asaf23 כתב:שידור ה-4K בלווין יהיה איכותי יותר מאותו שידור ברשת.
...
·ועל סמך מה אתה אומר את זה? בנוסף, אתה מתעלם משאלת העלות.
אז הנה השאלה המדוייקת: מה העלות הנדרשת על מנת לשדר 4K בביט רייט X עבור Y מנויים בכל אחת משיטות השידור? אם תעשה את החשבון המלא, תראה שברוב המקרים - שידור OTT זול יותר, ובמילים אחרות: עבור אותה כמות של דולרים מקבלים יותר איכות, ומכייון שספקי התוכן הם לא מלכ"רים - יש להם אינטרנס מאוד ברור לשמור על עלויות נמוכות ככל האפשר.
You are never fully dressed without a smile
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
שליחה
Shed כתב:
...
...
·ועל סמך מה אתה אומר את זה? בנוסף, אתה מתעלם משאלת העלות.
אז הנה השאלה המדוייקת: מה העלות הנדרשת על מנת לשדר 4K בביט רייט X עבור Y מנויים בכל אחת משיטות השידור? אם תעשה את החשבון המלא, תראה שברוב המקרים - שידור OTT זול יותר, ובמילים אחרות: עבור אותה כמות של דולרים מקבלים יותר איכות, ומכייון שספקי התוכן הם לא מלכ"רים - יש להם אינטרנס מאוד ברור לשמור על עלויות נמוכות ככל האפשר.
...
מהנסיון שלי, שירותי הרשת פחות איכותיים. שמתי לב שבשידורי ספורט יש גמגום בתנועה, תופעה שלא קיימת בשידורי הוט, יס וצלחת פרטית.
אין ספק שהם מהווים מהפכה מבחינת נוחות השימוש (צפייה בכל מכשיר נייד ומחוץ לבית) וגם מבחינת עלות תועלת, אך האיכות עדיין לא משתווה לשידור מסורתי. לדעתי רזולוציה היא לא הכל, תנועה לא חלקה פוגמת בהנאה.
אני משתמש בשירות עטור הפרסים של WWE, ראיתי גם שידור של סלקום. יכול להיות שנטפליקס יוצאת דופן - אבל מספיק שאשתך צופה בחדר בסלקום טיוי וכבר יש בעיות.
ran241
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
שליחה
ולפי דעתך דרך סיב אופטי באינטרנט אפשר יהיה לשדר באיכות יותר טובה?
Joha132
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
שליחה
לא רק שאין את כל הערוצים הנ"ל,
גם הערוצים היחידים שהם HD הם 11,12,13,14.
הסרטים והסדרות הן SD+ נקרא לזה כך, תמונות מגורענות ומעורפלות.
גם בVOD זה לא HD (סרטים שצולמו בטכנולוגיה הזו כמובן).
אל תנסו לייפייף את זה,
החוויה שלי ממש לא נעימה - אבל 11-14 ממש תענוג באיכות (יש לפעמים שידורים חיים שלא משודרים HD לא אתייחס לזה כי זה מינורי) אבל לרוב התוכן שם משודר באיכות ממש טובה בניגוד לשאר הערוצים.
גם Discovery HD ממש לא משדר HD.
לפני שתקפצו עליי,
תבינו,
אמנם אנחנו בקושי בהשקה ובהתחלה, ואני בטוח שישנו דברים והכל יסתדר.
אבל נכון לנקודה הזו ולזמן הזה - זה המצב!
ניסיתי פרטנר, ניסיתי סלקום, שניהם באיכות פחותה מהSting לטעמי ודעתי האישית.
ולכן אני נותן לסטינג את הקרדיט והזמן כי אני רואה שינוי (עדכון אפליקציה, סטרימר..)
מכשירים:
Beelink GT1 עם ROM ANDROID TV - רואים בסדר.
Xiamo Mi BOX - רואים קצת יותר טוב
StingTV - רואים יותר טוב מכולם, והתייחסתי לשימוש בו.
טלוויזיות:
Hisense 50M7000
Samsung 60MU7000
ספק + תשתית 100מגה בזק בינלאומי - מחובר קווית בלבד.
oris74
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי
שליחה
אחרי נסיון של כמה שעות אני מסכים שערוצים 11-14 נראים מעולה אבל כל שאר התוכן שניסיתי (קצת סדרות) בהחלט נראה פחות טוב מאשר בממיר אולטרא. התמונה באיכות טובה אבל רחוקה מאד מאיכות נטפליקס וכאמור גם פחות טובה מהממיר. יכול להיות שה אפסקייל שהממיר עושה כן עוזר..
