Apollo.... לא צריך להציג - התוסף הטוב בעולם!
- kokoman2
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
כשזה עובד הוא מעולה, אבל תוסף לא ממש יציב,
בגדול הייתי מוכן לשלם עבורו אבל לא כשהוא כזה חסר יציבות.
בגדול הייתי מוכן לשלם עבורו אבל לא כשהוא כזה חסר יציבות.
- odedwe
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 504
הגרסה עודכנה ל 2.5.8
זה לא בצחוק
ומי שרוצה שהיא תעבוד לו טוב אז הוא צריך לעבור אל הגרסה החדשה
https://www.facebook.com/KodiApolloGrou ... 1760986677
זה לא בצחוק
ומי שרוצה שהיא תעבוד לו טוב אז הוא צריך לעבור אל הגרסה החדשה
https://www.facebook.com/KodiApolloGrou ... 1760986677
נערך לאחרונה על ידי odedwe ב 30/10/2016 17:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
- kevin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
אתה חמוד אתה
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
רמקולים, דיי
- odedwe
-
- חבר פעיל במיוחד

·Mad-Dog כתב:רמקולים, דיי...
למה אסור לפרסם פה שיש עידכון גרסה לתוכנה?
השם האמיתי שלי זה רמי,
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

אסור
- odedwe
-
- חבר פעיל במיוחד

·Mad-Dog כתב:אסור...
אני לא אוהב שצוחקים עלי,
אני מעדיף שמנהל הפורום יחליט אם אסור לפרסם פה על עדכון גרסה לטובת כל המשתמשים בה.
אני מאמין שאם אסור היה להגיב פה לאשכול הזה, אז האשכול הזה היה ננעל או נמחק.
לפי מה שאני מבין בקרוב תהיינה בתוכנה הזאת שני מסלולים, אחד בחינם ואחד בתשלום,
מתי שזה יהיה, אני מתכוון להתייחס באתר האינטרנט הזה רק למסלול החינמי של התוכנה שהוא לטובת כל המשתמשים בתוכנה.
אלא אם מנהל האתר אינטרנט שפה יחליט אחרת.
מה שאני כן יכול לספר בעניין ההבדלים בין המסלולים זה שההבדל בין המסלול בחינם לבין המסלול שבתשלום, זה רק מבחינת מעבר לשרת יותר חזק ופחות עמוס, ולא מבחינת לראות יותר תכנים. אז מי שהיה בדעה שאם זה יהיה בתשלום התוכנה הזאת שהוא לא יוכל להשתמש בתוכנה הזאת אז הוא טעה, וזה טבעי לפעמים לטעות.
השם האמיתי שלי זה רמי,
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121
כבר יומיים עובד על הפנים.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
Mad-Dog: אני מבקש לא להאכיל את הטרול.
אני משתמש בהרחבה כבר חודשיים+ ובעיקר משתמש בVOD.
לעניין ערוצים לייב, שמתי לב: בבית יש לי בזקבנלאומי עובד מצויין, במשרד נטוזין בערב עובד על הפנים.
לעניין ערוצים לייב, שמתי לב: בבית יש לי בזקבנלאומי עובד מצויין, במשרד נטוזין בערב עובד על הפנים.
- itzikg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2120
·TheWiz כתב:Mad-Dog: אני מבקש לא להאכיל את הטרול.
לעניין ערוצים לייב, שמתי לב: בבית יש לי בזקבנלאומי עובד מצויין, במשרד נטוזין בערב עובד על הפנים....
אצלי תשתית בזק וספק 012
מנסה לנגן ערוצים ונתקע בלי הפסקה לא משנה מתי...
חייב לציין שזה קורה רק בתוסף הזה. (גם כהחלפתי לספק אחר 013 בנתב זה עדיין קרה).
כל תוסף אחר לצפיה ישירה מריץ HD 1080 ללא בעיה.
- odedwe
-
- חבר פעיל במיוחד

·גם אני מקבל לפעמים הודעה שהסלוטים תפוסים, זה כי יש שם הרבה גולשים.itzikg כתב:·......
אצלי תשתית בזק וספק 012
מנסה לנגן ערוצים ונתקע בלי הפסקה לא משנה מתי...
חייב לציין שזה קורה רק בתוסף הזה. (גם כהחלפתי לספק אחר 013 בנתב זה עדיין קרה).
כל תוסף אחר לצפיה ישירה מריץ HD 1080 ללא בעיה....
השם האמיתי שלי זה רמי,
- itzikg
-
- חבר ותיק

·odedwe כתב:·גם אני מקבל לפעמים הודעה שהסלוטים תפוסים, זה כי יש שם הרבה גולשים..........
לא מדבר על ההודעה שהסלוט תפוס, זה כי הם מגבילים את כמות המשתמשים ל1000 איש לשרתים החינמים.
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
ההרחבה כבר לא עובדת, וחבל מאוד .
- itzikg
-
- חבר ותיק

