רשום לך די בפירוש כי ה- Credentials נועדו עבור שימוש עם תשתית של בזק. גם הקישור המקוצר שיש לך בסוף ההודעה מציג את התהליך הזה.
...
זיו התחברתי לסיב של 1000, עד כמה שידוע לי (ואני חייב לציין שאני די אוהב את בזק) אין להם בהיצע מהירות כזאת,
חוזר ואומר עוד פעם לא מצליח להסתנכרן בלי להכניס Credentials אני עם גיימר אם זה משנה משהו (ואני בטוח שלא כי ניתוב לא קשור)
dodi88 כתב:יש לי שאלה אחת רק, מדוע אחרי שניתקתי אותו מהחשמל (כדי לסדר את הכבלים; עשיתי את זה בתמימות...) וחיברתי בחזרה, הראוטר לא התאושש לבדו והייתי צריך להגדיר אותו מחדש לגמרי? אפשר למנוע הישנות של זה להבא?
בכל הראוטרים שהתעסקתי איתם עד הלום, ניתוק מהחשמל "בפראות" של ראוטר ואז חיבורו מחדש לחשמל, פשוט מעלה מחדש את הראוטר ברגע שהוא מתאושש, ללא צורך הגדרה מחדש.
...
·
היום העברתי אותו למקום המיועד.
למרות שנותק "בפראות" כי באמת אין לו כפתור כיבוי, עדיין הכל עלה חלק ועובד מעולה.
יכול להיות שזה קרה לך חד פעמי, באמת שזה לא צריך להיות ככה.
קיבלתי ללא מתאם, אבל הכל תלוי במצב הרוח של Banggood או של המוכר ב- Aliexpress באותו הרגע.
אתה יכול לראות בהודעה הראשונה בשרשור הנוכחי את המתאם בו השתמשתי או לקנות מכאן: https://ali.ski/T0zQqY
אני מציע שקודם כל תקבל את המוצר לפני שאתה רוכש משהו נוסף.
קיבלתי היום את ה-AX3 pro ויש לי בעיה: הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט.
אני מחבר אותו למודם של הוט (הוטבוקס), שמוגדר כברידג'. הנורה נשארת אדומה ודרך הממשק הסיני במחשב הוא מראה שאין לו חיבור לאינטרנט.
כאשר אני מחבר את המודם של הוט לראוטר אחר (tp link c7), ואותו מחבר ל-ax3, ה-ax3 מזהה חיבור לאינטרנט והנורה הופכת לירוקה.
הגדרות החיבור לאינטרנט של ה-ax3:
DHCP, MTU 1500, no mac clone.
ניסיתי לחבר את המודם לכל אחד מ-4 הפורטים של ה-ax3, אבל זה לא עובד.
ניסיתי שני כבלים שונים בין המודם של הוט ל-ax3, גם לא עוזר.
יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך לסדר את זה?
פתרתי את הבעיה בדרך הזו: איפסתי את ההוטבוקס, מה שהחזיר אותו למוד של ראוטר. חיברתי אליו את ה-ax3 והוא זיהה חיבור לאינטרנט.
החזרתי את ההוטבוקס למוד ברידג', ה-ax3 המשיך לזהות חיבור אינטרנט.
לגבי הצורה שלו
מהתמונות אני מבין שאי אפשר להרים את האנטנות שיהיו מקבילים לגוף הנתב
כדי להכניס אותו לארון תקשורת
אם סוגרים את האנטנות האם זה משפיע על הקליטה?
השאלה אם, האנטנות כיווניות ואצם הסגירה שלהם כביכול, תגרום לזה שהוא ישדר לגוף שלו
+
איך הוא יסתדר עם כמות מכשירים
בנוסף לאלה יש עוד כמה WIFI שמחוברים ל AP
שאלתי 2 שאלות
לא מבין למה אי אפשר לענות אליה
משתמשים עם מעל 20 חיבורים למכשיר יכולים לענות בלי בעיה
וגם לגבי האנטנות והקליטה כל מי שיש לו את המכשיר יכול לענות...
זה די ברור שהאנטנות צריכות להיות זקופות. כל שינוי מוריד מהאופטימליות בשידור\קליטה.
יש כאן כבר חברים שמריצים את הנתב עם עשרות קליינטים בהצלחה, אני בתוכם.
ברור ש האנטנות צריכות להיות זקופות. השאלה אם הם כיוונים או משדרים 360 גם אחרונה וגם קדימה
הארון תקשורת אצלי נמצא בכניסה לדירה והראוטר יכנס כנראה רק עם אנטנות מקופלות
ואם השידור הוא 360 אז בתאוריה עוצמת השידור תהיה זהה אם אנטנות זקופות לכיוון הדירה או אנטנות מקופלות אם הצד האחורי שלהם לכיוון הדירה