חשבון נטפליקס טורקי וצפייה בישראל

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
yossipeleg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
שם מלא: יוסי פלג

שליחה

אחרי הרבה נסיונות, ולמרות שזה עבד בעבר - כיום אני לא מכיר אפשרות כזו.
יש כאלו שטוענים שבשיחה עם שרות לקוחות אפשר להכניס פרטי אשראי ישראליים בלי טלפון טורקי לאימות, לא ניסיתי.

אביבה123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה

התחברתי לנטפליקס דרך טורקיה. איך אני יודעת מתי נגמר לי הגיפטכארד שהכנסתי ומתי אני מוסיפה עוד סכום?

Eargasma
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 474

שליחה

17/06/2024 16:15  
gvid כתב:
האם אפשר להיגמל מה-gift cards אחרי תקופה מסויימת של חשבון טורקי ולתת כרטיס אשראי ישראלי במקום?
מישהו ניסה?
...
אני, חודש ראשון שמתי גיפט קארד וחבילה הכי זולה, לא נכנסתי לחשבון כל החודש

לאחר חודש נכנסתי שוב עם VPN טורקי, שיניתי לחבילה של ה4K והוספתי אשראי ישראלי (מאסטרקרד של כזה אני רוצה)

מאז מחובר עם כל המכשירים שלנו ללא שום VPN, מחויב ועובד כבר כמה חודשים בלי בעיה טפו טפו

עורך - בדיעבד נזכרתי שמצאתי באינטרנט שירות שנותן לך מספר טלפון טורקי לקבל SMS אימות לאשראי תמורת כמה שקלים:
https://sms-activate.io/en/getNumber
יש שם נטפליקס טורקי, עבד.

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680

שליחה

23/06/2024 20:19  
אביבה123 כתב:
התחברתי לנטפליקס דרך טורקיה. איך אני יודעת מתי נגמר לי הגיפטכארד שהכנסתי ומתי אני מוסיפה עוד סכום?
...
תבדקי דרך הדפדפן במחשב.
אני לא בטוח שיש אופציה דרך האפליקציה.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626

שליחה

עורך - בדיעבד נזכרתי שמצאתי באינטרנט שירות שנותן לך מספר טלפון טורקי לקבל SMS אימות לאשראי תמורת כמה שקלים:
https://sms-activate.io/en/getNumber
יש שם נטפליקס טורקי, עבד.
[/quote]

אשמח אם תסביר
\ראיתי שמדרש להירשם לאתר
אחכ מצאתי נטפליקב ואכן יש טורקי אבל רק אם לא בוחרים עם הסליידר " Verification by number" אחרת אין טורקי
אם לא בחרת את האופציה שאין ורקי אז יש כמה הצעות מחיר אז מה מהם בחרת ? הכי זול ?
ונניח שתגברתי על הקשים עד כה ועשיו נדרש לשלם את ה28 רובל הזה איך משלמים ? אין שם פיפאל וכאלה
אז מה בעצם התהליך ?
יש לי כבר חשבון שאני מטעין בו כל הזמן גיפטכארט טורקי ואין בעיה שפוט רוצה להכניס כרטיס אשראי ישראלי שלי
לא משתמש ב VPN

תודה

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

חברה שאלה בנוגע לנטפליקס טורקי - כשאני נרשמתי, נרשמתי עם VPN ולחודש.
אם יש מישהו שרוצה להירשם ואין לו VPN, האם ניתן לעשות את הרישום ללא VPN (מודע לעניין החודש הראשון שהוא לא יוכל לצפות).
ושאלה שניה, האם יש לו אפשרות לרכוש את הגיפט קארד של ה-100, לתת לו לרוץ, להמתין עוד שבועיים ואז תפתח האופציה לצפיה בכל התכנים? או שחייב מנוי לאורך כל ה-28 ימים?

ושאלה נוספת למי שעשה פריים וידאו פולני - האם ניתן להחליף ארצות עם VPN או שתקועים רק בתוכן של פולין?

