רכישת רסיבר חדש, תקציב כ 5K - נרכש Denon AVRX4300H

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

CUTNPASTE כתב: עריכה: עכשיו שמתי לב שזה 1060 ולא 3060. אז כאן קצת קשה להחליט, כי המחיר של 1060 יקר מידי ביחס למה שהוא מציע. נסה למצוא 2060 שמקביל ל 4300 ועדיף על פניו.
...
·

אם ה 2060 מקביל ל 4300 הוא מתומחר רע, מכיוון שלפי בדיקה ראשונית אין מצב למצוא אותו כולל הכל עד הבית בכ 5000 ש"ח, בנוסף כרגע אני לא מוצא מישהו ששולח אותו לישראל, ככה שהיאמהה כנראה יורד מהפרק כרגע.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Shakedd כתב:אני בכל אופן לא פוזל אליו אפילו בשל החוסר תמיכה ב5.1.4 (5.1.2 זה נחמד, אבל מהר מאוד חפשתי לשדרג ל5.1.4).
...
·

אני כן רוצה להיכנס לנושא של אטמוס ולכן המחיר בשילוב העובדה שהוא לא 5.1.4 אכן די פוסל אותו.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

sigamore כתב:@Huber
·שים לב לצפי המשלוח של הימאהה...
...
·

לא לחוץ כרגע בזמנים, גם ככה אני ממתין לאיזשהו דיל על ה 4300 (כנראה גם ככה עוד 1-2 חודש כשיוכרז המחליף).

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

CUTNPASTE כתב:@Shakedd
·

לא משנה מה אנשים מעדיפים כי 99% מהם לא מבינים דבר בתחום האודיו.
...
·

ולמרות זאת אנשים שכן מבינים עדיין לא שוללים בכלל את האודיסי:

https://www.crutchfield.com/S-pMlt95MXY ... yssey.html

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 260

שליחה

לי מפריע שרסיבר שמצהיר שהוא תומך בניגון קבצי מוסיקה 24/192 או DSD מבצע להם DOWNSAMPLING ל 48 קילוהרץ כאשר תיקון האקוסטי של אודיסי מופעל.. מה שווה HD AUDIO ברסיבר שכזה?

lion77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632

שליחה

@CUTNPASTE
·
הכוונה פה לכל הליין של הרסיברים מהסלים הפשוט ועד ה7011 והפרוססורים ? לגבי מרנץ.

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

lion77 כתב:@CUTNPASTE
·
הכוונה פה לכל הליין של הרסיברים מהסלים הפשוט ועד ה7011 והפרוססורים ? לגבי מרנץ.
...
·

לפי הנציג של אודיסי, כל יצרני הרסיברים (דנון ומרנץ שזו אותה החברה) בחרו ליישם אם אודיסי עם קצב דגימה מינימאלי של 48 קילוהרץ כדי שלא לייקר את הרסיבר. במצב PURE AUDIO האודיסי מבוטל ואז אתה מנצל את ממירי ה DAC במלא הרזולוציה (ממירי ה ADC מוגבלים ל 48 קילו הרץ ו 16 או 24 סביות, זה לא ממש ברור מאף נתון של הרסיברים). גם בפיוניר זה אותו הסיפור. ימהה ו ANTHEM עושים שימוש בעיבוד בקצב גבוה שאינו פוגע בקצב הדגימה המקורי של האות המשומע...

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי

שליחה

CUTNPASTE כתב:
...
...
·

לפי הנציג של אודיסי, כל יצרני הרסיברים (דנון ומרנץ שזו אותה החברה) בחרו ליישם אם אודיסי עם קצב דגימה מינימאלי של 48 קילוהרץ כדי שלא לייקר את הרסיבר. במצב PURE AUDIO האודיסי מבוטל ואז אתה מנצל את ממירי ה DAC במלא הרזולוציה (ממירי ה ADC מוגבלים ל 48 קילו הרץ ו 16 או 24 סביות, זה לא ממש ברור מאף נתון של הרסיברים). גם בפיוניר זה אותו הסיפור. ימהה ו ANTHEM עושים שימוש בעיבוד בקצב גבוה שאינו פוגע בקצב הדגימה המקורי של האות המשומע...
...
·
וכשאונקיו הישתמשו באודסי?מה היו הנתונים,אשמח לדעת-יש לי אונקיו 818
כיף חיים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17942

שליחה

royla כתב:
...
...
·
וכשאונקיו הישתמשו באודסי?מה היו הנתונים,אשמח לדעת-יש לי אונקיו 818
...
·

למה זה משנה ?
אתה אוהב מה שאתה שומע ? תמשיך להנות.

