·קנית פעם רכב? מחיר מחירון?oz007 כתב:מה הפרימטיביות הזאת לגבי מילה
שאתה קונה בסופר
או באמזון
או B&H
או כל דבר אחר באינטרנט
בחנות פיזית
ואפילו אם קבלן היום עושים חוזה מה קורה שאינו עומד בזמנים
אין מילה ! יש חוזה מי שלא עומד בו פותח את האפשרויות להגיע לערכאות משפטיות
בדיוק בגלל המילה והאות כבוד הפרמטיבי הזה - אתה רק מוכיח שפרפורי הגסיסה של החנויות הפיזיות קרובות מתמיד
עוד דבר לרוב הצרכנים בעולם המודרני חשוב המילה שאיש המכירות מוכר לנו מוצר אמין ואיכותי
חוץ מאמינות ואיכות וכמובן מחיר ! אנחנו רובנו לא מחפשים משהו מעבר
אין לנו מילה - נכון לא כולנו אבל 99% יקנו איפה שיותר זול בסופו של יום
אתה מוזמן לקנות איפה שאתה יותר נהנה מהשרות וחווית הקנייה שלך שווה את האקסטרה...
תהיות לגבי הפורום (דעתי האישית)
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
- oferlaor
-
- מנהל

אגב, בארהב למנהל חנות לרוב יכולת לתת ללקוח 10% הנחה במקום. מדבר על כל חנות, כולל בגדים... העניין הוא שזה מאוד לא נעים לנסות ולהפעיל את זה ואתה צריך להיות מאוד משכנע בשביל להצליח בכך. אפילו הצלחתי להתמקח על מחיר מלון בארהב אחרי שבאתר שלהם היה כבר מחיר זול מאוד. התקשרתי ישירות וחפרתי טיפה ואז שאלתי אם יש corporate discount. נתנו לי עוד הנחה ומעולם לא שאלו מאיזה חברה אני...
מכירים את זה שיש בעלי מקצוע שאי אפשר להוריד במחיר (עורכי דין, רואי חשבון) אז אפשר גם שם להוריד את המחיר. אפילו משמעותית (בעסקה גדולה הורדתי אותם ב 25%).
אפשר להתמקח תמיד.
מכירים את זה שיש בעלי מקצוע שאי אפשר להוריד במחיר (עורכי דין, רואי חשבון) אז אפשר גם שם להוריד את המחיר. אפילו משמעותית (בעסקה גדולה הורדתי אותם ב 25%).
אפשר להתמקח תמיד.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
·oz007 כתב:מה הפרימטיביות הזאת לגבי מילה
שאתה קונה בסופר
או באמזון
או B&H
או כל דבר אחר באינטרנט
בחנות פיזית
ואפילו אם קבלן היום עושים חוזה מה קורה שאינו עומד בזמנים
אין מילה ! יש חוזה מי שלא עומד בו פותח את האפשרויות להגיע לערכאות משפטיות
בדיוק בגלל המילה והאות כבוד הפרמטיבי הזה - אתה רק מוכיח שפרפורי הגסיסה של החנויות הפיזיות קרובות מתמיד
עוד דבר לרוב הצרכנים בעולם המודרני חשוב המילה שאיש המכירות מוכר לנו מוצר אמין ואיכותי
חוץ מאמינות ואיכות וכמובן מחיר ! אנחנו רובנו לא מחפשים משהו מעבר
אין לנו מילה - נכון לא כולנו אבל 99% יקנו איפה שיותר זול בסופו של יום
אתה מוזמן לקנות איפה שאתה יותר נהנה מהשרות וחווית הקנייה שלך שווה את האקסטרה...
אז המילה שלך לא שווה כלום ....... סבבה!
שלי ושל הרבה אחרים כן!
- oferlaor
-
- מנהל

לא הבנת אותו. הוא אומר שאיש המכירות צריך להיות סופר הוגן והמילה שלו צריכה להיות מילה. הלקוח יכול לעשות מה שהוא רוצה ולא לעמוד במילה שלו אם לא מתחשק לו. זה פיירmolvy כתב:·......
אז המילה שלך לא שווה כלום ....... סבבה!
שלי ושל הרבה אחרים כן!...
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
·אני מסכים איתך שאין יותר חשוב ממילה ולכן לא הייתי נותן מילה כזאת.molvy כתב:·טעות! מטרתנו הראשונה במעלה היא לשמור על המילה שלנו......
אם אתה לא מבין את זה...... אני מקווה שכש....תגדל תבין...