@rony1234
גם שהיא "עובדת" היא לא באמת בכל אופן אצלי
גם שהיא "עובדת" היא לא באמת בכל אופן אצלי
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
עובדת...לא עובדת...כל היום.
90% מהפוסטים פה עובדת...לא עובדת.
יש תוספים אחרים...
יאללה שחררו מהפוסט הזה וכתבו להם בפייסבוק שייתקנו ויקנו שרת יציב...שיכול לספק אלפי משתמשים בו זמנית.
90% מהפוסטים פה עובדת...לא עובדת.
יש תוספים אחרים...
יאללה שחררו מהפוסט הזה וכתבו להם בפייסבוק שייתקנו ויקנו שרת יציב...שיכול לספק אלפי משתמשים בו זמנית.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 31/10/2016 13:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
itzikg: יש הבדל עצום בין ערוצי Live לבין VOD. ערוצים Live יש חשיבות ל-Latency (זמן השיהוי ) מרגע שחבילת מידע עוזבת את השרת ועד שמגיע אליך, כי מה לא מגיע אליך בזמן ולפי הסדר, נזרק לפח (הרי אתה לא רוצה לראות שניה אחרונה ואז שתי שניות קדימה) ולכן השירות ISP והמיקום ואיכות השרתים קריטים לשידורים רציפים. לכן ה-Buffer (אוגר) עומד על שניות בודדות בלבד.
לעומת VOD שבו זה קובץ שיושב על השרת ויכול להגיע אליך בכל קצב וסדר שהוא רוצה והוא נכנס לBuffer אצלך שיכול להיות של חצי שעה גם.
אצלי ב-014 הערוצים Live עובדים מצויין בכל שעות היום. אצלי ב-017 (נטויזן) הערוצים Live עובדים סביר בבוקר ועל הפנים בשעות הערב. בכל מקרה לא נתקלתי בבעיה ב-VOD באף אחד מהספקים.
בשביל לבדוק את זה זמן השיהוי בינך לבין השרת יש תוכנה מצויינת בשם winmtr
מבדיקה שלי בנטויזן אלה התוצאות שקיבלתי לבדיקה מול השרת static.apollogroup.tv:
[imgbig]http://i65.tinypic.com/bgyarr.png[/imgbig]
אני מקבל 175 מילי-שניות בשעה 13:30 היום, שזה טוב בשביל שידורי Live. בשעות הערב אני בטוח שהמספרים גבוהים יותר.
לכן, כדי לקבל שירות טוב מכל שרת שנותן לכם שירות יש לבדוק מה זמן השיהוי בינך לבין השרת.
זמן השיהוי תלוי בהרבה גורמים אבל בעיקר במס' התחנות שהחבילות צריכות לעבור, איכות החיבור שלך לספק וכו.
אנשים מתבלבלים בין רוחב פס לזמן שיהוי, אין קשר ישיר בין הדברים כמו שנדמה. לדוגמא יש לך צינור שמסוגל להעביר 10 ליטר בשניה, אבל לבית שאתה רוצה להזרים יכול לקבל רק 5 ליטר בשניה, לכן קצב העברה יהיה לפי 5 ליטר בשניה, זאת אומרת לפי הכי נמוך בשרשרת אותו דבר כאן, המהירות היא פונקציה של רוחב הפס לשרת אבל זה לא מה שחשוב בשידורי Live. יכול להיות לך רוחב פס של 100 מגה בשניה אבל זמן שיהוי של שניה ואז כל החבילות שמגיעות אליך כבר לא רלוונטיות ומתות. מצד שני, בשביל העברת מידע שלא תלוי בזמן אמת (Live), אין בעיה שזמן הישוי יהיה גבוה יותר כי לך זה לא משנה אם הוא מגיע שניה לפני או שניה אחרי.
זאת כל התורה על רגל אחת.
לעת זיקנה אני מנחיל ידע לדורות הבאים....
לעומת VOD שבו זה קובץ שיושב על השרת ויכול להגיע אליך בכל קצב וסדר שהוא רוצה והוא נכנס לBuffer אצלך שיכול להיות של חצי שעה גם.
אצלי ב-014 הערוצים Live עובדים מצויין בכל שעות היום. אצלי ב-017 (נטויזן) הערוצים Live עובדים סביר בבוקר ועל הפנים בשעות הערב. בכל מקרה לא נתקלתי בבעיה ב-VOD באף אחד מהספקים.
בשביל לבדוק את זה זמן השיהוי בינך לבין השרת יש תוכנה מצויינת בשם winmtr
מבדיקה שלי בנטויזן אלה התוצאות שקיבלתי לבדיקה מול השרת static.apollogroup.tv:
[imgbig]http://i65.tinypic.com/bgyarr.png[/imgbig]
אני מקבל 175 מילי-שניות בשעה 13:30 היום, שזה טוב בשביל שידורי Live. בשעות הערב אני בטוח שהמספרים גבוהים יותר.
לכן, כדי לקבל שירות טוב מכל שרת שנותן לכם שירות יש לבדוק מה זמן השיהוי בינך לבין השרת.
זמן השיהוי תלוי בהרבה גורמים אבל בעיקר במס' התחנות שהחבילות צריכות לעבור, איכות החיבור שלך לספק וכו.
אנשים מתבלבלים בין רוחב פס לזמן שיהוי, אין קשר ישיר בין הדברים כמו שנדמה. לדוגמא יש לך צינור שמסוגל להעביר 10 ליטר בשניה, אבל לבית שאתה רוצה להזרים יכול לקבל רק 5 ליטר בשניה, לכן קצב העברה יהיה לפי 5 ליטר בשניה, זאת אומרת לפי הכי נמוך בשרשרת אותו דבר כאן, המהירות היא פונקציה של רוחב הפס לשרת אבל זה לא מה שחשוב בשידורי Live. יכול להיות לך רוחב פס של 100 מגה בשניה אבל זמן שיהוי של שניה ואז כל החבילות שמגיעות אליך כבר לא רלוונטיות ומתות. מצד שני, בשביל העברת מידע שלא תלוי בזמן אמת (Live), אין בעיה שזמן הישוי יהיה גבוה יותר כי לך זה לא משנה אם הוא מגיע שניה לפני או שניה אחרי.
זאת כל התורה על רגל אחת.
לעת זיקנה אני מנחיל ידע לדורות הבאים....
- itzikg
-
- חבר ותיק

