התחברות לסיבים הוט עם ציוד פרטי- ניתן יהיה לחבר קו טלפון?
תודה רבה!17/01/2026 11:04elandes כתב: היי, צרפתי צילומי מסך רלוונטיים. הקושחה צריכה להיות עם "0" כדי להיות במצב לא נעול - לדוגמא: 108.86.0.56
סימנתי בצילום מסך. אפשרויות נוספות בדגם הזה כמעט ללא גבול. יבוא ספר הטלפונים מחשבון הגוגל, העברת שיחות קבועה מותנית ועוד ועוד......
מאיפה מורידים קבצי קושחה ל-yealink?
כדי להגיע לממשק ניהול חיברת את המכשיר למחשב עם כבל רשת והגדרת ip? או דרך הראוטר שחילק לו כתובת?
שוב תודה רבה!
כל הדיונים כאן הם על SIP אחרי ראוטר, אבל אני תוהה אם אפשר לפני. חוסך תלות בחיבור אינטרנט פעיל, ענייני פורטים, ואולי יותר מאובטח.
לא יודע אם אצל הוט זה שונה בפייבר, אבל בנחושת ועם מודם שלהם טלפוניה לא עוברת על האינטרנט אלא נשארת ברשת הפנימית:
IP שרת ה-MTA מתחיל ב-10, ועם שימוש ב-MGCP.
לפי הפרטים ש-rafi_d הראה קודם, tel-sbc3.hot.net.il הוביל ל-IP ציבורי שמתחיל ב-77.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3369413+
האם יש מתאם SIP עם יציאות WAN + LAN שאפשר לשים לפני הראוטר?
שפשוט יתפקד כמו ברידג', חוץ מהטלפון.
האם חיבורי ה-SIP של הוט בפייבר יכולים לפעול גם ברשת הפנימית שלהם?
האם אפשר להשליך מחיבור ב-MGCP (מה שבשימוש בהוט+נחושת) למה שאפשרי ב-SIP?
לא יודע אם אצל הוט זה שונה בפייבר, אבל בנחושת ועם מודם שלהם טלפוניה לא עוברת על האינטרנט אלא נשארת ברשת הפנימית:
IP שרת ה-MTA מתחיל ב-10, ועם שימוש ב-MGCP.
לפי הפרטים ש-rafi_d הראה קודם, tel-sbc3.hot.net.il הוביל ל-IP ציבורי שמתחיל ב-77.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3369413+
האם יש מתאם SIP עם יציאות WAN + LAN שאפשר לשים לפני הראוטר?
שפשוט יתפקד כמו ברידג', חוץ מהטלפון.
האם חיבורי ה-SIP של הוט בפייבר יכולים לפעול גם ברשת הפנימית שלהם?
האם אפשר להשליך מחיבור ב-MGCP (מה שבשימוש בהוט+נחושת) למה שאפשרי ב-SIP?
אני רואה שיש מתאמי SIP עם שני חיבורי רשת ואפשרות למצב bridge.
השאלה אם דברים כאלה יכולים לתפקד בין WAN לראוטר פרטי, בלי להפריע?
Cisco ATA192
Grandstream HT812
בעמוד הבא מוזכר bridge, אבל לא בהוראות הרשמיות.
השאלה אם דברים כאלה יכולים לתפקד בין WAN לראוטר פרטי, בלי להפריע?
Cisco ATA192
Bridged mode is used if the ATA is acting as a bridge device to another router. Choose this option if your ATA bridges a network to its LAN port (with connected devices also in the 10.0.0x range)....

Grandstream HT812
בעמוד הבא מוזכר bridge, אבל לא בהוראות הרשמיות.
When the ATA HT8XX series is configured in Bridge mode, the devices connected to its LAN port will behave similarly to any devices connected to a switch; they will obtain the IP addresses from the DHCP server and communicate using their own VLAN tag (data)....

אם אתה לא כותב במפורט מה תכלס ניסית ולא עבד, מה גורם לך לחשוב שמישהו יוכל לעזור לך?...
מה שכמעט בטוח זה שבמקום שבו כתוב לך tel-sbc3.hot.net.il צריך להיות כתוב tel-sbc.hot.net.il ולגבי שם המשתמש, יתכן שהוא בסדר ככה, אבל גם יתכן שהוא צריך להיות רק המספר ללא דומיין, או, לחליפין, יתכן שגם שם הדומיין צריך להיות tel-sbc.hot.net.il. מומלץ גם שתשנה את ה-"RTP Port Range" למשהו יותר גבוה ובפרט מעל 10000, כמו 17000, למשל.
לא...
(itfan@ - נראה דאלו צילומי מסך שלי, לא שלו...)
(itfan@ - נראה דאלו צילומי מסך שלי, לא שלו...)
מה שהתכוונתי במילה "דומיין" זה מה שאתה מוסיף למספר הטלפון בשדה שנקרא אצלך "Authentication User Name" כלומר, התכוונתי לכך שאולי צריך להופיע שם רק המספר 077xxxxx15 ואולי זה צריך להיות [email protected] (אגב, אני בכוונה לא כותב במפורש את כל המספר כי זה מספר הטלפון שלך ואולי אתה לא באמת רוצה שהוא יפורסם ככה בדרך אגב באינטרנט).12/06/2026 19:08benda76 כתב: אז זהו שאין לי איפה לרשום דומיין, אז השאלה שלי האם יש איזו דרך
שזה יכול לעבוד ללא דומיין?...