תתנשא במקום אחר בבקשה
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
@gofmarat
·
שמח לומר שזו ממש לא התנשאות
אם לא היית נותן מילה היית יכול לעשות מה שאתה רוצה
007 טוען שאפילו אם נתת מילה שלא תפרסם את המחיר .... צריך לשבור את המילה ולפרסם מחיר כי ל 007 זה מתאים
אם אתה רואה זאת כהתנשאות אז אני מקווה שתנסה ללמוד ולהבין תבין מה זו התנשאות
דרך אגב ...... זו כן דוגמה להתנשאות
·
שמח לומר שזו ממש לא התנשאות
אם לא היית נותן מילה היית יכול לעשות מה שאתה רוצה
007 טוען שאפילו אם נתת מילה שלא תפרסם את המחיר .... צריך לשבור את המילה ולפרסם מחיר כי ל 007 זה מתאים
אם אתה רואה זאת כהתנשאות אז אני מקווה שתנסה ללמוד ולהבין תבין מה זו התנשאות
דרך אגב ...... זו כן דוגמה להתנשאות
- oz007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
לא צריכים להגיע למצב שאתה נותן מילה לאיש מכירות, זה רק מראה שמשהו לא הגון
ברור שאם אקבל מחיר טוב על מסך אספר לקרובים אליי ולאהוביי שיידעו גם הם מה המחיר האמיתי של המסך
במקרה זה, לי זה יותר חשוב מלתת מילה לאיש מכירות שינסה לגנוב אותם
תפסיקו עם הפרמטיביות ויאללה תתקדמו
ברור שאם אקבל מחיר טוב על מסך אספר לקרובים אליי ולאהוביי שיידעו גם הם מה המחיר האמיתי של המסך
במקרה זה, לי זה יותר חשוב מלתת מילה לאיש מכירות שינסה לגנוב אותם
תפסיקו עם הפרמטיביות ויאללה תתקדמו
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
Oz007
הבעיה היחידה בכל מה שאתה אומר זה שאתה תמיד נגד המוכר, מאיזה שהיא סיבה אתה מאשים ציבור אדיר של אנשים שרובם הגדול מנסה להתפרנס בכבוד. רובם אינם מיליונרים, רובם במעמד הבניים וכמו רוב הציבור, הם מנסים לחיות בצורה יפה. רובם שבויים במבוך של רגולציה ושל נהלי עבודה. אומנם, כמו בכל דבר, יש יוצאים מהכלל, אבל בוא לא נכליל את כולם ברוע של אחדים.
הבעיה היחידה בכל מה שאתה אומר זה שאתה תמיד נגד המוכר, מאיזה שהיא סיבה אתה מאשים ציבור אדיר של אנשים שרובם הגדול מנסה להתפרנס בכבוד. רובם אינם מיליונרים, רובם במעמד הבניים וכמו רוב הציבור, הם מנסים לחיות בצורה יפה. רובם שבויים במבוך של רגולציה ושל נהלי עבודה. אומנם, כמו בכל דבר, יש יוצאים מהכלל, אבל בוא לא נכליל את כולם ברוע של אחדים.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
- oz007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
זה קצת מורכב, המוכר תמיד יירצה להרוויח עלייך יותר, אתה תמיד תעדיף לקנות כמה שביותר זול,
כמו שמישהו אמר אנחנו לא לשכת הסעד
תעמוד בתחרות או שתיעלם, אני לא מבין למה צריך להתחשב באיש מכירות שבעצם מנסה רק למקסם רווחים, תמיד העדיף את הטובה של הצרכן בעייני
אם חושבים על זה, זה קצת מתחיל להיות סוג העבודות שנעלמות ועוברים לעבודה בצורה
ממוחשבת, זה כבר וויכוח אבולוציוני מסוג אחר שהמכונה מחלפיה את האדם, ובעצם
אמור לחסוך לנו בעלויות או בעצם למקסם את הרווחים של התאגיד לדוגמה קופות אוטומאטיוצ
בסופרסל
נקודה למחשבה
כמו שמישהו אמר אנחנו לא לשכת הסעד
תעמוד בתחרות או שתיעלם, אני לא מבין למה צריך להתחשב באיש מכירות שבעצם מנסה רק למקסם רווחים, תמיד העדיף את הטובה של הצרכן בעייני
אם חושבים על זה, זה קצת מתחיל להיות סוג העבודות שנעלמות ועוברים לעבודה בצורה
ממוחשבת, זה כבר וויכוח אבולוציוני מסוג אחר שהמכונה מחלפיה את האדם, ובעצם
אמור לחסוך לנו בעלויות או בעצם למקסם את הרווחים של התאגיד לדוגמה קופות אוטומאטיוצ
בסופרסל
נקודה למחשבה
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
אכן נקודה למחשבה ולא לדיון הזה.
רק שתבין למה נתקלת באנשים שלחלוטין לא אהבו את מה שאמרת. אתה כותב "להרוויח עליך" ממש כאילו הוא שודד, הוא לא, הוא מנסה להתקיים. אתה לא צריך להתחשב בו יותר מידי אבל כן לכבד אותו, כבוד הזולת. זה ממש לא בעיה שלך אם הוא ישרוד או לא, אבל לא כולם גנבים. קצת כבוד הדדי, זה הכל
רק שתבין למה נתקלת באנשים שלחלוטין לא אהבו את מה שאמרת. אתה כותב "להרוויח עליך" ממש כאילו הוא שודד, הוא לא, הוא מנסה להתקיים. אתה לא צריך להתחשב בו יותר מידי אבל כן לכבד אותו, כבוד הזולת. זה ממש לא בעיה שלך אם הוא ישרוד או לא, אבל לא כולם גנבים. קצת כבוד הדדי, זה הכל
.He who knows the past controls the future