טוב לכולם ולכל מי שהקדיש מזמנו לקריאת נושא ומאמר זה ,מקווה שתרמתי את תרומתי בכניסתי הראשונה לכאן.
טלפון לעזרה ראשונה : 057-7589458
מייל : [email protected]
או למקרה דחוף מאוד : [email protected]
ואל תשכחו פתגם סיני עתיק... בעצם ממש לא סיני כל כך...יהודי כשר.
אל תחפש את חסרונות זולתך ואת נקודות התורפה שלו,חפש את הטוב שבו וכך תוכל לחיות בשלום עם כל אחד .
המשך גלישה נעימה לכולם.

סיכום כללי לעורך..
שתי מילים לפני שנתחיל לקרוא "שמחתי לשתף אתכם חברי הפורום אני מקווה שתרמתי לכם לא מעט"..., וסליחה שהתגובה פה כל כך ארוכה, אז קחו אוויר ולעבודה...
זה התחיל בסיפור נפלא של אדם העונה לשם מאסטר מיקס (משה בית ליתים) השם המלא..
אני יכול להגיד עליו שתיי מילים בעצם שלוש...."חולה נפש מוחלט" שיצא למסע עם טכניקס "נכה" ללא זרוע ..ושאר חלקי הבזל השונים... משהו שאולי היום לא נמצא בהשג יד של כל אחד , אחר היה מגדיר זאת היסטוריה לשמה....
שני היה מגדיר זאת גרוטאת ברזל שההשקעה בה היא משהו שמעבר למצופה ובמחיר כזה עדיף לו לשקול לקנות משהו קצת יותר מודרני, "לייק" CD ,
והשלישי הוא אני, אני שלא שונה משאר אנשי הכפר, הולך ובמחשבותי רק להחזיר את הנשמה שוב לפטיפון שכל כך קרוב ללבי אף על פי שהוא לא היה מעולם שלי באמת,
למזלי סיפור קטן עבורכם חברי הפורום , למזלי אחי היקר משכבר הימים גולן גילי "אח עם נשמה טובה" היה באזור ת"א שקפץ לביקור קצרצר אצל הדוד,
שדברו על דה ...ועל אאאה... מעלים זכרונות קצת עלי כנראה ...בעברי מתקליט איי שם ביילדותי גיל 14 משהו...
סיפר דודי שייש לו מעל הארון פטיפון דיי ישן ואפילו כבר כמעט מתפורר...מכסה מפוצץ לחלקים אין זכר לזרוע, כפתור ON-OFF לא קיים כבר...מזה זמן רב,
אפילו המשקולת כבר איננה...גם היא הלכה לעולמה דיי מזמן..., מה אספר "עולם הולך ונעלם"
כמובן שהדוד הראה את "גרואטת הברזל" לאחי , ומשם הדרך עוד רחוקה ליבנה לעיר מגוריי..
הנייד שלי מצלצל אני באמצע הקלטה באולפן , אני לוחץ על לחצן ומרים את הנייד כן אני עונה...
בצידו השני אחי היקר...(צועק אתה חייב לבוא דחוףףףףף), מה קרה אח יקר ?
תבוא זה לא לטלפון..
אני נכנס לרכב מניע ועף לת"א משוגע 120 כל הדרך חושך השעה 12:30 בלילה
עכשיו זה אני והצל שלי..נראה מי משיג ראשון...
כן הגעתי כבר היה מהיר מאוד בכביש המהיר אפילו הפלגים לא הספיקו להתחמם אני כבר שם...
נכנס אליו כולי ניסער מה קרה גולן ?
היי תומר מה שלומך,,הדוד כמובן..
האח : שמע יש פה משהו שתומר אומר אין מה לעשות איתו זה או הוא או הפח....
אני : לא יתכן מה שאני רואה זה טכניקס...
הדוד : שמע מושיקו אין לי מה לעשות איתו משהו בא הציע לי 700 שקל העדפתי שתבוא תקח אותו אתה..