נבדק עם Nvidia שילד ומסך הייסנס M7000
Joha132
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
שליחה
אכן עושה רושם שהסטרימרים משנים את האיכויות (בשם כללי לכל התהליכים והטכניקות שמעובדות).
אנסה בערב לחבר לכרטיס גרפי של המחשב ואראה סטטיסטיקה של המידע.
לדעתי, זה כמו שjohndue אמר.
llime
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
שם מלא: llime
שליחה
oris74 כתב:אחרי נסיון של כמה שעות אני מסכים שערוצים 11-14 נראים מעולה אבל כל שאר התוכן שניסיתי (קצת סדרות) בהחלט נראה פחות טוב מאשר בממיר אולטרא. התמונה באיכות טובה אבל רחוקה מאד מאיכות נטפליקס וכאמור גם פחות טובה מהממיר. יכול להיות שה אפסקייל שהממיר עושה כן עוזר..
נבדק עם Nvidia שילד ומסך הייסנס M7000
...
איזו אכזבה...חשבתי שגם שאר הערוצים שלהם באיכות גבוהה, כמו בערוצי הברודקאסט שעפר לאור סקר. אני לא בטוח, עם זאת, שהסיבה היא דווקא האפסקיייל של האולטרה, אלא פשוט מכך שרוב רוחב הפס בסטינג מנוצל לערוצי הברודקאסט, והשאר מוזנחים.
לגבי ההשוואה לנטפליקס, האם זה יחסית לתכני HD שלהם או 4K? כי ב 4K מן הסתם ברור שיראו טוב יותר.
oris74
חבר במועדון HT
שליחה
@llime
אכן מאכזב.
כמובן שההשוואה לנטפליקס היא ב 1080
פשוטהאחרי שמתרגלים לאיכות של נטפליקס קשה מאד לקבל פשרות כואבות כאלו באיכות התמונה (וזה עוד מבלי להזכיר את הפשרה בסאונד)
llime
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
שם מלא: llime
שליחה
Joha132 כתב:לא רק שאין את כל הערוצים הנ"ל,
גם הערוצים היחידים שהם HD הם 11,12,13,14.
הסרטים והסדרות הן SD+ נקרא לזה כך, תמונות מגורענות ומעורפלות.
גם בVOD זה לא HD (סרטים שצולמו בטכנולוגיה הזו כמובן).
אל תנסו לייפייף את זה,
החוויה שלי ממש לא נעימה - אבל 11-14 ממש תענוג באיכות (יש לפעמים שידורים חיים שלא משודרים HD לא אתייחס לזה כי זה מינורי) אבל לרוב התוכן שם משודר באיכות ממש טובה בניגוד לשאר הערוצים.
גם Discovery HD ממש לא משדר HD.
לפני שתקפצו עליי,
תבינו,
אמנם אנחנו בקושי בהשקה ובהתחלה, ואני בטוח שישנו דברים והכל יסתדר.
אבל נכון לנקודה הזו ולזמן הזה - זה המצב!
ניסיתי פרטנר, ניסיתי סלקום, שניהם באיכות פחותה מהSting לטעמי ודעתי האישית.
ולכן אני נותן לסטינג את הקרדיט והזמן כי אני רואה שינוי (עדכון אפליקציה, סטרימר..)
מכשירים:
Beelink GT1 עם ROM ANDROID TV - רואים בסדר.
Xiamo Mi BOX - רואים קצת יותר טוב
StingTV - רואים יותר טוב מכולם, והתייחסתי לשימוש בו.
טלוויזיות:
Hisense 50M7000
Samsung 60MU7000
ספק + תשתית 100מגה בזק בינלאומי - מחובר קווית בלבד.
...
מעניין מה שאתה כותב: הסדרות והסרטים באיכות SD+, תמונות מגורענות ומעורפלות, אבל האיכות עדיין טובה יותר מסלקום ופרטנר?.. את פרטנר אני לא מכיר, אבל אני מנוי בסלקום, והאיכות ב VOD שלהם היא אולי לא כמו של יס אולטרה, אבל גם לא מאד גרועה. אתה בטוח שבסטינג האיכות גבוהה מזאת של סלקום?
sigamore
חבר מביא חבר
תגובות: 4941
שליחה
נשמע מעט דרמטי לדעתי...
