שרשור תגובות: רוצים לקבל מסך OLED בגודל 55' של LG, ככה סתם בהשאלה הביתה

חדשות ועדכונים של HT Magazine
Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

MartinHSabag כתב:אוויי..הקנאה.....אגב, יש לכם גם את SmartVOD עם חודש ראשון במנוי חינם, אמנם רק 1080p....:wink:
...
·אני משתמש בSmartVOD. יש לי מנוי שנתי ורכשתי חבילת סרטים. מה שמקבלים במנוי לא להיט. גם סרטים בתשלום אין מגוון (נראה שעובדים עם האולפן של סוני בלבד או משהו כזה). מה שכן, יש שם קטגוריה של 4K אבל לדעתי כל מה שיש שם זה סרטוני הדגמה. ה1080P שלהם מאוד דחוס וגם בגזרת הסאונד, אלא אם כן פספסתי משהו, כל הסרטים וההופעות, גם בתשלום, הם סטאריו בלבד.
תודה מרטין, כבר הרבה זמן רציתי להוציא עליהם קצת קיטור :lol:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

תודה על הפידבק. הוצאת גם עלי קיטור, אבל זה בסדר.
השירות הזה לא מיועד כל כך לוידיאופילים שיודעים לגנוב ריפים של בלוריי...אשמח להמשיך בפרטי או בטלפון כדי שזה לא יהפוך להתנצחות או פרסום.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

Alon_Solo כתב:
...
...
·אין לך איזה כבל אופטי בבית? יעשה אותה עבודה כמו ARC...
...
·

היה פעם, אחפש (Y)

עריכה - מצאתי וחיברתי, עובד. תודה (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

ARC בעייתי כי הוא פעמים רבות סוחב איתו גם מקבץ של בעיות נוספות כמו CEC... תלוי ברסיבר.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

קיבלתי היום את הטלויזיה.
אפרט מאוחר יותר (ויש מה לפרט) אבל בקצרה התמונה מדהימה WOW!
כל הכבוד לח.י.על המבצע.
תודה (Y)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467

שליחה

קליין,
לפי התמונה לא רואים אור יום משמעותי והיא אפילו קצת חשוכה
ואיפה החלונות או הויטרינה?
זה לא נחשב כסלון מואר לדעתי

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

@moss5
·ניתן לירון לענות אבל אל תשכח שהתמונה עצמה היא לא HDR והמצלמה עושה איזון לבהירות. כלומר אתה לא יכול לדעת עד כמה החדר חשוך או בהיר. אולי היה עוזר לו היה מצלם גם כאשר המסך כבוי אבל אתה גם יכול לראות את ההשתקפות על המסך הכבוי מאחור.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

@moss5
·
שישי בצהריים, חלק מהחלונות ללא תריסים או וילונות, חלק מהשלבים של הויטרינה פתוחים, 3 כיווני אוויר...
הבית מואר מאד.

הטלוויזיה עוברת ביוזמתה למצב חנות.
רעיונות מישהוא?
עדכון:יכול להיות שזה בגלל USB עם דמואים של LG שהיה תקוע.
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 30/09/2016 19:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4593

שליחה

קרה לי גם. עשיתי איפוס להגדרות יצרן, בינתיים לא חוזר על עצמו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

כן. המסך מזהה את הדיסקאון קי של LG ועובר למצב חנות. יש שם איזה ספריה או קובץ שגורמים לו לעשות את זה.

nadavrut
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 281

ערכי כיול

שליחה

מישהו עשה כיול עם קולורימטר או האם למישהו יש ערכי כיול נוספים על אלו שב - rtings ?

http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b6/settings
YNWA

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

Re: ערכי כיול

שליחה

nadavrut כתב:מישהו עשה כיול עם קולורימטר או האם למישהו יש ערכי כיול נוספים על אלו שב - rtings ?

http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b6/settings
...
עבור yes הורדתי sharpness ל 17.
מנגנון החלקה judder ו smoothing העברתי ל 3.
כיביתי noise reduction והגדלתי mpeg noise reduction.
העברתי אותה מ cool c20. לא זוכר כרגע...
אפשר להיעזר ב yes impact בערוץ 230.

ממליץ להפעיל oled surround או oled sound לשיפור השמע.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

שליחה

65 אינץ' לא היה במסגרת ההשאלה לשבוע, אז המסך הותקן אצל גיסי המאוד סקפטי שלא כ"כ מבין למה אני מוציא עשרות אלפי על התחביב הזה שנקרא קולנוע ביתי. וזה לא שהוא לא ראה / שמע אצלי - אבל אף פעם לא באמת ישבנו לסשן כמו שצריך...

בשעה 11:00 לערך המסך הותקן אצלו, טלפון אליי: "אבי, זה לא אותו דבר כמו שיש אצלך..."
ואני חושב לעצמי, ממתי הוא נהיה מבין גדול במסכים ?!
"איך אתה יודע שזה לא אותו דבר ?"
"שלך קעור, שלי לא..."
OK, הבנו - הוא לא באמת בדק. הקיצור אמרתי זה הדגמים החדשים. שלי זה דגם אחד קודם.
עד שעה 18:00 דממת אלחוט. ווטסאפ קטן: "נו מה עם תמונות ?" צריך לעדכן את החבר'ה מהפורום.
וזו התשובה כלשונה: "תבוא לראות, תמונות לא יעזרו, טלוויזיה מדהימה"

אולי בכל זאת כמה תמונות ?
שלח ואפילו צירף סרטון של 28 שניות... פששש, התרשמתי...
ואז הודעת סיום דרמטית: "כמה שאני לא נוטה להתלהבות יתר, זה באמת באיכות אחרת"