אני : וואי פפפפש כבוד ......THX אני אומר (טנקס) בקיצור...
אוקי יש לי משימה אינני יודע מה יהיה בסופה רק אני יודע שאני לא משאיר "פצועים בשטח" - אין מצב !
וזה סופי .
את הסיפור משם ליבנה אתם כבר בטח חוויתם איפשהו אולי מזכיר משהו למשהו....
טוב זה שמחר מתחיל יום חדש פרוייקט נוסף על הפרק "שיקום המשינה שלי" והפעם זה אישי
אני והצל שלי אין מצב שאני פורש כאן מהסיפור....
כבר למחרת אני מתחיל לשבור ת'ראש מאיפה אני משיג את החלקים כמה ג'ובוט יעלה...
עובר יום ועוד יום ועוד יום וככה חודש ימים ....ככה עם התמונה הראשונה שאתם רואים

אחרי יאוש ושמיעת מחירים שלא מתקבלים על הדעת... לאחר צילצולים דיי רבים אני מתחיל לשבור את הכללים !
וכשאני אומר כללים אני מתכוון לזה ..
מתחיל במסע הקניות הרחב שלי משיג חלקים ממקורות יודעי דבר ...בדרכים שונות ומשונות (הכל חוקי) ,כמובן,
מאסטר ידידיינו לא משאיר "פצועים בשטח" אין מצב , נלחם בשיניים לפעמים מוותר על המון שעות שינה...בטח אתם כבר מכירים את הנושא..
מגיע לעבודה חצי מסטול...אבל מתנחם כמו שמאסטר יודע ומכיר את עצמו יש לו מטרה "המטרה מקדשת" !
את שאר הסיפור אתם כבר מכירים....
זה התחיל באיש קטן שנכנס לרשת אוהב לחפור במקומות מסתור ..עד שהגיע לכאן ואין מצב שהוא זז מכאן רק אם משהו יפריע לו הוא יפנה את מקומו בכבוד !
מזכיר לי משהו ....
התחיל בתגובה אחת סיפר על עצמו ופגש כמה חברים נפלאים , העלה הודעה קטנה וסיפר אודותיו....
ומשם שוב הודעה קטנה שהצטברה לגדולה , התחילה בתגובה של אחד או שניים , ומשם הכדור התגלגל והתגלגל ...
נכנסו חברים חדשים והם לא סתם נכנסו הגיבו ושאלו שאלות אף הצליחו לשכנע אותי לשנות גישה בכמה כללים שהיו לי
אף לאחד מהם קראו "חנן" תאמינו או לא.....כמו השם של בני "חן" והקטן שלי קורא לו "חני"
ואליו התווסף עוד חבר OZEN שהפך במרוצת הזמן לצלם מקצועי ואף "השיג" ביקור "בממלכה שלי",
ברצוני להודות גם לחברי הפורום וביינהם אחראי קטגוריות ומנהלים שהצטרפו גם הם לרשימה :
Eyal_W התומך הראשון...
MartinHSabag הלא הוא האיש והאגדה...
yuval2d חבר פעיל ..
Kosh אפילו הוא היה פה ...חבר פעיל מאוד ...
ומה אני איש קטן שבסה"כ רציתי לתרום מעט לחברי הפורום הנכבדים שפה..
באמת אין מילים...chalmh ליווה את כל מהלך השיקום שניה לא "נטש" חלק בלתי נפרד מהשיקום.
אפילו "האוזן" הייתה פה... Ozen גם לו היה פרוייקט לא קטן פעם שאלו אותו ..
roeek אחראי שדאג ובטח ידאג לא פחות גם בעתיד....
zy האיש שדאג לבעס קצת אבל בקטנה סלחתי לו מזמן...מקווה שהוא לא נפגע ממני ואם כן, סליחה איש יקר.
truejoker האיש שגיבה לא מעט אהבתי אותך אחי היקר...
yakirnav אפילו הבחור מ-HOT גם לו היה חם כנראה כשבחוץ היה קר..