בדקת אנתם ולא התחברת. מה זה אומר ? שהכל חארטה

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074

שליחה

CUTNPASTE כתב:
...
...
·

...
מעניינת הנקודה הזו אם היא אכן נכונה מבחינת הנתונים היבשים על הנייר:
1. יש פה נחיתות טכנולוגית מכוונת של אודיסי לצורך חיסכון בעלויות...
2. לא בטוח ששיווקית הנתון הזה נחשף מראש למי שרוכש. גילוי נאות בדיעבד ?
3. לא בטוח שההבדלים שמיעים במידה וכן היה נתמך.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

avihuli כתב:
...
...
מעניינת הנקודה הזו אם היא אכן נכונה מבחינת הנתונים היבשים על הנייר:
1. יש פה נחיתות טכנולוגית מכוונת של אודיסי לצורך חיסכון בעלויות...
2. לא בטוח ששיווקית הנתון הזה נחשף מראש למי שרוכש. גילוי נאות בדיעבד ?
3. לא בטוח שההבדלים שמיעים במידה וכן היה נתמך.
...
·

מה אתם רוצים מאודסי?

הבעיה בחברות עצמן שלא מאפשרות כח עיבוד מספיק לאודסי בכדי לדגום בקצבים גבוהים יותר, לפחות זה מה שאני הבנתי.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

istarmini כתב:
...
...
·

למה זה משנה ?
אתה אוהב מה שאתה שומע ? תמשיך להנות.

בדקת אנתם ולא התחברת. מה זה אומר ? שהכל חארטה
...
·
היי גורו שלי!
מה שלומך יקירי?
כמו שהרבה יודעים-וגם אתה,ניסיתי המון רסיברים,ביניהם ימאה ואנטם ואונקיו שיש לי,
אצלי,בבית שלי,באקוסטיקה וסטאפ שלי-האודסי עושה דברים מדהימים!!!
מבחינתי-אין אודסי-אני לא קונה!!
אבל,אני כמובן תמיד שמח לשמוע שיש משהו יותר טוב-לדעתם האישית של אנשים אחרים,וכל עוד אין לי צורך להחליף את האונקיו-הוא לא יוחלף-אני באמת נהנה בטירוף יותר מ4 שנים מהסטאפ שלי רק השתדרגתי במגבר סטריאו אינטגרייטד לפני כשנה,וזהו.
אם החברה החדש טוען שהכיול של ימאה קפץ מדרגה-אז סבבה-נבדוק שוב,אנסה להזמין אלי הבית שוב את האנטם עם מכייל מהיבואן-אשלם לו בכיף,וכמובן אנסה את המרנץ דנון וארקם עם הדירקט.
כל זה יקרה רק כשיהיה חייב להחליף את מה שיש לי היום.
השאלה שלי לחבר באה בגלל שהוא אמר שמרנץ דנון חוסכים על אודסי-אני שואל אם גם אונקיו חסכו באודסי או שהם לקחו גירסה יותר איכותית.
אני בכל מקרה-חולק על החבר לגמרי!!!אין אודסי-אני לא קונה!
כיף חיים.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074

שליחה

istarmini כתב:
...
...
מה אתם רוצים מאודסי?