ברודקאסט נראה מצויין -- על זה אין עוררין !
סרטים וסדרות אכן פחות טובים מאשר על ULTRA (עדיין לא החזרתי את ממירי יס) אבל ההבדל הוא בנקודות , ממש לא קרוב לנוקאאוט.
כך על כל פנים אצלי !
מסך: LG C6 נגן: Nvida Shield
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
oris74
חבר במועדון HT
שליחה
מסכים לחלוטין - הבדל בנקודות. אבל גם ככה עם הממיר אנחנו מתפשרים ביחס לנטפליקס אז זה מבאס להתפשר עוד...
עדיין לא גיבשתי דעה סופית - צריך עוד זמן לבדוק את השירות
oferlaor
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור
שליחה
לא ראיתי שינוי משמעותי לרעה ביחס למה שהאולטרה נותן.
oferlaor כתב:לא ראיתי שינוי משמעותי לרעה ביחס למה שהאולטרה נותן.
...
בבירור לא שינוי משמעותי וכנראה שלרוב האנשים זה בכלל לא יפריע - לי כן, בעיקר בגלל שהיו לי ציפיות לקבל משהו שיותר מתקרב לנטפליקס ולא ללכת אחורה באיכות
sigamore
חבר מביא חבר
תגובות: 4941
שליחה
oris74 כתב:
...
...
בבירור לא שינוי משמעותי וכנראה שלרוב האנשים זה בכלל לא יפריע - לי כן, בעיקר בגלל שהיו לי ציפיות לקבל משהו שיותר מתקרב לנטפליקס ולא ללכת אחורה באיכות
...
אורי —
עוד נכונה ליס כברת דרך עד שיגיעו לסטנדרטים של נטפליקס. בוא נתחיל עם 5.1 ונמשיך משם …:lol:
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
oris74
חבר במועדון HT
שליחה
ידוע - בגלל זה האכזבה כי חיכיתי הרבה זמן לשירות כזה של יס אז הנחתי שהוא יגיע כבר "אפוי"
אני עדיין שוקל בכל זאת לעבור לסטינג. הבעיה שלי כרגע היא עם מכשירים:
שילד בסלון - עובד מעולה
מי בוקס בחדר שינה - לא יציב (לא קשור לסטינג - משהו עם המכשיר שלי כנראה כי הוא עושה לי בעיות בדברים אחרים כמו נטפליקס ויוטיוב, לא מצליח לשמור על חיבור אינטרנט יציב)
מיניקס ונקסבוקס בחדרי ילדים - לא שימושי, כנראה כי האפליקציה לא מותאמת לאנדרואיד רגיל.
הזמנתי אמזון פייר סטיק אז אני מחכה לראות אולי זה יהיה הפתרון בחדרים.
אני גם שוקל את האפל TV דור 3
tomer953
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
שליחה
טיפ: אם אתה קונה אפלטיוי תקנה את החדש...
ואצלי הסטינג על השיאומי רץ אחלה מעל שבוע,
בכל מקרה סטינג מתכננים להוציא את השירות גם לאפל טיוי לפי מה שהם אומרים.
ובתור נקודת התחלה, הם התחילו יותר טוב בהרבה מכל השאר (סלקום/פרטנר/וכו) , גם באיכות גם בפיצ׳רים וגם בתכנים, לי יש הרגשה שהם הולכים לפתח ולהתפתח מהר מאוד...
ברור שיש חבלי לידה אבל לדעתי פשוט חבל על כל שקל שמשלמים לטלויזיה בכבלים/לווין...
אגב גם השירות טוב, הצאט זמין עד 23:00 ותמיד יש נציג, כל שאלה אני תמיד מתחבר לצאט והנציג עונה במקצועיות.
לא מתאים לכולם, אבל לי זה אחלה, הרבה יותר טוב מלחכות שעה לנציג בהוט שלא יודע כלום.
אני "מהמר" עליהם בגדול בתור הדבר הבא, וכדאי לשאר המתחרות להתחיל להזיז עניינים מבחינת פיצּרים ותמחורים אחרת תהיה להם בעיה