לא מכיר אותו אישית אבל שמחתי להכיר ..נחמד מאוד מצידו יופי של תגובה נתן..
אפילו תאמינו או לא היה פה חבר "שאין לו חיים" ofir-harlev
תודה רבה מלך תגובה מלאה התפעלות , מקווה שנהנת לא פחות משאר החברים פה..
גם חבר חדש היה פה kiddo תודה אחי תגובה מעולה וסליחה שמרוב חוסר זמן לא יצא לי לענות לך,
אבל הצלחת להכנס לרשימת "המבוקשים" כל הכבוד.
XEON האיש שתרם לי אישית באוירה נעימה חבר תמיד היה לי כייף לשמוע ממך תגובות , בפעם הבאה זה יהיה עם בירה שחורה אצלי באולפן וקפה שאישתי תכין אם יזדמן לך וכמובן, וגם לחנן שיגיע אם ירצה מאיי שם מהצפון הרחוק. גם הוא עסוק לא מעט....
ramkol אפילו אותו שמענו בסטריאו , שחקת אותה אח יקר תשובה לעניין במבחן הטריוויה של חנן.
גם ידידיינו "עופר_צפריר" משכבר הימים ביקר פה....
slavochk נתן לא מעט עייצות מוצלחות חזק ואמץ כל הכבוד ממני..
ziv_r האיש שדאג לא מעט, כל הכבוד יופי של אחריות !
aloni האיש לא יכל לעמוד בעומס של הסרטון "לא לבעלי לב חלש!" מצטער שפגעתי בך אתה איש נורא חביב עלי אני גם יודע שאתה לא יכול לקרא מבלי שמציינים פסיקים וכ"ו..
סליחה ממך פשוט זה מחוסר זמן אני יודע שלא הערת לי על זה אבל הספקתי לזהות...ואני אוהב אותך אתה איש נחמד מאוד.
45rpm גם לך תודה חבר אהבתי את התגובות שלך ..העלת את לחץ הדם 45rpm רק סינגלים כנראה...ומשם בא השם..אולי ..
אבל עבורך ערכתי את מחצית הסיכום....וווו................ווואווו כמעט ששחכתי את "גרופי" האיש שדאג נורא לכפתור PLAY וכפתור ה STOP
כל שניה עצר לי את הדיון ושוב לחץ PLAY לא נורא זה בגלל שלא החלפתי את הכפתור הזה בפטיפון , אני מקווה שהוא ישוב אלינו במהרה כרגע הוא "במצב מלחמה",
מקווה שיחזור אלינו במהרה ויהנה גם הוא "ממסיבת הדיסקו של יום שישי" רק אזהרה "לא לבעלי לב חלש ! , חבר שים לב !
שנה אזרחית טובה ומבורכת לכולם , אוהב אתכם תמיד !
ובשבילכם אל תשכחו ת'שם "מאסטר מיקס" (משה בית ליתים).
עכשיו כבר שלוש לפנות בוקר אני זז לישון ..

שבוע טוב ובוקר טוב לכולם ולכל מי שהקדיש מזמנו לקריאת נושא ומאמר זה ,מקווה שתרמתי את תרומתי בכניסתי הראשונה לכאן.
טלפון לעזרה ראשונה : 057-7589458
מייל : [email protected]
או למקרה דחוף מאוד : [email protected]
ואל תשכחו פתגם סיני עתיק... בעצם ממש לא סיני כל כך...יהודי כשר.
אל תחפש את חסרונות זולתך ואת נקודות התורפה שלו,חפש את הטוב שבו וכך תוכל לחיות בשלום עם כל אחד .
המשך גלישה נעימה לכולם.

נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 13/01/2008 19:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
מאסטר, תודה וברכות.
