חשבון נטפליקס טורקי וצפייה בישראל
- yossipeleg
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
אחרי הרבה נסיונות, ולמרות שזה עבד בעבר - כיום אני לא מכיר אפשרות כזו.
יש כאלו שטוענים שבשיחה עם שרות לקוחות אפשר להכניס פרטי אשראי ישראליים בלי טלפון טורקי לאימות, לא ניסיתי.
יש כאלו שטוענים שבשיחה עם שרות לקוחות אפשר להכניס פרטי אשראי ישראליים בלי טלפון טורקי לאימות, לא ניסיתי.
- אביבה123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
התחברתי לנטפליקס דרך טורקיה. איך אני יודעת מתי נגמר לי הגיפטכארד שהכנסתי ומתי אני מוסיפה עוד סכום?
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
אני, חודש ראשון שמתי גיפט קארד וחבילה הכי זולה, לא נכנסתי לחשבון כל החודש17/06/2024 16:15gvid כתב: האם אפשר להיגמל מה-gift cards אחרי תקופה מסויימת של חשבון טורקי ולתת כרטיס אשראי ישראלי במקום?
מישהו ניסה?...
לאחר חודש נכנסתי שוב עם VPN טורקי, שיניתי לחבילה של ה4K והוספתי אשראי ישראלי (מאסטרקרד של כזה אני רוצה)
מאז מחובר עם כל המכשירים שלנו ללא שום VPN, מחויב ועובד כבר כמה חודשים בלי בעיה טפו טפו
עורך - בדיעבד נזכרתי שמצאתי באינטרנט שירות שנותן לך מספר טלפון טורקי לקבל SMS אימות לאשראי תמורת כמה שקלים:
https://sms-activate.io/en/getNumber
יש שם נטפליקס טורקי, עבד.
- magshield
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
תבדקי דרך הדפדפן במחשב.23/06/2024 20:19אביבה123 כתב: התחברתי לנטפליקס דרך טורקיה. איך אני יודעת מתי נגמר לי הגיפטכארד שהכנסתי ומתי אני מוסיפה עוד סכום?...
אני לא בטוח שיש אופציה דרך האפליקציה.
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
עורך - בדיעבד נזכרתי שמצאתי באינטרנט שירות שנותן לך מספר טלפון טורקי לקבל SMS אימות לאשראי תמורת כמה שקלים:
[/quote]
אשמח אם תסביר
\ראיתי שמדרש להירשם לאתר
אחכ מצאתי נטפליקב ואכן יש טורקי אבל רק אם לא בוחרים עם הסליידר " Verification by number" אחרת אין טורקי
אם לא בחרת את האופציה שאין ורקי אז יש כמה הצעות מחיר אז מה מהם בחרת ? הכי זול ?
ונניח שתגברתי על הקשים עד כה ועשיו נדרש לשלם את ה28 רובל הזה איך משלמים ? אין שם פיפאל וכאלה
אז מה בעצם התהליך ?
יש לי כבר חשבון שאני מטעין בו כל הזמן גיפטכארט טורקי ואין בעיה שפוט רוצה להכניס כרטיס אשראי ישראלי שלי
לא משתמש ב VPN
תודה
[/quote]
אשמח אם תסביר
\ראיתי שמדרש להירשם לאתר
אחכ מצאתי נטפליקב ואכן יש טורקי אבל רק אם לא בוחרים עם הסליידר " Verification by number" אחרת אין טורקי
אם לא בחרת את האופציה שאין ורקי אז יש כמה הצעות מחיר אז מה מהם בחרת ? הכי זול ?
ונניח שתגברתי על הקשים עד כה ועשיו נדרש לשלם את ה28 רובל הזה איך משלמים ? אין שם פיפאל וכאלה
אז מה בעצם התהליך ?
יש לי כבר חשבון שאני מטעין בו כל הזמן גיפטכארט טורקי ואין בעיה שפוט רוצה להכניס כרטיס אשראי ישראלי שלי
לא משתמש ב VPN
תודה
- magshield
-
- חבר פעיל במיוחד