@TheWiz
תודה על התגובה ועל התשובה המפורטת,
חלק ידעתי וחלק חידשת לי, אברר את הנושא
עריכה: זה מתקבל אצלי כרגע ועדיין בניגון ערוצים זה מקרטע.

תודה על התגובה ועל התשובה המפורטת,
חלק ידעתי וחלק חידשת לי, אברר את הנושא
עריכה: זה מתקבל אצלי כרגע ועדיין בניגון ערוצים זה מקרטע.

- odedwe
-
- חבר פעיל במיוחד

אז למה שאני נמצא בבזק בינלאומי, אז בלא מעט פעמים באפשרות של הזרמה באינטרנט, אני מקבל הודעה שכל הסלוטים סגורים?
האם הסיבה שמשתמש מסויים, לא מקבל חסימת סלוטים בתוכנה הזאת זה כי בעל התוכנה הזאת עשה לו תיעדוף כניסה להזרמות השידור שבתוכנה הזאת?
"וכתבו להם בפייסבוק שייתקנו ויקנו שרת יציב...שיכול לספק אלפי משתמשים בו זמנית"
זה מה שהם רוצים לעשות בקרוב, אבל זה עולה לא מעט כסף ומי שרוצה להנות ממנו צריך לשלם על זה כנראה 9.99 דולר.
אבל מבחינת ההרגשה, כן, בינתים, בזק בילנאומי, הכי טובה באיכות של האינטרנט.
האם הסיבה שמשתמש מסויים, לא מקבל חסימת סלוטים בתוכנה הזאת זה כי בעל התוכנה הזאת עשה לו תיעדוף כניסה להזרמות השידור שבתוכנה הזאת?
"וכתבו להם בפייסבוק שייתקנו ויקנו שרת יציב...שיכול לספק אלפי משתמשים בו זמנית"
זה מה שהם רוצים לעשות בקרוב, אבל זה עולה לא מעט כסף ומי שרוצה להנות ממנו צריך לשלם על זה כנראה 9.99 דולר.
אבל מבחינת ההרגשה, כן, בינתים, בזק בילנאומי, הכי טובה באיכות של האינטרנט.
נערך לאחרונה על ידי odedwe ב 31/10/2016 21:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.
השם האמיתי שלי זה רמי,
- kevin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
@TheWiz
מעניין! תודה החכמתי
·
מעניין! תודה החכמתי
·
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

כל מי שמשתמש באינטרנט דרך השוק הסיטונאי מקלב בראש מבזק...
שלמעשה הקצתה רוחב פס מסויים נניח לכל לקוחות נטויז'ן... אז בערב כשכולם משתמשים יש לחץ ואז ה"שהות" וכמו כן הרוחב פס "נתקעים" בתור .
לצערי בזק ממשיכים בבריונות להשיג מצב שרק אם אתה לקוח של בזק אתה יכול איך שהוא לקבל את הבסיס של הבסיס (מהירות 65 ככה למי שמחובר ל 100)
רק בישראל
שלמעשה הקצתה רוחב פס מסויים נניח לכל לקוחות נטויז'ן... אז בערב כשכולם משתמשים יש לחץ ואז ה"שהות" וכמו כן הרוחב פס "נתקעים" בתור .
לצערי בזק ממשיכים בבריונות להשיג מצב שרק אם אתה לקוח של בזק אתה יכול איך שהוא לקבל את הבסיס של הבסיס (מהירות 65 ככה למי שמחובר ל 100)
רק בישראל