אתה חוליה בשרשרת אינסופית של ממציאים ואנשי רעיון (גם אתה חנן
).
ולחשוב שהכל התחיל עם אדיסון ושיר ערש קטן.
נ.ב.
אתה יכול לעשות שימוש בתמונה בתור פתיח למצגת שלך (משפחת אדיסון מאשרת).
נ.ב. ב'
רוב תקליטיי הם בפורמט ה-33 ושליש אבל יש לי כמה משובחים במיוחד במהירות 45 והם אינם סינגלים. צריך אופי מיוחד לסינגלים.
אתה חוליה בשרשרת אינסופית של ממציאים ואנשי רעיון (גם אתה חנן
ולחשוב שהכל התחיל עם אדיסון ושיר ערש קטן.
נ.ב.
אתה יכול לעשות שימוש בתמונה בתור פתיח למצגת שלך (משפחת אדיסון מאשרת).
נ.ב. ב'
רוב תקליטיי הם בפורמט ה-33 ושליש אבל יש לי כמה משובחים במיוחד במהירות 45 והם אינם סינגלים. צריך אופי מיוחד לסינגלים.
אני חושב שזה בעיה של קודקים, כי סאונד יש.yuval2d כתב:מבאס שאני לא מצליח לשמוע.. אני רק רואה.. ואין בעיה בסאונד אצלי הפעלתי סרטון אחר לבדוק ובו שומעים.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?...
תנסה לפתוח את זה עם התוכנה VLC...
http://www.videolan.org/vlc/
כמו שאמרתי - יש לי סאונד - קודק גם קשור לסאונד, אז לדעתי זאת הבעיה - תנסה את התוכנה שהמלצתי.yuval2d כתב:אוזן, ההפך - סאונד אין - וידאו יש! לכן אני לא בטוח שזאת בעית קודקים... מותקנים אצלי כולם.. כולכם שומעים בסרטונים של מאסטר מיקס?...
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
MASTERMIX,
ראשית, אהבתי לקרוא את הסיפור הנחמד שלך והפטפון. ממש LOVE STORY.
שנית, שמחתי שיכולת להיעזר בעצותיי גם הטכניות וגם האחרות.
עשיתי את שעשיתי בנפש חפצה.
בהצלחה בהמשך הדרך ידידי.
צר לי שלא יכולתי להגיב קודם לכן בגלל שהייתי עסוק בהדרכה מצאת החמה עד שקיעתה וכך גם כל השבוע הזה.
מקווה שנהנית מ JOE DOLAN.
ראשית, אהבתי לקרוא את הסיפור הנחמד שלך והפטפון. ממש LOVE STORY.
שנית, שמחתי שיכולת להיעזר בעצותיי גם הטכניות וגם האחרות.
עשיתי את שעשיתי בנפש חפצה.
בהצלחה בהמשך הדרך ידידי.
צר לי שלא יכולתי להגיב קודם לכן בגלל שהייתי עסוק בהדרכה מצאת החמה עד שקיעתה וכך גם כל השבוע הזה.
מקווה שנהנית מ JOE DOLAN.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
-
MASTERMIX
- חבר ותיק

היי חנן
אני מקווה שיעבוור עליך השבוע כמה שיותר בקלות והמון תודה על העזרה ובכלל...
יובל לגבי הסירטונים תתקן את מה שאוזן העלה כאן VCL שיהיה תואם לוינדוס שלך
זה אמור לפתור לך את הבעיה שייש לך עם הסאונד , (בכל הסירטונים יש קול).
בהצלחה ידידי.
יובל לגבי הסירטונים תתקן את מה שאוזן העלה כאן VCL שיהיה תואם לוינדוס שלך
בהצלחה ידידי.
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
-
MASTERMIX
- חבר ותיק

היי חנן
יובל
לגבי הסירטונים תתקן את מה שאוזן העלה כאן VCL שיהיה תואם לוינדואס שייש ברשותך
אם זה XP יש לך לינק לXP שים לב שאם לא יורד לך אז יש לינקים נוספים מאיזורי תקשורת נוספים.