חברה שאלה בנוגע לנטפליקס טורקי - כשאני נרשמתי, נרשמתי עם VPN ולחודש.
אם יש מישהו שרוצה להירשם ואין לו VPN, האם ניתן לעשות את הרישום ללא VPN (מודע לעניין החודש הראשון שהוא לא יוכל לצפות).
ושאלה שניה, האם יש לו אפשרות לרכוש את הגיפט קארד של ה-100, לתת לו לרוץ, להמתין עוד שבועיים ואז תפתח האופציה לצפיה בכל התכנים? או שחייב מנוי לאורך כל ה-28 ימים?
ושאלה נוספת למי שעשה פריים וידאו פולני - האם ניתן להחליף ארצות עם VPN או שתקועים רק בתוכן של פולין?
אם יש מישהו שרוצה להירשם ואין לו VPN, האם ניתן לעשות את הרישום ללא VPN (מודע לעניין החודש הראשון שהוא לא יוכל לצפות).
ושאלה שניה, האם יש לו אפשרות לרכוש את הגיפט קארד של ה-100, לתת לו לרוץ, להמתין עוד שבועיים ואז תפתח האופציה לצפיה בכל התכנים? או שחייב מנוי לאורך כל ה-28 ימים?
ושאלה נוספת למי שעשה פריים וידאו פולני - האם ניתן להחליף ארצות עם VPN או שתקועים רק בתוכן של פולין?
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
מה זאת אומרת אין VPN ? זו תוכנה. מתקינים על ה PC מפעילים ל 5 דק לטובת הרישום וזהו.06/07/2024 0:09magshield כתב: חברה שאלה בנוגע לנטפליקס טורקי - כשאני נרשמתי, נרשמתי עם VPN ולחודש.
ושאלה נוספת למי שעשה פריים וידאו פולני - האם ניתן להחליף ארצות עם VPN או שתקועים רק בתוכן של פולין?...
לגבי הגיפט קארד, לא יודע מה קורה אם אתה קונה משהו שהוא לא לחודש שלם אבל אתה בטח יכול לקנות משהו שמספיק לחבילה הזולה סביב ה 120 לירות טורקיות ואז לשדרג לחבילה שמתאימה לך.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- gvid
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 349
עם הפריים אפשר לשנות מדינה ב-VPN ולצפות בתכנים הרלוונטיים. יש לקחת בחשבון שהם מזהים לא מעט שאתה מחובר עם VPN וחוסמים את הצפייה. ברוב המקרים זה עובד אם השירות הוא איכותי.06/07/2024 0:09magshield כתב:
ושאלה נוספת למי שעשה פריים וידאו פולני - האם ניתן להחליף ארצות עם VPN או שתקועים רק בתוכן של פולין?...
- magshield
-
- חבר פעיל במיוחד

אין VPN, אומר שזה מישהו שאין לו מנוי ל-VPN. כשאני נרשמתי, נרשמתי עם VPN, אז אני לא ידעתי לענות אם ניתן או לא. לכן שאלתי כאן אם מישהו התנסה.06/07/2024 18:48Lior_M כתב: מה זאת אומרת אין VPN ? זו תוכנה. מתקינים על ה PC מפעילים ל 5 דק לטובת הרישום וזהו.
לגבי הגיפט קארד, לא יודע מה קורה אם אתה קונה משהו שהוא לא לחודש שלם אבל אתה בטח יכול לקנות משהו שמספיק לחבילה הזולה סביב ה 120 לירות טורקיות ואז לשדרג לחבילה שמתאימה לך....
- magshield
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה.07/07/2024 12:57gvid כתב: עם הפריים אפשר לשנות מדינה ב-VPN ולצפות בתכנים הרלוונטיים. יש לקחת בחשבון שהם מזהים לא מעט שאתה מחובר עם VPN וחוסמים את הצפייה. ברוב המקרים זה עובד אם השירות הוא איכותי....
- shaked
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 907
אתה יכול להתנסות בעצמך ולראות שבכניסה לנטפליקס אין אפשרות לשנות ארץ.
- magshield
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא יכול להתנסות בעצמי כי כבר פתחתי חשבון עם VPN. קיוויתי שאולי מישהו כאן ניסה בלי ואז אוכל לעדכן מישהו ששאל אותי בנושא....
לא הבנתי את החלק השני.
- yossipeleg
-
- חבר פעיל מאוד

בלי VPN תשלם את מחירי ישראל, לכן ברור שצריך VPN בחיבור הראשוני בשביל מחירי טורקיה.06/07/2024 0:09magshield כתב: חברה שאלה בנוגע לנטפליקס טורקי - כשאני נרשמתי, נרשמתי עם VPN ולחודש.
אם יש מישהו שרוצה להירשם ואין לו VPN, האם ניתן לעשות את הרישום ללא VPN (מודע לעניין החודש הראשון שהוא לא יוכל לצפות)....
- yossipeleg
-
- חבר פעיל מאוד