הבעיה בחברות עצמן שלא מאפשרות כח עיבוד מספיק לאודסי בכדי לדגום בקצבים גבוהים יותר, לפחות זה מה שאני הבנתי.
...
צודק. הניסוח שלי קצת מטעה בנקודה הראשונה.
הכוונה היא שיש נחיתות טכנולוגית מכוונת של מערכת הכיול אודיסי הנדרשת מצד יצרני הרסיברים הנובעת מרצון להוזיל עלויות ייצור.
אם היו מוכנים לשלם אז לאודיסי לא הייתה בעיה לספק את הסחורה כמובן.
בכל מקרה לדעתי יש פה צפרדע שלא עוברת טוב בגרון ולו רק בגלל נושא הגילוי הנאות במידה וזה לא רשום באף מקום אצל יצרני הרסיברים.
ואני כמובן מנתק את כל הנושא של חווית השמע טובה או לא.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

royla כתב:
...
...
·
היי גורו שלי!
מה שלומך יקירי?
כמו שהרבה יודעים-וגם אתה,ניסיתי המון רסיברים,ביניהם ימאה ואנטם ואונקיו שיש לי,
אצלי,בבית שלי,באקוסטיקה וסטאפ שלי-האודסי עושה דברים מדהימים!!!
מבחינתי-אין אודסי-אני לא קונה!!
אבל,אני כמובן תמיד שמח לשמוע שיש משהו יותר טוב-לדעתם האישית של אנשים אחרים,וכל עוד אין לי צורך להחליף את האונקיו-הוא לא יוחלף-אני באמת נהנה בטירוף יותר מ4 שנים מהסטאפ שלי רק השתדרגתי במגבר סטריאו אינטגרייטד לפני כשנה,וזהו.
אם החברה החדש טוען שהכיול של ימאה קפץ מדרגה-אז סבבה-נבדוק שוב,אנסה להזמין אלי הבית שוב את האנטם עם מכייל מהיבואן-אשלם לו בכיף,וכמובן אנסה את המרנץ דנון וארקם עם הדירקט.
כל זה יקרה רק כשיהיה חייב להחליף את מה שיש לי היום.
השאלה שלי לחבר באה בגלל שהוא אמר שמרנץ דנון חוסכים על אודסי-אני שואל אם גם אונקיו חסכו באודסי או שהם לקחו גירסה יותר איכותית.
אני בכל מקרה-חולק על החבר לגמרי!!!אין אודסי-אני לא קונה!
...
·

מכיל של היבואן ??? מה זו החארטה הזו ?
לא צריך שום מכייל .

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

istarmini כתב:
...
...
·

מכיל של היבואן ??? מה זו החארטה הזו ?
לא צריך שום מכייל .
...
·ניסיתי כמו שאתה יודע,עשיתי כמה כיולים ולא עפתי ,אני מוכן לתת ליבואן צאנס להוכיח שטעיתי,מה איכפת לי....
ובכל מקרה אני מקווה להמשיך להנות מהסטאפ הנוכחי כמה שרק ניתן ,לפני שהפלזמה תמות ואז כנראה נצטרך רסיבר חדש
כיף חיים.

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

istarmini כתב:
...
...
·

מה אתם רוצים מאודסי?

...
·

נכון. זה מה שנציג אודיסי הסביר. מבחינתם הם תומכים בקצב דגימה גבוה יותר ולא מוגבל, אבל חברות הרסיברים לא יכולים לשלב מעבדים מתקדמים כי זה מייקר את המוצר. הוא גם הסביר שאין בכך צורך כי קצב דגימה גבוהמכניס יותר רעשים וגם כך יש מסננים שחותכים כל מה שמעל ל 24 קילוהרץ. אני לא מקבל את הטענה הזאת, כי בכל זאת יש מקורות מדיה ב 24/192 והאודיסי מסרס אותם. אבל ברור שלאוזן האנושית זה לרוב לא מזיז הרבה. רובינו נהניהם מ CD ב 16 סביות ו 44.1 קילוהרץ, ויש לא מעט שלא מוצאים הבדל גם ב MP3 דחוס...

האם גם בדגמי ה הי-אנד של דנון עיבוד מוגבל ל 48 קילוהרץ? הם לא מציינים זאת, אז סביר להניח שכן, כי אחרת הם היו מתגאים בכך... ימהה כמו ב ANTHEM לא נוגעים בקצב הדגימה של האות המקורי. אם הוא 48 קילוהרץ אז העיבוד ל EQ נעשה בקצב הזה, אבל אם הוא 96 קילוהרץ, אז העיבוד יהיה ב 96 קילוהרץ. אני אישית לא חסיד של אודיסי בגלל שיטת הכיול שמצריכה לשנות את מיקום המקרופון 8 עד 16 פעמים כאשר לכל היותר אתה צריך כייל 3 מקומות ישיבה. אגב גם טיפול בסאב נעשה הרבה יותר טוב ב YPAO ו ARC וכמובן DIRAC מאשר אודיסי ופיוניר או אונקיו החדש ללא אודיסי (שזה מאד דומה למה שיש בפיוניר..)