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

06/07/2024 0:09  
magshield כתב:
אם יש מישהו שרוצה להירשם ואין לו VPN, האם ניתן לעשות את הרישום ללא VPN (מודע לעניין החודש הראשון שהוא לא יוכל לצפות).
ושאלה שניה, האם יש לו אפשרות לרכוש את הגיפט קארד של ה-100, לתת לו לרוץ, להמתין עוד שבועיים ואז תפתח האופציה לצפיה בכל התכנים? או שחייב מנוי לאורך כל ה-28 ימים?

ושאלה נוספת למי שעשה פריים וידאו פולני - האם ניתן להחליף ארצות עם VPN או שתקועים רק בתוכן של פולין?
...
מה זאת אומרת אין VPN ? זו תוכנה. מתקינים על ה PC מפעילים ל 5 דק לטובת הרישום וזהו.
לגבי הגיפט קארד, לא יודע מה קורה אם אתה קונה משהו שהוא לא לחודש שלם אבל אתה בטח יכול לקנות משהו שמספיק לחבילה הזולה סביב ה 120 לירות טורקיות ואז לשדרג לחבילה שמתאימה לך.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 349

שליחה

magshield כתב:

...
עם הפריים אפשר לשנות מדינה ב-VPN ולצפות בתכנים הרלוונטיים. יש לקחת בחשבון שהם מזהים לא מעט שאתה מחובר עם VPN וחוסמים את הצפייה. ברוב המקרים זה עובד אם השירות הוא איכותי.

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

06/07/2024 18:48  
Lior_M כתב:
מה זאת אומרת אין VPN ? זו תוכנה. מתקינים על ה PC מפעילים ל 5 דק לטובת הרישום וזהו.
לגבי הגיפט קארד, לא יודע מה קורה אם אתה קונה משהו שהוא לא לחודש שלם אבל אתה בטח יכול לקנות משהו שמספיק לחבילה הזולה סביב ה 120 לירות טורקיות ואז לשדרג לחבילה שמתאימה לך.
...
אין VPN, אומר שזה מישהו שאין לו מנוי ל-VPN. כשאני נרשמתי, נרשמתי עם VPN, אז אני לא ידעתי לענות אם ניתן או לא. לכן שאלתי כאן אם מישהו התנסה.

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

07/07/2024 12:57  
gvid כתב:
עם הפריים אפשר לשנות מדינה ב-VPN ולצפות בתכנים הרלוונטיים. יש לקחת בחשבון שהם מזהים לא מעט שאתה מחובר עם VPN וחוסמים את הצפייה. ברוב המקרים זה עובד אם השירות הוא איכותי.
...
תודה רבה.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 907

שליחה

אתה יכול להתנסות בעצמך ולראות שבכניסה לנטפליקס אין אפשרות לשנות ארץ.

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

07/07/2024 19:35  
shaked כתב:
אתה יכול להתנסות בעצמך ולראות שבכניסה לנטפליקס אין אפשרות לשנות ארץ.
...
אני לא יכול להתנסות בעצמי כי כבר פתחתי חשבון עם VPN. קיוויתי שאולי מישהו כאן ניסה בלי ואז אוכל לעדכן מישהו ששאל אותי בנושא.
לא הבנתי את החלק השני.

yossipeleg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

magshield כתב:
...
בלי VPN תשלם את מחירי ישראל, לכן ברור שצריך VPN בחיבור הראשוני בשביל מחירי טורקיה.

yossipeleg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

18/06/2024 9:04  
yossipeleg כתב:
אחרי הרבה נסיונות, ולמרות שזה עבד בעבר - כיום אני לא מכיר אפשרות כזו.
יש כאלו שטוענים שבשיחה עם שרות לקוחות אפשר להכניס פרטי אשראי ישראליים בלי טלפון טורקי לאימות, לא ניסיתי.
...
מעדכן:
אז אחרי שהבנק האריך לי את תוקף כרטיס האשראי, אבל החליט על דעת עצמו להחליף מספר ניסיתי לעדכן פרטי אשראי בנטפליקס.
כצפוי, הוספת כרטיס חדש דורשת אימות SMS ממספר טורקי.
נציג שרות הודי דיבר איתי חצי שעה עד שהבין שאני רוצה שהוא יעזור לי לעדכן את פרטי האשראי, ואז אמר שהוא לא יכול.
אנסה להשתמש בשרות קבלת SMS ואעדכן אם הצלחתי.