בהצלחה ידידי.
יובל
לגבי הסירטונים תתקן את מה שאוזן העלה כאן VCL שיהיה תואם לוינדואס שייש ברשותך
אם זה XP יש לך לינק לXP שים לב שאם לא יורד לך אז יש לינקים נוספים מאיזורי תקשורת נוספים.
בהצלחה ידידי.
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- קיבל תודות: 1 פעם
עזבו אתכם איזה הסתבכתי אני באטרף ממה שראיתי עכשיו!!! וואו מאסטר מיקס אתה מלך הפטיפונים אני אומר לך הבאת לי מנת יתר של אדרנלין אחרי הסרטונים האלה..
נכנסתי הורדתי את התכונה באמת הכל עבד טיפ טופ, הפעלתי את הסרטונים וכאן התחיל ההלם!! ראבק באמת מגיע לי כזה טכניקס יא תותח איזה אלוף!!!!
איך אתה עושה סקרא'ץ אין לא יאמן איזה פטיפון מדהים הוא יא אללה... באמת מדהים מכל הבחינות!!!
כל לילה לפני השינה אני הולך לצפות בסרטונים האלה חבל על הזמן... איזה הבדל בין לראות את זה עם קול לבין בלי
מאסטר.. אני מציע שתפתח תכנית אינטרקטיבית כזאת שתעלה לפה כל הזמן סרטונים כאלה ותערכו את זה.. יכול להיות מגניב לא? בסוף איזה מפיק טלוויזיוני יעלה על זה .. בטוח... מה אתה אומר? יש דיל?
נכנסתי הורדתי את התכונה באמת הכל עבד טיפ טופ, הפעלתי את הסרטונים וכאן התחיל ההלם!! ראבק באמת מגיע לי כזה טכניקס יא תותח איזה אלוף!!!!
כל לילה לפני השינה אני הולך לצפות בסרטונים האלה חבל על הזמן... איזה הבדל בין לראות את זה עם קול לבין בלי
מאסטר.. אני מציע שתפתח תכנית אינטרקטיבית כזאת שתעלה לפה כל הזמן סרטונים כאלה ותערכו את זה.. יכול להיות מגניב לא? בסוף איזה מפיק טלוויזיוני יעלה על זה .. בטוח... מה אתה אומר? יש דיל?
-
MASTERMIX
- חבר ותיק

היי יובלyuval2d כתב:עזבו אתכם איזה הסתבכתי אני באטרף ממה שראיתי עכשיו!!! וואו מאסטר מיקס אתה מלך הפטיפונים אני אומר לך הבאת לי מנת יתר של אדרנלין אחרי הסרטונים האלה..
נכנסתי הורדתי את התכונה באמת הכל עבד טיפ טופ, הפעלתי את הסרטונים וכאן התחיל ההלם!! ראבק באמת מגיע לי כזה טכניקס יא תותח איזה אלוף!!!!איך אתה עושה סקרא'ץ אין לא יאמן איזה פטיפון מדהים הוא יא אללה... באמת מדהים מכל הבחינות!!!
כל לילה לפני השינה אני הולך לצפות בסרטונים האלה חבל על הזמן... איזה הבדל בין לראות את זה עם קול לבין בלי![]()
![]()
מאסטר.. אני מציע שתפתח תכנית אינטרקטיבית כזאת שתעלה לפה כל הזמן סרטונים כאלה ותערכו את זה.. יכול להיות מגניב לא? בסוף איזה מפיק טלוויזיוני יעלה על זה .. בטוח... מה אתה אומר? יש דיל?...
שמחתי לשמוע שהסתדרת עם הנגן , ובכלל שאתה נהנה לראות את המודגם שם...
תהנה..
יום טוב
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..