מעדכן:18/06/2024 9:04yossipeleg כתב: אחרי הרבה נסיונות, ולמרות שזה עבד בעבר - כיום אני לא מכיר אפשרות כזו.
יש כאלו שטוענים שבשיחה עם שרות לקוחות אפשר להכניס פרטי אשראי ישראליים בלי טלפון טורקי לאימות, לא ניסיתי....
אז אחרי שהבנק האריך לי את תוקף כרטיס האשראי, אבל החליט על דעת עצמו להחליף מספר ניסיתי לעדכן פרטי אשראי בנטפליקס.
כצפוי, הוספת כרטיס חדש דורשת אימות SMS ממספר טורקי.
נציג שרות הודי דיבר איתי חצי שעה עד שהבין שאני רוצה שהוא יעזור לי לעדכן את פרטי האשראי, ואז אמר שהוא לא יכול.
אנסה להשתמש בשרות קבלת SMS ואעדכן אם הצלחתי.
- רמאשכ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
נציג שירות מארצות הברית?25/07/2024 13:27yossipeleg כתב: מעדכן:
אז אחרי שהבנק האריך לי את תוקף כרטיס האשראי, אבל החליט על דעת עצמו להחליף מספר ניסיתי לעדכן פרטי אשראי בנטפליקס.
כצפוי, הוספת כרטיס חדש דורשת אימות SMS ממספר טורקי.
נציג שרות הודי דיבר איתי חצי שעה עד שהבין שאני רוצה שהוא יעזור לי לעדכן את פרטי האשראי, ואז אמר שהוא לא יכול.
אנסה להשתמש בשרות קבלת SMS ואעדכן אם הצלחתי....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- shayzil
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
קראתי את כל העמודים ויש לי כמה שאלות ואשמח לתשובות:
1. האם המדריך / אופציה הזו עדיין פעילה ועובדת? (כי סתם אני יודע נגיד על YOUTUBE פרימיום שהתחילו לחסום שימוש מנויי VPN).
2. אם אני הולך על המנוי היקר ביותר שעולה 230 לירה טורקית לחודש (2,760 לירה טורקית לשנה) - קונה 3 כרטיסים של 1,000 לירות - אני יכול להיות שקט למשך שנה וחודש, נכון? חודש ראשון שהולך (לי) לעזאזל רק דרך VPN... ו - 12 נותרים ללא VPN.
3. אני מכיר שיש אופציה ל"משתמש אקסטרה" (אחד למנוי סטנדרט, לא הבסיסי! ושני מנויים לפרימיום). גם במנוי כזה טורקי שעשיתם / וגם אני אעשה אפשר לרכוש את המנוי אקסטרה הזה בתוספת תשלום? (וכן ברור לי שזה יורד מהחיוב שלי ולא מהבנאדם שאעניק לו את זה)
אם כן - מה העלות? כי אני לא מצליח להבין דרך החיפושים שלי בגוגל.
4. אשמח לקבל ממכם עצה/המלצה לשירות VPN חינמי בשביל הרישום (ולא בהכרח בשביל הצפייה).
תודה לכל מי שיענה!!
1. האם המדריך / אופציה הזו עדיין פעילה ועובדת? (כי סתם אני יודע נגיד על YOUTUBE פרימיום שהתחילו לחסום שימוש מנויי VPN).
2. אם אני הולך על המנוי היקר ביותר שעולה 230 לירה טורקית לחודש (2,760 לירה טורקית לשנה) - קונה 3 כרטיסים של 1,000 לירות - אני יכול להיות שקט למשך שנה וחודש, נכון? חודש ראשון שהולך (לי) לעזאזל רק דרך VPN... ו - 12 נותרים ללא VPN.
3. אני מכיר שיש אופציה ל"משתמש אקסטרה" (אחד למנוי סטנדרט, לא הבסיסי! ושני מנויים לפרימיום). גם במנוי כזה טורקי שעשיתם / וגם אני אעשה אפשר לרכוש את המנוי אקסטרה הזה בתוספת תשלום? (וכן ברור לי שזה יורד מהחיוב שלי ולא מהבנאדם שאעניק לו את זה)
אם כן - מה העלות? כי אני לא מצליח להבין דרך החיפושים שלי בגוגל.
4. אשמח לקבל ממכם עצה/המלצה לשירות VPN חינמי בשביל הרישום (ולא בהכרח בשביל הצפייה).
תודה לכל מי שיענה!!
- yossipeleg
-
- חבר פעיל מאוד

קח בחשבון שכשעולה המחיר (והוא עולה כל כמה חודשים) היתרה של הגיפט קארדים שטענת תספיק לפחות זמן.
- shayzil
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
תודה על התשובה!14/08/2024 16:52yossipeleg כתב: קח בחשבון שכשעולה המחיר (והוא עולה כל כמה חודשים) היתרה של הגיפט קארדים שטענת תספיק לפחות זמן....
אז בעצם ענית לי על 1 ו - 2
יש לך מושג לגבי שאלה שלישית כמה עולה / אם קיים?
ואהיה חזיר - טיפ ל - 4?
- magshield
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה. משום מה פיספסתי את ההודעה הזו וראיתי רק עכשיו.14/07/2024 7:06yossipeleg כתב: בלי VPN תשלם את מחירי ישראל, לכן ברור שצריך VPN בחיבור הראשוני בשביל מחירי טורקיה....
- mosheva
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 858
היי, יוטיוב התחילו לחסום את האפשרות לתשלום עם כרטיס שאינו שייך למדינה שבה מבוצע התשלום, למישהו יש איזה רעיון?
גם אם אני מצליח לעבור את חסימת ה VPN וכן להירשם זה נכשל בתשלום, ניסיתי גם לקנות גיפט קארד טורקי ואני לא מצליח לעשות לו REDEEM - כי הוא מזהה שאני לא במדינה הנכונה..
גם אם אני מצליח לעבור את חסימת ה VPN וכן להירשם זה נכשל בתשלום, ניסיתי גם לקנות גיפט קארד טורקי ואני לא מצליח לעשות לו REDEEM - כי הוא מזהה שאני לא במדינה הנכונה..