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798

שליחה

25/07/2024 13:27  
yossipeleg כתב:
מעדכן:
אז אחרי שהבנק האריך לי את תוקף כרטיס האשראי, אבל החליט על דעת עצמו להחליף מספר ניסיתי לעדכן פרטי אשראי בנטפליקס.
כצפוי, הוספת כרטיס חדש דורשת אימות SMS ממספר טורקי.
נציג שרות הודי דיבר איתי חצי שעה עד שהבין שאני רוצה שהוא יעזור לי לעדכן את פרטי האשראי, ואז אמר שהוא לא יכול.
אנסה להשתמש בשרות קבלת SMS ואעדכן אם הצלחתי.
...
נציג שירות מארצות הברית?
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542

שליחה

קראתי את כל העמודים ויש לי כמה שאלות ואשמח לתשובות:

1. האם המדריך / אופציה הזו עדיין פעילה ועובדת? (כי סתם אני יודע נגיד על YOUTUBE פרימיום שהתחילו לחסום שימוש מנויי VPN).

2. אם אני הולך על המנוי היקר ביותר שעולה 230 לירה טורקית לחודש (2,760 לירה טורקית לשנה) - קונה 3 כרטיסים של 1,000 לירות - אני יכול להיות שקט למשך שנה וחודש, נכון? חודש ראשון שהולך (לי) לעזאזל רק דרך VPN... ו - 12 נותרים ללא VPN.

3. אני מכיר שיש אופציה ל"משתמש אקסטרה" (אחד למנוי סטנדרט, לא הבסיסי! ושני מנויים לפרימיום). גם במנוי כזה טורקי שעשיתם / וגם אני אעשה אפשר לרכוש את המנוי אקסטרה הזה בתוספת תשלום? (וכן ברור לי שזה יורד מהחיוב שלי ולא מהבנאדם שאעניק לו את זה)
אם כן - מה העלות? כי אני לא מצליח להבין דרך החיפושים שלי בגוגל.

4. אשמח לקבל ממכם עצה/המלצה לשירות VPN חינמי בשביל הרישום (ולא בהכרח בשביל הצפייה).

תודה לכל מי שיענה!!

yossipeleg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

קח בחשבון שכשעולה המחיר (והוא עולה כל כמה חודשים) היתרה של הגיפט קארדים שטענת תספיק לפחות זמן.

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542

שליחה

14/08/2024 16:52  
yossipeleg כתב:
קח בחשבון שכשעולה המחיר (והוא עולה כל כמה חודשים) היתרה של הגיפט קארדים שטענת תספיק לפחות זמן.
...
תודה על התשובה!
אז בעצם ענית לי על 1 ו - 2 :D

יש לך מושג לגבי שאלה שלישית כמה עולה / אם קיים?

ואהיה חזיר - טיפ ל - 4?

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

14/07/2024 7:06  
yossipeleg כתב:
בלי VPN תשלם את מחירי ישראל, לכן ברור שצריך VPN בחיבור הראשוני בשביל מחירי טורקיה.
...
תודה. משום מה פיספסתי את ההודעה הזו וראיתי רק עכשיו.

mosheva
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858

שליחה

היי, יוטיוב התחילו לחסום את האפשרות לתשלום עם כרטיס שאינו שייך למדינה שבה מבוצע התשלום, למישהו יש איזה רעיון?
גם אם אני מצליח לעבור את חסימת ה VPN וכן להירשם זה נכשל בתשלום, ניסיתי גם לקנות גיפט קארד טורקי ואני לא מצליח לעשות לו REDEEM - כי הוא מזהה שאני לא במדינה הנכונה..

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”