LG - אתם אלופים. תודה רבה לכם !!
השגתי את הניצחון הקטן שלי עליו שהוא אף פעם לא מודה. נשאר רק לסגור את הפינה שגלקסי יותר טוב מאייפון ובכלל אנחנו על הגל... :P
בארוחת החג, השתאות לשמה. הבחור באמת התרשם... 2 נקודות חוזקה שהוא ציין מעבר לתמונה הבאמת דרמטית:
1. פשטות וקלות התפעול - הכל נוח ומאוד ידידותי
2. חווית הסאונד מהטלוויזיה עם הרמקולים של הרמן קרדון (לא ידעתי שהם מגיעים בדגם הזה)
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

עוד
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

moss5
טרול
טרול

שליחה

הוא כבר בירר כמה יעלה לקנות את המסך או שהוא יחזיר(בדומה לשאר)?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

moss5 כתב:הוא כבר בירר כמה יעלה לקנות את המסך או שהוא יחזיר(בדומה לשאר)?
...
אתמול אישתו אומרת לי: "אבי, עשית לנו עוקץ..."
כאילו התכוונה שבעלה (ואני המדרבן) קנה את הטלוויזיה בלי "להתייעץ" איתה בסכום כזה גבוה.
עד שלא הראיתי לה את השרשור בפורום, היא לא האמינה לי שבאמת נתנו את זה רק בהשאלה לשבוע.
כמו שאני מכיר אותו, הוא מאלה שרואים משהו שנדלקו עליו, ישר קונים בלי לבדוק / לעשות סקר שוק / מתחרים וכו'.

לא יודע אם הוצאה כזו היא כרגע על הפרק, אבל אני יודע שכן יש מחשבה על החלפה לטלוויזיה גדולה יותר ממה שיש להם היום (פיליפס 46). ה- 55 אמר שגדולה, אבל מניסיון זה יעבור לו מהר.

כאשר יחליט לרכוש (אחרי שהאישה "תאשר"), אני אכנס לתמונה ונעשה בדיקה כמו שצריך לאיזה דגם לקחת.
המחירון התחרותי יחסית של ה- 910 שלי היום הוא מתחת ל-10K ש"ח וה- 920 מניח לא כ"כ רחוק משם, אז לא בטוח צריך למהר לרכוש את הדגמים החדשים. מה גם שאני רוצה לראות בעיניים את ההבדל בין מסך קעור (אצלי) לבין השטוח (אצלו) מבחינת החזרי האור והשתקפות. ובנוסף, ההשוואה בין OLED דגם אחד אחורה ב- FHD לעומת הנוכחי ב- 4K.

moss5
טרול
טרול

שליחה

יש קפיצה באיכויות התמונה בין דגמי שנה שעברה לדגמי השנה

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4593

שליחה

בהחלט. בהדגמה בתוכן נקודתי באולם התצוגה ראו הבדלים בכל הקשור להילות. בתוכן כללי לא יודע, צריך להשוות אחד לשני. מה שבטוח בתצוגה שמו תוכן לדגמים החדשים שיבליט את טווח הצבעים הרחב יותר של הדגמים החדשים. למרה הצער לא רץ אותו תוכן על כל הדגמים.

moss5
טרול
טרול

שליחה

Nemesis כתב:בהחלט. בהדגמה בתוכן נקודתי באולם התצוגה ראו הבדלים בכל הקשור להילות. בתוכן כללי לא יודע, צריך להשוות אחד לשני. מה שבטוח בתצוגה שמו תוכן לדגמים החדשים שיבליט את טווח הצבעים הרחב יותר של הדגמים החדשים. למרה הצער לא רץ אותו תוכן על כל הדגמים.
...
·

במרץ כבר יגיעו דגמי 2017 ואז מחירי דגמי 2016 יוזלו משמעותית.
אבל כבר היום ניתן להשיג עם הקשרים הנכונים את מסכי ה oled במחירים זולים באלפי שקלים פחות דרך ייבוא מקביל

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

טוב, אז קפצתי להתרשמות ועל הדרך עוד איזה ארוחת חג כי אולי 3 דקות לא הכנסנו משהו לפה.

מבחינת איכות התמונה - לא יכול להעיד על ההבדלים בין ה- OLED שלי למול הדגם החדש אבל אין ספק שרואים מושלם. בשביל לראות הבדלים צריך ששתי הטלוויזיות יהיו אחת ליד השנייה.

נושא שטוח מול קעור
- בסלון הספציפי שלו החלון לא ממוקם בקרבת הטלוויזיה לכן אין בעיית השתקפויות מיוחדות. למרות שקעור נראה לי אישית יותר WOW.

סאונד - אכן מעולה, קיים הבדל שמיע בהחלט, יש יותר נפח ובשרניות.

אבל גולת הכותרת מבחינתי, היא מערכת ההפעלה 3.0. אין ספק - זה עף / טס בנגיעה מיידית. אין שום דיליי בין הלחיצה לבין התגובה של הטלוויזיה.
שיפור משמעותי ומורגש לעומת 2.0, הבדל עצום בתחושה ובנוחות התפעול.

בהזדמנות זו אשמח להתייחסות האם מתוכנן שדרוג של מערכת ההפעלה לדגמים הקודמים ?

מדי פעם קפצה הודעה של "בעיית חיבור יציב" בין השלט לטלוויזיה. לא יודע מאיפה זה מגיע וזה גם פעם ראשונה שאני נתקל בזה. חיפשתי קצת בתפריט ולא מצאתי הגדרות שלט או משהו בסגנון...

זהו, מעבר לזה היו כבר דיבורים על כמה בערך יעלה אם נרצה להשאיר (עושים 10 תשלומים ?), מדדנו עם מטר לראות את השינויים שנצטרך לבצע בנישה הקיימת וכדו'.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

חזור אל “חדשות HT”