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5191

שליחה

molvy כתב:אפשר לפתוח עצומה להחזרת ויקטור?

אני בעד!!
...
תודה משה, היה נעים לשמוע את המילים החמות בזמן שהייתי בחוץ
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

mulder כתב:
...
...
בוא נגיד ואתה צודק, ואגב אין לי בעיה לקבל את הטענה הזאת, אם אני זוכר נכון הוא הקציב סכום יפה לרסיבר, אז הבדל של 10-15% במחיר נתן לו משהו שאין לרוב האנשים והוא מרגיש טוב עם זה ומאושר, הרי פה חלק מהכיף זה לספר לכולם כמה הציוד שיש לנו מיוחד, אז לו אסור? לא תמיד יש היגיון ברכישות, יעידו כל אלה עם בנות זוג ו 50 זוגות נעליים שיש להן.
...
·זה בדיוק מה שקורה, אגב קבלתי את האנטם במחיר מיוחד שאיני יכול לדבר עליו, לדעתי יש ל- anthem ערך מוסף....
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

CUTNPASTE כתב:@guys
·

יצא לי לעיין ברשור ההוא. אין ספק שהוא קיבל את כל ההמלצות הלא נכונות, מלבד כמובן אלו של רן. הוא מהר לרכוש את האנטם מבלי שבדק אותו אצלו לאחר כיול. אפילו או טרול הזוי שדבר על זוויות צדק, לא בגלל הזוויות, אבל בהמלצה לעדיף ימהה 3060 על אנטם, שכן הימהה ישמע בדיוק אותו הדבר במקרה הגרוע, הוא בעל הגברה 9.2 ולא 7.2 שזה חוסך מגבר חיצוני, מערכת הכיול שלו לא יורדת מה ARC, לפחות זה עדיין לא הוכח, הוא עולה 2000 שח פחות, ומציע הרבה יותר תמורה למחיר מאשר רסיבר ריקני כמו האנטם... הבחור אפילו לא הצליח להסתדר עם כיול ה ARC ועד עכשיו ממתין לאיזה טכנאי שיגיע...
...
·בוקר טוב, כמו שאתה יודע, הושהתי לשבוע ימים והיום חזרתי :)
אפילו רן אמר שלדעתו עשיתי בחירה נכונה!
ועוד משהו, ציינת פה שאני לא הסתדרתי עם ה- ARC?
ועד עכשיו אני מחכה לתכנאי שיגיע?
חבר מאיפה הבאת את זה?
נתחיל מזה שאין לי שום עניין להיגרר לוויכוחים,
כאשר רכשתי את הרסיבר, וכאשר כתבת את מה שכתבת פה,
עדיין לא ניסיתי בכלל לכייל עם ARC, ככה שזה ממש לא נכון מה שכתבת
בכול אופן, בשבוע שלא הייתי פה, כיילתי ולמדתי את מערכת הכיול המדהימה הזאת, ויש לי תוצאות מדהימות, יצא לי שרכשתי anthem
ובזכות ה-ARC קבלתי סב חדש בסלון, כזה שלא ידעתי לפני :lol:
שלא נדבר על הבמה הקדמית שיוצאת אליך בפירוט מדהים....
רשמים בהמשך בשרשור שלי
בכל אופן הכל בסדר....

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

טלHD כתב:
...
...
·
מה בדיוק אתה רוצה לשמוע?
יאמהה 3060 מניע רמקולים של 90K ?
האמן לי ששמעתי הרבה רמקולים והגברות והשילוב אצל רן נשמע כמו מיליון דולר.
...
·אני שמח לשמוע שלרן יש סאונד ברמה גבוהה בביתו
אני לא חולק על זה
הלוואי שכל אחד יצליח לפגוע לאיפה שהוא מכוון...:wink:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”